АВТО ШКОЛА СЕЛИКА

AVTO SKOLI, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK,

Во текот на нашето долгогодишно работење во нашата авто школа положиле многу кандидати кои што станале успешни возачи.

Успешноста и стручноста на предавачите и инструкторите во оваа авто школа се гледа преку долгогодишното работење и високиот процент на положени кандидати.

Целта на нашата авто школа е да допринесеме зголемување на безбедноста во сообраќајот со добра и квалитетна обука.

Искуството на нашите инструктори ќе ви помогне да станете одлични возачи.

Нудиме можност за флексибилно договарање на практичните часови, во зависност од слободното време на кандидатот.

 • 20 ГОДИНИ ИСКУСТВО
 • ГОЛЕМ ИЗБОР НА ВОЗИЛА
 • ИСКУСНИ ИНСТРУКТОРИ
 • БЕСПЛАТНА ЛИТЕРАТУРА (КНИГИ ОД ОБЛАСТА НА
 • БЕЗБЕДНОСТА ВО СООБРАЌАЈОТ)
 • ОРГАНИЗИРАНО ВАДЕЊЕ ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ И
 • ПРВА ПОМОШ
 • ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

НАЈГОЛЕМ И НАЈРАЗНОВИДЕН ВОЗЕН ПАРК ВО СКОПЈЕ

 • DZIP TERIOS
 • FIAT PUNTO
 • PEZO 206
 • OPEL KORSA
 • MATIZ

AVTO SKOLI

AVTO SKOLA SELIKA

AVTO SKOLA SELIKA
AVTO SKOLI, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, АВТО ШКОЛИ, ОБУКА ЗА ВОЗЕЊЕ, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ТЕСТОВИ ЗА Б КАТЕГОРИЈА,
AVTO SKOLI VO SKOPJE, CASOVI ZA VOZENJE, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA MOTOR MK, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, TESTOVI ZA VOZACKA, АВТО ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ, ЧАСОВИ ЗА ВОЗЕЊЕ, ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА МОТОР, ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА,
OBUKA ZA VOZENJE, AVTO SKOLI, AVTO SKOLI SKOPJE, AVTO SKOLI VO SKOPJE, CASOVI ZA VOZENJE, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA MOTOR MK, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA VOZACKA, TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA, АВТО ШКОЛИ, АВТО ШКОЛИ СКОПЈЕ, АВТО ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ, ЧАСОВИ ЗА ВОЗЕЊЕ, ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА МОТОР, ОБУКА ЗА ВОЗЕЊЕ, ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ТЕСТОВИ ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА,

 

 УЧЕТЕ НА ВОЗИЛА ОД ПРОГРАМАТА НА MERCEDES!

AVTO SKOLI, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK,

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ – АВТО ШКОЛА

Ќе Ви ги пружи сите можности и комфор да возите и учите во безбедни и квалитетни автомобили со континуирано внимание и совети од нашите инструктори и предавачи.

Имате можност за избор на квалитетна теоретска и практична настава, како и термини за обука. 

 • Организирано постапка за добивање лекарско уверение,
 • Можност за плаќање на повеќе рати,
 • Обука за Б и Д категорија на моторни возила од Програмата на МЕРЦЕДЕС.   

Сите возила се климатизирани и со целосна дополнителна опрема.

Во цената на обуката се вклучени и предавања од областа на сообраќајните правила и прописи од страна на стручен предавач.

Нудиме обука за категорија Б и Д, но и посредуваме за обука и за останатите категории и поткатегории. 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА (36 ЧАСА МОТО ОБУКА):

 • Лекарско уверение со старост не повеќе од 18 месеци,
 • Важечка лична карта 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ОБУКА ЗА Д КАТЕГОРИЈА (16 ЧАСА МОТО ОБУКА):

 • Лекарско уверение со старост не повеќе од 18 месеци,
 • Важечка лична карта,
 • Фотокопија од важечка возачка дозвола. 

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ – ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

Нашата туристичка агенција е специјализирана за превоз на организирани групи, индивидуални аранжмани и организирање на специфични патувања во соработка со крајните корисници до сите туристички дестинации: Грција, Турција, Италија, Бугарија, Словенија...

Слободно контактирајте со нас за комплетна организација на Вашите еднодневни или повеќедневни екскурзии, како во Македонија, така и надвор од неа, со што ќе добиете безбедност и задоволство при Вашите патувања. 

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ АД СКОПЈЕ

Нашата основна дејност е превоз на патници на редовните меѓународни линии како и услуги во туризмот, со месечно превезени 1600 патници.

Располагаме со возен парк од 7 автобуси за висок туризам, еден минибус и две патнички комбиња кои се со просечна старост од 4 години.

MAKEDONIJA SOOBRAKAJ Avto Skola
AVTO SKOLI, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, АВТО ШКОЛИ, ОБУКА ЗА ВОЗЕЊЕ, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ТЕСТОВИ ЗА Б КАТЕГОРИЈА,
AVTO SKOLI VO SKOPJE, CASOVI ZA VOZENJE, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA MOTOR MK, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, TESTOVI ZA VOZACKA, АВТО ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ, ЧАСОВИ ЗА ВОЗЕЊЕ, ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА МОТОР, ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА,
OBUKA ZA VOZENJE, AVTO SKOLI, AVTO SKOLI SKOPJE, AVTO SKOLI VO SKOPJE, CASOVI ZA VOZENJE, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA MOTOR MK, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA VOZACKA, TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA, АВТО ШКОЛИ, АВТО ШКОЛИ СКОПЈЕ, АВТО ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ, ЧАСОВИ ЗА ВОЗЕЊЕ, ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА МОТОР, ОБУКА ЗА ВОЗЕЊЕ, ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ТЕСТОВИ ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА,

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

AVTO SKOLA SKOPJE MK, AVTO SKOLA TESTOVI, AVTO SKOLA TESTOVI MK, AVTO SKOLI, AVTO SKOLI SKOPJE, AVTO SKOLI SKOPJE MK, AVTO SKOLI VO SKOPJE, AVTOSKOLA SKOPJE MK, AVTOSKOLI SKOPJE MK, CASOVI ZA VOZENJE, CENA ZA POLAGANJE VOZACKI ISPIT, CENA ZA POLAGANJE VOZACKI ISPIT SKOPJE, OBUKA ZA A KATEGORIJA, OBUKA ZA A KATEGORIJA MK, OBUKA ZA A KATEGORIJA SKOPJE, OBUKA ZA AVTOBUS, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA B KATEGORIJA MK, OBUKA ZA B KATEGORIJA SKOPJE, OBUKA ZA C KATEGORIJA, OBUKA ZA C KATEGORIJA MK, OBUKA ZA C KATEGORIJA SKOPJE, OBUKA ZA D KATEGORIJA, OBUKA ZA D KATEGORIJA MK, OBUKA ZA D KATEGORIJA SKOPJE, OBUKA ZA KAMION, OBUKA ZA KAMION MK, OBUKA ZA KAMION SKOPJE, OBUKA ZA KOLA AVTOMOBIL, OBUKA ZA MOTOR, OBUKA ZA MOTOR MK, OBUKA ZA MOTOR SKOPJE, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE PRVA POMOS, POLAGANJE PRVA POMOS MK, POLAGANJE PRVA POMOS SKOPJE, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, POLAGANJE ZA VOZACKA CENA, POLAGANJE ZA VOZACKA CENA SKOPJE, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA A KATEGORIJA, TESTOVI ZA A KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA A KATEGORIJA SKOPJE, TESTOVI ZA B KATEGORIJA, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA SKOPJE, TESTOVI ZA C KATEGORIJA, TESTOVI ZA C KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA C KATEGORIJA SKOPJE, TESTOVI ZA D KATEGORIJA, TESTOVI ZA D KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA D KATEGORIJA SKOPJE, TESTOVI ZA VOZACKA, TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA, TESTOVI ZA VOZACKA MK, TESTOVI ZA VOZACKA SKOPJE, TESTOVI ZA VOZACKI ISPIT, TESTOVI ZA VOZACKI ISPIT MK, TESTOVI ZA VOZACKI ISPIT SKOPJE, VADENJE NA LEKARSKO UVERENIE, VOZACKI ISPIT CENA, VOZACKI ISPIT CENA MK, VOZACKI ISPIT CENA SKOPJE, АВТО ШКОЛА СКОПЈЕ МК, АВТО ШКОЛА ТЕСТОВИ, АВТО ШКОЛИ, АВТО ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ, АВТО ШКОЛИ СКОПЈЕ, АВТО ШКОЛИ СКОПЈЕ МК, АВТОШКОЛА СКОПЈЕ МК, АВТОШКОЛИ СКОПЈЕ МК, ВАДЕЊЕ НА ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ, ВОЗАЧКИ ИСПИТ ЦЕНА, ВОЗАЧКИ ИСПИТ ЦЕНА СКОПЈЕ, ОБУКА ЗА А КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА АВТОБУС, ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА ВОЗЕЊЕ, ОБУКА ЗА Д КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА КАМИОН, ОБУКА ЗА КОЛА АВТОМОБИЛ, ОБУКА ЗА МОТОР, ОБУКА ЗА Ц КАТЕГОРИЈА, ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА ВО СКОПЈЕ, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА СКОПЈЕ, ПОЛАГАЊЕ ПРВА ПОМОШ, ТЕСТОВИ ЗА А КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА А КАТЕГОРИЈА СКОПЈЕ, ТЕСТОВИ ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА СКОПЈЕ, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКИ ИСПИТ, ТЕСТОВИ ЗА Д КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА Д КАТЕГОРИЈА СКОПЈЕ, ТЕСТОВИ ЗА Ц КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА Ц КАТЕГОРИЈА СКОПЈЕ, ЦЕНА ЗА ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ ВО СКОПЈЕ, ЧАСОВИ ЗА ВОЗЕЊЕ,

 

 

 

AVTO SKOLA SKOPJE MK, AVTO SKOLA TESTOVI, AVTO SKOLA TESTOVI MK, AVTO SKOLI, AVTO SKOLI SKOPJE, AVTO SKOLI SKOPJE MK, AVTO SKOLI VO SKOPJE, AVTOSKOLA SKOPJE MK, AVTOSKOLI SKOPJE MK, CASOVI ZA VOZENJE, CENA ZA POLAGANJE VOZACKI ISPIT, CENA ZA POLAGANJE VOZACKI ISPIT SKOPJE, OBUKA ZA A KATEGORIJA, OBUKA ZA A KATEGORIJA MK, OBUKA ZA A KATEGORIJA SKOPJE, OBUKA ZA AVTOBUS, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA B KATEGORIJA MK, OBUKA ZA B KATEGORIJA SKOPJE, OBUKA ZA C KATEGORIJA, OBUKA ZA C KATEGORIJA MK, OBUKA ZA C KATEGORIJA SKOPJE, OBUKA ZA D KATEGORIJA, OBUKA ZA D KATEGORIJA MK, OBUKA ZA D KATEGORIJA SKOPJE, OBUKA ZA KAMION, OBUKA ZA KAMION MK, OBUKA ZA KAMION SKOPJE, OBUKA ZA KOLA AVTOMOBIL, OBUKA ZA MOTOR, OBUKA ZA MOTOR MK, OBUKA ZA MOTOR SKOPJE, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE PRVA POMOS, POLAGANJE PRVA POMOS MK, POLAGANJE PRVA POMOS SKOPJE, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, POLAGANJE ZA VOZACKA CENA, POLAGANJE ZA VOZACKA CENA SKOPJE, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA A KATEGORIJA, TESTOVI ZA A KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA A KATEGORIJA SKOPJE, TESTOVI ZA B KATEGORIJA, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA SKOPJE, TESTOVI ZA C KATEGORIJA, TESTOVI ZA C KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA C KATEGORIJA SKOPJE, TESTOVI ZA D KATEGORIJA, TESTOVI ZA D KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA D KATEGORIJA SKOPJE, TESTOVI ZA VOZACKA, TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA, TESTOVI ZA VOZACKA MK, TESTOVI ZA VOZACKA SKOPJE, TESTOVI ZA VOZACKI ISPIT, TESTOVI ZA VOZACKI ISPIT MK, TESTOVI ZA VOZACKI ISPIT SKOPJE, VADENJE NA LEKARSKO UVERENIE, VOZACKI ISPIT CENA, VOZACKI ISPIT CENA MK, VOZACKI ISPIT CENA SKOPJE, АВТО ШКОЛА СКОПЈЕ МК, АВТО ШКОЛА ТЕСТОВИ, АВТО ШКОЛИ, АВТО ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ, АВТО ШКОЛИ СКОПЈЕ, АВТО ШКОЛИ СКОПЈЕ МК, АВТОШКОЛА СКОПЈЕ МК, АВТОШКОЛИ СКОПЈЕ МК, ВАДЕЊЕ НА ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ, ВОЗАЧКИ ИСПИТ ЦЕНА, ВОЗАЧКИ ИСПИТ ЦЕНА СКОПЈЕ, ОБУКА ЗА А КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА АВТОБУС, ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА ВОЗЕЊЕ, ОБУКА ЗА Д КАТЕГОРИЈА, ОБУКА ЗА КАМИОН, ОБУКА ЗА КОЛА АВТОМОБИЛ, ОБУКА ЗА МОТОР, ОБУКА ЗА Ц КАТЕГОРИЈА, ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА ВО СКОПЈЕ, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ПОЛАГАЊЕ ЗА ВОЗАЧКА СКОПЈЕ, ПОЛАГАЊЕ ПРВА ПОМОШ, ТЕСТОВИ ЗА А КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА А КАТЕГОРИЈА СКОПЈЕ, ТЕСТОВИ ЗА Б КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА СКОПЈЕ, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКИ ИСПИТ, ТЕСТОВИ ЗА Д КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА Д КАТЕГОРИЈА СКОПЈЕ, ТЕСТОВИ ЗА Ц КАТЕГОРИЈА, ТЕСТОВИ ЗА Ц КАТЕГОРИЈА СКОПЈЕ, ЦЕНА ЗА ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ ВО СКОПЈЕ, ЧАСОВИ ЗА ВОЗЕЊЕ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image