Компанијата е основана во 1991 година со целоснo приватен капитал. Ние сме лоцирани во индустриската зона Визбегово блиску до Скопје.

Дејноста на нашата компанија е поделена на неколку сегменти

 • Аудиториски седишта
 • Седишта за кино сали
 • Седишта за театри
 • Седишта за амфитеатри
 • Мултифункционални седишта
 • Седишта за канцеларии
 • Намештај за канцеларии
 • Намештај за домакинства

За да бидеме во тек со последните трендови континуирано инвестираме во надградување и модернизирање во постоечките производни капацитетит и правиме нови. Со последниот инвестициски циклус завршивме со имплементирање на целосни продукциски и технолочки процеси за производство на:

 • Аудиториски седишта
 • Седишта за канцеларии
 • Канцелариски мебел
 • Простор за складирање на суровини
 • Административен простор
 • Изложен салон

Мисија

Нашата мисија е перманентна грижа за нашите столиви за време на гарантниот рок и постојан и ефикасен сервис после него.

Визија и цел

Нашата визија е да се развиеме како извозно ориентирана компанија, подготвена на нови пазари и партнерства.

За да ја оствариме таа цел создадовме мрежа на лојални муштерии во и надвор од државата во други европски држави(Словенија, Хрватска, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Грција, Бугарија и други)

KANCELARISKI MEBEL

BIROSTIL

BIROSTIL
SALONI ZA MEBEL, KANCELARISKI MEBEL, KUJNSKI MEBEL, SKOLSKI MEBEL, КУЈНСКИ МЕБЕЛ, САЛОНИ ЗА МЕБЕЛ, ШКОЛСКИ МЕБЕЛ,
MEBEL VO SKOPJE, DETSKI SOBI MEBEL, DUSECI ZA SPIENJE, KOZNI GARNITURI, TRPEZARISKI MASI I STOLICI, UCILISEN MEBEL, VGRADENI PLAKARI, ВГРАДЕНИ ПЛАКАРИ, ДЕТСКИ СОБИ МЕБЕЛ, ДУШЕЦИ ЗА СПИЕЊЕ, КОЖНИ ГАРНИТУРИ, МЕБЕЛ ВО СКОПЈЕ, ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ И СТОЛИЦИ,
KANCELARISKI MEBEL, AGOLNI GARNITURI, ANATOMSKI PERNICI, BRACNI KREVETI MK, DETSKI SOBI, DETSKI SOBI MEBEL, DNEVNI SOBI MEBEL, DUSECI I KREVETI MK, DUSECI ZA SPIENJE, EKSKLUZIVEN MEBEL, GARNITURI OD KOZA, ITALIJANSKI KUJNI, JOGI DUSEK MK, KONFERENCISKI STOLICI, KOZNI FOTELJI, KOZNI GARNITURI, KUJNSKI MEBEL, LIZGACKI PLAKARI, MASI I STOLICI, MEBEL VO SKOPJE, MEBEL ZA KANCELARII, OKOV ZA MEBEL, PLAKARI SO LIZGACKI VRATI, SALONI ZA MEBEL, SKOLSKI MEBEL, SPALNI SOBI, TRPEZARII, TRPEZARISKI MASI I STOLICI, UCILISEN MEBEL, VGRADENI PLAKARI, АГОЛНИ ГАРНИТУРИ, АНАТОМСКИ ПЕРНИЦИ, БРАЧНИ КРЕВЕТИ, ВГРАДЕНИ ПЛАКАРИ, ГАРНИТУРИ ОД КОЖА, ДЕТСКИ СОБИ, ДЕТСКИ СОБИ МЕБЕЛ, ДНЕВНИ СОБИ МЕБЕЛ, ДУШЕЦИ ЗА СПИЕЊЕ, ДУШЕЦИ И КРЕВЕТИ, ЕКСКЛУЗИВЕН МЕБЕЛ, ИТАЛИЈАНСКИ КУЈНИ, ЈОГИ ДУШЕК, КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ, КОЖНИ ГАРНИТУРИ, КОЖНИ ФОТЕЉИ, КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ, КУЈНСКИ МЕБЕЛ, ЛИЗГАЧКИ ПЛАКАРИ, МАСИ И СТОЛИЦИ, МЕБЕЛ ВО СКОПЈЕ, МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИИ, ОКОВ ЗА МЕБЕЛ, ПЛАКАРИ СО ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ, САЛОНИ ЗА МЕБЕЛ, СПАЛНИ СОБИ, ТРПЕЗАРИИ, ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ И СТОЛИЦИ, УЧИЛИШЕН МЕБЕЛ, ШКОЛСКИ МЕБЕЛ,

Фирмата МЕРИАН АС , со своето 20 год постоење е единствена фирма која има сопствено произвотство за училишен мебел и опремува:

 • УЧИЛИШТА
 • ФАКУЛТЕТИ
 • ГРАДИНКИ
 • БИБЛИОТЕКИ
 • СТУДЕНТСКИ ДОМОВИ ИТН...

како во Македонија така и надвор од неа.

Квалитетот и ефикасноста при работата ги потврдуваат многубројните признанија и сертификатите за нашите производи.

Професионалноста на тимот на МЕРИАН АС Ви се секогаш на располагање.

Информирајте се за најновите производи и добијте најдобри цени во моментов.

KANCELARISKI MEBEL

MERIAN AS

MERIAN AS
Vrven kancelariski mebel,najdobri resenija za vasite kancelarii,vodecki proizvoditeli na kancelariski mebel vo svetot,najgolema I najdobra ponuda na kancelariski stolici,kancelariski biroa,kancelariski plakari,kolaborativno sedenje,konferenciski biroa,kancelariski dodatoci

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

AUDITORISKI SEDISTA MK, BIBLIOTEKI POLICI ZA KNIGI BIBLIOTEKI SKOPJE MAKEDONIJA MK, BIBLIOTEKI POLICI ZA KNIGI BIBLIOTEKI SKOPJE MK, BIROA ZA KANCELARIJA PO MERKA SKOPJE MK, BIROA ZA KANCELARIJA PO NARACKA SKOPJE MK, FIRMI ZA UCILISEN MEBEL VO SKOPJE MAKEDONIJA, FOTELJI MK, FURNITURE FOR KINDERGARDENS IN SKOPJE MACEDONIA, FURNITURE FOR SCHOOLS IN SKOPJE MACEDONIA, FURNITURE FOR UNIVERSITIES IN SKOPJE MACEDONIA, GARNITURI OD KOZA MK, INDUSTRISKA STOLICA SKOPJE MAKEDONIJA MK, INDUSTRISKA STOLICA SKOPJE MK, KANCELARISKA FOTELJA MK, KANCELARISKA FOTELJA SKOPJE MK, KANCELARISKA OPREMA, KANCELARISKA OPREMA MK, KANCELARISKA OPREMA SKOPJE MK, KANCELARISKI BIROA, KANCELARISKI BIROA SKOPJE MAKEDONIJA MK, KANCELARISKI BIROA SKOPJE MK, KANCELARISKI MATERIJAL, KANCELARISKI MEBEL MAKEDONIJA, KANCELARISKI MEBEL MK, KANCELARISKI MEBEL SKOPJE MAKEDONIJA, KANCELARISKI MEBEL SKOPJE MK, KINO STOLICA, KOMPJUTERSKI MASI, KOMPJUTERSKI MASI PO NARACKA SKOPJE MK, KOMPJUTERSKI MASI SKOPJE MAKEDONIJA MK, KONFERENCISKI STOLICI SKOPJE MAKEDONIJA MK, KONFERENCISKI STOLICI SKOPJE MK, KOZNI FOTELJI MK, KOZNI GARNITURI MK, KREVETCINJA ZA GRADINKI, KREVETCINJA ZA GRADINKI SKOPJE MAKEDONIJA MK, LATOFLEKS, LATOFLEKS SKOPJE MAKEDONIJA MK, MASI ZA KOMPJUTERI PO MERKA SKOPJE MK, MASI ZA SOSTANOCI SKOPJE MK, MEBEL ZA KANCELARII PO NARACKA SKOPJE MK, MENADZER STOLICA SKOPJE, MENADZERSKA STOLICA SKOPJE, MULTIFUNKCIONALNI SEDISTA MK, NAMESTAJ ZA DOMAKINSTVA MK, NAMESTAJ ZA KANCELARII MK, OPREMA ZA GRADINKI SKOPJE MAKEDONIJA MK, OPREMA ZA GRADINKI SKOPJE MK, ORMARI, ORMARI SKOPJE MAKEDONIJA MK, PETOSED SKOPJE MAKEDONIJA, PLAKARI ZA UCILISTA, PLAKARI ZA UCILISTA SKOPJE MAKEDONIJA MK, POLICI ZA KNIGI PO MERKA SKOPJE MK, POLICI ZA KNIGI PO NARACKA SKOPJE MK, PRODAZBA NA FOTELJI MK, PRODAZBA NA KANCELARISKI BIROA SKOPJE MK, PRODAZBA NA KOMPJUTERSKI MASI SKOPJE MK, PRODAZBA NA KREVETCINJA ZA GRADINKI SKOPJE MK, PRODAZBA NA MASI ZA KOMPJUTERI SKOPJE MK, PRODAZBA NA POLICI ZA BIBLIOTEKI SKOPJE MK, PRODAZBA NA STOLICI ZA CEKALNI, PRODAZBA NA TABURETEKI SKOPJE MK, PRODUCTION OF FURNITURE FOR SCHOOLS IN SKOPJE MACEDONIA, PRODUCTION OF UNIVERSITY FURNITURES IN SKOPJE MACEDONIA, PROIZVODSTVO NA NASLONI I SEDISTA ZA UCILISNI STOLICI SKOPJE MAKEDONIJA MK, PROIZVODSTVO NA NASLONI ZA SEDISTA SKOPJE MAKEDONIJA, PROIZVODSTVO NA TABLI ZA UCILISTA SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA UCILISEN MEBEL SKOPJE MAKEDONIJA MK, PROIZVODSTVO NA UCILISNI TABLI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA BIROA ZA KANCELARIJA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA INDUSTRISKI STOLICI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA KANCELARISKI BIROA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA KLUPI ZA UCILISTA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA KOMPJUTERSKI MASI, PROIZVODTSVO NA KREVETCINJA ZA GRADINKI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA MASI ZA KOMPJUTERI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA OPREMA ZA GRADINKI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA ORMARI ZA SKOLI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA ORMARI ZA UCILISTA, PROIZVODTSVO NA PLAKARI ZA SKOLI, PROIZVODTSVO NA PLAKARI ZA UCILISTA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA POLICI ZA BIBLIOTEKI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA SKOLSKI KLUPI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA SKOLSKI TABLI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA STOLICI ZA CEKALNI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA STOLICI ZA INDUSTRIJA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA UCILISNI KLUPI SKOPJE MK, PROZIVODTSVO NA KLUPI ZA SKOLI SKOPJE MK, RAFTOVI ZA BIBLIOTEKI SKOPJE MK, RAFTOVI ZA KNIGI SKOPJE MK, SEDISTA ZA AMFITEATRI MK, SEDISTA ZA KANCELARII MK, SEDISTA ZA KINO SALI MK, SEDISTA ZA TEATRI MK, SKOLSKI PRIBOR, SKOLSKI PROGRAM, STOLCINJA ZA UCULISTE SKOPJE MAKEDONIJA MK, STOLICI ZA AMFITEATAR, STOLICI ZA CEKALNI SKOPJE MAKEDONIJA MK, STOLICI ZA CEKALNI SKOPJE MK, STOLICI ZA FAKULTET MK, STOLICI ZA SHKOLI SKOPJE MAKEDONIJA MK, TABURETKI SKOPJE MK, UCILISEN PRIBOR, UCILISEN PROGRAM, UCILISNA TABLA I KLUPA, UCILISNA TABLA I KLUPA SKOPJE MAKEDONIJA MK, UCILISNI STOLICI, АУДИТОРИСКИ СЕДИШТА, БИРОА ЗА КАНЦЕЛАРИЈА ПО НАРАЧКА МЕРКА, ИНДУСТРИСКА СТОЛИЦА, КАНЦЕЛАРИСКА ОПРЕМА, КАНЦЕЛАРИСКИ БИРОА, КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛ, КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ, КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ СКОПЈЕ, КАНЦЕЛАРИСКИ ФОТЕЉИ, КИНО СТОЛИЦА, КОЖНИ ФОТЕЉИ, КОМПУТЕРСКИ МАСИ ПО НАРАЧКА, КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ, КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИ, МАРКЕР ТАБЛИ, МАСА ЗА СОСТАНОЦИ, МАСИ ЗА КОМПЈУТЕРИ ПО МЕРКА, МАСИ ЗА КОМПЈУТЕРИ ПО НАРАЧКА, МАСИ ЗА СОСТАНОЦИ, МЕБЕЛ ЗА ДОМА, МЕБЕЛ ОД ЕКО КОЖА МК, МЕБЕЛ СКОПЈЕ, МЕНАЏЕРСКА СТОЛИЦА СКОПЈЕ, МУЗИЧКИ ТАБЛИ, МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ СЕДИШТА, НАМЕШТАЈ ЗА ДОМАКИНСТВА, НАМЕШТАЈ ЗА КАНЦЕЛАРИИ, ОПРЕМА ЗА ГРАДИНКИ, ОРМАРИ, ПЕТОСЕД, ПЛАКАРИ ЗА УЧИЛИШТА, ПОЛИЦИ ЗА КНИГИ БИБЛИОТЕКИ, ПРОДАЖБА НА КОМПЈУТЕРСКИ МАСИ, ПРОДАЖБА НА КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИ, ПРОДАЖБА НА ТАБУРЕТЕКИ, ПРОДАЖБА НА ФОТЕЉИ СКОПЈЕ MK, ПРОИЗВОДСТВО НА КАНЦЕЛАРИСКИ БИРОА, ПРОИЗВОДСТВО НА КЛУПИ ЗА УЧИЛИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА КЛУПИ ЗА ШКОЛИ, ПРОИЗВОДСТВО НА КОМПЈУТЕРСКИ МАСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА МАСИ ЗА КОМПЈУТЕРИ, ПРОИЗВОДСТВО НА НАСЛОНИ ЗА СЕДИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА НАСЛОНИ И СЕДИШТА ЗА УЧИЛИШНИ СТОЛИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ОПРЕМА ЗА ГРАДИНКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ОРМАРИ ЗА УЧИЛИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАКАРИ ЗА УЧИЛИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАКАРИ ЗА ШКОЛИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПОЛИЦИ ЗА КНИГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОЛИЦИ ЗА ЧЕКАЛНИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ТАБЛИ ЗА УЧИЛИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА УЧИЛИШЕН МЕБЕЛ, ПРОИЗВОДСТВО НА УЧИЛИШНИ КЛУПИ, ПРОИЗВОДСТВО НА УЧИЛИШНИ ТАБЛИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ШКОЛСКИ КЛУПИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ШКОЛСКИ ТАБЛИ, РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА УЧИЛИШЕН МЕБЕЛ, СЕДИШТА ЗА АМФИТЕАТРИ, СЕДИШТА ЗА КАНЦЕЛАРИИ, СЕДИШТА ЗА КИНО САЛИ, СЕДИШТА ЗА ТЕАТРИ, СТОЛИЦИ ЗА АМФИТЕАТАР, СТОЛИЦИ ЗА ФАКУЛТЕТ, СТОЛИЦИ ЗА ЧЕКАЛНИ, СТОЛЧИЊА ЗА УЧИЛИШТА, СТОЛЧИЊА ЗА ШКОЛИ, ТАБУРЕТКИ СКОПЈЕ МK, УЧИЛИШЕН ПРИБОР, УЧИЛИШЕН ПРОГРАМ, УЧИЛИШНА ТАБЛА И КЛУПА, УЧИЛИШНИ СТОЛИЦИ, ФИРМИ ЗА УЧИЛИШЕН МЕБЕЛ СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ФОРМУЛАРИ, ФОТЕЉИ СКОПЈЕ МK, ШКОЛСКИ ПРОГРАМ, KONFERENCISKI STOLICI MK, MASI ZA SOSTANOCI MK,

 

 

 

AUDITORISKI SEDISTA MK, BIBLIOTEKI POLICI ZA KNIGI BIBLIOTEKI SKOPJE MAKEDONIJA MK, BIBLIOTEKI POLICI ZA KNIGI BIBLIOTEKI SKOPJE MK, BIROA ZA KANCELARIJA PO MERKA SKOPJE MK, BIROA ZA KANCELARIJA PO NARACKA SKOPJE MK, FIRMI ZA UCILISEN MEBEL VO SKOPJE MAKEDONIJA, FOTELJI MK, FURNITURE FOR KINDERGARDENS IN SKOPJE MACEDONIA, FURNITURE FOR SCHOOLS IN SKOPJE MACEDONIA, FURNITURE FOR UNIVERSITIES IN SKOPJE MACEDONIA, GARNITURI OD KOZA MK, INDUSTRISKA STOLICA SKOPJE MAKEDONIJA MK, INDUSTRISKA STOLICA SKOPJE MK, KANCELARISKA FOTELJA MK, KANCELARISKA FOTELJA SKOPJE MK, KANCELARISKA OPREMA, KANCELARISKA OPREMA MK, KANCELARISKA OPREMA SKOPJE MK, KANCELARISKI BIROA, KANCELARISKI BIROA SKOPJE MAKEDONIJA MK, KANCELARISKI BIROA SKOPJE MK, KANCELARISKI MATERIJAL, KANCELARISKI MEBEL MAKEDONIJA, KANCELARISKI MEBEL MK, KANCELARISKI MEBEL SKOPJE MAKEDONIJA, KANCELARISKI MEBEL SKOPJE MK, KINO STOLICA, KOMPJUTERSKI MASI, KOMPJUTERSKI MASI PO NARACKA SKOPJE MK, KOMPJUTERSKI MASI SKOPJE MAKEDONIJA MK, KONFERENCISKI STOLICI SKOPJE MAKEDONIJA MK, KONFERENCISKI STOLICI SKOPJE MK, KOZNI FOTELJI MK, KOZNI GARNITURI MK, KREVETCINJA ZA GRADINKI, KREVETCINJA ZA GRADINKI SKOPJE MAKEDONIJA MK, LATOFLEKS, LATOFLEKS SKOPJE MAKEDONIJA MK, MASI ZA KOMPJUTERI PO MERKA SKOPJE MK, MASI ZA SOSTANOCI SKOPJE MK, MEBEL ZA KANCELARII PO NARACKA SKOPJE MK, MENADZER STOLICA SKOPJE, MENADZERSKA STOLICA SKOPJE, MULTIFUNKCIONALNI SEDISTA MK, NAMESTAJ ZA DOMAKINSTVA MK, NAMESTAJ ZA KANCELARII MK, OPREMA ZA GRADINKI SKOPJE MAKEDONIJA MK, OPREMA ZA GRADINKI SKOPJE MK, ORMARI, ORMARI SKOPJE MAKEDONIJA MK, PETOSED SKOPJE MAKEDONIJA, PLAKARI ZA UCILISTA, PLAKARI ZA UCILISTA SKOPJE MAKEDONIJA MK, POLICI ZA KNIGI PO MERKA SKOPJE MK, POLICI ZA KNIGI PO NARACKA SKOPJE MK, PRODAZBA NA FOTELJI MK, PRODAZBA NA KANCELARISKI BIROA SKOPJE MK, PRODAZBA NA KOMPJUTERSKI MASI SKOPJE MK, PRODAZBA NA KREVETCINJA ZA GRADINKI SKOPJE MK, PRODAZBA NA MASI ZA KOMPJUTERI SKOPJE MK, PRODAZBA NA POLICI ZA BIBLIOTEKI SKOPJE MK, PRODAZBA NA STOLICI ZA CEKALNI, PRODAZBA NA TABURETEKI SKOPJE MK, PRODUCTION OF FURNITURE FOR SCHOOLS IN SKOPJE MACEDONIA, PRODUCTION OF UNIVERSITY FURNITURES IN SKOPJE MACEDONIA, PROIZVODSTVO NA NASLONI I SEDISTA ZA UCILISNI STOLICI SKOPJE MAKEDONIJA MK, PROIZVODSTVO NA NASLONI ZA SEDISTA SKOPJE MAKEDONIJA, PROIZVODSTVO NA TABLI ZA UCILISTA SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA UCILISEN MEBEL SKOPJE MAKEDONIJA MK, PROIZVODSTVO NA UCILISNI TABLI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA BIROA ZA KANCELARIJA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA INDUSTRISKI STOLICI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA KANCELARISKI BIROA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA KLUPI ZA UCILISTA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA KOMPJUTERSKI MASI, PROIZVODTSVO NA KREVETCINJA ZA GRADINKI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA MASI ZA KOMPJUTERI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA OPREMA ZA GRADINKI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA ORMARI ZA SKOLI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA ORMARI ZA UCILISTA, PROIZVODTSVO NA PLAKARI ZA SKOLI, PROIZVODTSVO NA PLAKARI ZA UCILISTA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA POLICI ZA BIBLIOTEKI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA SKOLSKI KLUPI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA SKOLSKI TABLI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA STOLICI ZA CEKALNI SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA STOLICI ZA INDUSTRIJA SKOPJE MK, PROIZVODTSVO NA UCILISNI KLUPI SKOPJE MK, PROZIVODTSVO NA KLUPI ZA SKOLI SKOPJE MK, RAFTOVI ZA BIBLIOTEKI SKOPJE MK, RAFTOVI ZA KNIGI SKOPJE MK, SEDISTA ZA AMFITEATRI MK, SEDISTA ZA KANCELARII MK, SEDISTA ZA KINO SALI MK, SEDISTA ZA TEATRI MK, SKOLSKI PRIBOR, SKOLSKI PROGRAM, STOLCINJA ZA UCULISTE SKOPJE MAKEDONIJA MK, STOLICI ZA AMFITEATAR, STOLICI ZA CEKALNI SKOPJE MAKEDONIJA MK, STOLICI ZA CEKALNI SKOPJE MK, STOLICI ZA FAKULTET MK, STOLICI ZA SHKOLI SKOPJE MAKEDONIJA MK, TABURETKI SKOPJE MK, UCILISEN PRIBOR, UCILISEN PROGRAM, UCILISNA TABLA I KLUPA, UCILISNA TABLA I KLUPA SKOPJE MAKEDONIJA MK, UCILISNI STOLICI, АУДИТОРИСКИ СЕДИШТА, БИРОА ЗА КАНЦЕЛАРИЈА ПО НАРАЧКА МЕРКА, ИНДУСТРИСКА СТОЛИЦА, КАНЦЕЛАРИСКА ОПРЕМА, КАНЦЕЛАРИСКИ БИРОА, КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛ, КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ, КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ СКОПЈЕ, КАНЦЕЛАРИСКИ ФОТЕЉИ, КИНО СТОЛИЦА, КОЖНИ ФОТЕЉИ, КОМПУТЕРСКИ МАСИ ПО НАРАЧКА, КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ, КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИ, МАРКЕР ТАБЛИ, МАСА ЗА СОСТАНОЦИ, МАСИ ЗА КОМПЈУТЕРИ ПО МЕРКА, МАСИ ЗА КОМПЈУТЕРИ ПО НАРАЧКА, МАСИ ЗА СОСТАНОЦИ, МЕБЕЛ ЗА ДОМА, МЕБЕЛ ОД ЕКО КОЖА МК, МЕБЕЛ СКОПЈЕ, МЕНАЏЕРСКА СТОЛИЦА СКОПЈЕ, МУЗИЧКИ ТАБЛИ, МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ СЕДИШТА, НАМЕШТАЈ ЗА ДОМАКИНСТВА, НАМЕШТАЈ ЗА КАНЦЕЛАРИИ, ОПРЕМА ЗА ГРАДИНКИ, ОРМАРИ, ПЕТОСЕД, ПЛАКАРИ ЗА УЧИЛИШТА, ПОЛИЦИ ЗА КНИГИ БИБЛИОТЕКИ, ПРОДАЖБА НА КОМПЈУТЕРСКИ МАСИ, ПРОДАЖБА НА КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИ, ПРОДАЖБА НА ТАБУРЕТЕКИ, ПРОДАЖБА НА ФОТЕЉИ СКОПЈЕ MK, ПРОИЗВОДСТВО НА КАНЦЕЛАРИСКИ БИРОА, ПРОИЗВОДСТВО НА КЛУПИ ЗА УЧИЛИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА КЛУПИ ЗА ШКОЛИ, ПРОИЗВОДСТВО НА КОМПЈУТЕРСКИ МАСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА МАСИ ЗА КОМПЈУТЕРИ, ПРОИЗВОДСТВО НА НАСЛОНИ ЗА СЕДИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА НАСЛОНИ И СЕДИШТА ЗА УЧИЛИШНИ СТОЛИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ОПРЕМА ЗА ГРАДИНКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ОРМАРИ ЗА УЧИЛИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАКАРИ ЗА УЧИЛИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАКАРИ ЗА ШКОЛИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПОЛИЦИ ЗА КНИГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОЛИЦИ ЗА ЧЕКАЛНИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ТАБЛИ ЗА УЧИЛИШТА, ПРОИЗВОДСТВО НА УЧИЛИШЕН МЕБЕЛ, ПРОИЗВОДСТВО НА УЧИЛИШНИ КЛУПИ, ПРОИЗВОДСТВО НА УЧИЛИШНИ ТАБЛИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ШКОЛСКИ КЛУПИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ШКОЛСКИ ТАБЛИ, РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА УЧИЛИШЕН МЕБЕЛ, СЕДИШТА ЗА АМФИТЕАТРИ, СЕДИШТА ЗА КАНЦЕЛАРИИ, СЕДИШТА ЗА КИНО САЛИ, СЕДИШТА ЗА ТЕАТРИ, СТОЛИЦИ ЗА АМФИТЕАТАР, СТОЛИЦИ ЗА ФАКУЛТЕТ, СТОЛИЦИ ЗА ЧЕКАЛНИ, СТОЛЧИЊА ЗА УЧИЛИШТА, СТОЛЧИЊА ЗА ШКОЛИ, ТАБУРЕТКИ СКОПЈЕ МK, УЧИЛИШЕН ПРИБОР, УЧИЛИШЕН ПРОГРАМ, УЧИЛИШНА ТАБЛА И КЛУПА, УЧИЛИШНИ СТОЛИЦИ, ФИРМИ ЗА УЧИЛИШЕН МЕБЕЛ СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ФОРМУЛАРИ, ФОТЕЉИ СКОПЈЕ МK, ШКОЛСКИ ПРОГРАМ, KONFERENCISKI STOLICI MK, MASI ZA SOSTANOCI MK,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image