. . . . Ние не продаваме производ туку решение за Вашиот деловен проблем или потреба. . . . . 

Дигит компјутерски Инжинеринг е една од водечките македонски компании во областа на ИТ. Од нејзиното основање во 1990 - та година бележи постојан раст и развој, следејќи ги врвните светски достигнувања од ИТ. Прогрес во користењето на најновите техничко - технолошки решенија, значи оптималност при избор на истите, имплементација во тековните деловни процеси, континуирана едукација на човечките ресурси. 

Основната определба на нашето работење е: 

 • 100% поддршка на нашите корисници, решенија “клуч на рака”, во делот на проектирање, испорака на информатичка опрема, инсталација, сервисирање и изработка на апликативни решенија.
 • постојана едукација на вработените, потврдена од реномирани светски производители на ИТ опрема
 • имплементација на нови програми и производи со цел да добиеме задоволни корисници, на секое место и во секое време.  

Располага со добро опремен сервис, оригинални резервни делови, високо стручен персонал.

Во Дигит компјутерски Инжинеринг функционира софтверски тим кој развива и усовршува апликативен софтвер за деловно работење и посебни намени, почнувајќи од модулот за регистрација на работното време и пристап, финансиско работење, комерцијално и материјално работење, благајничко работење, личен доход и основни средства, следење на производството низ сите негови фази, дистрибуција и амбулантна продажба итн., користејки ги при тоа најновите трендови на безжична комуникација и трансфер на податоци.

Дигит компјутерски Инжинеринг е авторизиран дистрибутер и сервисен центар за Македонија на следниве реномирани производители:

Epson: матрични печатачи, инкџет печатачи, Pass book  печатачи, скенери, дигитални камери, видео проектори мултифункциски уреди. Во делот производите од програмата на Епсон сервисниот центар на Дигит компјутерски инжинеринг поседува овластување и се декларира како”Авторизиран дистрибутер и сервисер на Епсон”.

 • Metrоlogic: бар код читачи, индустриски скенери, рачни терминали.
 • Genius: глувци, џојстици, звучници, скенери, тастатури. 
 • ">Star Micronics: Pos печатачи, Pass book печатачи, Label печатачи.

 

ALARMNI SISTEMI

DIGIT COMPUTER ENGINEERING

DIGIT COMPUTER ENGINEERING
Najgolemite IT prodavnici vo Makedonija,kompjuteri I kompjuterska oprema po nadobri ceni,brendovi od najpoznatite svetski proizvoditeli na IT oprema,laptopi,desktop kompjuteri,kompjuterski komponetnti,periferni edinici,softver...

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

 

 

 

AVTOMATIZACIJA NA DOMOVI MK, AGENCIJA ZA OBEZBEDUVANJE MK, AKSESOARI ZA CCTV MK, AKUSTICKI SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA MK, ALARMI MK, ALARMI PROTIV KRAZBI MK, ALARMNI SIRENI MK, ALARMNI SISTEMI MK, ANALOGNI KAMERI MK, ANALOGOVI SISTEMI ZA VIDEONADZOR SKOPJE MK, ASX ANALOGNO ADRESIBILNI DETEKTORI MK, ASX АНАЛОГНО АДРЕСИБИЛНИ ДЕТЕКТОРИ  МК MK, AUDIO I VIDEO OPREMA MK, AVTOMATIKA VO DOMOT MK, AVTOMATIZACIJA NA DOMOT MK, AVTOMATIZIRAN DOM MK, AVTOMATIZIRANI DOMOVI MK, AVTOMOBILSKI NAVIGACII MK, BEZBEDNOSNI SISTEMI MK,  BEZICNI SISTEMI MAKEDONIJA MK, BEZKONTAKTNA ELEKTRONSKA BRAVA MK, BEZKONTAKTNI CITACI MK, BIOMETRISKI CITACI MK, CDX KONVENCIONALNI DETEKTORI MK, CDX КОНВЕНЦИОНАЛНИ ДЕТЕКТОРИ  МК MK, CITACI ZA KONTROLA NA PRISTAP MK, DELOVI ZA ELEKTRONIKA MK, DETEKCIJA NA CO GAS MK, DETEKTORI ZA DVIZENJE MK, DIGITALEN MEREN INSTRUMENT MK, DIGITALEN SISTEM ZA KOMUNIKACII MK, DIGITALEN VIDEO REKORDER MK, DIGITALNI KAMERI MK, DIGITALNI MOBILNI RADIO STANICI MK, DIGITALNI PORTATIVNI RADIO STANICI MK, DIGITALNI RADIO STANICI MK, DIGITALNI VIDEO REKORDERI MK, DODATOCI I DELOVI ZA ELEKTRONIKA MK, DOMASNA AVTOMATIZACIJA MK, DOMOFONI MK, DOMOFONIJA MK, DOMOFONIJA I VIDEOFONIJA MK, ELEKTRICNA BRAVA MK, ELEKTRICNA BRAVA SO CITAC ZA KARTICKI MK, ELEKTRICNA OGRADA MK, ELEKTROINSTALACII MK, ELEKTRONSKI DELOVI MK, ELEKTRONSKI KOMPONENTI MK, ENERGETSKI KABLI MK, EVIDENCIJA NA PRISTAP MK, EVIDENCIJA NA RABOTNO VREME MK, EVIDENCIJA NA VLEZ MK, EVIDENCIJA NA VRABOTENI MK, FIRMI ZA OBEZBEDUVANJE MK, FIZICKO OBEZBEDUVANJE MK, GARMIN NAVIGACIJA MK, GPS URED ZA SLEDENJE NA VOZILA MK, GPS УРЕД ЗА СЛЕДЕЊЕ НА ВОЗИЛА MK, HD-SDI SISTEMI ZA VIDEONADZOR MK, HOME AUTOMATION MK, HOME CONTROL  MAKEDONIJA MK, HOTELSKI ELEKTRONSKI BRAVI MK, HOTELSKI SEFOVI MK, INFRACRVENI BARIERI MK, INFRACRVENI PROEKTORI MK, INSTALACIJA NA ALARMNI SISTEMI MK, INSTALACIJA NA BEZBEDNOSNI SISTEMI MK, INSTALACIJA NA DOMOFONIJA MK, INSTALACIJA NA KOMPJUTERSKI SISTEMI MK, INSTALACIJA NA PROTIVPOZARNI SISTEMI MK, INSTALACIJA NA VIDEO NADZOR MK, INSTALACIJA NA VIDEOFONIJA MK, INSTALACIONI MATERIJALI MK, INTEGRALNI KOLA MK, INTELIGENTNA VIDEO DETEKCIJA I ANALIZA NA SISTEMOT MK, INTELLIGENT HOME  MACEDONIA MK, IP SISTEMI ZA VIDEONADZOR MK, IP СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАДЗОР  МК MK, IZVEDBA NA ELEKTRICNA INSTALACIJA MK, IZVEDUVANJE NA ELEKTICNA INSTALACIJA MK, KABLI I POMOSNI UREDI MK, KAMERI POLUTOPKA MK, KAMERI ZA NADZOR MK, KAMERI ZA VIDEO NADZOR MK, KAMIONSKI NAVIGACII MK, KOAKSIJALEN KABEL MK, KOAKSIJALNI KABLI MK, KOLOR KAMERI MK, KOLOR KAMERI ZA NADZOR MK, KOMBINIRANI BARIERI MK, KOMPJUTERSKI SISTEMI MK, KONTAKTORI MK, KONTAKTORI I RELEI MK, KONTROLA NA PRISTAP MK, KONTROLA NA PRISTAP ВИДЕО АЛАРМИ МК MK, KONTROLA NA UREDI VO DOMOT MK, KONTROLNI PANELI MK, KONVENCIONALNI CENTRALI ZA DETEKCIJA I DOJAVA NA POZAR MK, KUKNA AVTOMATIKA MK, KUPOLNI KAMERI MK, MATRIX VIDEO SISTEMI MK, MATRIX ВИДЕО СИСТЕМИ MK, MATRIX ВИДЕО СИСТЕМИ  МК MK, MERNI INSTRUMENTI MK, METALNI KAMERI MK, MIKROBRANOVI BARIERI MK, MOBILNI PATROLI MK, MONTAZA NA GPS URED MK, MOTORIZIRANA KAMERA MK, MREZNA OPREMA MK, NADVORESNI KAMERI MK, OBEZBEDUVANJE NA BANKI MK, OBEZBEDUVANJE NA ZIVEALISTA MK, OBJEKTIV SO FIKSNA BLENDA MK, OBJEKTIVI SO FIKSNA BLENDA MK, OBJEKTIVI ZA VIDEO NADZOR MK, OPREMA ZA ALARMNI SISTEMI MK, OPREMA ZA DOMOFONIJA MK, OPREMA ZA VIDEO NADZOR MK, OPREMA ZA VIDEOFONIJA MK, OZBEZBEDUVANJE NA FIZICKI LICA MK, PAMETNA KUKA MK, PAMETNI KUKI  MAKEDONIJA MK, PANORAMSKA KAMERA MK, POLICISKA TEHNIKA MK, POLICISKA TEKHNIKA MK, POWER HOUSЕ MK, POWER HOUSЕ  MACEDONIA MK, POWER HOUSЕ MACEDONIA MK, PRODAZBA NA RASKLOPNA OPREMA MK, PROFESIONALNI MONITORI MK, PROTIVPOZARNI SISTEMI MK, PROTIVPOZHARNI ALARMI MK, RASKLOPNA OPREMA MK, REZERVNI ELEKTRONSKI DELOVI MK, SISTEM ZA KONTROLA NA PRISTAP MK, SISTEM ZA KONTROLA NA VOZILA MK, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO ELEKTROSTATICKO POLE MK, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO KAPACITIVEN DETEKTOR MK, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO VIBRACIONI DETEKTORI MK, SISTEMI ZA ALARMI MK, SISTEMI ZA BEZBEDNOST MK, SISTEMI ZA DETEKCIJA NA VODA MK, SISTEMI ZA DOJAVA NA POZAR MK, SISTEMI ZA GASENJE NA POZAR MK, SISTEMI ZA OGRANICEN PRISTAP MK, SISTEMI ZA TEHNICKA ZASTITA MK, SISTEMI ZA VIDEO NADZOR MK, SISTEMI ZA VIDEONADZOR BOSCH MK, SISTEMI ZA ZASTITA OD KRAZBA MK, SMART HOMES MACEDONIA MK, SMART HOUSE  MACEDONIA MK, SMART HOUSE MACEDONIA MK, SOFTVER ZA KONTROLA NA PRISTAP MK, SOFTVER ZA RABOTNO VREME MK, SOFTVER ZA VIDEO NADZOR MK, SPECIJALIZIRANI RESENIJA ZA VIDEO NADZOR MK, TERMINALI ZA EVIDENCIJA NA RABOTNO VREME MK, TRUNK SISTEMI I IP KOMUNIKACIJA MK, TRUNK СИСТЕМИ И IP КОМУНИКАЦИЈА  МК MK, UPRAVUVACKA TASTATURA MK, UPRAVUVACKI TASTATURI MK, UREDI ZA PRENOS NA VIDEOSIGNAL MK, UREDI ZA PROPUSTANJE MK, VARIOFOKALEN OBJEKTIV MK, VIDEO ALARMI MK, VIDEO ALARMI MAKEDONIJA MK, VIDEO DOMOFONI MK, VIDEO MONITORING MK, VIDEO NADZOR MK, VIDEOFONI MK, VIDEOFONIJA MK, VIP OBEZBEDUVANJE MK, VODOOTPORNI KAMERI,

 

 

 

 

 

 

AVTOMATIZACIJA NA DOMOVI MK, AGENCIJA ZA OBEZBEDUVANJE MK, AKSESOARI ZA CCTV MK, AKUSTICKI SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA MK, ALARMI MK, ALARMI PROTIV KRAZBI MK, ALARMNI SIRENI MK, ALARMNI SISTEMI MK, ANALOGNI KAMERI MK, ANALOGOVI SISTEMI ZA VIDEONADZOR SKOPJE MK, ASX ANALOGNO ADRESIBILNI DETEKTORI MK, ASX АНАЛОГНО АДРЕСИБИЛНИ ДЕТЕКТОРИ МК MK, AUDIO I VIDEO OPREMA MK, AVTOMATIKA VO DOMOT MK, AVTOMATIZACIJA NA DOMOT MK, AVTOMATIZIRAN DOM MK, AVTOMATIZIRANI DOMOVI MK, AVTOMOBILSKI NAVIGACII MK, BEZBEDNOSNI SISTEMI MK, BEZICNI SISTEMI MAKEDONIJA MK, BEZKONTAKTNA ELEKTRONSKA BRAVA MK, BEZKONTAKTNI CITACI MK, BIOMETRISKI CITACI MK, CDX KONVENCIONALNI DETEKTORI MK, CDX КОНВЕНЦИОНАЛНИ ДЕТЕКТОРИ МК MK, CITACI ZA KONTROLA NA PRISTAP MK, DELOVI ZA ELEKTRONIKA MK, DETEKCIJA NA CO GAS MK, DETEKTORI ZA DVIZENJE MK, DIGITALEN MEREN INSTRUMENT MK, DIGITALEN SISTEM ZA KOMUNIKACII MK, DIGITALEN VIDEO REKORDER MK, DIGITALNI KAMERI MK, DIGITALNI MOBILNI RADIO STANICI MK, DIGITALNI PORTATIVNI RADIO STANICI MK, DIGITALNI RADIO STANICI MK, DIGITALNI VIDEO REKORDERI MK, DODATOCI I DELOVI ZA ELEKTRONIKA MK, DOMASNA AVTOMATIZACIJA MK, DOMOFONI MK, DOMOFONIJA MK, DOMOFONIJA I VIDEOFONIJA MK, ELEKTRICNA BRAVA MK, ELEKTRICNA BRAVA SO CITAC ZA KARTICKI MK, ELEKTRICNA OGRADA MK, ELEKTROINSTALACII MK, ELEKTRONSKI DELOVI MK, ELEKTRONSKI KOMPONENTI MK, ENERGETSKI KABLI MK, EVIDENCIJA NA PRISTAP MK, EVIDENCIJA NA RABOTNO VREME MK, EVIDENCIJA NA VLEZ MK, EVIDENCIJA NA VRABOTENI MK, FIRMI ZA OBEZBEDUVANJE MK, FIZICKO OBEZBEDUVANJE MK, GARMIN NAVIGACIJA MK, GPS URED ZA SLEDENJE NA VOZILA MK, GPS УРЕД ЗА СЛЕДЕЊЕ НА ВОЗИЛА MK, HD-SDI SISTEMI ZA VIDEONADZOR MK, HOME AUTOMATION MK, HOME CONTROL MAKEDONIJA MK, HOTELSKI ELEKTRONSKI BRAVI MK, HOTELSKI SEFOVI MK, INFRACRVENI BARIERI MK, INFRACRVENI PROEKTORI MK, INSTALACIJA NA ALARMNI SISTEMI MK, INSTALACIJA NA BEZBEDNOSNI SISTEMI MK, INSTALACIJA NA DOMOFONIJA MK, INSTALACIJA NA KOMPJUTERSKI SISTEMI MK, INSTALACIJA NA PROTIVPOZARNI SISTEMI MK, INSTALACIJA NA VIDEO NADZOR MK, INSTALACIJA NA VIDEOFONIJA MK, INSTALACIONI MATERIJALI MK, INTEGRALNI KOLA MK, INTELIGENTNA VIDEO DETEKCIJA I ANALIZA NA SISTEMOT MK, INTELLIGENT HOME MACEDONIA MK, IP SISTEMI ZA VIDEONADZOR MK, IP СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАДЗОР МК MK, IZVEDBA NA ELEKTRICNA INSTALACIJA MK, IZVEDUVANJE NA ELEKTICNA INSTALACIJA MK, KABLI I POMOSNI UREDI MK, KAMERI POLUTOPKA MK, KAMERI ZA NADZOR MK, KAMERI ZA VIDEO NADZOR MK, KAMIONSKI NAVIGACII MK, KOAKSIJALEN KABEL MK, KOAKSIJALNI KABLI MK, KOLOR KAMERI MK, KOLOR KAMERI ZA NADZOR MK, KOMBINIRANI BARIERI MK, KOMPJUTERSKI SISTEMI MK, KONTAKTORI MK, KONTAKTORI I RELEI MK, KONTROLA NA PRISTAP MK, KONTROLA NA PRISTAP ВИДЕО АЛАРМИ МК MK, KONTROLA NA UREDI VO DOMOT MK, KONTROLNI PANELI MK, KONVENCIONALNI CENTRALI ZA DETEKCIJA I DOJAVA NA POZAR MK, KUKNA AVTOMATIKA MK, KUPOLNI KAMERI MK, MATRIX VIDEO SISTEMI MK, MATRIX ВИДЕО СИСТЕМИ MK, MATRIX ВИДЕО СИСТЕМИ МК MK, MERNI INSTRUMENTI MK, METALNI KAMERI MK, MIKROBRANOVI BARIERI MK, MOBILNI PATROLI MK, MONTAZA NA GPS URED MK, MOTORIZIRANA KAMERA MK, MREZNA OPREMA MK, NADVORESNI KAMERI MK, OBEZBEDUVANJE NA BANKI MK, OBEZBEDUVANJE NA ZIVEALISTA MK, OBJEKTIV SO FIKSNA BLENDA MK, OBJEKTIVI SO FIKSNA BLENDA MK, OBJEKTIVI ZA VIDEO NADZOR MK, OPREMA ZA ALARMNI SISTEMI MK, OPREMA ZA DOMOFONIJA MK, OPREMA ZA VIDEO NADZOR MK, OPREMA ZA VIDEOFONIJA MK, OZBEZBEDUVANJE NA FIZICKI LICA MK, PAMETNA KUKA MK, PAMETNI KUKI MAKEDONIJA MK, PANORAMSKA KAMERA MK, POLICISKA TEHNIKA MK, POLICISKA TEKHNIKA MK, POWER HOUSЕ MK, POWER HOUSЕ MACEDONIA MK, POWER HOUSЕ MACEDONIA MK, PRODAZBA NA RASKLOPNA OPREMA MK, PROFESIONALNI MONITORI MK, PROTIVPOZARNI SISTEMI MK, PROTIVPOZHARNI ALARMI MK, RASKLOPNA OPREMA MK, REZERVNI ELEKTRONSKI DELOVI MK, SISTEM ZA KONTROLA NA PRISTAP MK, SISTEM ZA KONTROLA NA VOZILA MK, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO ELEKTROSTATICKO POLE MK, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO KAPACITIVEN DETEKTOR MK, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO VIBRACIONI DETEKTORI MK, SISTEMI ZA ALARMI MK, SISTEMI ZA BEZBEDNOST MK, SISTEMI ZA DETEKCIJA NA VODA MK, SISTEMI ZA DOJAVA NA POZAR MK, SISTEMI ZA GASENJE NA POZAR MK, SISTEMI ZA OGRANICEN PRISTAP MK, SISTEMI ZA TEHNICKA ZASTITA MK, SISTEMI ZA VIDEO NADZOR MK, SISTEMI ZA VIDEONADZOR BOSCH MK, SISTEMI ZA ZASTITA OD KRAZBA MK, SMART HOMES MACEDONIA MK, SMART HOUSE MACEDONIA MK, SMART HOUSE MACEDONIA MK, SOFTVER ZA KONTROLA NA PRISTAP MK, SOFTVER ZA RABOTNO VREME MK, SOFTVER ZA VIDEO NADZOR MK, SPECIJALIZIRANI RESENIJA ZA VIDEO NADZOR MK, TERMINALI ZA EVIDENCIJA NA RABOTNO VREME MK, TRUNK SISTEMI I IP KOMUNIKACIJA MK, TRUNK СИСТЕМИ И IP КОМУНИКАЦИЈА МК MK, UPRAVUVACKA TASTATURA MK, UPRAVUVACKI TASTATURI MK, UREDI ZA PRENOS NA VIDEOSIGNAL MK, UREDI ZA PROPUSTANJE MK, VARIOFOKALEN OBJEKTIV MK, VIDEO ALARMI MK, VIDEO ALARMI MAKEDONIJA MK, VIDEO DOMOFONI MK, VIDEO MONITORING MK, VIDEO NADZOR MK, VIDEOFONI MK, VIDEOFONIJA MK, VIP OBEZBEDUVANJE MK, VODOOTPORNI KAMERI, AVTOMATIZACIJA NA DOMOVI, AGENCIJA ZA OBEZBEDUVANJE, AKSESOARI ZA CCTV, AKUSTICKI SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA, ALARMI, ALARMI PROTIV KRAZBI, ALARMNI SIRENI, ALARMNI SISTEMI, ANALOGNI KAMERI, ANALOGOVI SISTEMI ZA VIDEONADZOR SKOPJE, ASX ANALOGNO ADRESIBILNI DETEKTORI, ASX АНАЛОГНО АДРЕСИБИЛНИ ДЕТЕКТОРИ МК, AUDIO I VIDEO OPREMA, AVTOMATIKA VO DOMOT, AVTOMATIZACIJA NA DOMOT, AVTOMATIZIRAN DOM, AVTOMATIZIRANI DOMOVI, AVTOMOBILSKI NAVIGACII, BEZBEDNOSNI SISTEMI MK, BEZICNI SISTEMI MAKEDONIJA, BEZKONTAKTNA ELEKTRONSKA BRAVA, BEZKONTAKTNI CITACI, BIOMETRISKI CITACI, CDX KONVENCIONALNI DETEKTORI, CDX КОНВЕНЦИОНАЛНИ ДЕТЕКТОРИ МК, CITACI ZA KONTROLA NA PRISTAP, DELOVI ZA ELEKTRONIKA, DETEKCIJA NA CO GAS, DETEKTORI ZA DVIZENJE, DIGITALEN MEREN INSTRUMENT, DIGITALEN SISTEM ZA KOMUNIKACII, DIGITALEN VIDEO REKORDER, DIGITALNI KAMERI, DIGITALNI MOBILNI RADIO STANICI, DIGITALNI PORTATIVNI RADIO STANICI, DIGITALNI RADIO STANICI, DIGITALNI VIDEO REKORDERI, DODATOCI I DELOVI ZA ELEKTRONIKA, DOMASNA AVTOMATIZACIJA, DOMOFONI, DOMOFONIJA, DOMOFONIJA I VIDEOFONIJA, ELEKTRICNA BRAVA, ELEKTRICNA BRAVA SO CITAC ZA KARTICKI, ELEKTRICNA OGRADA, ELEKTROINSTALACII, ELEKTRONSKI DELOVI, ELEKTRONSKI KOMPONENTI, ENERGETSKI KABLI, EVIDENCIJA NA PRISTAP, EVIDENCIJA NA RABOTNO VREME, EVIDENCIJA NA VLEZ, EVIDENCIJA NA VRABOTENI, FIRMI ZA OBEZBEDUVANJE, FIZICKO OBEZBEDUVANJE, GARMIN NAVIGACIJA, GPS URED ZA SLEDENJE NA VOZILA, GPS УРЕД ЗА СЛЕДЕЊЕ НА ВОЗИЛА, HD-SDI SISTEMI ZA VIDEONADZOR, HOME AUTOMATION, HOME CONTROL MAKEDONIJA, HOTELSKI ELEKTRONSKI BRAVI, HOTELSKI SEFOVI, INFRACRVENI BARIERI, INFRACRVENI PROEKTORI, INSTALACIJA NA ALARMNI SISTEMI, INSTALACIJA NA BEZBEDNOSNI SISTEMI, INSTALACIJA NA DOMOFONIJA, INSTALACIJA NA KOMPJUTERSKI SISTEMI, INSTALACIJA NA PROTIVPOZARNI SISTEMI, INSTALACIJA NA VIDEO NADZOR, INSTALACIJA NA VIDEOFONIJA, INSTALACIONI MATERIJALI, INTEGRALNI KOLA, INTELIGENTNA VIDEO DETEKCIJA I ANALIZA NA SISTEMOT, INTELLIGENT HOME MACEDONIA, IP SISTEMI ZA VIDEONADZOR, IP СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАДЗОР МК, IZVEDBA NA ELEKTRICNA INSTALACIJA, IZVEDUVANJE NA ELEKTICNA INSTALACIJA, KABLI I POMOSNI UREDI, KAMERI POLUTOPKA, KAMERI ZA NADZOR, KAMERI ZA VIDEO NADZOR, KAMIONSKI NAVIGACII, KOAKSIJALEN KABEL, KOAKSIJALNI KABLI, KOLOR KAMERI, KOLOR KAMERI ZA NADZOR, KOMBINIRANI BARIERI, KOMPJUTERSKI SISTEMI, KONTAKTORI, KONTAKTORI I RELEI, KONTROLA NA PRISTAP, KONTROLA NA PRISTAP ВИДЕО АЛАРМИ МК, KONTROLA NA UREDI VO DOMOT, KONTROLNI PANELI, KONVENCIONALNI CENTRALI ZA DETEKCIJA I DOJAVA NA POZAR, KUKNA AVTOMATIKA, KUPOLNI KAMERI, MATRIX VIDEO SISTEMI, MATRIX ВИДЕО СИСТЕМИ, MATRIX ВИДЕО СИСТЕМИ МК, MERNI INSTRUMENTI, METALNI KAMERI, MIKROBRANOVI BARIERI, MOBILNI PATROLI, MONTAZA NA GPS URED, MOTORIZIRANA KAMERA, MREZNA OPREMA, NADVORESNI KAMERI, OBEZBEDUVANJE NA BANKI, OBEZBEDUVANJE NA ZIVEALISTA, OBJEKTIV SO FIKSNA BLENDA, OBJEKTIVI SO FIKSNA BLENDA, OBJEKTIVI ZA VIDEO NADZOR, OPREMA ZA ALARMNI SISTEMI, OPREMA ZA DOMOFONIJA, OPREMA ZA VIDEO NADZOR, OPREMA ZA VIDEOFONIJA, OZBEZBEDUVANJE NA FIZICKI LICA, PAMETNA KUKA, PAMETNI KUKI MAKEDONIJA, PANORAMSKA KAMERA, POLICISKA TEHNIKA, POLICISKA TEKHNIKA, POWER HOUSЕ, POWER HOUSЕ MACEDONIA, POWER HOUSЕ MACEDONIA, PRODAZBA NA RASKLOPNA OPREMA, PROFESIONALNI MONITORI, PROTIVPOZARNI SISTEMI, PROTIVPOZHARNI ALARMI, RASKLOPNA OPREMA, REZERVNI ELEKTRONSKI DELOVI, SISTEM ZA KONTROLA NA PRISTAP, SISTEM ZA KONTROLA NA VOZILA, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO ELEKTROSTATICKO POLE, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO KAPACITIVEN DETEKTOR, SISTEM ZA PERIMETARSKA ZASTITA SO VIBRACIONI DETEKTORI, SISTEMI ZA ALARMI, SISTEMI ZA BEZBEDNOST, SISTEMI ZA DETEKCIJA NA VODA, SISTEMI ZA DOJAVA NA POZAR, SISTEMI ZA GASENJE NA POZAR, SISTEMI ZA OGRANICEN PRISTAP, SISTEMI ZA TEHNICKA ZASTITA, SISTEMI ZA VIDEO NADZOR, SISTEMI ZA VIDEONADZOR BOSCH, SISTEMI ZA ZASTITA OD KRAZBA, SMART HOMES MACEDONIA, SMART HOUSE MACEDONIA, SMART HOUSE MACEDONIA, SOFTVER ZA KONTROLA NA PRISTAP, SOFTVER ZA RABOTNO VREME, SOFTVER ZA VIDEO NADZOR, SPECIJALIZIRANI RESENIJA ZA VIDEO NADZOR, TERMINALI ZA EVIDENCIJA NA RABOTNO VREME, TRUNK SISTEMI I IP KOMUNIKACIJA, TRUNK СИСТЕМИ И IP КОМУНИКАЦИЈА МК, UPRAVUVACKA TASTATURA, UPRAVUVACKI TASTATURI, UREDI ZA PRENOS NA VIDEOSIGNAL, UREDI ZA PROPUSTANJE, VARIOFOKALEN OBJEKTIV, VIDEO ALARMI, VIDEO ALARMI MAKEDONIJA, VIDEO DOMOFONI, VIDEO MONITORING, VIDEO NADZOR, VIDEOFONI, VIDEOFONIJA, VIP OBEZBEDUVANJE, VODOOTPORNI KAMERI, АВТОМАТИЗАЦИЈА НА ДОМОВИ, АВТОМАТИЗАЦИЈА НА ДОМОВИ МК, АВТОМАТИЗАЦИЈА НА ДОМОТ, АВТОМАТИЗАЦИЈА НА ДОМОТ МК, АВТОМАТИЗИРАН ДОМ, АВТОМАТИЗИРАН ДОМ МК, АВТОМАТИЗИРАНИ ДОМОВИ, АВТОМАТИЗИРАНИ ДОМОВИ МК, АВТОМАТИКА ВО ДОМОТ, АВТОМОБИЛСКИ НАВИГАЦИИ, АГЕНЦИЈА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ, АКСЕСОАРИ ЗА CCTV МК, АКУСТИЧКИ СИСТЕМ ЗА ПЕРИМЕТАРСКА ЗАШТИТА МК, АЛАРМИ МК, АЛАРМИ ПРОТИВ КРАЖБИ, АЛАРМИ ПРОТИВ КРАЖБИ МК, АЛАРМНИ СИРЕНИ, АЛАРМНИ СИРЕНИ МК, АЛАРМНИ СИСТЕМИ, АЛАРМНИ СИСТЕМИ МК, АНАЛОГНИ КАМЕРИ, АНАЛОГНИ КАМЕРИ МК, АНАЛОГОВИ СИСТЕМИ ЗА ВИДЕО НАДЗОР МК, БЕЖИЧНИ СИСТЕМИ, БЕЖИЧНИ СИСТЕМИ МК, БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ МАКЕДОНИЈА, БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ МК, БЕЗКОНТАКТНА ЕЛЕКТРОНСКА БРАВА МК, БЕЗКОНТАКТНИ ЧИТАЧИ, БИОМЕТРИСКИ ЧИТАЧИ, ВАРИОФОКАЛЕН ОБЈЕКТИВ, ВАРИОФОКАЛНИ ОБЈЕКТИВИ, ВИДЕО АЛАРМИ, ВИДЕО АЛАРМИ МК, ВИДЕО ДОМОФОНИ МК, ВИДЕО МОНИТОРИНГ, ВИДЕО НАДЗОР МК, ВИДЕОФОНИ СКОПЈЕ, ВИДЕОФОНИЈА МК, ВИП ОБЕЗБЕДУВАЊЕ, ВОДООТПОРНИ КАМЕРИ, ДЕЛОВИ ЗА ЕЛЕКТРОНИКА, ДЕТЕКТОРИ ЗА ДВИЖЕЊЕ, ДЕТЕКЦИЈА НА ЦО ГАС, ДИГИТАЛЕН ВИДЕО РЕКОРДЕР, ДИГИТАЛЕН СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИИ, ДИГИТАЛНИ ВИДЕО РЕКОРДЕРИ, ДИГИТАЛНИ КАМЕРИ, ДИГИТАЛНИ МОБИЛНИ РАДИО СТАНИЦИ, ДИГИТАЛНИ МОБИЛНИ РАДИО СТАНИЦИ МК, ДИГИТАЛНИ ПОРТАТИВНИ РАДИО СТАНИЦИ МК, ДИГИТАЛНИ РАДИО СТАНИЦИ, ДИГИТАЛНИ РАДИО СТАНИЦИ МК, ДОДАТОЦИ И ДЕЛОВИ ЗА ЕЛЕКТРОНИКА, ДОМАШНА АВТОМАТИЗАЦИЈА, ДОМОФОНИ, ДОМОФОНИЈА И ВИДЕОФОНИЈА, ДОМОФОНИЈА И ВИДЕОФОНИЈА МК, ДОМОФОНИЈА МК, ЕВИДЕНЦИЈА НА ВЛЕЗ МК, ЕВИДЕНЦИЈА НА ВРАБОТЕНИ МК, ЕВИДЕНЦИЈА НА ПРИСТАП МК, ЕВИДЕНЦИЈА НА РАБОТНО ВРЕМЕ, ЕЛЕКТРИЧНА БРАВА МК, ЕЛЕКТРИЧНА БРАВА СО ЧИТАЧ ЗА КАРТИЧКИ МК, ЕЛЕКТРИЧНА ОГРАДА МК, ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ, ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ МК, ЕЛЕКТРОНСКИ ДЕЛОВИ, ЕЛЕКТРОНСКИ КОМПОНЕНТИ, ЕНЕРГЕТСКИ КАБЛИ, ИЗВЕДБА НА ЕЛЕКТРИЧНА ИНСТАЛАЦИЈА, ИЗВЕДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТИЧНА ИНСТАЛАЦИЈА, ИНСТАЛАЦИЈА НА АЛАРМНИ СИСТЕМИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ВИДЕО НАДЗОР, ИНСТАЛАЦИЈА НА ВИДЕОФОНИЈА, ИНСТАЛАЦИЈА НА ДОМОФОНИЈА, ИНСТАЛАЦИЈА НА КОМПЈУТЕРСКИ СИСТЕМИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА КОМПЈУТЕРСКИ СИСТЕМИ МК, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, ИНСТАЛАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ, ИНТЕГРАЛНИ КОЛА, ИНТЕЛИГЕНТНА ВИДЕО ДЕТЕКЦИЈА И АНАЛИЗА НА СИСТЕМ МК, ИНФРАЦРВЕНИ БАРИЕРИ, ИНФРАЦРВЕНИ ПРОЕКТОРИ, КАБЛИ И ПОМОШНИ УРЕДИ МК, КАМЕРИ ЗА ВИДЕО НАДЗОР, КАМЕРИ ЗА НАДЗОР МК, КАМЕРИ ПОЛУТОПКА, КАМИОНСКИ НАВИГАЦИИ, КОАКСИЈАЛЕН КАБЕЛ, КОАКСИЈАЛНИ КАБЛИ, КОАКСИЈАЛНИ КАБЛИ МК, КОЛОР КАМЕРИ, КОЛОР КАМЕРИ ЗА НАДЗОР, КОЛОР КАМЕРИ ЗА НАДЗОР МК, КОЛОР КАМЕРИ МК, КОМБИНИРАНИ БАРИЕРИ МК, КОМПЈУТЕРСКИ СИСТЕМИ, КОМПЈУТЕРСКИ СИСТЕМИ МК, КОНТАКТОРИ, КОНТАКТОРИ И РЕЛЕИ, КОНТАКТОРИ И РЕЛЕИ МК, КОНТАКТОРИ МК, КОНТРОЛА НА ПРИСТАП, КОНТРОЛА НА ПРИСТАП МК, КОНТРОЛА НА УРЕДИ ВО ДОМОТ, КОНТРОЛНИ ПАНЕЛИ, КУЌНА АВТОМАТИКА, КУПОЛНИ КАМЕРИ, МЕРНИ ИНСТРУМЕНТИ, МЕТАЛНИ КАМЕРИ, МИКРОБРАНОВИ БАРИЕРИ, МОБИЛНИ ПАТРОЛИ, МОНТАЖА НА GPS УРЕД, МОТОРИЗИРАНА КАМЕРА, МРЕЖНА ОПРЕМА, МРЕЖНА ОПРЕМА МК, ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА БАНКИ, ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ЖИВЕАЛИШТА, ОБЈЕКТИВ СО ФИКСНА БЛЕНДА, ОБЈЕКТИВИ ЗА ВИДЕО НАДЗОР, ОБЈЕКТИВИ СО ФИКСНА БЛЕНДА, ОЗБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ФИЗИЧКИ ЛИЦА, ОПРЕМА ЗА АЛАРМНИ СИСТЕМИ, ОПРЕМА ЗА ВИДЕО НАДЗОР, ОПРЕМА ЗА ВИДЕОФОНИЈА, ОПРЕМА ЗА ДОМОФОНИЈА, ПАМЕТНА КУЌА, ПАМЕТНИ КУЌИ, ПАНОРАМСКА КАМЕРА, ПОЛИЦИСКА ТЕХНИКА МК, ПРОТИВПОЖАРНИ АЛАРМИ МК, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ МОНИТОРИ МК, РАСКЛОПНА ОПРЕМА, РАСКЛОПНА ОПРЕМА МК, РЕЗЕРВНИ ЕЛЕКТРОНСКИ ДЕЛОВИ, СИСТЕМ ЗА КОНТРОЛА НА ПРИСТАП, СИСТЕМ ЗА ПЕРИМЕТАРСКА ЗАШТИТА СО ВИБРАЦИОНИ ДЕТЕКТОРИ, СИСТЕМ ЗА ПЕРИМЕТАРСКА ЗАШТИТА СО ЕЛЕКТРОСТАТИЧКО ПОЛЕ МК, СИСТЕМ ЗА ПЕРИМЕТАРСКА ЗАШТИТА СО КАПАЦИТИВЕН ДЕТЕКТОР МК, СИСТЕМИ ЗА АЛАРМИ, СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ, СИСТЕМИ ЗА ВИДЕО НАДЗОР МК, СИСТЕМИ ЗА ГАСЕЊЕ НА ПОЖАР МК, СИСТЕМИ ЗА ДЕТЕКЦИЈА НА ВОДА МК, СИСТЕМИ ЗА ДОЈАВА НА ПОЖАР, СИСТЕМИ ЗА ЗАШТИТА ОД КРАЖБА, СИСТЕМИ ЗА ОГРАНИЧЕН ПРИСТАП, СИСТЕМИ ЗА ТЕХНИЧКА ЗАШТИТА, СОФТВЕР ЗА ВИДЕО НАДЗОР МК, СОФТВЕР ЗА КОНТРОЛА НА ПРИСТАП, СОФТВЕР ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ МК, СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЈА ЗА ВИДЕО НАДЗОР МК, ТЕРМИНАЛИ ЗА ЕВИДЕНЦИЈА НА РАБОТНО ВРЕМЕ, УПРАВУВАЧКА ТАСТАТУРА, УПРАВУВАЧКИ ТАСТАТУРИ, УРЕДИ ЗА ПРЕНОС НА ВИДЕОСИГНАЛ МК, УРЕДИ ЗА ПРОПУШТАЊЕ, УРЕДИ ЗА ПРОПУШТАЊЕ МК, ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ, ХОТЕЛСКИ ЕЛЕКТРОНСКИ БРАВИ МК, ХОТЕЛСКИ СЕФОВИ МК, ЧИТАЧИ ЗА КОНТРОЛА НА ПРИСТАП, ЧИТАЧИ ЗА КОНТРОЛА НА ПРИСТАП МК
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image