RACEN ALAT,ELEKTRICNI ALATI,GRADINARSKI ALATI, SKOPJE, MK, PROFESIONALNI ALATI, NAJDOBRA PONUDA NA ALATI, SVETSKI BRENDOVI…

 G-MM

ексклузивен увозник, дистрибутер и сервисер на реномираните светски брендови

Black&Decker, DeWALT и Stanley

во Македонија

ИМАМЕ КОНТИНУИРАНИ АКЦИИ НА РАЗЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ПО

ЕКСТРА НИСКИ ЦЕНИ! 

ЦЕЛОСНА ПОНУДА - КЛИКНИ ТУКА!

Програмите на овие брендови нудат различни: 

 • рачни алати,
 • електрични алати,
 • апарати за професионална употреба,
 • апарати за домашна употреба,
 • апарати за широка потрошувачка... 

Дел од тие производи се:

 • дупчалки,
 • брусалки,
 • циркулари,
 • пили,
 • електропневматски чекани,
 • батериски машини,
 • косилки,
 • ножици за жива ограда,
 • тримери,
 • мали кујнски апарати за домаќинство,
 • брави,
 • катанци...

За сите наши производи обезбедуваме адекватен прибор од нашите реномирани брендови.

Во склоп на нашата фирма функционира продажен салон, големотрговија и сервис за

реномираните брендови, Black&Decker, DeWALT и Stanley, за кои што обезбедуваме

гаранција со обезбедени оригинални резервни делови.

Покрај тоа снабдуваме и дилерска мрежа од преку 60 продавници ширум Македонија. 

ПРОДАЖЕН САЛОН, ул. Благоја Стефковски бр.7 тел 02 3109 760

ALATI I MASINI

G - M&M

G - M&M
RACEN ALAT,ELEKTRICNI ALATI, KOMPESORI, ZAPTIVKI, SEMERINZI, RADINARSKI ALATI, SKOPJE, MK, PROFESIONALNI ALATI, NAJDOBRA PONUDA NA ALATI, SVETSKI BRENDOVI…

КОМПРЕСОРИ - СУШАЧИ ЗА ВОЗДУХ – ПРОДАЖБА - РЕМОНТ

 VIDEO PREZENTACIJA

Oсновна дејност на ЕУЛОС ДОО e:

 • Продажба на сите видови компресори и сушачи за воздух
 • Сервис и генерални ремонти на сите видови компресори
 • Превзема одговорност и гаранција на секој компресор
 • Резервни делови за сите видови компресори
 • Поправки на сите видови сушачи на воздух и ладилници за вода (Water coolers)
 • Поправки на сите видови надувувачи (Blowers) и вакум помпи (Vacuum)
 • Вршиме инсталација на воздушната мрежа.

Со нашето сервис возило секогаш сме блиску до Вас за побрза и подобра услуга. 

Располагаме со:

 • Завојни Компресори - BOGE Германија
 • Клипни Компресори - SHAMAL Италија
 • Широк асортиман на Половни Компресори
 • Сушачи за воздух и ладилници за вода - MTA Италија
 • Милимикронски филтри - Omega Словенија
 • Боци за воздух за низок и висок притисок и вакум боци - SICC Италија
 • Вакум пумпи - Италија
 • Генератори за производство на азот и оксиген
 • Секакви видови на брзи спојки и редуцири MINDMAN
 • Црева за воздух 12-60 bar

ALATI I MASINI

EULOS

EULOS
RACEN ALAT,ELEKTRICNI ALATI, ZAPTIVKI, SEMERINZI, RADINARSKI ALATI, SKOPJE, MK, PROFESIONALNI ALATI, NAJDOBRA PONUDA NA ALATI, SVETSKI BRENDOVI…

Изработка на заптивки за хидраулика и пневматика

SEAL-MASTER технологија „по мерка", 

 • со пречник од 6мм до 600мм,
 • изработено од еластомери NBR,
 • H-PU-полиуретан,
 • EPDM,
 • H-NBR ,
 • PTFE/бронза,
 • FPM, POM и други,
 • било кои димензии: стандардни, нестандардни, цоловни... 

Продажен програм:

 • Заптивки за хидраулика и пневматика,
 • ротациони осовински заптивки – семеринзи,
 • о- прстени,
 • заштита од прашина,
 • елементи за контрола на вибрација,
 • неазбестни плетенки за пумпи и вентили, 
 • термоизолациони безазбестни материјали,
 • стакло и керамички влакна за температура до 1600 о C,
 • спирометални заптивки,
 • рамни заптивни материјали – армиран и неармиран
 • компензатори изработени од еластомери NBR и FPM,
 • челик и PTFE,
 • подвижни зглобови,
 • црева за високи притисоци и агресивни медиуми.

Лагер – широк спектар на :

 • стандардни димензии од хидраулични заптивки,
 • о-ринг,
 • семеринзи,
 • не азбестни плочи,
 • плетенки и др.

1.FLAER.PDF

2.FLAER.PDF  

ALATI I MASINI

MF SEALS

MF SEALS

 

 

 

 • afrodita s jpg
 • image
 • image
 • GORSKA
 • image
 • image