Najgolemite IT prodavnici vo Makedonija,najdobar izbor na kompjuteri I kompjuterska oprema po nadobri ceni,brendovi od najpoznatite svetski proizvoditeli na IT oprema,laptopi,desktop kompjuteri,kompjuterski komponetnti,periferni edinici,softver I antivirus

Дигит компјутерски инженеринг

 (SMART HOME SOLUTIONS) 

Дигит компјутерски инженеринг  е специјализирана компанија која се занимава со интеграција на уреди наменети за креирање на автоматизирани домови или попрепознатливи под терминот Smart homes.

По оддржаната презентација на саемот Технома во 2013 година се појави голем интерес за брендот NETIChome во Република Македонија и Косово. 

Smart home е всушност автоматизација во вашиот дом која е целосно интегрирана со куќните уреди.

Под Smart home се подразбира:

 • централизирана контрола на осветлување,
 • клима (греење, вентилација и климатизација )
 • апарати
 • безбедност,

брави од порти и врати и други системи за да се обезбеди подобрување на удобноста , енергетската ефикасност и безбедноста во вашиот дом.

Smart home системот ги интегрира електричните уреди во домот едни со други.

Уредите може да бидат поврзани преку компјутерска мрежа или безжично, се со цел да се овозможи контрола од централен ресивер/рутер или персонален компјутер и може да овозможи  далечински пристап преку интернет.

Преку интеграција на информатички технологии со домашна средина , системите и апаратите се во можност да комуницираат  меѓусебно, што резултира со енергетската ефикасност и безбедност.

DIGIT Computer engineering - SMART HOUSE

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

AVTOMATIKA VO DOMOT SKOPJE MK, AVTOMATIZIRAN DOM SKOPJE MK, AVTOMATIZIRANI DOMOVI MK, HOME AUTOMATION SKOPJE MK, HOME CONTROL SKOPJE MAKEDONIJA, INTELLIDENT HOUSES MACEDONIA, INTELLIDENT HOUSES SKOPJE, INTELLIDENT HOUSES SKOPJE MACEDONIA, INTELLIDENT HOUSES SKOPJE MAKEDONIJA, INTELLIGENT HOME SKOPJE MACEDONIA, KONTROLA NA UREDI VO DOMOT SKOPJE MK, KUKNA AVTOMATIKA SKOPJE MK, PAMETNA KUKA SKOPJE MK, PAMETNI KUKI SKOPJE MAKEDONIJA, POWER HOUSЕ MACEDONIA, POWER HOUSЕ SKOPJE, POWER HOUSЕ SKOPJE MACEDONIA, SMART HOME SKOPJE MK, SMART HOMES MACEDONIA, SMART HOMES MK, SMART HOMES SKOPJE, SMART HOMES SKOPJE MK, SMART HOUSE MACEDONIA, SMART HOUSE SKOPJE, SMART HOUSE SKOPJE MACEDONIA, SMART HOUSE SKOPJE MAKEDONIJA, АВТОМАТИЗИРАН ДОМ, АВТОМАТИЗИРАН ДОМ МК, АВТОМАТИЗИРАНИ ДОМОВИ, АВТОМАТИЗИРАНИ ДОМОВИ МК, АВТОМАТИКА ВО ДОМОТ, КУЌНА АВТОМАТИКА, КУЌНА АВТОМАТИКА МК, ПАМЕТНА КУЌА, ПАМЕТНА КУЌА МК, ПАМЕТНИ КУЌИ, ПАМЕТНИ КУЌИ МК, КОНТРОЛА НА УРЕДИ ВО ДОМОТ, КОНТРОЛА НА УРЕДИ ВО ДОМОТ МК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AVTOMATIKA VO DOMOT SKOPJE MK, AVTOMATIZIRAN DOM SKOPJE MK, AVTOMATIZIRANI DOMOVI MK, HOME AUTOMATION SKOPJE MK, HOME CONTROL SKOPJE MAKEDONIJA, INTELLIDENT HOUSES MACEDONIA, INTELLIDENT HOUSES SKOPJE, INTELLIDENT HOUSES SKOPJE MACEDONIA, INTELLIDENT HOUSES SKOPJE MAKEDONIJA, INTELLIGENT HOME SKOPJE MACEDONIA, KONTROLA NA UREDI VO DOMOT SKOPJE MK, KUKNA AVTOMATIKA SKOPJE MK, PAMETNA KUKA SKOPJE MK, PAMETNI KUKI SKOPJE MAKEDONIJA, POWER HOUSЕ MACEDONIA, POWER HOUSЕ SKOPJE, POWER HOUSЕ SKOPJE MACEDONIA, SMART HOME SKOPJE MK, SMART HOMES MACEDONIA, SMART HOMES MK, SMART HOMES SKOPJE, SMART HOMES SKOPJE MK, SMART HOUSE MACEDONIA, SMART HOUSE SKOPJE, SMART HOUSE SKOPJE MACEDONIA, SMART HOUSE SKOPJE MAKEDONIJA, АВТОМАТИЗИРАН ДОМ, АВТОМАТИЗИРАН ДОМ МК, АВТОМАТИЗИРАНИ ДОМОВИ, АВТОМАТИЗИРАНИ ДОМОВИ МК, АВТОМАТИКА ВО ДОМОТ, КУЌНА АВТОМАТИКА, КУЌНА АВТОМАТИКА МК, ПАМЕТНА КУЌА, ПАМЕТНА КУЌА МК, ПАМЕТНИ КУЌИ, ПАМЕТНИ КУЌИ МК, КОНТРОЛА НА УРЕДИ ВО ДОМОТ, КОНТРОЛА НА УРЕДИ ВО ДОМОТ МК
 • image
 • rolplast
 • image
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image