МОТО ТРЕЈД

ГЕНЕРАЛЕН УВОЗНИК И ДИСТРИБУТЕР ВО

МАКЕДОНИЈА НА МОТОРНИ МАСЛА ОД БРЕНДОВИТЕ

ENI S.P.A, BARDAHL И GALAX 

 

Во нашиот продажен асортиман нудиме широка палета на: 

 • масла,
 • масти и адитиви за сите видови патнички и комерцијални возила,
 • како масла и масти за индустриска намена. 

Нашата визија е секогаш чекорот со времето, да се создаде силна и стабилна компанија за задоволување на сите потреби на современиот потрошувач.

Создавање меѓусебно партнерство и проширување со користење различни ресурси од најголемата европска енергетска компанија Eni S.p.A и Bardahl

Ова се мултинационални светски познати компании со традиција повеќе од 70 години и дистрибуција во повеќе од 80 земји ширум светот.

Исто така и Galax која е позната компанија уште од некогашните Југословенски простори со квалитет и традиција повеке од 70 години.

Нашата мисија е:

 • развивање и нега на партнерските односи со нашите добавувачи.
 • создавање на силни и стабилни партнерски односи со потрошувачите,
 • снабдување на потрошувачите со најквалитетни производи од врвна технологија
 • нудење производи со највисоките еколошки стандарди,
 • создавање на позитивна работна атмосфера низ постојана едукација и усовршување на вработените.

MOTORNI MASLA

MOTO TREJD OIL

MOTO TREJD OIL
Najgolema ponuda na motorni masla,motorni masla za patnicki vozila,nova generacija na masla za motori so DP filter,motorni I transnmisioni masla za teski tovarni vozila,sintetiski masla,polusinteticki masla,mineralni masla,multigradni masla...

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

ADITIVI, ADITIVI ZA BENZIN, ADITIVI ZA BENZIN MK, ADITIVI ZA BENZIN SKOPJE, ADITIVI ZA DIZEL, ADITIVI ZA DIZEL GORIVO MK, ADITIVI ZA DIZEL SKOPJE, ADITIVI ZA GAS, ADITIVI ZA GAS SKOPJE, ADITIVI ZA GORIVO, ADITIVI ZA HLADNJACI, ADITIVI ZA HLADNJACI SKOPJE, ADITIVI ZA MOTORNI MASLA, ANTIFRIZ SKOPJE, AVTOMOBILSKI MASLA MK, AVTOMOBILSKO MASLO MK, FILTRI SKOPJE, FILTRI ZA AVTOMATSKI MENUVACI SKOPJE, FILTRI ZA GORIVO SKOPJE, FILTRI ZA MASLA SKOPJE, FILTRI ZA POLEN SKOPJE, FILTRI ZA VOZDUH SKOPJE, HIDRAULICNI MASLA SKOPJE, HIDRAULICNI TECNOSTI SKOPJE, MASLA SKOPJE, MASLA ZA DIFERENCIJALI SKOPJE, MASLA ZA INDUSTRISKA OPREMA SKOPJE, MASLA ZA MENUVACI I TRANSMISII SKOPJE, MASLA ZA SECENJE METAL SKOPJE, MASLA ZA TOVARNI VOZILA, MASLA ZA TOVARNI VOZILA SKOPJE, MASLA ZA ZEMJODELSKI MASINI SKOPJE, MASLO ZA HIDRAULIKA SKOPJE, MASLO ZA KOMPRESORI, MASLO ZA KOMPRESORI SKOPJE, MASLO ZA MOTORCIKLI, MASLO ZA MOTRCIKLI SKOPJE, MASLO ZA OBRABOTKA NA METALI SKOPJE, MASLO ZA OPREMA ZA BUSENJE SKOPJE, MASLO ZA SERVO VOLANI SKOPJE, MASLO ZA SKUTERI, MASLO ZA SKUTERI SKOPJE, MASLO ZA TEKSTILNA INDUSTRIJA SKOPJE, MASLO ZA TRANSMISIJA, MASLO ZA TURBINI SKOPJE, MASLO ZA VILUSKI SKOPJE, MINERALNI MASLA, MINERALNI MASLA SKOPJE, MOTORNI MASLA, MOTORNI MASLA SKOPJE, MOTORNI MASLA ZA KAMIONI SKOPJE, MOTORNI MASLA ZA PATNICKI VOZILA SKOPJE, POLUSINTETICKI MASLA, POLUSINTETICKI MASLA SKOPJE, REZERVNI DELOVI ZA AVTOMOBILI, REZERVNI DELOVI ZA AVTOMOBILI SKOPJE, SINTETICKI MASLA SKOPJE, SPECIJALNI MASLA SKOPJE, SREDSTVA ZA ZASTITA OD KOROZIJA SKOPJE, TECNOST ZA SOPIRACKI SKOPJE, TECNOSTI ZA SOPIRACKI I LADENJE, TRANSMISIONI MASLA SKOPJE, VIDOVI MOTORNI MASLA MK, АВТО ДЕЛОВИ, АВТОКОЗМЕТИКА, АДИТИВИ, АДИТИВИ ЗА БЕНЗИН, АДИТИВИ ЗА БЕНЗИН СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА ГАС, АДИТИВИ ЗА ГАС СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА ДИЗЕЛ, АДИТИВИ ЗА ДИЗЕЛ СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА МОТОРНИ МАСЛА, АДИТИВИ ЗА ХЛАДЊАЦИ, АДИТИВИ ЗА ХЛАДЊАЦИ СКОПЈЕ, АМОРТИЗЕРИ СКОПЈЕ, АНТИФРИЗ СКОПЈЕ, ИНДУСТРИСКИ МАСЛА И МАСТИ, МАСЛА ЗА ДИФЕРЕНЦИЈАЛИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ МАШИНИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ИНДУСТРИСКА ОПРЕМА СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА МЕНУВАЧИ И ТРАНСМИСИИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ТОВАРНИ ВОЗИЛА МАСЛА ЗА ТОВАРНИ ВОЗИЛА СКОПЈЕ, МАСЛА СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ВИЛУШКИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА КОМПРЕСОРИ, МАСЛО ЗА КОМПРЕСОРИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА МОТОРЦИКЛИ, МАСЛО ЗА МОТРЦИКЛИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ОБРАБОТКА МЕТАЛИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ОБРАБОТКА НА МЕТАЛИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ОПРЕМА ЗА БУШЕЊЕ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА СЕРВО ВОЛАНИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА СКУТЕРИ, МАСЛО ЗА СКУТЕРИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ТЕКСТИЛНА ИНДУСТРИЈА СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ТРАНСМИСИЈА, МАСЛО ЗА ТУРБИНИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ХИДРАУЛИКА СКОПЈЕ, МИНЕРАЛНИ МАСЛА, МИНЕРАЛНИ МАСЛА СКОПЈЕ, МОТОРНИ МАСЛА, МОТОРНИ МАСЛА ЗА КАМИОНИ СКОПЈЕ, МОТОРНИ МАСЛА ЗА ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА СКОПЈЕ, МОТОРНИ МАСЛА МК, МОТОРНИ МАСЛА СКОПЈЕ, ПОЛУСИНТЕТИЧКИ МАСЛА, ПОЛУСИНТЕТИЧКИ МАСЛА СКОПЈЕ, РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ, РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ СКОПЈЕ, СИНТЕТИЧКИ МАСЛА СКОПЈЕ, СПЕЦИЈАЛНИ МАСЛА СКОПЈЕ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОЗИЈА СКОПЈЕ, ТЕЧНОСТ ЗА СОПИРАЧКИ СКОПЈЕ, ТЕЧНОСТ ЗА СОПИРЧКИ СКОПЈЕ, ТЕЧНОСТИ ЗА СОПИРАЧКИ И ЛАДЕЊЕ, ТРАНСМИСИОНИ МАСЛА СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧИ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА АУТОМАТСКИМ МЕНУВАЧИ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ГОРИВО СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА МАСЛА СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ПОЛЕН СКОПЈЕ, ФИЛТРИ СКОПЈЕ, ХИДРАУЛИЧНИ МАСЛА СКОПЈЕ, ХИДРАУЛИЧНИ ТЕЧНОСТИ СКОПЈЕ, 

 

 

 

ADITIVI, ADITIVI ZA BENZIN, ADITIVI ZA BENZIN MK, ADITIVI ZA BENZIN SKOPJE, ADITIVI ZA DIZEL, ADITIVI ZA DIZEL GORIVO MK, ADITIVI ZA DIZEL SKOPJE, ADITIVI ZA GAS, ADITIVI ZA GAS SKOPJE, ADITIVI ZA GORIVO, ADITIVI ZA HLADNJACI, ADITIVI ZA HLADNJACI SKOPJE, ADITIVI ZA MOTORNI MASLA, ANTIFRIZ SKOPJE, AVTOMOBILSKI MASLA MK, AVTOMOBILSKO MASLO MK, FILTRI SKOPJE, FILTRI ZA AVTOMATSKI MENUVACI SKOPJE, FILTRI ZA GORIVO SKOPJE, FILTRI ZA MASLA SKOPJE, FILTRI ZA POLEN SKOPJE, FILTRI ZA VOZDUH SKOPJE, HIDRAULICNI MASLA SKOPJE, HIDRAULICNI TECNOSTI SKOPJE, MASLA SKOPJE, MASLA ZA DIFERENCIJALI SKOPJE, MASLA ZA INDUSTRISKA OPREMA SKOPJE, MASLA ZA MENUVACI I TRANSMISII SKOPJE, MASLA ZA SECENJE METAL SKOPJE, MASLA ZA TOVARNI VOZILA, MASLA ZA TOVARNI VOZILA SKOPJE, MASLA ZA ZEMJODELSKI MASINI SKOPJE, MASLO ZA HIDRAULIKA SKOPJE, MASLO ZA KOMPRESORI, MASLO ZA KOMPRESORI SKOPJE, MASLO ZA MOTORCIKLI, MASLO ZA MOTRCIKLI SKOPJE, MASLO ZA OBRABOTKA NA METALI SKOPJE, MASLO ZA OPREMA ZA BUSENJE SKOPJE, MASLO ZA SERVO VOLANI SKOPJE, MASLO ZA SKUTERI, MASLO ZA SKUTERI SKOPJE, MASLO ZA TEKSTILNA INDUSTRIJA SKOPJE, MASLO ZA TRANSMISIJA, MASLO ZA TURBINI SKOPJE, MASLO ZA VILUSKI SKOPJE, MINERALNI MASLA, MINERALNI MASLA SKOPJE, MOTORNI MASLA, MOTORNI MASLA SKOPJE, MOTORNI MASLA ZA KAMIONI SKOPJE, MOTORNI MASLA ZA PATNICKI VOZILA SKOPJE, POLUSINTETICKI MASLA, POLUSINTETICKI MASLA SKOPJE, REZERVNI DELOVI ZA AVTOMOBILI, REZERVNI DELOVI ZA AVTOMOBILI SKOPJE, SINTETICKI MASLA SKOPJE, SPECIJALNI MASLA SKOPJE, SREDSTVA ZA ZASTITA OD KOROZIJA SKOPJE, TECNOST ZA SOPIRACKI SKOPJE, TECNOSTI ZA SOPIRACKI I LADENJE, TRANSMISIONI MASLA SKOPJE, VIDOVI MOTORNI MASLA MK, АВТО ДЕЛОВИ, АВТОКОЗМЕТИКА, АДИТИВИ, АДИТИВИ ЗА БЕНЗИН, АДИТИВИ ЗА БЕНЗИН СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА ГАС, АДИТИВИ ЗА ГАС СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА ДИЗЕЛ, АДИТИВИ ЗА ДИЗЕЛ СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА МОТОРНИ МАСЛА, АДИТИВИ ЗА ХЛАДЊАЦИ, АДИТИВИ ЗА ХЛАДЊАЦИ СКОПЈЕ, АМОРТИЗЕРИ СКОПЈЕ, АНТИФРИЗ СКОПЈЕ, ИНДУСТРИСКИ МАСЛА И МАСТИ, МАСЛА ЗА ДИФЕРЕНЦИЈАЛИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ МАШИНИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ИНДУСТРИСКА ОПРЕМА СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА МЕНУВАЧИ И ТРАНСМИСИИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ТОВАРНИ ВОЗИЛА МАСЛА ЗА ТОВАРНИ ВОЗИЛА СКОПЈЕ, МАСЛА СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ВИЛУШКИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА КОМПРЕСОРИ, МАСЛО ЗА КОМПРЕСОРИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА МОТОРЦИКЛИ, МАСЛО ЗА МОТРЦИКЛИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ОБРАБОТКА МЕТАЛИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ОБРАБОТКА НА МЕТАЛИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ОПРЕМА ЗА БУШЕЊЕ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА СЕРВО ВОЛАНИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА СКУТЕРИ, МАСЛО ЗА СКУТЕРИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ТЕКСТИЛНА ИНДУСТРИЈА СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ТРАНСМИСИЈА, МАСЛО ЗА ТУРБИНИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ХИДРАУЛИКА СКОПЈЕ, МИНЕРАЛНИ МАСЛА, МИНЕРАЛНИ МАСЛА СКОПЈЕ, МОТОРНИ МАСЛА, МОТОРНИ МАСЛА ЗА КАМИОНИ СКОПЈЕ, МОТОРНИ МАСЛА ЗА ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА СКОПЈЕ, МОТОРНИ МАСЛА МК, МОТОРНИ МАСЛА СКОПЈЕ, ПОЛУСИНТЕТИЧКИ МАСЛА, ПОЛУСИНТЕТИЧКИ МАСЛА СКОПЈЕ, РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ, РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ СКОПЈЕ, СИНТЕТИЧКИ МАСЛА СКОПЈЕ, СПЕЦИЈАЛНИ МАСЛА СКОПЈЕ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОЗИЈА СКОПЈЕ, ТЕЧНОСТ ЗА СОПИРАЧКИ СКОПЈЕ, ТЕЧНОСТ ЗА СОПИРЧКИ СКОПЈЕ, ТЕЧНОСТИ ЗА СОПИРАЧКИ И ЛАДЕЊЕ, ТРАНСМИСИОНИ МАСЛА СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧИ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА АУТОМАТСКИМ МЕНУВАЧИ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ГОРИВО СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА МАСЛА СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ПОЛЕН СКОПЈЕ, ФИЛТРИ СКОПЈЕ, ХИДРАУЛИЧНИ МАСЛА СКОПЈЕ, ХИДРАУЛИЧНИ ТЕЧНОСТИ СКОПЈЕ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image