HOTEL CONTINENTAL - SKOPJE!

 

ORGANIZACIJA NA NASTANI

HOTEL CONTINENTAL

HOTEL CONTINENTAL
Site Hoteli I apartmani vo Makedonija po najdobri ceni,luksuzni hoteli I apartmani,iznajmuvanje na sobi vo sekoe vreme,sobi za edna vecer,online booking,raspolozlivi apartmani,pretsedatelski apartmani,kralski apartmani,online rezervacija na hotelski sobi,

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ХОТЕЛ ФЛАМЕНГО

Хотел Фламенго е модерен хотел со 4-ѕвезди, луксузен и удобен градски хотел со базен, централно лоциран во Охрид, Македонија.

Хотелот нуди 24 часовна услуга:

 • Паркинг со мониторинг,
 • Сеф,
 • Централна клима и греење,
 • Бизнис клуб со компјутери,
 • Интернет, принтер, скенер и факс – достапни 24часа,
 • Собна услуга,
 • 24ч бар... 

Реновиран и декориран специјално за вашите потреби и удобен престој.

Идеален за релаксација, со базен и покриена тераса со влез само за гостите од хотелот.

ХОТЕЛОТ РАСПОЛАГА СО 49 СОБИ:

 • 25 twin rooms,
 • 5 double (queen) rooms,
 • 9 еднокреветни соби,
 • 6 кралски соби...

Сите соби се реновирани со модерни комодитети:

 

 • индивидуални клима уреди
 • кабелска ТВ
 • бесплатен интернет
 • дирекна телефонска линија
 • мини бар
 • приватно WC со туш кабина

 

Кралските соби и апартмани нудат поглед кон прекрасната Самоилова Тврдина.

Сите WC-a имаат туш-кабина, фен, телефон и ТВ/радио.

Апартманите додатно имаат туш со масажа и бањарки.

РЕСТОРАН & БАР 

Ресторанот нуди доручек за сите гости.

Ручек и вечера се сервираат по барање.

Ручекот и вечерата во хотел "Фламенго" се традиционални Македонски јадења.

КОНФЕРЕНЦИСКА САЛА

Хотел "Фламенго" нуди сали за состаноци со флексибилно уредување:

Поголемата сала има 30-40 седишта, помалата нуди 20.

Целосната сала има капацитет од 50. 

Технички подржани уреди:

 • ЛЦД проектор
 • проект-панел
 • табла на преклоп со 2 микрофони
 • 2 компјуери
 • интернет конекција
 • бежичен интернет
 • ласерски принтер
 • скенер и факс 

ORGANIZACIJA NA NASTANI

HOTEL FLAMENGO

HOTEL FLAMENGO
Site hoteli i apartmani vo Makedonija po najdobri ceni, luksuzni hoteli i apartmani, iznajmuvanje na sobi vo sekoe vreme, sobi za edna vecer, online booking, raspolozlivi apartmani, pretsedatelski apartmani, kralski apartmani, online rezervacija na hotelski sobi...

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

ADVERTAJZING AGENCII SKOPJE MAKEDONIJA, ADVERTAJZING DIZAJNER, ADVERTAJZING DIZAJNER MK, ADVERTAJZING DIZAJNERI, AGENCII ZA DEKORACIJA NA SVADBI SKOPJE MK, AGENCII ZA ODNOSI SO JAVNOST, AGENCII ZA ORGANIZACIJA NA SVADBI SKOPJE MK, CELICNI KONTRUKCII ZA NASTANI, DIZAJNERI ADVERTAJZING I GRAFICKI, EVENT MANAGEMENT AGENCY SKOPJE MACEDONIA MKD, EVENT MANAGEMENT SKOPJE MACEDONIA MKD, GRAFICKI DIZAJN MK, IZNAJMUVANJE NA LCD PLAZMI, IZNAJMUVANJE NA LCD PLAZMI I LAPTOPI, IZNAJMUVANJE NA LED EKRANI, IZNAJMUVANJE NA OPREMA ZA OZVUCUVANJE, IZNAJMUVANJE NA OSVETLUVANJE SKOPJE MK, IZNAJMUVANJE NA OZVUCUVANJE, IZNAJMUVANJE NA OZVUCUVANJE SKOPJE MK, IZNAJMUVANJE NA RAMPI BINI SCENA, IZNAJMUVANJE NA SCENSKA OPREMA SKOPJE MK, IZNAJMUVANJE NA SVETLOSNA OPREMA, IZNAJMUVANJE NA TEHNICKA OPREMA, IZNAJMUVANJE OPREMA ZA OZVUCUVANJE, IZNAJMUVANJE OPREMA ZA SVADBA, KONFERENCII ORGANIZACIJA SKOPJE MK, KONFERENCISKA OPREMA, KONFERENCISKA OPREMA SKOPJE MK, KORPORATIVNI PROSLAVI, MARKETING AGENCII SKOPJE MAKEDONIJA, MUZICKI IZDAVACKI KOMPANII, NASTANI ORGANIZACIJA SKOPJE MK, ODNOSI SO JAVNOST AGENCII, OPREMA ZA KONGRESI KONFERENCII, OPREMA ZA REKLAMIRANJE, OPREMA ZA SEMINARI RABOTILNICI, OPREMA ZA SIMULTAN PREVOD, OPREMA ZA SVADBI, ORGANIZACIJA I IZNAJMUVANJE NA SVETLOSNA OPREMA, ORGANIZACIJA NA KONCERTI SKOPJE MK, ORGANIZACIJA NA NASTANI, ORGANIZACIJA NA NASTANI SKOPJE MK, ORGANIZACIJA NA SVADBA MAKEDONIJA, ORGANIZACIJA NA SVADBI, ORGANIZACIJA NA SVADBI SKOPJE MK, ORGANIZATORI NA SVADBENI PROSLAVI, ORGANIZATORI NA SVADBI, ORGANIZIRANJE NA EVENTI МК, ORGANIZIRANJE NA KONCERTI, ORGANIZIRANJE NA KONFERENCII, ORGANIZIRANJE NA NASTANI, ORGANIZIRANJE NA SAMITI, ORGANIZIRANJE NA SVADBI, OSVETLUVANJE NA NASTANI, OSVETLUVANJE NA SVADBI, OSVETLUVANJE SKOPJE MK, OZVUCUVANJE I IZNAJMUVANJE NA SCENSKA OPREMA SKOPJE MK, OZVUCUVANJE IZNAJMUVANJE OPREMA SKOPJE MK, OZVUCUVANJE NA NASTANI, OZVUCUVANJE OPREMA SKOPJE MK, PECATENJE REKLAMEN MATERIJAL, POSTAVUVANJE NA RAMPI BINI SCENA, PRODUKCIJA NA FESTIVALI, PRODUKCIJA NA KONCERTI, PRODUKCIJA NA NASTANI, PRODUKCISKI KUKI, PRODUKCISKI USLUGI, PROFESIONALNA AUDIO OPREMA, PROFESIONALNA OPREMA ZA OSVETLUVANJE, PROFESIONALNO AUDIO OSVETLUVANJE, PROFESIONALNO OSVETLUVANJE, PROFESIONALNO OZVUCUVANJE, PROFESIONALNO VIDEO OSVETLUVANJE, RENTAL AGENCII SKOPJE MK, SNIMANJE NASTANI, VIDEO KONFERENCII ORGANIZACIJA SKOPJE MK, VIDEO PROEKCIJA, VIDEO PROEKTORI, WEDDING PLANNING SKOPJE MACEDONIA MKD, АГЕНЦИИ ЗА ДЕКОРАЦИЈА НА СВАДБИ, АГЕНЦИИ ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ, АГЕНЦИИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА СВАДБИ, АДВЕРТАЈЗИНГ ДИЗАЈНЕР, АДВЕРТАЈЗИНГ ДИЗАЈНЕРИ, АДВЕРТАЈЗИНГ ДИЗАЈНЕРИ МК, ВИДЕО КОНФЕРЕНЦИИ ОРГАНИЗАЦИЈА, ВИДЕО ПРОЕКТОРИ, ВИДЕО ПРОЕКЦИЈА, ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН, ДИЗАЈНЕРИ АДВЕРТАЈЗИНГ И ГРАФИЧКИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА LCD ПЛАЗМИ И ЛАПТОПИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛЕД ЕКРАНИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОЗВУЧУВАЊЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОЗВУЧУВАЊЕ И ОСВЕТЛУВАЊЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА СВЕТЛОСНА ОПРЕМА, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА, ИЗНАЈМУВАЊЕ ОПРЕМА ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ ОПРЕМА ЗА СВАДБА, КОНФЕРЕНЦИИ ОРГАНИЗАЦИЈА, КОНФЕРЕНЦИСКА ОПРЕМА, КОРПОРАТИВНИ ПРОСЛАВИ, МАРКЕТИНГ И АДВЕРТАЈЗИНГ АГЕНЦИИ, МУЗИЧКИ ИЗДАВАЧКИ КОМПАНИИ, НАСТАНИ ОРГАНИЗАЦИЈА, ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ АГЕНЦИИ, ОЗВУЧУВАЊЕ И ИЗНАЈМУВАЊЕ НА СЦЕНСКА ОПРЕМА, ОЗВУЧУВАЊЕ ИЗНАЈМУВАЊЕ ОПРЕМА, ОЗВУЧУВАЊЕ НА НАСТАНИ, ОЗВУЧУВАЊЕ НА СВАДБИ, ОЗВУЧУВАЊЕ ОПРЕМА, ОПРЕМА ЗА КОНГРЕСИ КОНФЕРЕНЦИИ, ОПРЕМА ЗА КОНФЕРЕНЦИИ, ОПРЕМА ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ, ОПРЕМА ЗА СВАДБИ, ОПРЕМА ЗА СЕМИНАРИ РАБОТИЛНИЦИ, ОПРЕМА ЗА СИМУЛТАН ПРЕВОД, ОРГАНИЗАТОРИ НА СВАДБЕНИ ПРОСЛАВИ, ОРГАНИЗАТОРИ НА СВАДБИ, ОРГАНИЗАЦИЈА И ИЗНАЈМУВАЊЕ НА СВЕТЛОСНА ОПРЕМА, ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОНЦЕРТИ, ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАСТАНИ, ОРГАНИЗАЦИЈА НА СВАДБА МАКЕДОНИЈА, ОРГАНИЗАЦИЈА НА СВАДБИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ЕВЕНТИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА КОНЦЕРТИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА НАСТАНИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА САМИТИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА СВАДБИ, ОСВЕТЛУВАЊЕ НА НАСТАНИ, ОСВЕТЛУВАЊЕ НА СВАДБИ, ОСВЕТЛУВАЊЕ СКОПЈЕ, ПЕЧАТЕЊЕ РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ, ПОСТАВУВАЊЕ НА БИНИ, ПОСТАВУВАЊЕ НА РАМПИ, ПОСТАВУВАЊЕ НА СЦЕНА, ПРОДУКЦИЈА НА КОНЦЕРТИ, ПРОДУКЦИЈА НА НАСТАНИ, ПРОДУКЦИЈА НА ФЕСТИВАЛИ, ПРОДУКЦИСКИ КУЌИ, ПРОДУКЦИСКИ УСЛУГИ, ПРОФЕСИОНАЛНА АУДИО ОПРЕМА, ПРОФЕСИОНАЛНА ОПРЕМА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО АУДИО ОСВЕТЛУВАЊЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО ВИДЕО ОСВЕТЛУВАЊЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧУВАЊЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ, СНИМАЊЕ НАСТАНИ, ЧЕЛИЧНИ КОНТРУКЦИИ ЗА НАСТАНИ, 

 

 

 

ADVERTAJZING AGENCII SKOPJE MAKEDONIJA, ADVERTAJZING DIZAJNER, ADVERTAJZING DIZAJNER MK, ADVERTAJZING DIZAJNERI, AGENCII ZA DEKORACIJA NA SVADBI SKOPJE MK, AGENCII ZA ODNOSI SO JAVNOST, AGENCII ZA ORGANIZACIJA NA SVADBI SKOPJE MK, CELICNI KONTRUKCII ZA NASTANI, DIZAJNERI ADVERTAJZING I GRAFICKI, EVENT MANAGEMENT AGENCY SKOPJE MACEDONIA MKD, EVENT MANAGEMENT SKOPJE MACEDONIA MKD, GRAFICKI DIZAJN MK, IZNAJMUVANJE NA LCD PLAZMI, IZNAJMUVANJE NA LCD PLAZMI I LAPTOPI, IZNAJMUVANJE NA LED EKRANI, IZNAJMUVANJE NA OPREMA ZA OZVUCUVANJE, IZNAJMUVANJE NA OSVETLUVANJE SKOPJE MK, IZNAJMUVANJE NA OZVUCUVANJE, IZNAJMUVANJE NA OZVUCUVANJE SKOPJE MK, IZNAJMUVANJE NA RAMPI BINI SCENA, IZNAJMUVANJE NA SCENSKA OPREMA SKOPJE MK, IZNAJMUVANJE NA SVETLOSNA OPREMA, IZNAJMUVANJE NA TEHNICKA OPREMA, IZNAJMUVANJE OPREMA ZA OZVUCUVANJE, IZNAJMUVANJE OPREMA ZA SVADBA, KONFERENCII ORGANIZACIJA SKOPJE MK, KONFERENCISKA OPREMA, KONFERENCISKA OPREMA SKOPJE MK, KORPORATIVNI PROSLAVI, MARKETING AGENCII SKOPJE MAKEDONIJA, MUZICKI IZDAVACKI KOMPANII, NASTANI ORGANIZACIJA SKOPJE MK, ODNOSI SO JAVNOST AGENCII, OPREMA ZA KONGRESI KONFERENCII, OPREMA ZA REKLAMIRANJE, OPREMA ZA SEMINARI RABOTILNICI, OPREMA ZA SIMULTAN PREVOD, OPREMA ZA SVADBI, ORGANIZACIJA I IZNAJMUVANJE NA SVETLOSNA OPREMA, ORGANIZACIJA NA KONCERTI SKOPJE MK, ORGANIZACIJA NA NASTANI, ORGANIZACIJA NA NASTANI SKOPJE MK, ORGANIZACIJA NA SVADBA MAKEDONIJA, ORGANIZACIJA NA SVADBI, ORGANIZACIJA NA SVADBI SKOPJE MK, ORGANIZATORI NA SVADBENI PROSLAVI, ORGANIZATORI NA SVADBI, ORGANIZIRANJE NA EVENTI МК, ORGANIZIRANJE NA KONCERTI, ORGANIZIRANJE NA KONFERENCII, ORGANIZIRANJE NA NASTANI, ORGANIZIRANJE NA SAMITI, ORGANIZIRANJE NA SVADBI, OSVETLUVANJE NA NASTANI, OSVETLUVANJE NA SVADBI, OSVETLUVANJE SKOPJE MK, OZVUCUVANJE I IZNAJMUVANJE NA SCENSKA OPREMA SKOPJE MK, OZVUCUVANJE IZNAJMUVANJE OPREMA SKOPJE MK, OZVUCUVANJE NA NASTANI, OZVUCUVANJE OPREMA SKOPJE MK, PECATENJE REKLAMEN MATERIJAL, POSTAVUVANJE NA RAMPI BINI SCENA, PRODUKCIJA NA FESTIVALI, PRODUKCIJA NA KONCERTI, PRODUKCIJA NA NASTANI, PRODUKCISKI KUKI, PRODUKCISKI USLUGI, PROFESIONALNA AUDIO OPREMA, PROFESIONALNA OPREMA ZA OSVETLUVANJE, PROFESIONALNO AUDIO OSVETLUVANJE, PROFESIONALNO OSVETLUVANJE, PROFESIONALNO OZVUCUVANJE, PROFESIONALNO VIDEO OSVETLUVANJE, RENTAL AGENCII SKOPJE MK, SNIMANJE NASTANI, VIDEO KONFERENCII ORGANIZACIJA SKOPJE MK, VIDEO PROEKCIJA, VIDEO PROEKTORI, WEDDING PLANNING SKOPJE MACEDONIA MKD, АГЕНЦИИ ЗА ДЕКОРАЦИЈА НА СВАДБИ, АГЕНЦИИ ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ, АГЕНЦИИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА СВАДБИ, АДВЕРТАЈЗИНГ ДИЗАЈНЕР, АДВЕРТАЈЗИНГ ДИЗАЈНЕРИ, АДВЕРТАЈЗИНГ ДИЗАЈНЕРИ МК, ВИДЕО КОНФЕРЕНЦИИ ОРГАНИЗАЦИЈА, ВИДЕО ПРОЕКТОРИ, ВИДЕО ПРОЕКЦИЈА, ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН, ДИЗАЈНЕРИ АДВЕРТАЈЗИНГ И ГРАФИЧКИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА LCD ПЛАЗМИ И ЛАПТОПИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛЕД ЕКРАНИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОЗВУЧУВАЊЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОЗВУЧУВАЊЕ И ОСВЕТЛУВАЊЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА СВЕТЛОСНА ОПРЕМА, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА, ИЗНАЈМУВАЊЕ ОПРЕМА ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ ОПРЕМА ЗА СВАДБА, КОНФЕРЕНЦИИ ОРГАНИЗАЦИЈА, КОНФЕРЕНЦИСКА ОПРЕМА, КОРПОРАТИВНИ ПРОСЛАВИ, МАРКЕТИНГ И АДВЕРТАЈЗИНГ АГЕНЦИИ, МУЗИЧКИ ИЗДАВАЧКИ КОМПАНИИ, НАСТАНИ ОРГАНИЗАЦИЈА, ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ АГЕНЦИИ, ОЗВУЧУВАЊЕ И ИЗНАЈМУВАЊЕ НА СЦЕНСКА ОПРЕМА, ОЗВУЧУВАЊЕ ИЗНАЈМУВАЊЕ ОПРЕМА, ОЗВУЧУВАЊЕ НА НАСТАНИ, ОЗВУЧУВАЊЕ НА СВАДБИ, ОЗВУЧУВАЊЕ ОПРЕМА, ОПРЕМА ЗА КОНГРЕСИ КОНФЕРЕНЦИИ, ОПРЕМА ЗА КОНФЕРЕНЦИИ, ОПРЕМА ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ, ОПРЕМА ЗА СВАДБИ, ОПРЕМА ЗА СЕМИНАРИ РАБОТИЛНИЦИ, ОПРЕМА ЗА СИМУЛТАН ПРЕВОД, ОРГАНИЗАТОРИ НА СВАДБЕНИ ПРОСЛАВИ, ОРГАНИЗАТОРИ НА СВАДБИ, ОРГАНИЗАЦИЈА И ИЗНАЈМУВАЊЕ НА СВЕТЛОСНА ОПРЕМА, ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОНЦЕРТИ, ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАСТАНИ, ОРГАНИЗАЦИЈА НА СВАДБА МАКЕДОНИЈА, ОРГАНИЗАЦИЈА НА СВАДБИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ЕВЕНТИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА КОНЦЕРТИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА НАСТАНИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА САМИТИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НА СВАДБИ, ОСВЕТЛУВАЊЕ НА НАСТАНИ, ОСВЕТЛУВАЊЕ НА СВАДБИ, ОСВЕТЛУВАЊЕ СКОПЈЕ, ПЕЧАТЕЊЕ РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ, ПОСТАВУВАЊЕ НА БИНИ, ПОСТАВУВАЊЕ НА РАМПИ, ПОСТАВУВАЊЕ НА СЦЕНА, ПРОДУКЦИЈА НА КОНЦЕРТИ, ПРОДУКЦИЈА НА НАСТАНИ, ПРОДУКЦИЈА НА ФЕСТИВАЛИ, ПРОДУКЦИСКИ КУЌИ, ПРОДУКЦИСКИ УСЛУГИ, ПРОФЕСИОНАЛНА АУДИО ОПРЕМА, ПРОФЕСИОНАЛНА ОПРЕМА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО АУДИО ОСВЕТЛУВАЊЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО ВИДЕО ОСВЕТЛУВАЊЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧУВАЊЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ, СНИМАЊЕ НАСТАНИ, ЧЕЛИЧНИ КОНТРУКЦИИ ЗА НАСТАНИ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image