KOZMETICKA OPREMA

VICISKI
10116
82972.jpg
82972.jpg
72718.jpg
72719.jpg
72720.jpg
72721.jpg
72722.jpg
72723.jpg
72724.jpg
72725.jpg
72726.jpg

KEUNE

ПРОИЗВОДИ ЗА КОСА - КОЗМЕТИЧКА ОПРЕМА

ОПРЕМА ЗА НОКТИ - БОЈА ЗА КОСА  БЕЗ АМОНИЈАК

LINIJA ZA PROFESIONALCI - VIDEO LINK

Вичишки е главен претставник на познатата холандска фирма KEUNE, која е производител на широка палета на препарати за коса за професионална употреба.

KEUNE на светскиот пазар постои од 1922 година, и е специјализиран за производство на висококвалитетни производи за коса.

Вичишки е главен дистрибутер  на производите од  брендовите Astonishing nails,IBD I Ez Flow.

Вичишки врши продажба и дистрибуција на целокупната палета на  препарати за бојадисување на коса и тоа:

1.тинта боја за коса,

2.боја без амонијак,

3. So pure боја за коса 100% на природна база 

Препарати за нега на коса: шампон, кондиционер, маска, лак, пена за коса, гел, восок, паста за коса 

Препаратите за коса се со висок квалитетет и во себе создржат природни состојки кои на косата и овозможуваат хранење на влакното,природен волумен,спречување на појава на првут,зачувување на постојаноста на бојата и нејзино стилизирање. 

ЕДУКАЦИЈА СО НАЈНОВИТЕ ТЕХНИКИ И СВЕТСКИТЕ ТРЕНДОВИ ЗА РАЗЛИЧЕН ДИЗАЈН НА НОКТИ СО СВЕТСКИ ПОЗНАТИОТ ЕДУКАТОР TRACEY LEE

Револуционерното откритие во козметички производи со употреба на билни матични клетки односно стручната компанија Дермоестетик кој произведува професионална козметика Essensa Mediterana одлучи да го искористи еликсирот на младоста во производство на своите препарати наменети за професионална употреба во wellness, spa и beauty центрите.

Нашите производи може да ги најдете во козметичките салони или директно од Вичишки -  ул. 24 бр.37-населба Илинден или на тел. 02/2550-399.

ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОИЗВОД

 

 

 

ул,24 бр.37-населба Илинден
Skopje
Makedonija
070 337 832
02 2550 398
MASKI ZA KOSA SKOPJE MK, FARBI ZA KOSA SKOPJE, КОЗМЕТИЧКА ОПРЕМА, ПРОИЗВОДИ ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО, ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА НА КОСА, KEUNE ДИСТРИБУТЕР, ESSENSA МАКЕДОНИЈА, KEUNE МАКЕДОНИЈА, ОПРЕМА ЗА НОКТИ, ПРОИЗВОДИ ЗА ОРАЛНА ХИГИЕНА, KOZMETICKA OPREMA, PROIZVODI ZA LICE I TELO, PROIZVODI ZA NEGA NA KOSA, KEUNE DISTRIBUTER, ESSENSA MAKEDONIJA, KEUNE MAKEDONIJA, OPREMA ZA NOKTI, PROIZVODI ZA ORALNA HIGIENA, КЕНЕ МАКЕДОНИЈА, КЕУНЕ МАКЕДОНИЈА, ДИСТРИБУТЕРИ НА КЕНЕ СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ПРОИЗВОДИ ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО, AHA-GLIKO TRETMAN, TRETMAN SO OVOSNI KISELINI, ТРЕТМАН СО ОВОШНИ КИСЕЛИНИ, АХА-ГЛИКО ТРЕТМАН, БОИ ЗА КОСА НА ПРИРОДНА БАЗА, ПРИРОДНИ БОИ ЗА КОСА, ПРОДАЖБА НА БОИ ЗА КОСА, ПРОДАЖБА НА ПРЕПАРАТИ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ НА КОСА, ДИСТРИБУЦИЈА НА БОИ ЗА КОСА, ДИСТРИБУЦИЈА НА ПРЕПАРАТИ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ НА КОСА, ТИНТА БОЈА ЗА КОСА, БОЈА ЗА КОСА БЕЗ АМОНИЈАК, ПРЕПАРАТИ ЗА НЕГА НА КОСА, ПАСТА ЗА КОСА, КОЗМЕТИЧКИ ПРОИЗВОДИ СО БИЛНИ МАТИЧНИ КЛЕТКИ, ДЕРМОЕСТЕТИК СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА ESSENSA MEDITERANA СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ЕЛИКСИР НА МЛАДОСТА, ПРЕПАРАТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА ВО WELLNESS, ПРЕПАРАТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА ВО SPA И BEAUTY ЦЕНТРИ, ПРОИЗВОДИ ОД АРГАНОВО МАСЛО, МЕДИТЕРАНСКА НЕГА НА ЛИЦЕ И ТЕЛО, SWISS O PAR СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, RUFIN COSMETIC СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, RUFIN COSMETIC СКОПЈЕ МАЦЕДОНИА, ЛЕНТИ ЗА ДЕПИЛАЦИЈА, БОЈА ЗА ТРЕПКИ И ВЕЃИ, ШАМПОНИ ЗА КОСА, КОНДИЦИОНЕРИ И МАСКИ ЗА КОСА, ПРОФЕСИОНАЛНИ ШАМПОНИ ЗА КОСА, ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНДИЦИОНЕРИ ЗА КОСА, ПРОФЕСИОНАЛНИ МАСКИ ЗА КОСА, TRETMAN SO MATICNI KLETKI, ТРЕТМАН СО МАТИЧНИ КЛЕТКИ, ФРИЗЕРСКА И КОЗМЕТИЧКА ОПРЕМА, ГЕЛ ЗА НОКТИ, НАЛИВНИ ГЕЛОВИ ЗА НОКТИ, АКРИЛНИ ГЕЛОВИ ЗА НОКТИ, ГЕЛ ЗА ПОСЛЕ ДЕПИЛАЦИЈА, КОЗМЕТИЧКА ОПРЕМА ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ, ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА КОЗМЕТИЧКА ОПРЕМА, ОПРЕМА ЗА КОЗМЕТИЧКО СТУДИО, ОПРЕМА ЗА КОЗМЕТИЧКИ САЛОНИ, ОПРЕМА ЗА ФРИЗЕРСКО СТУДИО, ОПРЕМА ЗА ФРИЗЕРСКИ САЛОНИ, АМПУЛИ ЗА КОСА КЕУНЕ, ЕДУКАЦИЈА ЗА НАДГРАДБА НА НОКТИ, СЕМИНАРИ ЗА НАДГРАДБА НА НОКТИ, КУРСЕВИ ЗА НАДГРАДБА НА НОКТИ, DISTRIBUTERI NA KEUNE SKOPJE MAKEDONIJA, PROIZVODI ZA LICE I TELO, AHA-GLIKO TRETMAN, TRETMAN SO OVOSNI KISELINI SKOPJE MAKEDONIJA MK, TRETMAN SO OVOSNI KISELINI, AHA-GLIKO TRETMAN SKOPJE MAKEDONIJA MK, BOI ZA KOSA NA PRIRODNA BAZA SKOPJE MAKEDONIJA MK, PRIRODNI BOI ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, PRODAZBA NA BOI ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, PRODAZBA NA PREPARATI ZA BOJADISUVANJE NA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, DISTRIBUCIJA NA BOI ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, DISTRIBUCIJA NA PREPARATI ZA BOJADISUVANJE NA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, TINTA BOJA ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, BOJA ZA KOSA BEZ AMONIJAK SKOPJE MAKEDONIJA MK, PREPARATI ZA NEGA NA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, PASTA ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, KOZMETICKI PROIZVODI SO BILNI MATICNI KLETKI SKOPJE MAKEDONIJA MK, DERMOESTETIK SKOPJE MAKEDONIJA, PROFESIONALNA KOZMETIKA ESSENSA MEDITERANA SKOPJE MAKEDONIJA, ELIKSIR NA MLADOSTA SKOPJE MAKEDONIJA MK, PREPARATI ZA PROFESIONALNA UPOTREBA VO WELLNESS SKOPJE MAKEDONIJA MK, PREPARATI ZA PROFESIONALNA UPOTREBA VO SPA I BEAUTY CENTRI SKOPJE MAKEDONIJA MK, PROIZVODI OD ARGANOVO MASLO SKOPJE MAKEDONIJA MK, MEDITERANSKA NEGA NA LICE I TELO SKOPJE MAKEDONIJA MK, SWISS O PAR SKOPJE MAKEDONIJA, RUFIN COSMETIC SKOPJE MAKEDONIJA, RUFIN COSMETIC SKOPJE MACEDONIA, LENTI ZA DEPILACIJA SKOPJE MAKEDONIJA MK, BOJA ZA TREPKI I VEGI SKOPJE MAKEDONIJA MK, SAMPONI ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, KONDICIONERI I MASKI ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, PROFESIONALNI SAMPONI ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, PROFESIONALNI KONDICIONERI ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, PROFESIONALNI MASKI ZA KOSA SKOPJE MAKEDONIJA MK, TRETMAN SO MATICNI KLETKI SKOPJE MAKEDONIJA MK, TRETMAN SO MATICNI KLETKI, FRIZERSKA I KOZMETICKA OPREMA SKOPJE MAKEDONIJA MK, GEL ZA NOKTI SKOPJE MAKEDONIJA MK, NALIVNI GELOVI ZA NOKTI SKOPJE MAKEDONIJA MK, AKRILNI GELOVI ZA NOKTI SKOPJE MAKEDONIJA MK, GEL ZA POSLE DEPILACIJA SKOPJE MAKEDONIJA MK, KOZMETICKA OPREMA POTROSEN MATERIJAL SKOPJE MAKEDONIJA MK, POTROSEN MATERIJAL ZA KOZMETICKA OPREMA SKOPJE MAKEDONIJA MK, OPREMA ZA KOZMETICKO STUDIO SKOPJE MAKEDONIJA MK, OPREMA ZA KOZMETICKI SALONI SKOPJE MAKEDONIJA MK, OPREMA ZA FRIZERSKO STUDIO, OPREMA ZA FRIZERSKI SALONI, AMPULI ZA KOSA KEUNE, EDUKACIJA ZA NADGRADBA NA NOKTI, SEMINARI ZA NADGRADBA NA NOKTI SKOPJE MAKEDONIJA MK, KURSEVI ZA NADGRADBA NA NOKTI SKOPJE MAKEDONIJA MK, SKOPJE MAKEDONIJA MK, KEUNE HAIR PRODUCTS SKOPJE MACEDONIA, DISTRIBUTERS FOR KEUNE SKOPJE MACEDONIA, PROZIVODI ZA NEGA NA KOSA KEUNE SKOPJE MAKEDONIJA, ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА НА КОСА КЕУНЕ СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, KEUNE COLOR SKOPJE MACEDONIA, KEUNE HAIRCOSMETICS SKOPJE MACEDONIA, KEUNE BRAND SKOPJE MACEDONIA
Bogat prodazen asortiman na kozmeticka oprema I frizerska oprema,siroka paleta na proizvodi I inventar za opremuvanje na kozmeticki I frizerski saloni od vodeckite svetski proizvoditeli,kozmeticki kreveti,fotelji za masaza,kozmeticki polici,manikir stolovi,samponjeri,berberski stolici
  • image
  • rolplast
  • DERMA GIF
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image