Najgolema ponuda na audio oprema, Skopje, mk, zvucnici, resiveri,zasiluvaci, zvucnici za razglas, hi-fi zvucnici, mikseti, disko osvetluvanje, mikrofoni, oprema...

АУДИО ОПРЕМА -

СИСТЕМИ ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ -

РЕФЛЕКТОРИ -

ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ...

Компанијата  БУЈО-ТЕФ ЕЛЕКТРОНИК врши продажба на електронски компоненти, инструменти, уреди и алат.

Повелете во специјализираната продавница за продажба на аудио опрема за домашна употреба како и опрема за професионално озвучување.

Денес компанијата располага со два продажни објекта, сопствен бренд  БТС  а исто така е и застапник на компанијат BOTS за Македонија и сите други бивши ЈУ републики и Албанија.

Покрај продажбата компанијата изведува и проектирање и изведба на системи за озвучување за големи објекти (хотели, ресторани, маркети, џамии...)

AUDIO TV BELA TEHNIKA

BT ELEKTRONIK

BT ELEKTRONIK

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

 

 

 

 

  • image
  • rolplast
  • DERMA GIF
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image