BORDEN LTD - СТОМАТОЛОШКА ОПРЕМА И МАТЕРИЈАЛИ

BORDEN е компанија составена  од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство во стоматолошката пракса.

Целта на Борден  тимот  е ефикасно пласирање на производи со сигурен и врвен квалитет на пазарот, континуирана едукација со цел да се биде во чекор со светските трендови и иновации, како и проширување на мрежата на задоволни клиенти.

Стварајќи доверба на темел на взаемно почитување со клиентите веруваме дека ќе успееме во тоа.

Ние сме директни увозници на стоматолошка и заботехничка опрема како и материјали, од повеќе Европски и Светски производители.

Постојат многу начини да воспоставиме заедничка соработка.

Ние веруваме дека можеме да ги задоволиме најкомплексните барања и потреби во стоматологијата.

Ние сме тука за Вас, каде што може да се најде најдобро решение за опремување на вашата стоматолошка ординација или заботехничка лабораторија со опрема, инструменти и материјали  од реномирани светски производители  по  поволни цени, со максимална поддршка и обука за работа со истите како и пост-продажен сервис .

Клиентите ќе ја оценуваат нашата работа како професионална и многу одговорна, знаејќи дека секој договор ќе биде коректен и совесно исполнет во определено време.

Задоволството е взаемно и комплетно, посебно кога можеме да помогнеме со нашите совети и предлози.

Ние сме целосно посветени кон вашите желби и вашиот успех.

Нашиот тим се стреми да обезбеди ексклузивни услуги  да ги задоволат вашите потреби.

Во нашата компанија сервисот и логистиката имаат многу важно место.

Обука на  клиентите за правилна употреба и одржување на инсталираната опрема е наша обврска. Сопствена брза сервисна поддршка и сопствен лагер на резервни делови, овозможуваат долгорочна сигурност и безгрижност за сите наши клиенти.

Се надеваме дека подетално ќе се запознаете со нашата работа и ќе се уверите дека основната мисија на нашата компанија е што е можно поголем број на задоволни клиенти.

Дозволете ни да Ве запознаеме, а ние Ви ветуваме дека во нас ќе пронајдете доверлив и сигурен деловен партнер, бидејќи за нас, квалитетот е на прво место!

На нашиот сајт можете да ги разгледате производите и опремата и да се запознаете со нивните карактеристики, но и со нашиот сервис и неговиот професионален начин на работа.

MEDICINSKA OPREMA

BORDEN LTD

BORDEN LTD
Specijalizirani kompanii za nabavka,prodazba i servisiranje na medicnska oprema i medicinski aparati, stomatoloska oprema i materijali,
Specijalizirani kompanii za nabavka,prodazba i servisiranje na medicnska oprema i medicinski aparati, stomatoloska oprema i materijali, stomatoloski stolici, medicinski potrosni materjali,kompletno opremuvanje na kliniki,ordinacii i ambulanti,medicinska oprema od renomirani svetski brendovi...
STOMATOLOSKI STOLICI SKOPJE MK, AMALGAMATOR, AMALGAMATORI, APARAT ZA BELENJE NA ZABI, APARAT ZA BELENJE ZABI, APARAT ZA ODREDUVANJE BOJA NA ZABI, APARATI ZA BELENJE ZABI, APARATI ZA ENDODONCIJA, APARATI ZA STOMATOLOGIJA, EKARTER ZA DECA, EKARTER ZA VOZRASNI, EKARTER ZA ZABI, ELEKTROKAUTER, ENDODONCIJA, GINGIVOFORMERI, HELIO APARAT ZA STOMATOLOGIJA, IMPLANTI, IMPLANTOLOGIJA, INTRAORALNI KAMERI, IZBIVAC NA KORONKI, KASETI ZA AVTOKLAV, KLUCEVI ZA IMPLANTI, KLUCEVI ZA PROTETIKA, KOMPRESORI ZA STOMATOLOGIJA, LAZICA ZA OTPECATOK NA ZABI, MASINI ZA STOMATOLOGIJA, MATERIJALI ZA STOMATOLOGIJA, MEDICINSKA OPREMA, MEDICINSKI APARATI, MEDICINSKI APARATI I OPREMA, MEDICINSKI APARATI MK, MEDICINSKI MATERIJALI, MEDICINSKI PROIZVODI, NASADNI ISTRUMENTI, OPREMA ZA STOMATOLOGIJA, ORTODONCIJA, POTROSNI MATERIJALI, POTROSNI MEDICINSKI MATERIJALI, PROTETSKI KLUCEVI, PROTETSKI SRAFOVI, STERILIZATOR ZA STOMATOLOGIJA, STOMATOLOSKA OPREMA, STOMATOLOSKA PESKARA, STOMATOLOSKA SPATULA, STOMATOLOSKI APARATI, STOMATOLOSKI INSTRUMENTI, STOMATOLOSKI LASERI, STOMATOLOSKI LAZICI, STOMATOLOSKI MASINI, STOMATOLOSKI NASADNI INSTRUMENTI, STOMATOLOSKI POLUGI, STOMATOLOSKI RENTGEN APARATI, STOMATOLOSKI SPATULI, STOMATOLOSKI STERILIZATOR, STOMATOLOSKI STOLICI, STOMATOLSKI KOMPRESORI, SUV STERILIZATOR, TEHNICKA MASA ZA STOMATOLOG, ULTRAZVUCNA KADA ZA STOMATOLOGIJA, ZABARSKA SONDA, АМАЛГАМАТОР, АМАЛГАМАТОРИ, АПАРАТ ЗА БЕЛЕЊЕ ЗАБИ, АПАРАТ ЗА БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИ, АПАРАТ ЗА ОДРЕДУВАЊЕ БОЈА НА ЗАБИ, АПАРАТИ ЗА БЕЛЕЊЕ ЗАБИ, АПАРАТИ ЗА ЕНДОДОНЦИЈА, АПАРАТИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА, ГИНГИВОФОРМЕРИ, ЕКАРТЕР ЗА ВОЗРАСНИ, ЕКАРТЕР ЗА ДЕЦА, ЕКАРТЕР ЗА ЗАБИ, ЕНДОДОНЦИЈА, ЗАБАРСКА СОНДА, ИЗБИВАЧ НА КОРОНКИ, ИМПЛАНТИ, ИМПЛАНТОЛОГИЈА, ИНТРАОРАЛНИ КАМЕРИ, КАСЕТИ ЗА АВТОКЛАВ, КЛУЧЕВИ ЗА ИМПЛАНТИ, КЛУЧЕВИ ЗА ПРОТЕТИКА, КОМПРЕСОРИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА, ЛАЖИЦА ЗА ОТПЕЧАТОК НА ЗАБИ, МАТЕРИЈАЛИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА, МАШИНИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА, МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ, МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОДИ, НАСАДНИ ИСТРУМЕНТИ, ОПРЕМА ЗА СТОМАТОЛОГИЈА, ОРТОДОНЦИЈА, ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ, ПОТРОШНИ МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ, ПРОТЕТСКИ КЛУЧЕВИ, ПРОТЕТСКИ ШРАФОВИ, СТЕРИЛИЗАТОР ЗА СТОМАТОЛОГИЈА, СТОМАТОЛОШКА ОПРЕМА, СТОМАТОЛОШКА ПЕСКАРА, СТОМАТОЛОШКА ШПАТУЛА, СТОМАТОЛОШКИ АПАРАТИ, СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ, СТОМАТОЛОШКИ ЛАЖИЦИ, СТОМАТОЛОШКИ ЛАСЕРИ, СТОМАТОЛОШКИ МАШИНИ, СТОМАТОЛОШКИ НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ, СТОМАТОЛОШКИ ПОЛУГИ, СТОМАТОЛОШКИ РЕНТГЕН АПАРАТИ, СТОМАТОЛОШКИ СТЕРИЛИЗАТОР, СТОМАТОЛОШКИ СТОЛИЦИ, СТОМАТОЛОШКИ ШПАТУЛИ, СТОМАТОЛШКИ КОМПРЕСОРИ, СУВ СТЕРИЛИЗАТОР, УЛТРАЗВУЧНА КАДА, ХЕЛИО АПАРАТ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА, АМАЛГАМАТОР МК, АМАЛГАМАТОРИ МК, АПАРАТ ЗА БЕЛЕЊЕ ЗАБИ МК, АПАРАТ ЗА БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИ МК, АПАРАТ ЗА ОДРЕДУВАЊЕ БОЈА НА ЗАБИ МК, АПАРАТИ ЗА БЕЛЕЊЕ ЗАБИ МК, АПАРАТИ ЗА ЕНДОДОНЦИЈА МК, АПАРАТИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА МК, ГИНГИВОФОРМЕРИ МК, ЕКАРТЕР ЗА ВОЗРАСНИ МК, ЕКАРТЕР ЗА ДЕЦА МК, ЕКАРТЕР ЗА ЗАБИ МК, ЕНДОДОНЦИЈА МК, ЗАБАРСКА СОНДА МК, ИЗБИВАЧ НА КОРОНКИ МК, ИМПЛАНТИ МК, ИМПЛАНТОЛОГИЈА МК, ИНТРАОРАЛНИ КАМЕРИ МК, КАСЕТИ ЗА АВТОКЛАВ МК, КЛУЧЕВИ ЗА ИМПЛАНТИ МК, КЛУЧЕВИ ЗА ПРОТЕТИКА МК, КОМПРЕСОРИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА МК, ЛАЖИЦА ЗА ОТПЕЧАТОК НА ЗАБИ МК, МАТЕРИЈАЛИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА МК, МАШИНИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА МК, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА МК, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА МК, МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ МК, МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОДИ МК, НАСАДНИ ИСТРУМЕНТИ МК, ОПРЕМА ЗА СТОМАТОЛОГИЈА МК, ОРТОДОНЦИЈА МК, ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ МК, ПОТРОШНИ МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ МК, ПРОТЕТСКИ КЛУЧЕВИ МК, ПРОТЕТСКИ ШРАФОВИ МК, СТЕРИЛИЗАТОР ЗА СТОМАТОЛОГИЈА МК, СТОМАТОЛОШКА ОПРЕМА МК, СТОМАТОЛОШКА ПЕСКАРА МК, СТОМАТОЛОШКА ШПАТУЛА МК, СТОМАТОЛОШКИ АПАРАТИ МК, СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ МК, СТОМАТОЛОШКИ ЛАЖИЦИ МК, СТОМАТОЛОШКИ ЛАСЕРИ МК, СТОМАТОЛОШКИ МАШИНИ МК, СТОМАТОЛОШКИ НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ МК, СТОМАТОЛОШКИ ПОЛУГИ МК, СТОМАТОЛОШКИ РЕНТГЕН АПАРАТИ МК, СТОМАТОЛОШКИ СТЕРИЛИЗАТОР МК, СТОМАТОЛОШКИ СТОЛИЦИ МК, СТОМАТОЛОШКИ ШПАТУЛИ МК, СТОМАТОЛШКИ КОМПРЕСОРИ МК, СУВ СТЕРИЛИЗАТОР МК, УЛТРАЗВУЧНА КАДА МК, ХЕЛИО АПАРАТ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА МК, AMALGAMATOR MK, AMALGAMATORI MK, APARAT ZA BELENJE NA ZABI MK, APARAT ZA BELENJE ZABI MK, APARAT ZA ODREDUVANJE BOJA NA ZABI MK, APARATI ZA BELENJE ZABI MK, APARATI ZA ENDODONCIJA MK, APARATI ZA STOMATOLOGIJA MK, EKARTER ZA DECA MK, EKARTER ZA VOZRASNI MK, EKARTER ZA ZABI MK, ELEKTROKAUTER MK, ENDODONCIJA MK, GINGIVOFORMERI MK, HELIO APARAT ZA STOMATOLOGIJA MK, IMPLANTI MK, IMPLANTOLOGIJA MK, INTRAORALNI KAMERI MK, IZBIVAC NA KORONKI MK, KASETI ZA AVTOKLAV MK, KLUCEVI ZA IMPLANTI MK, KLUCEVI ZA PROTETIKA MK, KOMPRESORI ZA STOMATOLOGIJA MK, LAZICA ZA OTPECATOK NA ZABI MK, MASINI ZA STOMATOLOGIJA MK, MATERIJALI ZA STOMATOLOGIJA MK, MEDICINSKA OPREMA MK, MEDICINSKI APARATI MK, MEDICINSKI APARATI I OPREMA MK, MEDICINSKI APARATI MK, MEDICINSKI MATERIJALI MK, MEDICINSKI PROIZVODI MK, NASADNI ISTRUMENTI MK, OPREMA ZA STOMATOLOGIJA MK, ORTODONCIJA MK, POTROSNI MATERIJALI MK, POTROSNI MEDICINSKI MATERIJALI MK, PROTETSKI KLUCEVI MK, PROTETSKI SRAFOVI MK, STERILIZATOR ZA STOMATOLOGIJA MK, STOMATOLOSKA OPREMA MK, STOMATOLOSKA PESKARA MK, STOMATOLOSKA SPATULA MK, STOMATOLOSKI APARATI MK, STOMATOLOSKI INSTRUMENTI MK, STOMATOLOSKI LASERI MK, STOMATOLOSKI LAZICI MK, STOMATOLOSKI MASINI MK, STOMATOLOSKI NASADNI INSTRUMENTI MK, STOMATOLOSKI POLUGI MK, STOMATOLOSKI RENTGEN APARATI MK, STOMATOLOSKI SPATULI MK, STOMATOLOSKI STERILIZATOR MK, STOMATOLOSKI STOLICI MK, STOMATOLSKI KOMPRESORI MK, SUV STERILIZATOR MK, TEHNICKA MASA ZA STOMATOLOG MK, ULTRAZVUCNA KADA ZA STOMATOLOGIJA MK, ZABARSKA SONDA MK, ГОЛЕМА ЛУПА СО СВЕТЛО СКОПЈЕ МК, ГУМЕНИ СОКЛИ СКОПЈЕ МК, ГУМИЧКИ ЗА ПОЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, ГУМИЧКИ ЗА ФЛЕКС СТАР СКОПЈЕ МК, ДЕЛЕРОВА МАСКА СКОПЈЕ МК, ДИСКОВИ ЗА ПОЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, ЕКАРТЕР ЗА ДЕЦА ВОЗРАСНИ СКОПЈЕ МК, ЕКСПАНЗИОНЕН ШТРАФ СКОПЈЕ МК, ЕЛЕКТРОКАУТЕР СКОПЈЕ МК, ЗАШТИТЕН ВИЗИР НАОЧАРИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА СКОПЈЕ МК, ИМПЛАНТИ СКОПЈЕ МК, ИНСТРУМЕНТИ ЗА МОДЕЛАЦИЈА НА ВОСОК СКОПЈЕ МК, ИНСТРУМЕНТИ ЗА СИНУС ЛИФТИНГ СКОПЈЕ МК, ИНТРАОРАЛНА БЕЖИЧНА КАМЕРА СО МОНИТОР СКОПЈЕ МК, ИНТРАОРАЛНА КАМЕРА СКОПЈЕ МК, КАРБИДНИ БОРЕРИ СКОПЈЕ МК, КАРИЕС ДЕТЕКТОР СКОПЈЕ МК, КАСЕТА ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈА СКОПЈЕ МК, КИВЕТА ГЕЛ ЗА ДУБЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, КЛЕШТА ЗА ЕКСТРАКЦИЈА СКОПЈЕ МК, КЛЕШТИ ЗА ЗАБАРИ ОРТОДОНТИ СКОПЈЕ МК, КОЛЕЊАК СО ВОДЕН И ВОЗДУШЕН СПРЕЈ СКОПЈЕ МК, ЛАЖИЦА ЗА ОТПЕЧАТОК НА ЗАБИ СКОПЈЕ МК, ЛОНЧЕ ЗА КАСТОМАТ СКОПЈЕ МК, МАГНЕНТЕН АРТИКУЛАТОР СКОПЈЕ МК, МАГНЕТЕН АРТИКУЛАТОР СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ МК, МЕКОТКИВЕН ЛАСЕР СКОПЈЕ МК, МЕРАЧ ЗА ВОСОК МЕТАЛ СКОПЈЕ МК, МОДЕЛАТОРИ ЗА ВОСОК СКОПЈЕ МК, ОРТОДОНСКИ КЛЕШТИ СКОПЈЕ МК, ПАРАЛЕЛОМЕТАР СКОПЈЕ МК, ПЕЧКА ЗА ПОРЦЕЛАН СКОПЈЕ МК, ПОЛИРМОТОР СКОПЈЕ МК, САУГЕР СО КОМПРЕСОР СКОПЈЕ МК, ТЕРМОПОЛИМЕРИЗАЧКА ПРЕСА СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКА МАСА ЗА СТОМАТОЛОГ СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКИ ВИБРАТОР СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКИ МИКРОМОТОР СКОПЈЕ МК, УВ СТЕЛИРИЗАТОР СКОПЈЕ МК, УЛТРАЗВУЧНА КАДА СКОПЈЕ МК, ФИЗИОДИСПАНЗЕР СКОПЈЕ МК, ХЕЛИО АПАРАТ СО ПОЛНАЧ СКОПЈЕ МК, ЧЕТКИ ЗА ПОЛИРАЊЕ ПОРЦЕЛАН ЗАБИ СКОПЈЕ МК, ШПАТУЛИ ЗА ЗАБИ СКОПЈЕ МК

САКО ТРЕЈД

се бави со дејност од областа на Веледрогеријата

Од областа на веледрогеријата сме генерални увозници и дистрибутери на кондоми од брендот SURE.

 

 • Изработени се од најквалитетен латекс од Малезија. 
 • Производот кондом од брендот Sure е регистриран во Министерството за здравство на РМ
 • Тие се со врвен квалитет, ароматизирани со арома на јаболка, ванила, јагода, банана, портокал, чоколада и др.
 • Паковани се по 72 броја во п.е. кесичка со сертификат и декларација за употреба.
 • Во пакување 3/1 кутивче кондомот е дополнително обработен: рибован и со боцки.
 • Пакуван е во 48 броја, во убава картонска кутија.  

 

Покрај кондомот за широка потрошувачка, брендот Sure има и кондом за медицинска употреба - поточно за сонда, кои ги користат гинеколошките и други медицински гранки.

Напоменуваме дека тие се посебно обработени, со или без премаз.

Пакувани се поединечно, во кутија со 72 броја.

Лубрикантите се производ кој е во подем на дистрибуција.

Тоа е кесичка од 4ml паковани во п.е. кеса од 100 броја.

САКО ТРЕЈД - располагаме со медицинска униформа во бела боја!

MEDICINSKA OPREMA

SAKO TRADE

SAKO TRADE
PREZERVATIVI I LUBRIKANTI MK, MEDICINSKA OPREMA VO SKOPJE, GINEKOLOSKA OPREMA MK, MEDICINSKI MEBEL, OPREMA ZA STOMATOLOGIJA MK, ULTRAZVUCNI MEDICINSKI APARATI MK, ГИНЕКОЛОШКА ОПРЕМА, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ...
MEDICINSKI APARATI I OPREMA VO SKOPJE, MEDICINSKI MATERIJALI MK, MEDICINSKI POTROSEN MATERIJAL, OPREMA ZA STOMATOLOGIJA VO SKOPJE, PREZERVATIVI I LUBRIKANTI MK, STOMATOLOSKA OPREMA VO SKOPJE, ULTRAZVUCNI APARATI MK, GINEKOLOSKA OPREMA MK, ГИНЕКОЛОШКА ОПРЕМА, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА ВО СКОПЈЕ, МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ, МЕДИЦИНСКИ ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ, ОПРЕМА ЗА СТОМАТОЛОГИЈА ВО СКОПЈЕ, ПРЕЗЕРВАТИВИ ...
АРОМАТИЧНИ КОНДОМИ, ЕВТИНИ КОНДОМИ, ЖЕНСКИ КОНДОМИ, КОНДОМ, КОНДОМ ВО БОЈА, КОНДОМ ЗА СОНДА, КОНДОМ СО АРОМА, КОНДОМ СО ВКУС НА ОВОШЈЕ, КОНДОМИ, КОНДОМИ ВО БОЈА, КОНДОМИ ЗА МЕДИЦИНСКА УПОТРЕБА, КОНДОМИ И ЛУБРИКАНТИ, КОНДОМИ СО АРОМА, КОНДОМИ СО БОЦКИ, КОНДОМИ СО ВКУС НА ОВОШЈЕ, КОНДОМИ СО ЛУБРИКАНТ, КОНДОМИ СО ОВОШНА АРОМА, ЛУБРИКАНТИ, ЛУБРИКС КОНДОМИ, МАЛИ КОНДОМИ, МАШКИ КОНДОМИ, НАЈДОБРИ КОНДОМИ, НАЈЕВТИНИ КОНДОМИ, ПРЕЗЕРВАТИВ, ПРЕЗЕРВАТИВИ, ПРЕЗЕРВАТИВИ И ЛУБРИКАНТИ, ПРОДАЖБА НА КОНДОМИ, ПРОДАЖБА НА ЛУБРИКАНТИ, ПРОДАЖБА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ, РИБОВАН КОНДОМ, РИБОВАНИ КОНДОМИ, СИГУРЕН СЕКС, АРОМАТИЧНИ КОНДОМИ МК, ЕВТИНИ КОНДОМИ МК, ЖЕНСКИ КОНДОМИ МК, КОНДОМ МК, КОНДОМ ВО БОЈА МК, КОНДОМ ЗА СОНДА МК, КОНДОМ СО АРОМА МК, КОНДОМ СО ВКУС НА ОВОШЈЕ МК, КОНДОМИ МК, КОНДОМИ ВО БОЈА МК, КОНДОМИ ЗА МЕДИЦИНСКА УПОТРЕБА МК, КОНДОМИ И ЛУБРИКАНТИ МК, КОНДОМИ СО АРОМА МК, КОНДОМИ СО БОЦКИ МК, КОНДОМИ СО ВКУС НА ОВОШЈЕ МК, КОНДОМИ СО ЛУБРИКАНТ МК, КОНДОМИ СО ОВОШНА АРОМА МК, ЛУБРИКАНТИ МК, ЛУБРИКС КОНДОМИ МК, МАЛИ КОНДОМИ МК, МАШКИ КОНДОМИ МК, НАЈДОБРИ КОНДОМИ МК, НАЈЕВТИНИ КОНДОМИ МК, ПРЕЗЕРВАТИВ МК, ПРЕЗЕРВАТИВИ МК, ПРЕЗЕРВАТИВИ И ЛУБРИКАНТИ МК, ПРОДАЖБА НА КОНДОМИ МК, ПРОДАЖБА НА ЛУБРИКАНТИ МК, ПРОДАЖБА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ МК, РИБОВАН КОНДОМ МК, РИБОВАНИ КОНДОМИ МК, СИГУРЕН СЕКС МК, AROMATICNI KONDOMI, EVTINI KONDOMI, KONDOM, KONDOM SO AROMA, KONDOM SO VKUS NA OVOSJE, KONDOM VO BOJA, KONDOM ZA SONDA, KONDOMI, KONDOMI I LUBRIKANTI, KONDOMI SO AROMA, KONDOMI SO BOCKI, KONDOMI SO LUBRIKANT, KONDOMI SO OVOSNA AROMA, KONDOMI SO VKUS NA OVOSJE, KONDOMI VO BOJA, KONDOMI ZA MEDICINSKA UPOTREBA, LUBRIKANTI, LUBRIKS KONDOMI, MALI KONDOMI, MASKI KONDOMI, NAJDOBRI KONDOMI, NAJEVTINI KONDOMI, PREZERVATIV, PREZERVATIVI, PREZERVATIVI I LUBRIKANTI, PRODAZBA NA KONDOMI, PRODAZBA NA LUBRIKANTI, PRODAZBA NA PREZERVATIVI, RIBOVAN KONDOM, RIBOVANI KONDOMI, SIGUREN SEKS, ZENSKI KONDOMI, AROMATICNI KONDOMI MK, EVTINI KONDOMI MK, KONDOM MK, KONDOM SO AROMA MK, KONDOM SO VKUS NA OVOSJE MK, KONDOM VO BOJA MK, KONDOM ZA SONDA MK, KONDOMI MK, KONDOMI I LUBRIKANTI MK, KONDOMI SO AROMA MK, KONDOMI SO BOCKI MK, KONDOMI SO LUBRIKANT MK, KONDOMI SO OVOSNA AROMA MK, KONDOMI SO VKUS NA OVOSJE MK, KONDOMI VO BOJA MK, KONDOMI ZA MEDICINSKA UPOTREBA MK, LUBRIKANTI MK, LUBRIKS KONDOMI MK, MALI KONDOMI MK, MASKI KONDOMI MK, NAJDOBRI KONDOMI MK, NAJEVTINI KONDOMI MK, PREZERVATIV MK, PREZERVATIVI MK, PREZERVATIVI I LUBRIKANTI MK, PRODAZBA NA KONDOMI MK, PRODAZBA NA LUBRIKANTI MK, PRODAZBA NA PREZERVATIVI MK, RIBOVAN KONDOM MK, RIBOVANI KONDOMI MK, SIGUREN SEKS MK, ZENSKI KONDOMI MK, AROMATIC CONDOMS MACEDONIA, COLORED CONDOMS MACEDONIA, CONDOM MACEDONIA, CONDOMS MACEDONIA, CONDOMS AND LUBRICANTS MACEDONIA, FEMALE CONDOMS MACEDONIA, FLAVOURED CONDOMS MACEDONIA, KONDOMS MACEDONIA, LUBRICANT FOR CONDOMS MACEDONIA, MALE AND FEMALE CONDOMS MACEDONIA, MALE CONDOMS MACEDONIA, PRESERVATIVES FOR SEX MACEDONIA, SAFE SEX MACEDONIA, SEXUAL PREVENTIONS MACEDONIA

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

ALARMNI SISTEMI SKOPJE MK, APARAT ZA BELENJE ZABI SKOPJE MK, APARAT ZA ELEKTROLIZA, APARAT ZA ELEKTROLIZA SKOPJE MK, APARAT ZA ELEKTROTERAPIJA, APARAT ZA ELEKTROTERAPIJA SKOPJE MK, APARAT ZA FLEKSIBILNI PROTEZI SKOPJE MK, APARAT ZA MODELACIJA NA VOSOK SKOPJE MK, APARAT ZA ODREDUVANJE BOJA NA ZABI SKOPJE MK, APARATI ZA FIZIKALNA TERAPIJA MK, APARATI ZA FIZIKALNA TERAPIJA SKOPJE MK, ASPIRATORI, AVTOKLAVI SKOPJE MK, AVTOMATSKI APARAT ZA KALJACI SKOPJE MK, AVTOMATSKI IZBIVAC NA KORONKI MOSTOVI SKOPJE MK, BEZMASLEN KOMPRESOR SKOPJE MK, BIGEL SKOPJE MK, BORERI ZA SECENJE KORONKI I MOSTOVI SKOPJE MK, CETKI ZA POLIRANJE PORCELAN ZABI SKOPJE MK, CEVKI ZA MEDICINSKI GASOVI MK, DEFIBRILATORI, DELEROVA MASKA SKOPJE MK, DISKOVI ZA POLIRANJE SKOPJE MK, DOPLERI ZA VASKULARNA KARDIOGRAFIJA, EHO APARAT, EHO APARAT SKOPJE MK, EHO APARATI, EHO APARATI SKOPJE MK, EHO APARATI ZA GINEKOLOGIJA MK, EKARTER ZA DECA SKOPJE MK, EKARTER ZA VOZRASNI SKOPJE MK, EKG APARAT, EKG APARAT SKOPJE MK, EKG APARATI, EKG APARATI SKOPJE MK, ELEKTROKARDIOGRAFI, ELEKTROKAUTER SKOPJE MK, FIZIODISPENZER SKOPJE MK, GASTROSKOPI, GEL ZA DUBLIRANJE SKOPJE MK, GINEKOLOSKA OPREMA SKOPJE, GINEKOLOSKA OPREMA SKOPJE MK, GINEKOLOSKI APARATI SKOPJE, GINEKOLOSKI APARATI SKOPJE MK, GINEKOLOSKI STOLICI, GINEKOLOSKI STOLICI SKOPJE MK, GIPS TRIMER SO KARBIDEN DISK SKOPJE MK, GOLEMA LUPA SO SVETLO SKOPJE MK, GREAC ZA NOVORODENCINJA, GREJAC ZA NOVORODENCINJA, GUMENA SOLJA ZA MESANJE SKOPJE MK, GUMENI SOKLI SKOPJE MK, GUMICKI ZA FLEKS STAR SKOPJE MK, GUMICKI ZA POLIRANJE SKOPJE MK, HELIO APARAT SO POLNAC SKOPJE MK, IMPLANTI SKOPJE MK, INHALATORI, INSTRUMENTI ZA MODELACIJA NA VOSOK SKOPJE MK, INSTRUMENTI ZA SINUS LIFTING SKOPJE MK, KARBIDNI BORERI SKOPJE MK, KARDIOLOSKA OPREMA SKOPJE MK, KARDIOLOSKA OPREMA VO SKOPJE, KARDIOTOKOGRAFI, KARIES DETEKTOR SKOPJE MK, KASETA ZA STERILIZACIJA SKOPJE MK, KLESTA ZA EKSTRAKCIJA SKOPJE MK, KLESTI ZA ZABARI ORTODONTI SKOPJE MK, KOLENJAK SO VODEN I VOZDUSEN SPREJ SKOPJE MK, KOLICKI ZA TERAPIJA, KOLONOSKOPI, KOLPOSKOPI, KOMPJUTERSKI TOMOPGRAFI MK, KOZMETICKI APARATI I PREPARATI SKOPJE MK, KOZMETICKI APARATI SKOPJE, KOZMETICKI APARATI SKOPJE MK, KOZMETICKI PREPARATI SKOPJE, KOZMETICKI PREPARATI SKOPJE MK, KOZMETOLOSKI APARATI SKOPJE MK, KOZMETOLOSKI LASER, KOZMETOLOSKI LASER SKOPJE MK, KOZMETOLOSKI MAGNET, KOZMETOLOSKI MAGNET SKOPJE MK, KREVETI ZA INTENZIVNA NEGA, KREVETI ZA MASAZA, KREVETI ZA MASAZA SKOPJE MK, LABORATORISKI MATERIJALI, LAZICA ZA OTPECATOK NA ZABI SKOPJE MK, LONCE ZA KASTOMAT SKOPJE MK, MAGNENTEN ARTIKULATOR SKOPJE MK, MAGNETEN ARTIKULATOR SKOPJE MK, MEDICINSKA APARATURA SKOPJE, MEDICINSKA OPREMA, MEDICINSKA OPREMA SKOPJE MK, MEDICINSKA OPREMA VO SKOPJE, MEDICINSKA OPREMA ZA KARDIOLOGIJA MK, MEDICINSKA OPREMA ZA KARDIOLOGIJA SKOPJE MK, MEDICINSKI APARATI I OPREMA, MEDICINSKI APARATI I OPREMA SKOPJE, MEDICINSKI APARATI I OPREMA SKOPJE MK, MEDICINSKI APARATI MK, MEDICINSKI KOLPOSKOP, MEDICINSKI KOLPOSKOP SKOPJE MK, MEDICINSKI KOLPOSKOPI, MEDICINSKI KOLPOSKOPI SKOPJE MK, MEDICINSKI KREVET, MEDICINSKI KREVET SKOPJE MK, MEDICINSKI KREVETI MK, MEDICINSKI KREVETI SKOPJE MK, MEDICINSKI LASER, MEDICINSKI LASER SKOPJE MK, MEDICINSKI MATERIJALI, MEDICINSKI MATERIJALI SKOPJE, MEDICINSKI MATERIJALI SKOPJE MK, MEDICINSKI MEBEL, MEDICINSKI MEBEL SKOPJE MK, MEDICINSKI PARAVANI, MEDICINSKI PROIZVODI, MEDICINSKI PROIZVODI SKOPJE, MEDICINSKI PROIZVODI SKOPJE MK, MEDICINSKI PROIZVODIAGOLNI GARNITURI, MEDICINSKI PROIZVODIAGOLNI GARNITURI SKOPJE MK, MEKOTKIVEN LASER SKOPJE MK, MERAC ZA VOSOK METAL SKOPJE MK, MERACI NA KRVEN PRITISOK, MERACI NA SEKER VO KRV, MODELATORI ZA VOSOK SKOPJE MK, MODERNI DNEVNI SOBI SKOPJE MK, MAMOGRAFI, OPERACIONI STOLOVI, OPREMA ZA AMBULANTSKI VOZILA MK, ORTODONTSKI KLESTI SKOPJE MK, PARALELOMETAR SKOPJE MK, PEDIJATRISKI INHALATORI, POLIRMOTOR SKOPJE MK, PORODILNI STOLOVI MK, POTROSNI MATERIJALI, POTROSNI MEDICINSKI MATERIJALI, POTROSNI MEDICINSKI MATERIJALI SKOPJE, POTROSNI MEDICINSKI MATERIJALI SKOPJE MK, SAUGER SO KOMPRESOR SKOPJE MK, SPATULI ZA ZABI SKOPJE MK, STOMATOLOSKI STOLICI, STOMATOLOSKI STOLICI SKOPJE MK, TEHNICKA MASA ZA STOMATOLOG SO DVE RABOTNI MESTA, TEHNICKA MASA ZA STOMATOLOG SO TRI RABOTNI MESTA, TEHNICKI MIKROMOTOR SKOPJE MK, TEHNICKI VIBRATOR SKOPJE MK, TERAPEVTSKI DUSECI, ULTRAZVUCNA KADA SKOPJE MK, ULTRAZVUCNI APARATI, ULTRAZVUCNI APARATI SKOPJE MK, ULTRAZVUCNI MEDICINSKI APARATI, ULTRAZVUCNI MEDICINSKI APARATI SKOPJE MK, UV STELIRIZATOR SKOPJE MK, VAKUM FORMER SKOPJE MK, VAKUM MIKSER SKOPJE MK, ZASTITEN VIZIR NAOCARI ZA STOMATOLOGIJA SKOPJE MK, АВТОКЛАВИ СКОПЈЕ МК, АВТОМАТСКИ АПАРАТ ЗА КАЛЈАЧИ СКОПЈЕ МК, АВТОМАТСКИ ИЗБИВАЧ НА КОРОНКИ МОСТОВИ СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА БЕЛЕЊЕ ЗАБИ СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОЛИЗА, АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОЛИЗА СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕРАПИЈА, АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕРАПИЈА СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА МОДЕЛАЦИЈА НА ВОСОК СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА ОДРЕДУВАЊЕ БОЈА НА ЗАБИ СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА ФЛЕКСИБИЛНИ ПРОТЕЗИ СКОПЈЕ МК, АПАРАТИ ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА МК, АПАРАТИ ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА СКОПЈЕ МК, АСПИРАТОРИ, БЕЗМАСЛЕН КОМПРЕСОР СКОПЈЕ МК, БИГЕЛ СКОПЈЕ МК, БОРЕРИ ЗА СЕЧЕЊЕ КОРОНКИ И МОСТОВИ СКОПЈЕ МК, ВАКУМ МИКСЕР СКОПЈЕ МК, ВАКУМ ФОРМЕР СКОПЈЕ МК, ГАСТРОСКОПИ, ГИНЕКОЛОШКА ОПРЕМА, ГИНЕКОЛОШКА ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, ГИНЕКОЛОШКИ АПАРАТИ МК, ГИНЕКОЛОШКИ АПАРАТИ СКОПЈЕ МК, ГИНЕКОЛОШКИ СТОЛИЦИ, ГИНЕКОЛОШКИ СТОЛИЦИ СКОПЈЕ МК, ГИПС ТРИМЕР СО КАРБИДЕН ДИСК СКОПЈЕ МК, ГОЛЕМА ЛУПА СО СВЕТЛО СКОПЈЕ МК, ГРЕАЧ ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА, ГРЕЈАЧ ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА, ГУМЕНИ СОКЛИ СКОПЈЕ МК, ГУМИЧКИ ЗА ПОЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, ГУМИЧКИ ЗА ФЛЕКС СТАР СКОПЈЕ МК, ДЕЛЕРОВА МАСКА СКОПЈЕ МК, ДЕФИБРИЛАТОРИ, ДИСКОВИ ЗА ПОЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, ДОМОФОНИЈА И ВИДЕОФОНИЈА СКОПЈЕ МК, ДОПЛЕРИ ЗА ВАСКУЛАРНА ДИЈАГНОСТИКА, ЕКАРТЕР ЗА ВОЗРАСНИ СКОПЈЕ МК, ЕКАРТЕР ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ МК, ЕКГ АПАРАТ, ЕКГ АПАРАТ СКОПЈЕ МК, ЕЛЕКТРОКАРДИОГРАФИ, ЕЛЕКТРОКАУТЕР СКОПЈЕ МК, ЕХО АПАРАТ, ЕХО АПАРАТ СКОПЈЕ МК, ЕХО АПАРАТИ ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА МК, ЗАШТИТЕН ВИЗИР НАОЧАРИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА СКОПЈЕ МК, ИМПЛАНТИ СКОПЈЕ МК, ИНСТРУМЕНТИ ЗА МОДЕЛАЦИЈА НА ВОСОК СКОПЈЕ МК, ИНСТРУМЕНТИ ЗА СИНУС ЛИФТИНГ СКОПЈЕ МК, ИНХАЛАТОРИ, КАРБИДНИ БОРЕРИ СКОПЈЕ МК, КАРДИОЛОШКА ОПРЕМА СКОПЈЕ, КАРДИОЛОШКА ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, КАРДИОТОКОГРАФИ, КАРИЕС ДЕТЕКТОР СКОПЈЕ МК, КАСЕТА ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈА СКОПЈЕ МК, КИВЕТА ГЕЛ ЗА ДУБЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, КЛЕШТА ЗА ЕКСТРАКЦИЈА СКОПЈЕ МК, КЛЕШТИ ЗА ЗАБАРИ ОРТОДОНТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТИЧКИ АПРАТИ, КОЗМЕТИЧКИ АПРАТИ И ПРЕПАРАТИ МК, КОЗМЕТИЧКИ АПРАТИ И ПРЕПАРАТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТИЧКИ АПРАТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТИЧКИ ПРЕПАРАТИ, КОЗМЕТИЧКИ ПРЕПАРАТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТОЛОШКИ АПАРАТИ, КОЗМЕТОЛОШКИ АПАРАТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТОЛОШКИ ЛАСЕР, КОЗМЕТОЛОШКИ ЛАСЕР СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТОЛОШКИ МАГНЕТ, КОЗМЕТОЛОШКИ МАГНЕТ СКОПЈЕ МК, КОЛЕЊАК СО ВОДЕН И ВОЗДУШЕН СПРЕЈ СКОПЈЕ МК, КОЛИЧКИ ЗА ТЕРАПИЈА, КОЛОНОСКОПИ, КОЛПОСКОПИ, КОМПЈУТЕРСКИ ТОМОГРАФИ, КРЕВЕТИ ЗА ИНТЕНЗИВНА НЕГА, КРЕВЕТИ ЗА МАСАЖА СКОПЈЕ МК, ЛАБОРАТОРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ, ЛАЖИЦА ЗА ОТПЕЧАТОК НА ЗАБИ СКОПЈЕ МК, ЛОНЧЕ ЗА КАСТОМАТ СКОПЈЕ МК, МАГНЕНТЕН АРТИКУЛАТОР СКОПЈЕ МК, МАГНЕТЕН АРТИКУЛАТОР СКОПЈЕ МК, МАМОГРАФИ, МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА СКОПЈЕ, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО СКОПЈЕ, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ЗА КАРДИОЛОГИЈА МК, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ЗА КАРДИОЛОГИЈА СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА ВО СКОПЈЕ, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ МК, МЕДИЦИНСКИ КОЛПОСКОП, МЕДИЦИНСКИ КОЛПОСКОП СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ КОЛПОСКОПИ, МЕДИЦИНСКИ КОЛПОСКОПИ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ КРЕВЕТ, МЕДИЦИНСКИ КРЕВЕТ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ КРЕВЕТИ, МЕДИЦИНСКИ КРЕВЕТИ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ ЛАСЕР, МЕДИЦИНСКИ ЛАСЕР СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ, МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ МЕБЕЛ МК, МЕДИЦИНСКИ МЕБЕЛ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ ПАРАВАНИ, МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОДИ, МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОДИ СКОПЈЕ МК, МЕКОТКИВЕН ЛАСЕР СКОПЈЕ МК, МЕРАЧ ЗА ВОСОК МЕТАЛ СКОПЈЕ МК, МЕРАЧИ НА КРВЕН ПРИТИСОК, МЕРАЧИ НА ШЕЌЕР ВО КРВ, МОБИЛЕН КОЛПОСКОП, МОБИЛЕН КОЛПОСКОП СКОПЈЕ МК, МОДЕЛАТОРИ ЗА ВОСОК СКОПЈЕ МК, ОПЕРАЦИОНИ СТОЛОВИ, ОПРЕМА ЗА АМБУЛАНТСКИ ВОЗИЛА, ОПРЕМА ЗА КАРДИОЛОГИЈА, ОПРЕМА ЗА КАРДИОЛОГИЈА СКОПЈЕ МК, ОРТОДОНСКИ КЛЕШТИ СКОПЈЕ МК, ПАРАЛЕЛОМЕТАР СКОПЈЕ МК, ПЕДИЈАТРИСКИ ИНХАЛАТОРИ, ПЕЧКА ЗА ПОРЦЕЛАН СКОПЈЕ МК, ПОЛИРМОТОР СКОПЈЕ МК, ПОРОДИЛНИ СТОЛОВИ, ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ, ПОТРОШНИ МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ, ПОТРОШНИ МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ СКОПЈЕ МК, САУГЕР СО КОМПРЕСОР СКОПЈЕ МК, СПРАВИ ЗА ВЕЖБАЊЕ СКОПЈЕ МК, СТОМАТОЛОШКИ СТОЛИЦИ, СТОМАТОЛОШКИ СТОЛИЦИ СКОПЈЕ МК, ТЕРАПЕВТСКИ ДУШЕЦИ, ТЕХНИЧКА МАСА ЗА СТОМАТОЛОГ СО ДВЕ РАБОТНИ МЕСТА СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКА МАСА ЗА СТОМАТОЛОГ СО ТРИ РАБОТНИ МЕСТА СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКИ ВИБРАТОР СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКИ МИКРОМОТОР СКОПЈЕ МК, УВ СТЕЛИРИЗАТОР СКОПЈЕ МК, УЛТРАЗВУЧНА КАДА СКОПЈЕ МК, УЛТРАЗВУЧНИ МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ, УЛТРАЗВУЧНИ МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ СКОПЈЕ МК, ФИЗИОДИСПАНЗЕР СКОПЈЕ МК, ХЕЛИО АПАРАТ СО ПОЛНАЧ СКОПЈЕ МК, ЧЕТКИ ЗА ПОЛИРАЊЕ ПОРЦЕЛАН ЗАБИ СКОПЈЕ МК, ШПАТУЛИ ЗА ЗАБИ СКОПЈЕ МК, 

 

 

 

ALARMNI SISTEMI SKOPJE MK, APARAT ZA BELENJE ZABI SKOPJE MK, APARAT ZA ELEKTROLIZA, APARAT ZA ELEKTROLIZA SKOPJE MK, APARAT ZA ELEKTROTERAPIJA, APARAT ZA ELEKTROTERAPIJA SKOPJE MK, APARAT ZA FLEKSIBILNI PROTEZI SKOPJE MK, APARAT ZA MODELACIJA NA VOSOK SKOPJE MK, APARAT ZA ODREDUVANJE BOJA NA ZABI SKOPJE MK, APARATI ZA FIZIKALNA TERAPIJA MK, APARATI ZA FIZIKALNA TERAPIJA SKOPJE MK, ASPIRATORI, AVTOKLAVI SKOPJE MK, AVTOMATSKI APARAT ZA KALJACI SKOPJE MK, AVTOMATSKI IZBIVAC NA KORONKI MOSTOVI SKOPJE MK, BEZMASLEN KOMPRESOR SKOPJE MK, BIGEL SKOPJE MK, BORERI ZA SECENJE KORONKI I MOSTOVI SKOPJE MK, CETKI ZA POLIRANJE PORCELAN ZABI SKOPJE MK, CEVKI ZA MEDICINSKI GASOVI MK, DEFIBRILATORI, DELEROVA MASKA SKOPJE MK, DISKOVI ZA POLIRANJE SKOPJE MK, DOPLERI ZA VASKULARNA KARDIOGRAFIJA, EHO APARAT, EHO APARAT SKOPJE MK, EHO APARATI, EHO APARATI SKOPJE MK, EHO APARATI ZA GINEKOLOGIJA MK, EKARTER ZA DECA SKOPJE MK, EKARTER ZA VOZRASNI SKOPJE MK, EKG APARAT, EKG APARAT SKOPJE MK, EKG APARATI, EKG APARATI SKOPJE MK, ELEKTROKARDIOGRAFI, ELEKTROKAUTER SKOPJE MK, FIZIODISPENZER SKOPJE MK, GASTROSKOPI, GEL ZA DUBLIRANJE SKOPJE MK, GINEKOLOSKA OPREMA SKOPJE, GINEKOLOSKA OPREMA SKOPJE MK, GINEKOLOSKI APARATI SKOPJE, GINEKOLOSKI APARATI SKOPJE MK, GINEKOLOSKI STOLICI, GINEKOLOSKI STOLICI SKOPJE MK, GIPS TRIMER SO KARBIDEN DISK SKOPJE MK, GOLEMA LUPA SO SVETLO SKOPJE MK, GREAC ZA NOVORODENCINJA, GREJAC ZA NOVORODENCINJA, GUMENA SOLJA ZA MESANJE SKOPJE MK, GUMENI SOKLI SKOPJE MK, GUMICKI ZA FLEKS STAR SKOPJE MK, GUMICKI ZA POLIRANJE SKOPJE MK, HELIO APARAT SO POLNAC SKOPJE MK, IMPLANTI SKOPJE MK, INHALATORI, INSTRUMENTI ZA MODELACIJA NA VOSOK SKOPJE MK, INSTRUMENTI ZA SINUS LIFTING SKOPJE MK, KARBIDNI BORERI SKOPJE MK, KARDIOLOSKA OPREMA SKOPJE MK, KARDIOLOSKA OPREMA VO SKOPJE, KARDIOTOKOGRAFI, KARIES DETEKTOR SKOPJE MK, KASETA ZA STERILIZACIJA SKOPJE MK, KLESTA ZA EKSTRAKCIJA SKOPJE MK, KLESTI ZA ZABARI ORTODONTI SKOPJE MK, KOLENJAK SO VODEN I VOZDUSEN SPREJ SKOPJE MK, KOLICKI ZA TERAPIJA, KOLONOSKOPI, KOLPOSKOPI, KOMPJUTERSKI TOMOPGRAFI MK, KOZMETICKI APARATI I PREPARATI SKOPJE MK, KOZMETICKI APARATI SKOPJE, KOZMETICKI APARATI SKOPJE MK, KOZMETICKI PREPARATI SKOPJE, KOZMETICKI PREPARATI SKOPJE MK, KOZMETOLOSKI APARATI SKOPJE MK, KOZMETOLOSKI LASER, KOZMETOLOSKI LASER SKOPJE MK, KOZMETOLOSKI MAGNET, KOZMETOLOSKI MAGNET SKOPJE MK, KREVETI ZA INTENZIVNA NEGA, KREVETI ZA MASAZA, KREVETI ZA MASAZA SKOPJE MK, LABORATORISKI MATERIJALI, LAZICA ZA OTPECATOK NA ZABI SKOPJE MK, LONCE ZA KASTOMAT SKOPJE MK, MAGNENTEN ARTIKULATOR SKOPJE MK, MAGNETEN ARTIKULATOR SKOPJE MK, MEDICINSKA APARATURA SKOPJE, MEDICINSKA OPREMA, MEDICINSKA OPREMA SKOPJE MK, MEDICINSKA OPREMA VO SKOPJE, MEDICINSKA OPREMA ZA KARDIOLOGIJA MK, MEDICINSKA OPREMA ZA KARDIOLOGIJA SKOPJE MK, MEDICINSKI APARATI I OPREMA, MEDICINSKI APARATI I OPREMA SKOPJE, MEDICINSKI APARATI I OPREMA SKOPJE MK, MEDICINSKI APARATI MK, MEDICINSKI KOLPOSKOP, MEDICINSKI KOLPOSKOP SKOPJE MK, MEDICINSKI KOLPOSKOPI, MEDICINSKI KOLPOSKOPI SKOPJE MK, MEDICINSKI KREVET, MEDICINSKI KREVET SKOPJE MK, MEDICINSKI KREVETI MK, MEDICINSKI KREVETI SKOPJE MK, MEDICINSKI LASER, MEDICINSKI LASER SKOPJE MK, MEDICINSKI MATERIJALI, MEDICINSKI MATERIJALI SKOPJE, MEDICINSKI MATERIJALI SKOPJE MK, MEDICINSKI MEBEL, MEDICINSKI MEBEL SKOPJE MK, MEDICINSKI PARAVANI, MEDICINSKI PROIZVODI, MEDICINSKI PROIZVODI SKOPJE, MEDICINSKI PROIZVODI SKOPJE MK, MEDICINSKI PROIZVODIAGOLNI GARNITURI, MEDICINSKI PROIZVODIAGOLNI GARNITURI SKOPJE MK, MEKOTKIVEN LASER SKOPJE MK, MERAC ZA VOSOK METAL SKOPJE MK, MERACI NA KRVEN PRITISOK, MERACI NA SEKER VO KRV, MODELATORI ZA VOSOK SKOPJE MK, MODERNI DNEVNI SOBI SKOPJE MK, MAMOGRAFI, OPERACIONI STOLOVI, OPREMA ZA AMBULANTSKI VOZILA MK, ORTODONTSKI KLESTI SKOPJE MK, PARALELOMETAR SKOPJE MK, PEDIJATRISKI INHALATORI, POLIRMOTOR SKOPJE MK, PORODILNI STOLOVI MK, POTROSNI MATERIJALI, POTROSNI MEDICINSKI MATERIJALI, POTROSNI MEDICINSKI MATERIJALI SKOPJE, POTROSNI MEDICINSKI MATERIJALI SKOPJE MK, SAUGER SO KOMPRESOR SKOPJE MK, SPATULI ZA ZABI SKOPJE MK, STOMATOLOSKI STOLICI, STOMATOLOSKI STOLICI SKOPJE MK, TEHNICKA MASA ZA STOMATOLOG SO DVE RABOTNI MESTA, TEHNICKA MASA ZA STOMATOLOG SO TRI RABOTNI MESTA, TEHNICKI MIKROMOTOR SKOPJE MK, TEHNICKI VIBRATOR SKOPJE MK, TERAPEVTSKI DUSECI, ULTRAZVUCNA KADA SKOPJE MK, ULTRAZVUCNI APARATI, ULTRAZVUCNI APARATI SKOPJE MK, ULTRAZVUCNI MEDICINSKI APARATI, ULTRAZVUCNI MEDICINSKI APARATI SKOPJE MK, UV STELIRIZATOR SKOPJE MK, VAKUM FORMER SKOPJE MK, VAKUM MIKSER SKOPJE MK, ZASTITEN VIZIR NAOCARI ZA STOMATOLOGIJA SKOPJE MK, АВТОКЛАВИ СКОПЈЕ МК, АВТОМАТСКИ АПАРАТ ЗА КАЛЈАЧИ СКОПЈЕ МК, АВТОМАТСКИ ИЗБИВАЧ НА КОРОНКИ МОСТОВИ СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА БЕЛЕЊЕ ЗАБИ СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОЛИЗА, АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОЛИЗА СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕРАПИЈА, АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕРАПИЈА СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА МОДЕЛАЦИЈА НА ВОСОК СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА ОДРЕДУВАЊЕ БОЈА НА ЗАБИ СКОПЈЕ МК, АПАРАТ ЗА ФЛЕКСИБИЛНИ ПРОТЕЗИ СКОПЈЕ МК, АПАРАТИ ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА МК, АПАРАТИ ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА СКОПЈЕ МК, АСПИРАТОРИ, БЕЗМАСЛЕН КОМПРЕСОР СКОПЈЕ МК, БИГЕЛ СКОПЈЕ МК, БОРЕРИ ЗА СЕЧЕЊЕ КОРОНКИ И МОСТОВИ СКОПЈЕ МК, ВАКУМ МИКСЕР СКОПЈЕ МК, ВАКУМ ФОРМЕР СКОПЈЕ МК, ГАСТРОСКОПИ, ГИНЕКОЛОШКА ОПРЕМА, ГИНЕКОЛОШКА ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, ГИНЕКОЛОШКИ АПАРАТИ МК, ГИНЕКОЛОШКИ АПАРАТИ СКОПЈЕ МК, ГИНЕКОЛОШКИ СТОЛИЦИ, ГИНЕКОЛОШКИ СТОЛИЦИ СКОПЈЕ МК, ГИПС ТРИМЕР СО КАРБИДЕН ДИСК СКОПЈЕ МК, ГОЛЕМА ЛУПА СО СВЕТЛО СКОПЈЕ МК, ГРЕАЧ ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА, ГРЕЈАЧ ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА, ГУМЕНИ СОКЛИ СКОПЈЕ МК, ГУМИЧКИ ЗА ПОЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, ГУМИЧКИ ЗА ФЛЕКС СТАР СКОПЈЕ МК, ДЕЛЕРОВА МАСКА СКОПЈЕ МК, ДЕФИБРИЛАТОРИ, ДИСКОВИ ЗА ПОЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, ДОМОФОНИЈА И ВИДЕОФОНИЈА СКОПЈЕ МК, ДОПЛЕРИ ЗА ВАСКУЛАРНА ДИЈАГНОСТИКА, ЕКАРТЕР ЗА ВОЗРАСНИ СКОПЈЕ МК, ЕКАРТЕР ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ МК, ЕКГ АПАРАТ, ЕКГ АПАРАТ СКОПЈЕ МК, ЕЛЕКТРОКАРДИОГРАФИ, ЕЛЕКТРОКАУТЕР СКОПЈЕ МК, ЕХО АПАРАТ, ЕХО АПАРАТ СКОПЈЕ МК, ЕХО АПАРАТИ ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА МК, ЗАШТИТЕН ВИЗИР НАОЧАРИ ЗА СТОМАТОЛОГИЈА СКОПЈЕ МК, ИМПЛАНТИ СКОПЈЕ МК, ИНСТРУМЕНТИ ЗА МОДЕЛАЦИЈА НА ВОСОК СКОПЈЕ МК, ИНСТРУМЕНТИ ЗА СИНУС ЛИФТИНГ СКОПЈЕ МК, ИНХАЛАТОРИ, КАРБИДНИ БОРЕРИ СКОПЈЕ МК, КАРДИОЛОШКА ОПРЕМА СКОПЈЕ, КАРДИОЛОШКА ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, КАРДИОТОКОГРАФИ, КАРИЕС ДЕТЕКТОР СКОПЈЕ МК, КАСЕТА ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈА СКОПЈЕ МК, КИВЕТА ГЕЛ ЗА ДУБЛИРАЊЕ СКОПЈЕ МК, КЛЕШТА ЗА ЕКСТРАКЦИЈА СКОПЈЕ МК, КЛЕШТИ ЗА ЗАБАРИ ОРТОДОНТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТИЧКИ АПРАТИ, КОЗМЕТИЧКИ АПРАТИ И ПРЕПАРАТИ МК, КОЗМЕТИЧКИ АПРАТИ И ПРЕПАРАТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТИЧКИ АПРАТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТИЧКИ ПРЕПАРАТИ, КОЗМЕТИЧКИ ПРЕПАРАТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТОЛОШКИ АПАРАТИ, КОЗМЕТОЛОШКИ АПАРАТИ СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТОЛОШКИ ЛАСЕР, КОЗМЕТОЛОШКИ ЛАСЕР СКОПЈЕ МК, КОЗМЕТОЛОШКИ МАГНЕТ, КОЗМЕТОЛОШКИ МАГНЕТ СКОПЈЕ МК, КОЛЕЊАК СО ВОДЕН И ВОЗДУШЕН СПРЕЈ СКОПЈЕ МК, КОЛИЧКИ ЗА ТЕРАПИЈА, КОЛОНОСКОПИ, КОЛПОСКОПИ, КОМПЈУТЕРСКИ ТОМОГРАФИ, КРЕВЕТИ ЗА ИНТЕНЗИВНА НЕГА, КРЕВЕТИ ЗА МАСАЖА СКОПЈЕ МК, ЛАБОРАТОРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ, ЛАЖИЦА ЗА ОТПЕЧАТОК НА ЗАБИ СКОПЈЕ МК, ЛОНЧЕ ЗА КАСТОМАТ СКОПЈЕ МК, МАГНЕНТЕН АРТИКУЛАТОР СКОПЈЕ МК, МАГНЕТЕН АРТИКУЛАТОР СКОПЈЕ МК, МАМОГРАФИ, МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА СКОПЈЕ, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО СКОПЈЕ, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ЗА КАРДИОЛОГИЈА МК, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ЗА КАРДИОЛОГИЈА СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА ВО СКОПЈЕ, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ МК, МЕДИЦИНСКИ КОЛПОСКОП, МЕДИЦИНСКИ КОЛПОСКОП СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ КОЛПОСКОПИ, МЕДИЦИНСКИ КОЛПОСКОПИ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ КРЕВЕТ, МЕДИЦИНСКИ КРЕВЕТ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ КРЕВЕТИ, МЕДИЦИНСКИ КРЕВЕТИ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ ЛАСЕР, МЕДИЦИНСКИ ЛАСЕР СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ, МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ МЕБЕЛ МК, МЕДИЦИНСКИ МЕБЕЛ СКОПЈЕ МК, МЕДИЦИНСКИ ПАРАВАНИ, МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОДИ, МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОДИ СКОПЈЕ МК, МЕКОТКИВЕН ЛАСЕР СКОПЈЕ МК, МЕРАЧ ЗА ВОСОК МЕТАЛ СКОПЈЕ МК, МЕРАЧИ НА КРВЕН ПРИТИСОК, МЕРАЧИ НА ШЕЌЕР ВО КРВ, МОБИЛЕН КОЛПОСКОП, МОБИЛЕН КОЛПОСКОП СКОПЈЕ МК, МОДЕЛАТОРИ ЗА ВОСОК СКОПЈЕ МК, ОПЕРАЦИОНИ СТОЛОВИ, ОПРЕМА ЗА АМБУЛАНТСКИ ВОЗИЛА, ОПРЕМА ЗА КАРДИОЛОГИЈА, ОПРЕМА ЗА КАРДИОЛОГИЈА СКОПЈЕ МК, ОРТОДОНСКИ КЛЕШТИ СКОПЈЕ МК, ПАРАЛЕЛОМЕТАР СКОПЈЕ МК, ПЕДИЈАТРИСКИ ИНХАЛАТОРИ, ПЕЧКА ЗА ПОРЦЕЛАН СКОПЈЕ МК, ПОЛИРМОТОР СКОПЈЕ МК, ПОРОДИЛНИ СТОЛОВИ, ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ, ПОТРОШНИ МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ, ПОТРОШНИ МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ СКОПЈЕ МК, САУГЕР СО КОМПРЕСОР СКОПЈЕ МК, СПРАВИ ЗА ВЕЖБАЊЕ СКОПЈЕ МК, СТОМАТОЛОШКИ СТОЛИЦИ, СТОМАТОЛОШКИ СТОЛИЦИ СКОПЈЕ МК, ТЕРАПЕВТСКИ ДУШЕЦИ, ТЕХНИЧКА МАСА ЗА СТОМАТОЛОГ СО ДВЕ РАБОТНИ МЕСТА СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКА МАСА ЗА СТОМАТОЛОГ СО ТРИ РАБОТНИ МЕСТА СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКИ ВИБРАТОР СКОПЈЕ МК, ТЕХНИЧКИ МИКРОМОТОР СКОПЈЕ МК, УВ СТЕЛИРИЗАТОР СКОПЈЕ МК, УЛТРАЗВУЧНА КАДА СКОПЈЕ МК, УЛТРАЗВУЧНИ МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ, УЛТРАЗВУЧНИ МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ СКОПЈЕ МК, ФИЗИОДИСПАНЗЕР СКОПЈЕ МК, ХЕЛИО АПАРАТ СО ПОЛНАЧ СКОПЈЕ МК, ЧЕТКИ ЗА ПОЛИРАЊЕ ПОРЦЕЛАН ЗАБИ СКОПЈЕ МК, ШПАТУЛИ ЗА ЗАБИ СКОПЈЕ МК,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image