CAR SYSTEM  КАР СИСТЕМ

НАЈДОБРИ БРЕНДОВИ ЗА ПЛИНСКИ УРЕДИ!

Главна дејност е увоз и вградување на ТНГ (плински ) системи во автомобилите.

Застапници сме за неколку светски брендови меѓу кои LPG TECH, меѓутоа соработуваме со повеќе водечки производители од оваа област се со цел квалитетно опслужување и задоволување на потребите и можностите на клиентот.

Искуството што го стекнавме работејќи во оваа дејност како и следењето на светските достигнувања во оваа област ни овозможуваат целосно да одговриме на зголемените потреби на пазарот каде пред се се бараат  квалитетни производи и услуги.

Повеќегодишното работење и големиот број задоволни клиенти се доказ за нашата стручност.

Сите производи се висококвалитетни од реномирани брендови кои ние ги вградуваме и препорачуваме а сертификатите кои ги поседуваме се гарант за квалитетна услуга и квалитет.

ТНГ системот претставува надоградба на вашиот автомобил со цел поекономично да го користите  без загуба на перформанисте кои фабрички ги има самото возило.

Квалитетно и правилно конбинирање на компонентите се главен услов системот за ТНГ(плин) да функционира безпрекорно од таа причина ние ви нудиме врвни светски производи.

Истотака еден од  клучните фактори за квалитет за работа на моторот на вашето возило при користење на алтернативно гориво секако се и свеќичките.

Ви ги препорачуваме првите и неповторливи специјално дизајнирани свеќички за ТНГ (плин) од асортиманот BRISK.

BRISK SILVER  се специјално дизајнирани свеќчки со сребрена електрода за возила возила кои користат алтернтивно гориво - плин.

BRISK е водечки производител на свеќички за автомобили кои користат плин.

AVTO PLINSKI UREDI

KAR SISTEM

KAR SISTEM
AVTO PLINSKI UREDI, INSTALACIJA NA PLINSKI UREDI, AVTO PLINSKI SISTEMI MK, MONTAZA NA PLINSKI SISTEMI, АВТО ПЛИНСКИ СИСТЕМИ, АВТО ПЛИНСКИ УРЕДИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИНСКИ УРЕДИ, МОНТАЖА НА ПЛИНСКИ СИСТЕМ ...
ATESTIRANI PLINSKI UREDI, PLINSKI URED ZA KOLA, MONTAZA NA PLINSKI UREDI, INSTALACIJA NA PLIN ZA KOLA, PLINSKI UREDI ZA KOLI VO SKOPJE, АТЕСТИРАНИ ПЛИНСКИ УРЕДИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИН ЗА КОЛА, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИНСКИ УРЕДИ, ПЛИНСКИ УРЕД ЗА КОЛА, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА КОЛИ ВО СКОПЈЕ,
PLINSKI URED ZA KOLA, ATESTIRANI PLINSKI UREDI, AVTO PLINSKI SISTEMI, AVTO PLINSKI SISTEMI MK, AVTO PLINSKI UREDI, INSTALACIJA NA PLIN ZA KOLA, INSTALACIJA NA PLINSKI UREDI, MONTAZA NA PLINSKI SISTEMI, MONTAZA NA PLINSKI UREDI, PLINSKI SIISTEM ZA KOLA, PLINSKI SISTEMI, PLINSKI SISTEMI VO SKOPJE, PLINSKI SISTEMI ZA KOLI, PLINSKI SISTEMI ZA KOLI VO MAKEDONIJA, PLINSKI URED ZA KOLA VO SKOPJE, PLINSKI UREDI, PLINSKI UREDI ZA AVTOMOBILI, PLINSKI UREDI ZA KOLI, PLINSKI UREDI ZA KOLI VO MAKEDONIJA, PLINSKI UREDI ZA KOLI VO SKOPJE, АВТО ПЛИНСКИ СИСТЕМИ, АВТО ПЛИНСКИ УРЕДИ, АТЕСТИРАНИ ПЛИНСКИ УРЕДИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИН ЗА КОЛА, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИНСКИ УРЕДИ, МОНТАЖА НА ПЛИНСКИ СИСТЕМИ, МОНТАЖА НА ПЛИНСКИ УРЕДИ, ПЛИНСКИ СИИСТЕМ ЗА КОЛА, ПЛИНСКИ СИСТЕМИ, ПЛИНСКИ СИСТЕМИ ВО СКОПЈЕ, ПЛИНСКИ СИСТЕМИ ЗА КОЛИ, ПЛИНСКИ СИСТЕМИ ЗА КОЛИ ВО МАКЕДОНИЈА, ПЛИНСКИ УРЕД ЗА КОЛА, ПЛИНСКИ УРЕД ЗА КОЛА ВО СКОПЈЕ, ПЛИНСКИ УРЕДИ, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА АВТОМОБИЛИ, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА КОЛИ, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА КОЛИ ВО МАКЕДОНИЈА, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА КОЛИ ВО СКОПЈЕ,

EFREM LPG

НАЈДОБРИ ПЛИНСКИ УРЕДИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР

СУПЕР ЦЕНИ – МОЖНОСТ ЗА РАТИ !!! 

Вршиме сервис и монтажа на плински системи за автомобили. 

Овластен увозник на моментално најдобрата фирма за плински уреди во Европа полската фирма "Europe Gas". 

Лидер на европскиот пазар.

EUROPE GAS ги освои  сите награди на европските саеми во последните 5 години.

Гаранција 2 год. 

Монтажа и сервис, продажба на големо и мало, резервни делови за следните брендови на  плински уреди: 

 • EUROPE GAS
 • TORELLI
 • RAIL ITALY
 • TAMONA
 • LOVATO

Можност за плаќање на рати. 

25 годишно искуство, EFREM LPG - SKOPJE

AVTO PLINSKI UREDI

EFREM LPG

EFREM LPG
AVTO PLINSKI UREDI, INSTALACIJA NA PLINSKI UREDI, AVTO PLINSKI SISTEMI MK, MONTAZA NA PLINSKI SISTEMI, АВТО ПЛИНСКИ СИСТЕМИ, АВТО ПЛИНСКИ УРЕДИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИНСКИ УРЕДИ, МОНТАЖА НА ПЛИНСКИ СИСТЕМ ...
ATESTIRANI PLINSKI UREDI, PLINSKI URED ZA KOLA, MONTAZA NA PLINSKI UREDI, INSTALACIJA NA PLIN ZA KOLA, PLINSKI UREDI ZA KOLI VO SKOPJE, АТЕСТИРАНИ ПЛИНСКИ УРЕДИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИН ЗА КОЛА, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИНСКИ УРЕДИ, ПЛИНСКИ УРЕД ЗА КОЛА, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА КОЛИ ВО СКОПЈЕ,
PLINSKI URED ZA KOLA, ATESTIRANI PLINSKI UREDI, AVTO PLINSKI SISTEMI, AVTO PLINSKI SISTEMI MK, AVTO PLINSKI UREDI, INSTALACIJA NA PLIN ZA KOLA, INSTALACIJA NA PLINSKI UREDI, MONTAZA NA PLINSKI SISTEMI, MONTAZA NA PLINSKI UREDI, PLINSKI SIISTEM ZA KOLA, PLINSKI SISTEMI, PLINSKI SISTEMI VO SKOPJE, PLINSKI SISTEMI ZA KOLI, PLINSKI SISTEMI ZA KOLI VO MAKEDONIJA, PLINSKI URED ZA KOLA VO SKOPJE, PLINSKI UREDI, PLINSKI UREDI ZA AVTOMOBILI, PLINSKI UREDI ZA KOLI, PLINSKI UREDI ZA KOLI VO MAKEDONIJA, PLINSKI UREDI ZA KOLI VO SKOPJE, АВТО ПЛИНСКИ СИСТЕМИ, АВТО ПЛИНСКИ УРЕДИ, АТЕСТИРАНИ ПЛИНСКИ УРЕДИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИН ЗА КОЛА, ИНСТАЛАЦИЈА НА ПЛИНСКИ УРЕДИ, МОНТАЖА НА ПЛИНСКИ СИСТЕМИ, МОНТАЖА НА ПЛИНСКИ УРЕДИ, ПЛИНСКИ СИИСТЕМ ЗА КОЛА, ПЛИНСКИ СИСТЕМИ, ПЛИНСКИ СИСТЕМИ ВО СКОПЈЕ, ПЛИНСКИ СИСТЕМИ ЗА КОЛИ, ПЛИНСКИ СИСТЕМИ ЗА КОЛИ ВО МАКЕДОНИЈА, ПЛИНСКИ УРЕД ЗА КОЛА, ПЛИНСКИ УРЕД ЗА КОЛА ВО СКОПЈЕ, ПЛИНСКИ УРЕДИ, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА АВТОМОБИЛИ, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА КОЛИ, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА КОЛИ ВО МАКЕДОНИЈА, ПЛИНСКИ УРЕДИ ЗА КОЛИ ВО СКОПЈЕ,

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image