ГУМАТЕРМ

е основана 2002 година, а познати сме по

 специфичноста на материјалите и стоката која ја нудиме: 

 1. МИКРОПОРЕСТА ГУМА И ПРОФИЛИ
 2. АМБАЛАЖА ЗА ПАКУВАЊЕ
 3. ИНЖИНЕРСКА ПЛАСТИКА
 4. ГУМЕНОТЕХНИЧКИ ПРОИЗВОДИ 

Постепеното запознавање на клиентите со разновидните можности кои ги имаат со примена на нашите материјали, не носи чекор напред.

Нашиот продажен простор во 2004 година е преселен на атрактивна локација во центарот на градот во простории од 100m2. 

Секогаш се стремиме да ги задоволиме потребите на потрошувачите, изнаоѓајќи оптимално и евтино решение. 

Можеме да се пофалиме дека од отпочнувањето на фирмата па до денес, цените на материјалите постепено бележат намалување, и во просек се намалени за преку 25%, се со цел да се постигне меѓусебна доверба меѓу нас и нашите клиенти. 

Материјалите се наменски и се применуваат во:

 • машинската индустрија
 • градежништвото
 • прехрамбената
 • хемиската индустрија,

па се до домаќинствата. 

Инжинериска пластика нуди широки можности, и се повеќе се користи како замена за тешките и комплицирани метали и метални легури во машинството. 

Гумено-техничките производи исто така наоѓаат своја примена во гореспоменатите индустрии. 

Лепезата производи ја надополнуваат амбалажните материјали, кои се користат за заштита на стоката при нејзино складирање и транспортирање.

GUMENO TEHNICKI PROIZVODI

GUMATERM

GUMATERM
Gumenotehnicki proizvodi so najdobar kvaliet, najeftini gumenotehnicki proizvodi,gumeni proizvodi,gumeni profili,mikroporesta guma I profili,inzinerska plastika,silikonska guma,sungeresta guma,proizvo ...
Gumenotehnicki proizvodi so najdobar kvaliet, najeftini gumenotehnicki proizvodi,gumeni proizvodi,gumeni profili,mikroporesta guma I profili,inzinerska plastika,silikonska guma,sungeresta guma,proizvodi od poliuretan,ispituvanje na kvalitet na gumata,alati za guma
Gumenotehnicki proizvodi so najdobar kvaliet, najeftini gumenotehnicki proizvodi,gumeni proizvodi,gumeni profili,mikroporesta guma I profili,inzinerska plastika,silikonska guma,sungeresta guma,proizvodi od poliuretan,ispituvanje na kvalitet na gumata,alati za guma

ТИГАР ГУМЕНИ ОБУВКИ

МИНАТО, СЕГАГАШНОСТ, ИДНИНА

(ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ, СИГУРНОСТ)

ТИГАР - познато светско име повеке од осум децении, лидер во производство на гумени обувки во регионот

ТИГАР изработува висококвалитетни: 

 • гумени чизми
 • заштитни чизми
 • работнички чизми
 • модни чизми
 • чизми за лов и риболов
 • гумено-техничка роба
 • гумени профили
 • флекси цевки
 • гумени цевки
 • гумени производи за рударство
 • гумени производи за бродоградба
 • гумени производи за авто индустрија
 • гумени производи за авиоиндустрија
 • гумени топки
 • гумени спортски реквизити
 • производи од гума
 • производи од рециклирана гума 

Квалитетот на производите е во согласност со ЕУ стандардите, а клучните групи на производи се со сертифакати издадени од страна на водечките меѓународни акредитирани институции.

НАША ВИЗИЈА

ДАСЕ БИДЕ ЕВРОПСКИ ЛИДЕР ВО ПРОИЗВОДСТВО НА

ГУМЕНИ ОБУВКИ

GUMENO TEHNICKI PROIZVODI

TIGAR PARTNER

TIGAR PARTNER
Gumenotehnicki proizvodi so najdobar kvaliet, najeftini gumenotehnicki proizvodi,gumeni proizvodi,gumeni cizmi,gumeni obuvki,gumeni profili,mikroporesta guma i profili,inzinerska plastika,silikonska guma,sungeresta guma,proizvodi od poliuretan,ispituvanje na kvalitet na gumata,alati za guma...

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

 

 

ALUMINIUMSKA FOLIJA SKOPJE MK, CREVA ZA VISOKI PRITISOCI SKOPJE MK, GERSHETA UNAZASH PAAZBEST PER POMPA PISTONE, HIDRAULIC SKOPJE MACEDONIA, HIDRAULICNI ZAPTIVKI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA KONDENZATORI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA NEAZBESTNI PLOCI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA O PRSTENI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA ROTACIONI OSOVINSKI ZAPTIVACI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA SEMЕRINZI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA ZAPTIVKI ZA AVTOMATIKA SKOPJE MK, IZRABOTKA NA ZAPTIVKI ZA HIDRAULIKA SKOPJE MK, KONDENZATORI SKOPJE MK, METALURGJI KOSOVE, METALURGJI MAQEDONI, NEAZBESTNI PLETENKI ZA PUMPI SKOPJE MK, NEAZBESTNI PLETENKI ZA PUMPI VENTILI SKOPJE MK, NEAZBESTNI PLETENKI ZA VENTILI SKOPJE MK, NEAZBESTNI PLOCI SKOPJE MK, O PRSTENI SKOPJE MK, O- RING SKOPJE MACEDONIA, PERPUNIM I UNAZAVE PER HIDRAULIKE DHE PNEUMATIKE, PHNEUMATIC SKOPJE MACEDONIA, PISTON SEALS SKOPJE MACEDONIA, RADIJALNI OSOVINSKI ZAPTIVKI SKOPJE MK, ROD SEALS SKOPJE MACEDONIA, ROTARY SEALS SKOPJE MACEDONIA, SEALS SKOPJE MACEDONIA, SEMERINZI SKOPJE MK, SIMMERING AND ROTARY SEALS SKOPJE MACEDONIA, SPIROMETALNI ZAPTIVKI SKOPJE MK, TERMOIZOLACIONI BEZAZBESTNI MATERIJALI SKOPJE MK, TERMOIZOLACIONI MATERIJALI FREUDENBERG GERMANIJA, TERMOIZOLACIONI MATERIJALI SKOPJE MK, UNAZA HIDRAULIKE MAQEDONI, UNAZA PER MBYLLJE HERMETIKE BOSHTORE RADIALE, UNAZA PER MBYLLJE HERMETIKE SPIROMETALIKE, ZAPTIVKI DICHTOMATIK GERMANIJA, ZAPTIVKI MERKEL GERMANIJA, ZAPTIVKI OD FREUDENBERG SEALING TEHNOLOGIES GERMANY, ZAPTIVKI SIMRIT GERMANIJA, ZAPTIVKI SKOPJE MK, ЗАПТИВКИ, ИЗРАБОТКА НА ЗАПТИВКИ ЗА АВТОМАТИКА, ИЗРАБОТКА НА ЗАПТИВКИ ЗА ХИДРАУЛИКА, ИЗРАБОТКА НА ЗАПТИВКИ ЗА ХИДРАУЛИКА ПНЕВМАТИКА, ИЗРАБОТКА НА КОНДЕНЗАТОРИ, ИЗРАБОТКА НА НЕАЗБЕСНИ ПЛОЧИ, ИЗРАБОТКА НА О ПРСТЕНИ, ИЗРАБОТКА НА РОТАЦИОНИ ОСОВИНСКИ ЗАПТИВАЧИ, ИЗРАБОТКА НА СЕМЕРИНЗИ, КОНДЕНЗАТОРИ, НЕАЗБЕСТНИ ПЛЕТЕНКИ ЗА ВЕНТИЛИ, НЕАЗБЕСТНИ ПЛЕТЕНКИ ЗА ПУМПИ, НЕАЗБЕСТНИ ПЛЕТЕНКИ ЗА ПУМПИ ВЕНТИЛИ, НЕАЗБЕСТНИ ПЛОЧИ, О ПРСТЕНИ, РАДИЈАЛНИ ОСОВИНСКИ ЗАПТИВКИ, СЕМЕРИНЗИ, СПИРОМЕТАЛНИ ЗАПТИВКИ, ТЕРМОИЗОЛАЦИОНИ БЕЗАЗБЕСТНИ МАТЕРИЈАЛИ, ТЕРМОИЗОЛАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ, ХИДРАУЛИЧНИ ЗАПТИВКИ, ЦРЕВА ЗА ВИСОКИ ПРИТИСОЦИ, ALUMINIUMSKA SO MEURCESTA FOLIJA SKOPJE MK, AMBALAZA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, AMBALAZNA KARTON HARTIJA SKOPJE MK, AMBALAZNI MATERIJALI ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, CEFKE PER SHTYPJE TE LARTE MAQEDONI, ELEKTROSTATSKI GUMENI PODNI OBLOGI SKOPJE MK, FIBER SKOPJE MK, GUMA SKOPJE MK, GUMA ZA IZOLACIJA NA PROFILI SKOPJE MK, GUMA ZA MASINSKA INDUSTRIJA SKOPJE MK, GUMENI PODLOGI NA BAZA NA KAUCUK SKOPJE MK, GUMENI PODNI PODLOGI SKOPJE MK, GUMENI PROFILI SKOPJE MK, GUMENI PROFILI ZA ISHRANA SKOPJE MK, GUMENI PROFILI ZA NAFTENI DERIVATI SKOPJE MK, GUMENOTEHNICKI PROIZVODI, GUMENOTEHNICKI PROIZVODI SKOPJE, INZINJERSKA PLASTIKA SKOPJE MK, IZRABOTKA NA ZAPTIVKI ZA HIDRAULIKA PNEVMATIKA SKOPJE MK, KARTON HARTIJA ZA AMBALAZA SKOPJE MK, MASINSKA PLASTIKA SKOPJE MK, MASLOOTPORNA PLASTIKA SKOPJE MK, MASLOOTPORNA PLASTINA SKOPJE MK, MASLOOTPORNA PLASTIКA SKOPJE MK, MATERIJAL ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, MATERIJALI ZA IZRABOTKA NA PIKSNI KLIZNI SINI SKOPJE MK, MATERIJALI ZA IZRABOTKA NA SKOPJE MK, MATERIJALI ZA IZRABOTKA NA ZAPCANICI SKOPJE MK, MEDICINSKI APARATI SKOPJE MK, MEURCESTA FOLIJA SKOPJE MK, MEURCESTA FOLIJA SO KARTON HARTIJA SKOPJE MK, MIKRO PORESTA GUMA SKOPJE MK, MIKROPORESTA GUMA I PROFILI SKOPJE MK, OBICNA PLASTIKA SKOPJE MK, PA 6 SKOPJE MK, PE SKOPJE MK, PENASTA FOLIJA SKOPJE MK, PLASTIKA ZA IZRABOTKA NA DIHTUNZI SKOPJE MK, PLASTIKA ZA MASINI SKOPJE MK, PLASTIKA ZA ZAPCANICI SKOPJE MK, PODNI OBLOGI ZA TRANSFORMATORI SKOPJE MK, POLIACETAL SKOPJE MK, POLIAMID SKOPJE MK, POLIETILEN SKOPJE MK, POLIPROPILEN SKOPJE MK, POLYACETAL SKOPJE MAKEDONIJA MK, POLYAMIDE SKOPJE MAKEDONIJA, POLYAMIDE SKOPJE MAKEDONIJA MACEDONIA, POLYETHYLENE MACEDONIA MKD, POLYETHYLENE SKOPJE MK, POLYOXYMETHYLENE SKOPJE MACEDONIA MK, POLYPROPENE SKOPJE MK, POLYPROPYLENE MACEDONIA MKD, POLYPROPYLENE SKOPJE MK, POM SKOPJE MK, PP SKOPJE MK, PRODAZBA NA AMBALAZA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA AMBALAZA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, PTFE SKOPJE MK, RACNA STREC FOLIJA SKOPJE MK, RAMNI REBRASTI GUMENI PODLOGI SKOPJE MK, SILIKONSKA GUMA SKOPJE MK, SILIKONSKI PLASTINI SKOPJE MK, SILIKONSKI PROFILI SKOPJE MK, SILIKONSKI PROFILI ZA HEMISKA INDUSTRIJA, SILIKONSKI PROFILI ZA HEMISKA INDUSTRIJA MEDICINSKI APARATI SKOPJE MK, SILIKONSKI PROFILI ZA PREHRAMBENA INDUSTRIJA SKOPJE MK, STREC FOLIJA SKOPJE MK, SUNGER GUMA SKOPJE MK, SUNGERASTA GUMA SKOPJE MK, TEFLON MASINSKA INDUSTRIJA SKOPJE MK, TEFLON SKOPJE MK, TEFLON ZA CRNA I OBOENA METALURGIJA SKOPJE MK, TEFLON ZA ZAPTIVKI LEZISTA SKOPJE MK, TEHNICKI GUMENI PROIZVODI SKOPJE MK, TEKSTOLIT SKOPJE MK, TERMO PLASTIKA SKOPJE MK, TERMOPLASTIKA SKOPJE MK, АЛУМИНИУМСКА СО МЕУРЧЕСТА ФОЛИЈА, АМБАЛАЖА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, АМБАЛАЖНА КАРТОН ХАРТИЈА СКОПЈЕ МК, АМБАЛАЖНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, ГУМА ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ГУМА ЗА ИЗОЛАЦИЈА НА ПЛОЧИ, ГУМА ЗА ИЗОЛАЦИЈА НА ПРОФИЛИ, ГУМА ЗА МАШИНСКА ИНДУСТРИЈА, ГУМЕНИ ДЕЛОВИ ЗА НАФТА, ГУМЕНИ ЛЕНТИ ЗА ТРАНСПОРТ НА ПЕСОК, ГУМЕНИ ЛЕНТИ ЗА ТРАНСПОРТ НА РУДА КАМЕН, ГУМЕНИ ЛЕНТИ ЗА УПОТРЕБА ВО РУДНИЦИ СЕПАРАЦИИ, ГУМЕНИ ПОДЛОГИ НА БАЗА НА КАУЧУК, ГУМЕНИ ПОДНИ ПОДЛОГИ, ГУМЕНИ ПРОФИЛИ ЗА ИСХРАНА, ГУМЕНИ ПРОФИЛИ ЗА НАФТЕНИ ДЕРИВАТИ, ГУМЕНИ ПРОФИЛИ СКОПЈЕ МК, ГУМЕНИ ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ, ГУМЕНОТЕХНИЧКИ ПРОИЗВОДИ, ГУМЕНОТЕХНИЧКИ ПРОИЗВОДИ СКОПЈЕ, ЕЛЕКТРОСТАТСКИ ГУМЕНИ ПОДНИ ОБЛОГИ, ИЗОЛАТОРИ ЗА ХЕМИСКА МАШИНСКА ИНДУСТРИЈА, ИЗОЛАЦИОНЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ УРЕДИ, ИНЖИЊЕРСКА ПЛАСТИКА СКОПЈЕ МК, КАРТОН ХАРТИЈА ЗА АМБАЛАЖА СКОПЈЕ МК, ЛИНОЛЕУМ ПОДНИ ПОДЛОГИ, МАСЛООТПОРНА ПЛАСТИKА, МАСЛООТПОРНА ПЛАСТИКА, МАСЛООТПОРНА ПЛАСТИНА, МАТЕРИЈАЛ ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, МАТЕРИЈАЛИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ЗАПЧАНИЦИ ЛАНЧАНИЦИ, МАТЕРИЈАЛИ ЗА ИЗРАБОТКА НА КЛИЗНИ ШИНИ, МАТЕРИЈАЛИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПИКСНИ, МАШИНСКА ПЛАСТИКА СКОПЈЕ МК, МЕУРЧЕСТА ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, МЕУРЧЕСТА ФОЛИЈА СО КАРТОН ХАРТИЈА, МИКРО ПОРЕСТА ГУМА, МИКРОПОРЕСТА ГУМА И ПРОФИЛИ, ОБИЧНА ПЛАСТИКА СКОПЈЕ МК, ОПРЕМА ЗА РАБОТА ПОД ВОДА, ПА 6 СКОПЈЕ МК, ПЕ СКОПЈЕ МК, ПЕНАСТА ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, ПЛАСТИКА ЗА ЗАПЧАНИЦИ СКОПЈЕ МК, ПЛАСТИКА ЗА ИЗРАБОТКА НА ДИХТУНЗИ, ПЛАСТИКА ЗА МАШИНИ СКОПЈЕ МК, ПОДНИ ОБЛОГИ ЗА ТРАНСФОРМАТОРИ, ПОЛИАМИД СКОПЈЕ МК, ПОЛИАЦЕТАЛ СКОПЈЕ МК, ПОЛИЕТИЛЕН СКОПЈЕ МК, ПОЛИПРОПИЛЕН СКОПЈЕ МК, ПОМ СКОПЈЕ МК, ПП СКОПЈЕ МК, ППЛАСТИКА ЗА ИЗРАБОТКА НА ДИХТУНЗИ, ПРОДАЖБА НА АМБАЛАЖА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА АМБАЛАЖА ЗА ПАКУВАЊЕ, ПТФЕ СКОПЈЕ МК, РАМНИ ГУМЕНИ ПОДЛОГИ, РАЧНА СТРЕЧ ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, РЕБРАСТИ ГУМЕНИ ПОДЛОГИ, СИЛИКОНСКА ГУМА СКОПЈЕ МК, СИЛИКОНСКИ ПЛАСТИН, СИЛИКОНСКИ ПРОФИЛИ, СИЛИКОНСКИ ПРОФИЛИ ЗА ПРЕХРАМБЕНА ИНДУСТРИЈА, СИЛИКОНСКИ ПРОФИЛИ ЗА ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, СИЛИКОНСКИ ПРОФИЛИ ЗА ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ, СТРЕЧ ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, СУНГЕР ГУМА СКОПЈЕ МК, СУНГЕРАСТА ГУМА СКОПЈЕ МК, ТЕКСТОЛИТ СКОПЈЕ МК, ТЕРМО ПЛАСТИКА СКОПЈЕ МК, ТЕРМОПЛАСТИКА СКОПЈЕ МК, ТЕФЛОН ЗА ЕЛЕКТРО И ТОПЛОТНИ ИЗОЛАТОРИ, ТЕФЛОН ЗА УПОТРЕБА ВО ПРЕХРАМБЕНА ИНДУСТРИЈА, ТЕФЛОН ЗА УПОТРЕБА ВО ПРЕХРАМБЕНА ИНДУСТРИЈА МАШИНСКА ИНДУСТРИЈА, ТЕФЛОН ЗА УПОТРЕБА ВО ЦРНА И ОБОЕНА МЕТАЛУРГИЈА, ТЕФЛОН СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКИ ГУМЕНИ ПРОИЗВОДИ, ФИБЕР СКОПЈЕ МК,

 

 

 

 

 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image