СПОРТСКИ ЦЕНТАР ВАРДАР

ЦЕНТАР ЗА РЕКРЕАТИВНА ГИМНАСТИКА – КАРАТЕ –

БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ

Спортски Центар Вардар нуди различни физички активности од областа на спортот наменети за деца и возрасни.

РЕКРЕАТИВНА ГИМНАСТИКА ЗА ДЕЦА

Дава голем придонес за здравјето на децата како превентива но и во ублажување или елиминирање на постојните деформитети како што се, рамно стапало, искривување на р`бетот, прекумерна тежина...

СЕКЦИЈА ЗА КАРАТЕ ДО

КАРАТЕ ДО школата на ШКК Вардар работи по јапонската WCKF техничка програма и е заснована за развој на моторичките способности кај децата од предшколска и школска возраст.

Паралелно со тренинзите на карате вештината, кај децата преку разновидни облици на тренинзи и употреба на разни реквизити во индивидуална и групна работа, се постигнува целта која е фикусирана кон развојот на моторичките способности, функционалниот и психофизички статус на децата.

СЕКЦИЈА ЗА РЕКРЕАТИВНА ГИМНАСТИКА ЗА ВОЗРАСНИ – SLOW GYM

Рекреативната гимнастика за возрасни е психофизичка активност која содржи голем број на интересни вежби со инволвирање на мускулите на целото тело.

Овој вид на вежби овозможува подобрување на здравствената состојба, ублажување на разни хронични состојби, како подобрување кај евентуални вродени или професионални деформитети на р`бетот.

Тимот на СПОРТСКИ ЦЕНТАР ВАРДАР е составен од врвни стручни лица кои имаат огромно искуство и знаење, а истото ќе Ви го пренесат во простории кои се широки, чисти и опремени со најсовремени реквизити за тренинг.

Тренери во секциите на ШКК Вардар се:

Д-р. Назим Куртовиќ  (7-Дан)

Маргарета Куртовиќ (3-Дан)

Проф. Д-р. Јован Јовановски

Ленче Китановска - Професор по физичка култура

Сања Влаисављевиќ

Локацијата на СЦ Вардар е во деловната зфграда на катната гаража Разловечко востание наспроти ГТЦ, ТЦ Соравија и Работнички универзитет Кочо Рацин.

FITNES TERETANI SPORT

SPORTSKI CENTAR VARDAR

SPORTSKI CENTAR VARDAR
Trenirajte borecki vestini, karate, kik boks, rekreativna gimnastika, vezbajte vo najdobrite bodi bilding fitness centri , vezbanje vo teretani, najiskusni fitness instruktori, najgolem izbor na spravi I masini za fitnes bodi bilding i kardio masini, personalni treninzi, aerobic i pilates, pole fitness, TRX, krosfit...

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

AEROBIK CENTAR SKOPJE, AEROBIK KLUB, AEROBIK KLUB SKOPJE, AEROBIK KLUBOVI SKOPJE, AEROBIK KLUBOVI VO SKOPJE, AEROBIK SKOPJE, AEROBIK STUDIO SKOPJE, AEROBIK VEZBI, AEROBIK VO SKOPJE, BODIBILDING KLUB SKOPJE, BODIBILDING TRENINZI SKOPJE MK, BODIBILDING ZA ZENI SKOPJE MK, CASOVI AEROBIK, CASOVI AEROBIK SKOPJE, CASOVI KARATE, CASOVI KARATE SKOPJE, CASOVI PILATES, CASOVI PILATES SKOPJE, CASOVI PO AEROBIK, CASOVI PO AEROBIK SKOPJE, CASOVI PO GIMNASTIKA, CASOVI PO GIMNASTIKA SKOPJE, CASOVI PO KARATE, CASOVI PO KARATE SKOPJE, CASOVI PO PILATES, CASOVI PO PILATES SKOPJE, CASOVI PO ZUMBA SKOPJE, CENTAR ZA BODIBILDING SKOPJE, CENTAR ZA BORECKI SPORTOVI, CENTAR ZA BORECKI SPORTOVI VO SKOPJE, CENTAR ZA BORECKI VESTINI, CENTAR ZA BORECKI VESTINI SKOPJE, DODATOCI VO ISHRANATA ZA SPORTISTI SKOPJE MK, FITNES CENTAR SKOPJE, FITNES CENTRI VO SKOPJE, FITNES KLUB SKOPJE, GIMNASTIKA ZA DECA, GIMNASTIKA ZA DECA SKOPJE, GIMNASTIKA ZA VOZRASNI, GIMNASTIKA ZA VOZRASNI SKOPJE, ISHRANA ZA SPORTISTI SKOPJE, KARATE CENTAR SKOPJE, KARATE KLUB, KARATE KLUB SKOPJE, KARATE KLUB VARDAR, KARATE KLUB VO SKOPJE, KARATE KLUBOVI, KARATE KLUBOVI SKOPJE, KARATE KLUBOVI VO SKOPJE, KARATE TRENINZI, KARATE TRENINZI SKOPJE, KARATE ZA DECA, KARATE ZA DECA SKOPJE, KARATE ZA VOZRASNI, KARATE ZA VOZRASNI SKOPJE, KLUB ZA AEROBIK SKOPJE, KLUB ZA BORECKI VESTINI, KLUB ZA BORECKI VESTINI SKOPJE, KLUB ZA GIMNASTIKA, KLUB ZA GIMNASTIKA SKOPJE, KLUB ZA KARATE, KLUB ZA KARATE SKOPJE, KLUBOVI ZA BORECKI VESTINI, KLUBOVI ZA BORECKI VESTINI SKOPJE, KREATINI SKOPJE MK, PERSONALIZIRANI TRENINZI, PILATES CENTAR SKOPJE, PILATES CENTRI SKOPJE, PILATES CENTRI VO SKOPJE, PILATES KLUB, PILATES KLUB SKOPJE, PILATES KLUBOVI SKOPJE, PILATES KLUBOVI VO SKOPJE, PILATES POWER HOUSE, PILATES POWER HOUSE SKOPJE, PILATES SKOPJE, PILATES STUDIO SKOPJE, PILATES VO SKOPJE, PROTEINI ZA BILDERI MK, REKREATIVNA GIMNASTIKA, REKREATIVNA GIMNASTIKA SKOPJE, SALI ZA GIMNASTIKA, SALI ZA GIMNASTIKA SKOPJE, SALI ZA GIMNASTIKA VO SKOPJE, SKOLA ZA GIMNASTIKA, SKOLA ZA GIMNASTIKA SKOPJE, SKOLI ZA KARATE, SKOLI ZA KARATE SKOPJE, SKOLO ZA GIMNASTIKA, SKOLO ZA GIMNASTIKA SKOPJE, SKOLO ZA KARATE, SKOLO ZA KARATE SKOPJE, SLOW GYM, SLOW GYM SKOPJE, SOTOKAN KARATE KLUB, SOTOKAN KARATE KLUB SKOPJE, SUPLEMENTI ZA SPORTISTI SKOPJE MK, TERETANA MK, TERETANI VO SKOPJE, TRADICIONALNO KARATE, TRADICIONALNO KARATE SKOPJE, TRENINZI KARATE, TRENINZI KARATE SKOPJE, TRENINZI SO PERSONALEN TRENER, TRENIRANJE KARATE, TRENIRANJE KARATE SKOPJE, TRENIZI ZA KARATE SKOPJE, VEZBANJE GIMNASTIKA, VEZBANJE GIMNASTIKA SKOPJE, YOGA CENTAR, YOGA CENTAR SKOPJE, YOGA KLUB SKOPJE, YOGA KLUBOVI SKOPJE, YOGA STUDIO SKOPJE, ZENSKI BODIBILDING SKOPJE MK, ZUMBA AEROBIK SKOPJE, ZUMBA FITNES SKOPJE, ZUMBA VEZBI SKOPJE, ZUMBA VO SKOPJE, АЕРОБИК ЦЕНТАР СКОПЈЕ, БОДИБИЛДИНГ ЗА ЖЕНИ СКОПЈЕ МК, БОДИБИЛДИНГ КЛУБ СКОПЈЕ, БОДИБИЛДИНГ ТРЕНИНЗИ СКОПЈЕ МК, ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА ЗА СПОРТИСТИ СКОПЈЕ МК, ЖЕНСКИ БОДИБИЛДИНГ СКОПЈЕ МК, ИСХРАНА ЗА СПОРТИСТИ СКОПЈЕ, КАРАТЕ КЛУБОВИ, КАРАТЕ КЛУБОВИ ВО СКОПЈЕ, КЛУБ ЗА АЕРОБИК СКОПЈЕ, КЛУБ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ, КЛУБ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ВО СКОПЈЕ, КЛУБОВИ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ, КЛУБОВИ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ВО СКОПЈЕ, КРЕАТИНИ СКОПЈЕ МК, ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ТРЕНИНЗИ, ПРОТЕИНИ ЗА БИЛДЕРИ МК, САЛИ ЗА ГИМНАСТИКА ВО СКОПЈЕ, СУПЛЕМЕНТИ ЗА СПОРТИСТИ СКОПЈЕ МК, ТЕРЕТАНА МК, ТЕРЕТАНИ ВО СКОПЈЕ, ТРЕНИНЗИ СО ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЕР, ФИТНЕС КЛУБ СКОПЈЕ, ФИТНЕС ЦЕНТАР СКОПЈЕ, ФИТНЕС ЦЕНТРИ ВО СКОПЈЕ, ЦЕНТАР ЗА БОДИБИЛДИНГ СКОПЈЕ, 

 

 

 

AEROBIK CENTAR SKOPJE, AEROBIK KLUB, AEROBIK KLUB SKOPJE, AEROBIK KLUBOVI SKOPJE, AEROBIK KLUBOVI VO SKOPJE, AEROBIK SKOPJE, AEROBIK STUDIO SKOPJE, AEROBIK VEZBI, AEROBIK VO SKOPJE, BODIBILDING KLUB SKOPJE, BODIBILDING TRENINZI SKOPJE MK, BODIBILDING ZA ZENI SKOPJE MK, CASOVI AEROBIK, CASOVI AEROBIK SKOPJE, CASOVI KARATE, CASOVI KARATE SKOPJE, CASOVI PILATES, CASOVI PILATES SKOPJE, CASOVI PO AEROBIK, CASOVI PO AEROBIK SKOPJE, CASOVI PO GIMNASTIKA, CASOVI PO GIMNASTIKA SKOPJE, CASOVI PO KARATE, CASOVI PO KARATE SKOPJE, CASOVI PO PILATES, CASOVI PO PILATES SKOPJE, CASOVI PO ZUMBA SKOPJE, CENTAR ZA BODIBILDING SKOPJE, CENTAR ZA BORECKI SPORTOVI, CENTAR ZA BORECKI SPORTOVI VO SKOPJE, CENTAR ZA BORECKI VESTINI, CENTAR ZA BORECKI VESTINI SKOPJE, DODATOCI VO ISHRANATA ZA SPORTISTI SKOPJE MK, FITNES CENTAR SKOPJE, FITNES CENTRI VO SKOPJE, FITNES KLUB SKOPJE, GIMNASTIKA ZA DECA, GIMNASTIKA ZA DECA SKOPJE, GIMNASTIKA ZA VOZRASNI, GIMNASTIKA ZA VOZRASNI SKOPJE, ISHRANA ZA SPORTISTI SKOPJE, KARATE CENTAR SKOPJE, KARATE KLUB, KARATE KLUB SKOPJE, KARATE KLUB VARDAR, KARATE KLUB VO SKOPJE, KARATE KLUBOVI, KARATE KLUBOVI SKOPJE, KARATE KLUBOVI VO SKOPJE, KARATE TRENINZI, KARATE TRENINZI SKOPJE, KARATE ZA DECA, KARATE ZA DECA SKOPJE, KARATE ZA VOZRASNI, KARATE ZA VOZRASNI SKOPJE, KLUB ZA AEROBIK SKOPJE, KLUB ZA BORECKI VESTINI, KLUB ZA BORECKI VESTINI SKOPJE, KLUB ZA GIMNASTIKA, KLUB ZA GIMNASTIKA SKOPJE, KLUB ZA KARATE, KLUB ZA KARATE SKOPJE, KLUBOVI ZA BORECKI VESTINI, KLUBOVI ZA BORECKI VESTINI SKOPJE, KREATINI SKOPJE MK, PERSONALIZIRANI TRENINZI, PILATES CENTAR SKOPJE, PILATES CENTRI SKOPJE, PILATES CENTRI VO SKOPJE, PILATES KLUB, PILATES KLUB SKOPJE, PILATES KLUBOVI SKOPJE, PILATES KLUBOVI VO SKOPJE, PILATES POWER HOUSE, PILATES POWER HOUSE SKOPJE, PILATES SKOPJE, PILATES STUDIO SKOPJE, PILATES VO SKOPJE, PROTEINI ZA BILDERI MK, REKREATIVNA GIMNASTIKA, REKREATIVNA GIMNASTIKA SKOPJE, SALI ZA GIMNASTIKA, SALI ZA GIMNASTIKA SKOPJE, SALI ZA GIMNASTIKA VO SKOPJE, SKOLA ZA GIMNASTIKA, SKOLA ZA GIMNASTIKA SKOPJE, SKOLI ZA KARATE, SKOLI ZA KARATE SKOPJE, SKOLO ZA GIMNASTIKA, SKOLO ZA GIMNASTIKA SKOPJE, SKOLO ZA KARATE, SKOLO ZA KARATE SKOPJE, SLOW GYM, SLOW GYM SKOPJE, SOTOKAN KARATE KLUB, SOTOKAN KARATE KLUB SKOPJE, SUPLEMENTI ZA SPORTISTI SKOPJE MK, TERETANA MK, TERETANI VO SKOPJE, TRADICIONALNO KARATE, TRADICIONALNO KARATE SKOPJE, TRENINZI KARATE, TRENINZI KARATE SKOPJE, TRENINZI SO PERSONALEN TRENER, TRENIRANJE KARATE, TRENIRANJE KARATE SKOPJE, TRENIZI ZA KARATE SKOPJE, VEZBANJE GIMNASTIKA, VEZBANJE GIMNASTIKA SKOPJE, YOGA CENTAR, YOGA CENTAR SKOPJE, YOGA KLUB SKOPJE, YOGA KLUBOVI SKOPJE, YOGA STUDIO SKOPJE, ZENSKI BODIBILDING SKOPJE MK, ZUMBA AEROBIK SKOPJE, ZUMBA FITNES SKOPJE, ZUMBA VEZBI SKOPJE, ZUMBA VO SKOPJE, АЕРОБИК ЦЕНТАР СКОПЈЕ, БОДИБИЛДИНГ ЗА ЖЕНИ СКОПЈЕ МК, БОДИБИЛДИНГ КЛУБ СКОПЈЕ, БОДИБИЛДИНГ ТРЕНИНЗИ СКОПЈЕ МК, ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА ЗА СПОРТИСТИ СКОПЈЕ МК, ЖЕНСКИ БОДИБИЛДИНГ СКОПЈЕ МК, ИСХРАНА ЗА СПОРТИСТИ СКОПЈЕ, КАРАТЕ КЛУБОВИ, КАРАТЕ КЛУБОВИ ВО СКОПЈЕ, КЛУБ ЗА АЕРОБИК СКОПЈЕ, КЛУБ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ, КЛУБ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ВО СКОПЈЕ, КЛУБОВИ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ, КЛУБОВИ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ВО СКОПЈЕ, КРЕАТИНИ СКОПЈЕ МК, ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ТРЕНИНЗИ, ПРОТЕИНИ ЗА БИЛДЕРИ МК, САЛИ ЗА ГИМНАСТИКА ВО СКОПЈЕ, СУПЛЕМЕНТИ ЗА СПОРТИСТИ СКОПЈЕ МК, ТЕРЕТАНА МК, ТЕРЕТАНИ ВО СКОПЈЕ, ТРЕНИНЗИ СО ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЕР, ФИТНЕС КЛУБ СКОПЈЕ, ФИТНЕС ЦЕНТАР СКОПЈЕ, ФИТНЕС ЦЕНТРИ ВО СКОПЈЕ, ЦЕНТАР ЗА БОДИБИЛДИНГ СКОПЈЕ,
  • image
  • rolplast
  • DERMA GIF
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image