LAV KOMERC

ЛАМИНАТИ 

ТРОСЛОЈНИ И МАСИВНИ ПАРКЕТИ,

 ЕГЗОТИЧНИ И НАДВОРЕШНИ ПОДОВИ,

ТЕПИСИ, ТЕПИСОНИ, ПВЦ ПОДОВИ 

ЛАВ-КОМЕРЦ - продажба и монтажа на секаков вид подови! 

Располагаме со два изложбени салона во Македонија, во Скопје и во Струмица.

Спремни сме за секаква соработка, од секогаш флексибилни со цени, најголем избор и количини на лагер, и што е најбитно од се, водечка компанија во нашата држава, тргнувајки од брзина, квалитет, цени и досега изработеното. 

Нашата компанија соработува со неколку светски брендови, а се надеваме на проширување на нашата палета на производи. 

ПРОИЗВОДИ: 

 • Ламинати
 • Егзотични подови
 • Трослјони паркети
 • Комплетна понуда за деловни простори, куќи, станови од реномирани производители. 

ПАЛЕТА НА МАСИВНИ ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ ЕГЗОТИЧНИ ПАРКЕТИ НА ЛАГЕР! 

ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ се врста на готови паркети кои се состојат од три слоја.

Горниот слој го сочинува ламела од тврдо дрво по избор на купувачот.

Благодарение на својата трослојна структура, влијанието на неповолните фактори во животната средина е значително намалена. 

ТЕПИСОНИ, ТЕПИСИ, ПОДНИ ОБЛОГИ...

Ве покануваме да не посетите во постоечките изложбени салони:  

Скопје

Адреса: ул. Кленоец 1б Влае 1000 Скопје

Тел/факс: +389 (2) 30 74 278  

Струмица

Адреса: ул. Климент Охридски бр. 172

2400 Струмица

Тел./Факс: 00 389 34 349 419

PARKETI I LAMINATI

LAV KOMERC Popular

LAV KOMERC
PARKET I LAMINAT MK, LAJSNI ZA PARKET, BUKOV PARKET, TROSLOJNI PARKETI MK, БУКОВ ПАРКЕТ, ЛАЈСНИ ЗА ПАРКЕТ, ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ, ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ,
LAMINAT I PARKET MK, DRVENI PODOVI MK, LAMINATNI PODOVI MK, DABOV PARKET, PARKET VO SKOPJE, PODNI LAJSNI, ДАБОВ ПАРКЕТ, ДРВЕНИ ПОДОВИ, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ, ПАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, ПОДНИ ЛАЈСНИ,
BUKOV PARKET, DABOV PARKET, DRVENI PODOVI MK, LAJSNI ZA LAMINAT, LAJSNI ZA PARKET, LAMINAT I PARKET MK, LAMINAT I PARKET VO SKOPJE, LAMINAT PODOVI MK, LAMINAT VO SKOPJE, LAMINATEN POD MK, LAMINATNI PODOVI MK, PARKET I LAMINAT MK, PARKET VO SKOPJE, PARKETI I LAMINATI MK, PARKETI I LAMINATI VO SKOPJE, PODNI LAJSNI, TROSLOJNI PARKETI MK, БУКОВ ПАРКЕТ, ДАБОВ ПАРКЕТ, ДРВЕНИ ПОДОВИ, ЛАЈСНИ ЗА ЛАМИНАТ, ЛАЈСНИ ЗА ПАРКЕТ, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, ЛАМИНАТ ПОДОВИ, ЛАМИНАТ ВО СКОПЈЕ, ЛАМИНАТЕН ПОД, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ, ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ, ПАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, ПАРКЕТИ И ЛАМИНАТИ, ПАРКЕТИ И ЛАМИНАТИ ВО СКОПЈЕ, ПОДНИ ЛАЈСНИ, ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ,

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

BRODSKI POD, BRODSKI POD MK MAKEDONIJA, BRODSKI POD MK MAKEDONIJA SKOPJE, BRODSKI POD MK MAKEDONIJA STRUMICA, BUKOV PARKET, DABOV PARKET, DABOV PARKET SKOPJE MK, DEKORATIVNI LAJSNI MK, EGZOTICNI PODOVI MK, EPOKSIDNI PODOVI, INDUSTRISKI PODOVI SKOPJJE, LAMINAT MK, LAMINAT PODOVI MK, LAMINAT PODOVI SKOPJE MK, LAMINAT PODOVI STRUMICA MK, LAMINAT SKOPJE MK, LAMINAT STRUMICA MK, LAMPERIJA MK, PARKET LAMINAT MK, PARKET LAMINAT SKOPJE MK, PARKET LAMINAT STRUMICA MK, PARKET SKOPJE MK, PARKETI, PARKETI LAMINATI MK, PARKETI LAMINATI SKOPJE MK, PARKETI SKOPJE MK, PATOS MK MAKEDONIJA, PATOS MK MAKEDONIJA SKOPJE, PATOS MK MAKEDONIJA STRUMICA, PODOVI OD DRVO MK, PODOVI OD DRVO SKOPJE, PODOVI TERACO, PODOVI TERACO SKOPJE, PODOVI ZA BAZENI, PODOVI ZA BAZENI I TERASI MK, PODOVI ZA BAZENI I TERASI MK SKOPJE, PODOVI ZA DVOR, PODOVI ZA KUKA, PODOVI ZA KUKA SKOPJE, PODOVI ZA KUKA STRUMICA, PODOVI ZA KUPATILO MK, PODOVI ZA ORDINACII, PODOVI ZA TERASI, PODOVI ZA TERASI MAKEDONIJA, PODOVI ZA TERASI MAKEDONIJA SKOPJE, PODOVI ZA TERASI MAKEDONIJA STRUMICA, PRODAZBA NA STANOVI VO STRUMICA, SISTEM ZA TERASI RELATZZO, SISTEM ZA TERASI RELAZZO, SISTEMI ZA TERASI RELAZZO, TROSLOEN PARKET MK, TROSLOJNI PARKETI MK, БРОДСКИ ПОД, БУКОВ ПАРКЕТ, ДАБОВ ПАРКЕТ, ДАБОВ ПАРКЕТ СКОПЈЕ МК, ДЕКОРАТИВНИ ЛАЈСНИ, ЕГЗОТИЧНИ ПОДОВИ МК, ЕПОКСИДНИ ПОДОВИ, ИНДУСТРИСКИ ПОДОВИ, ИНДУСТРИСКИ ПОДОВИ СКОПЈЕ, ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТ ПОДОВИ МК, ЛАМИНАТ ПОДОВИ СКОПЈЕ МК, ЛАМИНАТ ПОДОВИ СТРУМИЦА МК, ЛАМИНАТ СКОПЈЕ МК, ЛАМПЕРИЈА МК, НОВИ СТАНОВИ ВО СТРУМИЦА, ПАРКЕТ ЛАМИНАТ МК, ПАРКЕТ ЛАМИНАТ СКОПЈЕ МК, ПАРКЕТ ЛАМИНАТ СТРУМИЦА МК, ПАРКЕТ СКОПЈЕ МК, ПАРКЕТИ, ПАРКЕТИ ЛАМИНАТИ МК, ПАРКЕТИ ЛАМИНАТИ МКПОДОВИ ЗА БАЗЕНИ И ТЕРАСИ МК, ПАРКЕТИ ЛАМИНАТИ СКОПЈЕ МК, ПАРКЕТИ ЛАМИНАТИ СТРУМИЦА МК, ПАРКЕТИ СКОПЈЕ МК, ПАТОС, ПОДОВИ ЗА БАЗЕНИ, ПОДОВИ ЗА БАЗЕНИ И ТЕРАСИ МК, ПОДОВИ ЗА БАЗЕНИ И ТЕРАСИ МК СКОПЈЕ, ПОДОВИ ЗА ДВОР, ПОДОВИ ЗА КУЌА, ПОДОВИ ЗА КУЌА СКОПЈЕ, ПОДОВИ ЗА КУЌА СТРУМИЦА, ПОДОВИ ЗА КУПАТИЛО, ПОДОВИ ЗА ОРДИНАЦИИ, ПОДОВИ ЗА ТЕРАСИ, ПОДОВИ ЗА ТЕРАСИ МАКЕДОНИЈА, ПОДОВИ ЗА ТЕРАСИ МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ, ПОДОВИ ЗА ТЕРАСИ МАКЕДОНИЈА СТРУМИЦА, ПОДОВИ ОД ДРВО, ПОДОВИ ОД ДРВО СКОПЈЕ, ПОДОВИ ОД ДРВО СТРУМИЦА, ПОДОВИ ТЕРАЦО, ПОДОВИ ТЕРАЦО СКОПЈЕ, СИСТЕМ ЗА ТЕРАСИ РЕЛАЦО, СИСТЕМИ ЗА ТЕРАСИ РЕЛАЦО, ТРОСЛОЕН ПАРКЕТ МК, ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ, 

 

 

 

BRODSKI POD, BRODSKI POD MK MAKEDONIJA, BRODSKI POD MK MAKEDONIJA SKOPJE, BRODSKI POD MK MAKEDONIJA STRUMICA, BUKOV PARKET, DABOV PARKET, DABOV PARKET SKOPJE MK, DEKORATIVNI LAJSNI MK, EGZOTICNI PODOVI MK, EPOKSIDNI PODOVI, INDUSTRISKI PODOVI SKOPJJE, LAMINAT MK, LAMINAT PODOVI MK, LAMINAT PODOVI SKOPJE MK, LAMINAT PODOVI STRUMICA MK, LAMINAT SKOPJE MK, LAMINAT STRUMICA MK, LAMPERIJA MK, PARKET LAMINAT MK, PARKET LAMINAT SKOPJE MK, PARKET LAMINAT STRUMICA MK, PARKET SKOPJE MK, PARKETI, PARKETI LAMINATI MK, PARKETI LAMINATI SKOPJE MK, PARKETI SKOPJE MK, PATOS MK MAKEDONIJA, PATOS MK MAKEDONIJA SKOPJE, PATOS MK MAKEDONIJA STRUMICA, PODOVI OD DRVO MK, PODOVI OD DRVO SKOPJE, PODOVI TERACO, PODOVI TERACO SKOPJE, PODOVI ZA BAZENI, PODOVI ZA BAZENI I TERASI MK, PODOVI ZA BAZENI I TERASI MK SKOPJE, PODOVI ZA DVOR, PODOVI ZA KUKA, PODOVI ZA KUKA SKOPJE, PODOVI ZA KUKA STRUMICA, PODOVI ZA KUPATILO MK, PODOVI ZA ORDINACII, PODOVI ZA TERASI, PODOVI ZA TERASI MAKEDONIJA, PODOVI ZA TERASI MAKEDONIJA SKOPJE, PODOVI ZA TERASI MAKEDONIJA STRUMICA, PRODAZBA NA STANOVI VO STRUMICA, SISTEM ZA TERASI RELATZZO, SISTEM ZA TERASI RELAZZO, SISTEMI ZA TERASI RELAZZO, TROSLOEN PARKET MK, TROSLOJNI PARKETI MK, БРОДСКИ ПОД, БУКОВ ПАРКЕТ, ДАБОВ ПАРКЕТ, ДАБОВ ПАРКЕТ СКОПЈЕ МК, ДЕКОРАТИВНИ ЛАЈСНИ, ЕГЗОТИЧНИ ПОДОВИ МК, ЕПОКСИДНИ ПОДОВИ, ИНДУСТРИСКИ ПОДОВИ, ИНДУСТРИСКИ ПОДОВИ СКОПЈЕ, ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТ ПОДОВИ МК, ЛАМИНАТ ПОДОВИ СКОПЈЕ МК, ЛАМИНАТ ПОДОВИ СТРУМИЦА МК, ЛАМИНАТ СКОПЈЕ МК, ЛАМПЕРИЈА МК, НОВИ СТАНОВИ ВО СТРУМИЦА, ПАРКЕТ ЛАМИНАТ МК, ПАРКЕТ ЛАМИНАТ СКОПЈЕ МК, ПАРКЕТ ЛАМИНАТ СТРУМИЦА МК, ПАРКЕТ СКОПЈЕ МК, ПАРКЕТИ, ПАРКЕТИ ЛАМИНАТИ МК, ПАРКЕТИ ЛАМИНАТИ МКПОДОВИ ЗА БАЗЕНИ И ТЕРАСИ МК, ПАРКЕТИ ЛАМИНАТИ СКОПЈЕ МК, ПАРКЕТИ ЛАМИНАТИ СТРУМИЦА МК, ПАРКЕТИ СКОПЈЕ МК, ПАТОС, ПОДОВИ ЗА БАЗЕНИ, ПОДОВИ ЗА БАЗЕНИ И ТЕРАСИ МК, ПОДОВИ ЗА БАЗЕНИ И ТЕРАСИ МК СКОПЈЕ, ПОДОВИ ЗА ДВОР, ПОДОВИ ЗА КУЌА, ПОДОВИ ЗА КУЌА СКОПЈЕ, ПОДОВИ ЗА КУЌА СТРУМИЦА, ПОДОВИ ЗА КУПАТИЛО, ПОДОВИ ЗА ОРДИНАЦИИ, ПОДОВИ ЗА ТЕРАСИ, ПОДОВИ ЗА ТЕРАСИ МАКЕДОНИЈА, ПОДОВИ ЗА ТЕРАСИ МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ, ПОДОВИ ЗА ТЕРАСИ МАКЕДОНИЈА СТРУМИЦА, ПОДОВИ ОД ДРВО, ПОДОВИ ОД ДРВО СКОПЈЕ, ПОДОВИ ОД ДРВО СТРУМИЦА, ПОДОВИ ТЕРАЦО, ПОДОВИ ТЕРАЦО СКОПЈЕ, СИСТЕМ ЗА ТЕРАСИ РЕЛАЦО, СИСТЕМИ ЗА ТЕРАСИ РЕЛАЦО, ТРОСЛОЕН ПАРКЕТ МК, ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image