ПРОФЕСИОНАЛНА КОНТРОЛА НА ШТЕТНИЦИ И ХИГИЕНА ВО ОБЈЕКТИ

ПРВА ХАРТИЈА ПРОИЗВЕДЕНА ОД РЕЦИКЛИРАНА ТЕТРАПАК АМБАЛАЖА

Никој не ги познава штетниците како ние...Тие се дел од решенијата на нашата компанија повеќе од 20 години...

Имаме производи и решенија за следниве области:

ХИГИЕНА ВО ОБЈЕКТИ

 • Кујни
 • Вешерај
 • Крпи, прибор и алатки за хигиена
 • Лична хигиена и хигиена на раце
 • Теписи и теписони
 • Машини за подови
 • Озонирање на простории
 • Премази и политури за подови
 • Објектна хигиена
 • Хигиена во хотелски соби
 • Хартија за професионална употреба
 • Комунална хигиена
 • Инсектициди
 • Родентициди
 • Други производи
 • Производи за дом и градина
 • Зелен програм
 • Заштита од инсекти
 • Хигиена во индустрија за храна и пијалоци
 • Чистење на отворена фабрика – погони/работилници за храна
 • Чистење на затворени системи
 • Лубриканти...

Нудиме заштита, продуктивност и секогаш исти перформанси во производствените процеси...

НАЈДОБРА ПРОФЕСИОНАЛНА КОНТРОЛА НА ШТЕТНИЦИ

Штетници! Тие се постојана закана за вашиот бизнис.

Тие ја уништуваат и контаминираат храната, шират опасни болести што се пренесуваат преку храна и патуваат со пратките од вашите снабдувачи до вашето место на работа.

И откако ќе нападнат, последиците може да бидат уништувачки.

Вие се соочувате со ризик од судски тужби, можно затворање на бизнисот или негативен публицитет.

Како ќе се борите со заканата? Како ќе го заштитите вашиот бизнис?

Уште од 1994 година, Приматекс им помага на компаниите при контролата на штетниците користејќи најнови технологии и најдобро обучени професионалци.

Денес, Приматекс ја има довербата од голем број компании од разни индустрии.

Вие може да верувате дека Приматекс ќе ви обезбеди висок квалитет, постојана услуга и гарантиран квалитет.

 Ќе го примениме долгогодишното искуство за решавање на кој било проблем со штетниците.

ПРИМАТЕКС ви нуди решенија за контрола на штетниците за индустрискиот, земјоделскиот, трговскиот и домашниот сектор.

Бидете сигурни...

DEZINFEKCIJA I DERATIZACIJA

PRIMATEX

PRIMATEX
Sluzbi za dezinfekcija i deratizacija,dezinsekcija,najgolema ponuda na sredstva za higiena,insekticidi,zastita od sekakov vid na stetnici,proizvodi za komunalna nigiena,zastita od insekti,zastita od glodari,kontrola na stetnici,dezinfekciski sredstva

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

 

ALATKI ZA CISTENJE SKOPJE MK, BRISACI ZA RACE SKOPJE MK, CISTENJE FASADI SKOPJE MK, CISTENJE KROVNI POVRSINI SKOPJE MK, CISTENJE SO EKOLOSKI SREDSTVA SKOPJE MK, CISTENJE TVRDI PODOVI MERMER CISTENJE NA PLOCKI LAMINATI SKOPJE MK, DETERGENTI SKOPJE MK, DETERGENTI ZA ALISTA SKOPJE MK, DEZINFEKCISKI SREDSTVA, DLABINSKO CISTENJE NA TEPISI TEPISONI KILIMI SKOPJE MK, EKO HARTIJA SKOPJE, EKO HARTIJA SKOPJE MK, EKOLOSKA HARTIJA SKOPJE, EKOLOSKI DETERGENTI SKOPJE MK, EKOLOSKO CISTENJE SKOPJE MK, HARTIJA ZA BRISENJE RACE SKOPJE MK, HEMISKO CISTENJE SKOPJE, HEMISKO CISTENJE SKOPJE MK, HIGIENA - SREDSTVA, HIGIENA SKOPJE MK, KOMPAKT DETERGENTI SKOPJE MK, KOMUNALNI USLUGI SKOPJE MK, KONTROLA NA STETNICI, NABAVKA NA SREDSTVA ZA HIGIENA SKOPJE MK, NABAVKA NA TOALETNA HARTIJA SKOPJE MK, PRODAZBA NA DETERGENTI SKOPJE MK, PRODAZBA NA EKO HARTIJA SKOPJE, PRODAZBA NA EKO HARTIJA SKOPJE MK, PRODAZBA NA EKOLOSKA HARTIJA SKOPJE, PRODAZBA NA EKOLOSKA HARTIJA SKOPJE MK, PRODAZBA NA RECIKLIRANA HARTIJA SKOPJE, PRODAZBA NA RECIKLIRANA HARTIJA SKOPJE MK, PRODAZBA NA TOALETNA HARTIJA BRISACI ZA RACE SKOPJE MK, PROFESIONALNA HIGIENA SKOPJE MK, PROFESONALNI SREDSTVA ZA HIGIENA SKOPJE MK, RECIKLIRANA HARTIJA SKOPJE MK, SERVIS ZA VODENO CISTENJE SKOPJE MK, SLUZBA ZA DDD, SLUZBA ZA DERATIZACIJA, SLUZBA ZA DEZINFEKCIJA, SLUZBA ZA DEZINSEKCIJA, SREDSTVA PROTIV GLUVCI STAORCI SKOPJE MK, SREDSTVA PROTIV KOMARCI MUVI SKOPJE MK, SREDSTVA ZA CISTENJE NA POGONI RABOTILNICI SKOPJE MK, SREDSTVA ZA GLUVCI, SREDSTVA ZA HIGIENA SKOPJE MK, SREDSTVA ZA HIGIENA VO INDUSTRIJA, SREDSTVA ZA KOMARCI, SREDSTVA ZA LICNA HIGIENA SKOPJE MK, TECEN FERTILIZATOR SKOPJE MK, TECNO GUBRIVO ZA VO GRADINA SKOPJE MK, TEHNICKO ODRZUVANJE, TOALETNA HARIJA SKOPJE MK, VILEDA MK, VILEDA SKOPJE MAKEDONIJA, ZASTITA OD GLUVCI STAORCI SKOPJE MK, ZASTITA OD SHTETNICI SKOPJE MK, АЛАТКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ СКОПЈЕ МК, БРИСАЧИ ЗА РАЦЕ СКОПЈЕ МК, ВИЛЕДА МК, ВИЛЕДА СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ДЕЗИНФЕКЦИЈА, ДЕЗИНФЕКЦИСКИ СРЕДСТВА СКОПЈЕ МК, ДЕРАТИЗАЦИЈА, ДЕТЕРГЕНТИ ЗА АЛИШТА СКОПЈЕ МК, ДЕТЕРГЕНТИ СКОПЈЕ МК, ДЛАБИНСКО ЧИСТЕЊЕ НА ТЕПИСИ ТЕПИСОНИ КИЛИМИ, ЕКО ХАРТИЈА МАКЕДОНИЈА, ЕКО ХАРТИЈА СКОПЈЕ, ЕКОЛОШКА ХАРТИЈА СКОПЈЕ, ЕКОЛОШКИ ДЕТЕРГЕНТИ СКОПЈЕ МК, ЕКОЛОШКО ЧИСТЕЊЕ, ЗАШТИТА ОД ГЛУВЦИ СТАОРЦИ, ЗАШТИТА ОД ШТЕТНИЦИ, КОМПАКТ ДЕТЕРГЕНТИ СКОПЈЕ МК, КОМУНАЛНИ УСЛУГИ, КОНТРОЛА НА ШТЕТНИЦИ СКОПЈЕ МК, НАБАВКА НА СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА, НАБАВКА НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА СКОПЈЕ МК, ПРОДАЖБА НА ДЕТЕРГЕНТИ СКОПЈЕ МК, ПРОДАЖБА НА ЕКО ХАРТИЈА МАКЕДОНИЈА, ПРОДАЖБА НА ЕКО ХАРТИЈА СКОПЈЕ, ПРОДАЖБА НА ЕКОЛОШКА ХАРТИЈА МАКЕДОНИЈА, ПРОДАЖБА НА ЕКОЛОШКА ХАРТИЈА СКОПЈЕ, ПРОДАЖБА НА РЕЦИКЛИРАНА ХАРТИЈА МАКЕДОНИЈА, ПРОДАЖБА НА РЕЦИКЛИРАНА ХАРТИЈА СКОПЈЕ, ПРОДАЖБА НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА БРИСАЧИ ЗА РАЦЕ СКОПЈЕ МК, ПРОФЕСИОНАЛНА ХИГИЕНА СКОПЈЕ МК, ПРОФЕСИОНАЛНО ЧИСТЕЊЕ НА ТЕПИСИ СТАЗИ КИЛИМИ, ПРОФЕСОНАЛНИ СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА СКОПЈЕ МК, РЕЦИКЛИРАНА ХАРТИЈА МАКЕДОНИЈА, РЕЦИКЛИРАНА ХАРТИЈА СКОПЈЕ, СЕРВИС ЗА ВОДЕНО ЧИСТЕЊЕ СКОПЈЕ МК, СЛУЖБА ЗА ДЕЗИНСЕКЦИЈА СКОПЈЕ МК, СЛУЖБА ЗА ДДД СКОПЈЕ МК, СЛУЖБА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА СКОПЈЕ МК, СЛУЖБА ЗА ДЕРАТИЗАЦИЈА СКОПЈЕ МК, СРЕДСТВА ЗА ГЛУВЦИ СКОПЈЕ МК, СРЕДСТВА ЗА КОМАРЦИ СКОПЈЕ МК, СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА, СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА СКОПЈЕ МК, СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА ВО ИНДУСТРИЈА, СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОГОНИ РАБОТИЛНИЦИ, СРЕДСТВА ПРОТИВ ГЛУВЦИ СТАОРЦИ, СРЕДСТВА ПРОТИВ КОМАРЦИ МУВИ, ТЕХНИЧКО ОДРЖУВАЊЕ, ТЕЧЕН ФЕРТИЛИЗАТОР СКОПЈЕ МК, ТЕЧНО ЃУБРИВО ЗА ВО ГРАДИНА, ТОАЛЕТНА ХАРИЈА СКОПЈЕ МК, ХАРТИЈА ЗА БРИШЕЊЕ РАЦЕ СКОПЈЕ МК, ХИГИЕНА, ХИГИЕНА СРЕДСТВА СКОПЈЕ МК, ЧИСТЕЊЕ ВИСОКИ СТАКЛЕНИ ПОВРШИНИ, ЧИСТЕЊЕ КРОВНИ ПОВРШИНИ, ЧИСТЕЊЕ СО ЕКОЛОШКИ СРЕДСТВА СКОПЈЕ МК, ЧИСТЕЊЕ ТВРДИ ПОДОВИ МЕРМЕР ПЛОЧКИ ЛАМИНАТ, ЧИСТЕЊЕ ФАСАДИ, СЛУЖБА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА СКОПЈЕ МК,

 

 

 

 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image