ПЕЧЕНИ ПИЛИЊА, FAST FOOD RESTAURANTS,

CHICKEN FOOD RESTAURANTS

 КАКО ГО ПОДГОТВУВАМЕ НАШЕТО ПИЛЕ?

1. ПИЛИЊАТА СЕ НАБАВУВААТ ОД СТРОГО ОДБРАН ПРОИЗВОДИТЕЛ 

2. ПИЛИЊАТА СЕ РАСТЕНИ И ХРАНЕТИ СО ПРИРОДНА ХРАНА 

3. СИТЕ ПИЛИЊА СЕ КАЛИБРИРАНИ ПО ТЕЖИНА И ГОЛЕМИНА 

РЕЦЕПТ НА ПОДГОТОВКА:

користиме италијански рецепт од производителот на италијански машини за печење  

 • ПИЛЕТО ГО МАРИНИРАМЕ СО СПЕЦИЈАЛЕН МИКС ОД ЗАЧИНИ 12 ЧАСА
 • ПОТОА ГО ПЕЧЕМЕ НА ПРОМЕНЛИВА ТЕМПЕРАТУРА ВО СПЕЦИЈАЛНИ ИТАЛИЈАНСКИ ПЕЧКИ, 
 • ВЕДНАШ ГО ИСПОРАЧУВАМЕ ВО ПОСЕБНА ТЕРМИЧКА АМБАЛАЖА - ЕДНИСТВЕНО ПАКОВАЊЕ! 

ПИЛЕТО Е ИДЕАЛНО ПЕЧЕНО И СО ИСКЛУЧИТЕЛЕН ВКУС!!!

ДОБАР АПЕТИТ!

ПЕТЛЕ 1 - ВО ДЕБАР МААЛО ДО СЛАТКАРНИЦА АПЧЕ

ПЕТЛЕ - 2 - ВЕДНАШ ПРЕД ОЛИМПИСКИ БАЗЕН ЦЕНТАР 

HRANA ORGANSKA HRANA

PETLE

PETLE
Fast food,restorani za brza ishrana,peceni pilinja,Prodavnici za zdrava organska hrana,makrobioticka hrana,hrana bez gluten,musli I snegulki,super hrana,soja I proizvodi od soja,svezo ovosje I zelencuk,otkupni centri za ovosje I zelencuk,zitarici I seminja,proizvodi od konop,Yogi Tea,Chufa Mix,Bio Planete,

 

Компанијата Атлантик ДООЕЛ чија дејност е увоз, извоз, дистрибуција и пакување на свежо овошје и зеленчук е основана 1993 година и од тогаш има цврст раст на пазарот, како внатре во земјата, така и надвор од неа.

Главното седиште се наоѓа во Скопје на улица Качанички пат бр. 103  и магацин бр.2 на ул. Перо Наков бб на површина од 550 м2.

Компанијата располага со најсовремени:

 • разладни комори за одржување,
 • чување и складирање на производите,
 • како и специјални комори за зреење на бананите.

Секојдневно нуди висок квалитет на свежи производи и врши навремена дистрибутивна услуга на производите до сите наши клиенти.

Компанијата Атлантик ДООЕЛ  успешно ги примени стандардите на НАССР во координација со EN ISO 22000:2005 и  EN ISO 14001:2004 системот чија верификација е извршена од страна на TUV Austria исто така има добиено и сертификат “ Exellent SME” за деловно работење издаден од Стопанска комора на Р. Македонија и според своето работење е на ранг листата меѓу најуспешните фирми во Република Македонија.

Човековите ресурси на компанијата гарантираат висок професионализам и ги почитуваат сите домашни и меѓународни стандарди кои се однесуваат на квалитетот на производите и нивниот сервис.

HRANA ORGANSKA HRANA

ATLANTIK DOOEL

ATLANTIK DOOEL
Компанијата располага со најсовремени: разладни комори за одржување, чување и складирање на производите, како и специјални комори за... ATLANTIK DOOEL УВОЗ, ИЗВОЗ, ДИСТРИБУЦИЈА И ПАКУВАЊЕ НА СВЕЖО ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК Е ОСНОВАНА 1993 ГОДИНА И ОД ТОГАШ ИМА ЦВРСТ РАСТ НА ПАЗАРОТ, КАКО ВНАТРЕ ВО ЗЕМЈАТА, ТАКА И НАДВОР ОД НЕА…

Во Скопје започна да се продава органска храна на НОВИ 2 локации и тоа:

1. Пиљара КАМИ, на семафорите кај Козле,

2. Пиљара КАМИ, во Капиштец во блокот на Кам маркет, на самиот ќош кај трафиката

ОРГАНСКИ ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ ОД

МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ СО СЕРТИФИКАТ!

СЕКОГАШ СВЕЖО И ЗДРАВО! 

Понуда на зеленчук за месец мај: 

Марула

Млад кромид 

Младо лукче 

Блитва 

Магдонос 

Спанаќ 

Власец 

Baby Рукола 

Нане - 4 вида (spearmint, menta, obicno, matocina) 

 

Сертификатот е изложен на видно место кај производите! 

или можете да направите лична нарачка

на ТЕЛ. 070 77 00 55

 

HRANA ORGANSKA HRANA

ORGANSKA HRANA

ORGANSKA HRANA
ORGANSKA HRANA, ORGANSKI ZELENCUK, ORGANSKO OVOSJE, ORGANSKA HRANA MK, ORGANSKI ZELENCUK MK, ORGANSKO OVOSJE MK, ORGANSKA HRANA SKOPJE, ORGANSKI ZELENCUK SKOPJE, ORGANSKO OVOSJE SKOPJE, ORGANSKI PROIZVODI, ORGANSKI PROIZVODI MK, ORGANSKI PROIZVODI SKOPJE, ОРГАНСКА ХРАНА, ОРГАНСКИ ЗЕЛЕНЧУК, ОРГАНСКО ОВОШЈЕ, ОРГАНСКИ ПРОИЗВОДИ, ОРГАНСКА ХРАНА СКОПЈЕ, ОРГАНСКИ ПРОИЗВОДИ СКОПЈЕ,

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

 

BEEF PRODUCTS MACEDONIA, BEEF SAUSAGE MACEDONIA, CADEN MISIRKIN KRATOK BATAK MK, CADEN PILESKI BATAK MK, CADEN SVINSKI BUT MK, CADEN SVINSKI VRAT MK, CADENA HAMBURSKA SLANINA MK, CADENA SVINSKA PECENICA MK, CADENI MISIRKINI BATACI MK, CADENI PILESKI BATACI MK, CADENO JUNESKO FRIKANDO MK, CADENO SPIC REBRO MK, CADENO SVINSKO REBRO MK, CATEN PILESKI KRATOK BATAK MK, CHATTING CHICKEN SHORT QUAGMIRE MACEDONIA, CHICKEN BREAST MACEDONIA, CHICKEN FRANKFURTERS MACEDONIA, CHICKEN SAUSAGE MACEDONIA, CHICKEN SPECIAL SALAMI MACEDONIA, DELICIOUS SAUSAGE AND LEEKS MACEDONIA, DELIKATESEN KOLBAS SO PRAZ MK, DIATALEN PROSENIK STRUMICA MAKEDONIJA, DIETALNA HRANA STRUMICA MAKEDONIJA, DIETALNI BIO KOLACINJA STRUMICA MAKEDONIJA, DIETALNI BOMBICI STRUMICA MAKEDONIJA, DISTRIBUCIJA NA MESO, DISTRIBUCIJA NA MESO SKOPJE MK, DISTRIBUCIJA NA PILESKO MESO MK, DISTRIBUCIJA NA PILESKO MESO MK SKOPJE MK, DISTRIBUCIJA NA RIBA SKOPJE MK, EKOLOSKA HRANA STRUMICA MAKEDONIJA, HAMBURG SMOKED BACON MACEDONIA, HAMBURSKA SLANINA CADENA MK, HAMBURSKA SMOKED BACON MACEDONIA, HICKEN PARISER MACEDONIA, HOUSEHOLD THIN SAUSAGE MACEDONIA, HRANA, HRANA BEZ EMULGATORI STRUMICA MAKEDONIJA, HRANA BEZ HEMIJA STRUMICA MAKEDONIJA, HRANLIVI SOSTOJKI, INTEGRALEN LEB STRUMICA MAKEDONIJA, INTEGRALNI BISKVITI STRUMICA MAKEDONIJA, INTEGRALNI PECIVA STRUMICA MAKEDONIJA, JUNESKI DEBEL KOLBAS MK, JUNESKI SUDŽUK MK, JUNESKI TENOK KOLBAS MK, JUNESKO MESO SKOPJE MK, KRAJNJSKI KOBASICI MK, KRAJNJSKI KOLBAS MK, KRAJNJSKI SAUSAGE MACEDONIA, KRAJNJSKI SAUSAGES MACEDONIA, LEB BEZ ADITIVI STRUMICA MAKEDONIJA, LEB I BELI PECIVA, MAKROBIOTIKA STRUMICA MAKEDONIJA, MASLO O SONCOGLED STRUMICA MAKEDONIJA, MASLO REFUS STRUMICA MAKEDONIJA, MASLO ZA JADENJE, MASLO ZA JADENJE STRUMICA MAKEDONIJA, MEAT INDUSTRY MACEDONIA, mesna industrija, MESNA INDUSTRIJA MK, MESNA INDUSTRIJA SKOPJE MK, MESNA INDUSTRIJA МК STRUMICA, mesni proizvodi, MESNI PROIZVODI MK, MESNI PROIZVODI SKOPJE MK, meso, MESO SKOPJE MK, MESO STRUMICA MK, MISIRKINO MESO SKOPJE MK, ORGANSKA HRANA STRUMICA MAKEDONIJA, ORGANSKI BISKVITI STRUMICA MAKEDONIJA, PIGMEAT PRODUCTS MACEDONIA, PILESKA POSEBNA SALAMA MK, PILESKA SALAMA MK, PILESKA VIRSLA MK, PILESKI GRADI MK, PILESKI PARIZER MK, PILESKI VIRSLI MK, pilesko meso, PILESKO MESO SKOPJE MK, POGON ZA PRERABOTKA NA SONCOGLEDOVO MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, POGON ZA PRERABOTKA NA ZEJTIN STRUMICA MAKEDONIJA, POGON ZA PROIZVODSTVO NA GONCOGLEDOVO MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, POGON ZA PROIZVODSTVO NA MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, POGON ZA PROIZVODSTVO NA ZEJTIN STRUMICA MAKEDONIJA, POLNOZRNESTA INTEGRALNA HRANA, PORK HAM MACEDONIA, POSEBNA SALAMA MK, POSEBNA SALAMA SKOPJE MK MAKEDONIJA, PRERABOTKA NA MESO, PRERABOTKA NA MESO SKOPJE MK, PRIRODNA HRANA STRUMICA MAKEDONIJA, PRODAZBA NA ZEJTIN STRUMICA MAKEDONIJA, PRODUCTS FROM CHICKEN MEAT MACEDONIA, PROIZVODI OD JUNESKO MESO MK, PROIZVODI OD PILESKO MESO MK, PROIZVODI OD SVINSKO MESO MK, PROIZVODSTVO NA MASLO, PROIZVODSTVO NA MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, PROIZVODSTVO NA PASTETI MK, PROIZVODSTVO NA PASTETI MK СТРУМИЦА МК, PROIZVODSTVO NA SUVOMESNATI PROIZVODI MK, PROIZVODSTVO NA SUVOMESNATI PROIZVODI MK STRUMICA MK, PROIZVODTSVO NA ZEJTIN STRUMICA MAKEDONIJA, RAFINED SUNFLOWER OIL MACEDONIA, RAFINERIJA ZA MASLO, RAFINERIJA ZA MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, RAFINIRANO MASLO, RAFINIRANO MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, RASTITELNI VLAKNA STRUMICA MAKEDONIJA, REFUS MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, REFUS ZEJTIN STRUMICA MAKEDONIJA, SHUNKA DELICACY MACEDONIA, SKARADŽISKA PIKANTNA KOBASICA MK, SKARADZISKA SPICY SAUSAGE MACEDONIA, SKARADŽISKI KOBASICI MK, SKARADŽISKI KOLBAS MK, SKARADŽISKI PIKANTEN KOLBAS MK, SKARADZISKI SAUSAGE MACEDONIA, SKARADZISKI SAUSAGES MACEDONIA, SKARADZISKI SPICY SAUSAGE MACEDONIA, SMOKED BEEF FRIKANDO MACEDONIA, SMOKED CHICKEN LEGS MACEDONIA, SMOKED CHICKEN QUAGMIRE MACEDONIA, SMOKED HAM MACEDONIA, SMOKED PORK MACEDONIA, SMOKED PORK NECK MACEDONIA, SMOKED PORK RIB MACEDONIA, SONCOGLEDOVO MALSLO REFUS STRUMICA MAKEDONIJA, SONCOGLEDOVO MASLO, SONCOGLEDOVO MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, SPECIAL HAM MACEDONIA, SPECIAL SALAMI MACEDONIA, SPITZ SMOKED RIB MACEDONIA, SUNKA SPECIJAL MK, SUNSKA DELIKATES MK, SVINSKA SUNKA MK, SVINSKI VRAT CADEN MK, THIN BEEF SAUSAGE MACEDONIA, TRADICIONALNA HRANA STRUMICA MAKEDONIJA, VEGETARIJANSKA ISHRANA STRUMICA MAKEDONIJA, ZDRAVA HRANA MK, ZDRAVA HRANA STRUMICA MAKEDONIJA, ZDRAVA ISHRANA STRUMICA MAKEDONIJA, ZEJTIN, ZEJTIN REFUS STRUMICA MAKEDONIJA, ZEJTIN STRUMICA MAKEDONIJA, БИО ДВОПЕК СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ВЕГЕТАРИЈАНСКА ИСХРАНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ДЕЛИКАТЕСЕН КОЛБАС СО ПРАЗ, ДИАТАЛЕН ПРОСЕНИК СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ДИЕТАЛНА ХРАНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ДИЕТАЛНИ БИО КОЛАЧИЊА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ДИЕТАЛНИ БОМБИЦИ СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ДИСТРИБУЦИЈА НА МАСЛО СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ДИСТРИБУЦИЈА НА МЕСО, ДИСТРИБУЦИЈА НА МЕСО СКОПЈЕ МК, ДИСТРИБУЦИЈА НА ПИЛЕШКО МЕСО МК, ДИСТРИБУЦИЈА НА РИБА СКОПЈЕ МК, ДОМАЌИНСКИ ТЕНОК КОЛБАС, ЕКОЛОШКА ХРАНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ЗДРАВА ИСХРАНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ЗДРАВА ХРАНА МК, ЗЕЈТИН, ЗЕЈТИН РЕФУС СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ИНТЕГРАЛЕН ЛЕБ СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ИНТЕГРАЛНИ БИСКВИТИ, ИНТЕГРАЛНИ ПЕЧИВА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ЈАДРО, ЈУНЕШКИ ДЕБЕЛ КОЛБАС, ЈУНЕШКИ СУЏУК, ЈУНЕШКИ ТЕНОК КОЛБАС, ЈУНЕШКО МЕСО СКОПЈЕ МК, КЕКСИ, КОЛАЧИ ОД ОБЛАНДИ, КОНДИТОРСКИ ПРОИЗВОДИ, КРАЈЊСКИ КОБАСИЦИ, КРАЈЊСКИ КОЛБАС, ЛЕБ БЕЗ АДИТИВИ СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ЛЕБ И БЕЛИ ПЕЧИВА, МАКРОБИОТИКА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, МАСЛО ЗА ЈАДЕЊЕ, МАСЛО ЗА ЈАДЕЊЕ СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, МАСЛО О СОНЧОГЛЕД СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, МАСЛО РЕФУС СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, месна индустрија, МЕСНА ИНДУСТРИЈА STRUMICA MK, МЕСНА ИНДУСТРИЈА СКОПЈЕ МК, месни производи, МЕСНИ ПРОИЗВОДИ МК, МЕСНИ ПРОИЗВОДИ СКОПЈЕ МК, месо, МЕСО СКОПЈЕ МК, МЕСО СТРУМИЦА МК, МИСИРКИНО МЕСО СКОПЈЕ МК, НАПОЛИТАНКА, ОБЛАНДИ, ОРГАНСКА ХРАНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ОРГАНСКИ БИСКВИТИ СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПИЛЕШКА ВИРШЛА, ПИЛЕШКА ПОСЕБНА САЛАМА, ПИЛЕШКА САЛАМА, ПИЛЕШКИ ВИРШЛИ, ПИЛЕШКИ ГРАДИ, ПИЛЕШКИ ПАРИЗЕР, пилешко месо, ПИЛЕШКО МЕСО SKOPJE MK, ПИЛЕШКО МЕСО STRUMICA MK, ПИЛЕШКО МЕСО СКОПЈЕ МК, ПОГОН ЗА ПРЕРАБОТКА НА ЗЕЈТИН СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПОГОН ЗА ПРЕРАБОТКА НА СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПОГОН ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ГОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПОГОН ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЗЕЈТИН СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПОГОН ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МАСЛО СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПОЛНОЗРНЕСТА ИНТЕГРАЛНА ХРАНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПОСЕБНА САЛАМА, ПРЕРАБОТКА НА МЕСО, ПРЕРАБОТКА НА МЕСО СКОПЈЕ МК, ПРИРОДНА ХРАНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПРОДАЖБА НА ЗЕЈТИН СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПРОИЗВОДИ ОД ЈУНЕШКО МЕСО, ПРОИЗВОДИ ОД ПИЛЕШКО МЕСО, ПРОИЗВОДИ ОД СВИНСКО МЕСО, ПРОИЗВОДСТВО НА БИСКВИТИ, ПРОИЗВОДСТВО НА МАСЛО СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ПРОИЗВОДСТВО НА НАПОЛИТАНКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПАШТЕТИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА ПАШТЕТИ МК СТРУМИЦА МК, ПРОИЗВОДСТВО НА СУВОМЕСНАТИ ПРОИЗВОДИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА СУВОМЕСНАТИ ПРОИЗВОДИ МК СТРУМИЦА МК, ПРОИЗВОДТСВО НА ЗЕЈТИН СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, РАСТИТЕЛНИ ВЛАКНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, РАФИНЕРИЈА ЗА МАСЛО, РАФИНЕРИЈА ЗА МАСЛО СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, РАФИНИРАНО МАСЛО, РЕФУС ЗЕЈТИН СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, РЕФУС МАСЛО СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, РОЛАТ ОД ОБЛАНДИ, СВИНСКА ШУНКА, СВИНСКИ ВРАТ ЧАДЕН, СКАРАЏИСКА ПИКАНТНА КОБАСИЦА, СКАРАЏИСКИ КОБАСИЦИ, СКАРАЏИСКИ КОЛБАС, СКАРАЏИСКИ ПИКАНТЕН КОЛБАС, СОНЧОГЛЕДОВО МАЛСЛО РЕФУС СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО, СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ТРАДИЦИОНАЛНА ХРАНА, ХАМБУРШКА СЛАНИНА ЧАДЕНА, ХРАНА, ХРАНА БЕЗ ЕМУЛГАТОРИ СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ХРАНА БЕЗ ХЕМИЈА, ХРАНЛИВИ СОСТОЈКИ СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, ЧАДЕН МИСИРКИН КРАТОК БАТАК, ЧАДЕН ПИЛЕШКИ БАТАК, ЧАДЕН СВИНСКИ БУТ, ЧАДЕН СВИНСКИ ВРАТ, ЧАДЕНА СВИНСКА ПЕЧЕНИЦА, ЧАДЕНА ХАМБУРШКА СЛАНИНА, ЧАДЕНИ МИСИРКИНИ БАТАЦИ, ЧАДЕНИ ПИЛЕШКИ БАТАЦИ, ЧАДЕНО ЈУНЕШКО ФРИКАНДО, ЧАДЕНО СВИНСКО РЕБРО, ЧАДЕНО ШПИЦ РЕБРО, ЧАТЕН ПИЛЕШКИ КРАТОК БАТАК, ЧОКОЛАДНИ КЕКСИ, ЧОКОЛАДНИ НАПОЛИТАНКИ, ШУНКА ДЕЛИКАТЕС, ШУНКА СПЕЦИЈАЛ, BADEM, BEEF FAT SAUSAGE MACEDONIA, BELO BRASNO, BIBER MELEN, BIBER ZRNO, BIO DVOPEK STRUMICA MAKEDONIJA, CISTA VODA, CRVEN PIPER, DISTRIBUCIJA NA MASLO STRUMICA MAKEDONIJA, DISTRIBUTERI NA HRANA, DODATOK ZA VODA, GOVEDSKA SUPA, GRAV, HRANA, HRANLIVI SOSTOJKI, INDISKO OREVCE, INTEGRALNO BRASNO, KARANFILCE, KIKIRITKI, KIM, KOKOSKINA, KONDITORSKI PROIZVODI, KONZERVIRANA HRANA, KORALNA ALGA, KULINARSTVO, LEKA, LESNIK, LOVOR, LUK VO PRAV, MELNICA MAKEDONIJA, MESNI PROIZVODI MK, MESO, MESO I PRERABOTKA, MESO I PRERABOTKI, MLECNI PROIZVODI, NAMALUVANJE NA NIVOTO NA BAKTERIJATA ESERIHIJA KOLI, NAUCNO ISPITANA VODA, ORGANSKA HRANA, ORIGANO, ORIZ, OSTRANUVANJE NA HLOR OD VODA, OTSTRANUVANJE SALMONELA BAKTERIJA, OTSTRANUVANJE ZIVA, PALENTA, PCENICA, PCENICEN GRIZ, PCENICNO BRASNO, PCENKARNO BRASNO, PIRE VO PRAV, POSNA SUPA, PREPARATI NA PRIRODNA BAZA, PREZLA, PRIRODNA HRANA, PRIRODNA VODA, PRIRODNI MINERALI VO VODA, PRIRODNI VITAMINI, PROIZVODSTVO NA BRASNO, PUKANKI, RUZMARIN, SEMKI, SNEKS PRODUKTI, SONCOGLED, STABILIZIRANJE NA PH NIVO NA VODA, STOCNO BRASNO, SUPA, SUPI, SUPLEMENTI, SVEZA VODA ZA PIENJE, UCILISNA SUPA, VITAMINI NA PRIRODNA BAZA, ZACINI, ZDRAVA HRANA, ZDRAVA ISHRANA, ZDRAVA VODA, БАДЕМ, БЕЛО БРАШНО, БИБЕР ЗРНО, БИБЕР МЕЛЕН, ВАФЕЛ, ВАФЛИ, ВИТАМИНИ НА ПРИРОДНА БАЗА, ГОВЕДСКА СУПА, ГРАВ, дистрибуција, ДОДАТОК ЗА ВОДА, ЗАЧИНИ, ЗДРАВА ВОДА, ЗДРАВА ИСХРАНА, ЗДРАВА ХРАНА, ЗДРАВА ХРАНА СТРУМИЦА МАКЕДОНИЈА, извос, ИНДИСКО ОРЕВЧЕ, ИНТЕГРАЛНО БРАШНО, КАРАНФИЛЧЕ, КИКИРИТКИ, КИМ, КОКОШКИНА, КОНДИТОРСКИ ПРОИЗВОДИ, КОНЗЕРВИРАНА ХРАНА, КОРАЛНА АЛГА, КУЛИНАРСТВО, ЛЕЌА, ЛЕШНИК, ЛОВОР, ЛУК ВО ПРАВ, маркети, МЕЛНИЦА МАКЕДОНИЈА, МЕСО, МЕСО И ПРЕРАБОТКИ, МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ, НАМАЛУВАЊЕ НА НИВОТО НА БАКТЕРИЈАТА Е ШЕРИХИЈА КОЛИ, НАУЧНО ИСПИТАНА ВОДА, ОРГАНСКА ХРАНА, ОРИГАНО, ОРИЗ, ОСТРАНУВАЊЕ НА ХЛОР ОД ВОДА, ОТСТРАНУВАЊЕ ЖИВА, ОТСТРАНУВАЊЕ САЛМОНЕЛА БАКТЕРИЈА, ПАЛЕНТА, ПИРЕ ВО ПРАВ, ПОСНА СУПА, ПРЕЗЛА, ПРЕПАРАТИ НА ПРИРОДНА БАЗА, ПРИРОДНА ВОДА, ПРИРОДНА ХРАНА, ПРИРОДНИ ВИТАМИНИ, ПРИРОДНИ МИНЕРАЛИ ВО ВОДА, ПРОИЗВОДСТВО НА БРАШНО, ПРОИЗВОДСТВО НА МАСЛО, ПУКАНКИ, ПЧЕНИЦА, ПЧЕНИЧЕН ГРИЗ, ПЧЕНИЧНО БРАШНО, ПЧЕНКАРНО БРАШНО, РУЗМАРИН, СВЕЖА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, СЕМКИ, СНЕКС ПРОДУКТИ, СОНЧОГЛЕД, СТАБИЛИЗИРАЊЕ НА ПХ НИВО НА ВОДА, СТОЧНО БРАШНО, СУПА, СУПИ, СУПЛЕМЕНТИ, увоз, УЧИЛИШНА СУПА, ХРАНА, ХРАНЛИВИ СОСТОЈКИ, ЦРВЕН ПИПЕР, ЧИСТА ВОДА,

 

 

 

BEEF PRODUCTS MACEDONIA, BEEF SAUSAGE MACEDONIA, CADEN MISIRKIN KRATOK BATAK MK, CADEN PILESKI BATAK MK, CADEN SVINSKI BUT MK, CADEN SVINSKI VRAT MK, CADENA HAMBURSKA SLANINA MK, CADENA SVINSKA PECENICA MK, CADENI MISIRKINI BATACI MK
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image