Лукс-Дом Дооел - Официјален Застапник на Светски познатиот бренд за домашен текстил TAC. 

Брендот TAC во сопственост на Групацијата Зорлу Холдинг од Турција,повеке од 60 години е присутен на пазарот низ целиот свет.

Со над 28.000 вработени Зорлу Холдинг е една од најголемите групации во Турција.

Најголемата групација за производство на Домашен Текстил во Европа и трета во светот.

Генералниот Застапник на TAC во Македонија Лукс-Дом Дооел ви ги нуди најквалитетните и најубавите :

 • Постелнини
 • Пешкири
 • Ќебиња
 • Детски Постелнини
 • Сет Прекривки
 • Јоргани
 • Перници
 • Сет Бањарки и се друго што е потребно за вашиот дом

Бидете со нас на FACEBOOK 

TAC - Убавината во Вашиот Дом.

POSTELNINI ZAVESI DRAPERII

LUKS DOM

LUKS DOM
Golem izbor na postelnini,zavesi I draperii na edno mesto,najkvalitetni postelnini,kebinja,jorgani,prekrivki,pernici,sirok asortiman na zavesi,lesni I teski zavesi,panelni zavesi,izrabotka na zavesi po naracka,bogat izbor na kornizi,dekorativni drzaci,gajtani

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

3D ZAVESI SKOPJE MK, 3Д ЗАВЕСИ, BANJARKI ZA DECA, BANJARKI ZA MAZI, BANJARKI ZA ZENI, DEKORATIVNI DRZACI ZA ZAVESI SKOPJE MK, DETSKI BANJARKI, DETSKI POSTELNINI, DRAPERII, DRVEN VENECIJANER SKOPJE MK, DRVENI KORNIZI SKOPJE MK, DUPLI JORGANI, DUPLI KEBINJA, DVOJNI JORGANI, DZIDNI KORNIZI SKOPJE MK, EDINECNI JORGANI, EDINECNI KEBINJA, JAPONSKI ZAVESI SKOPJE MK, JORGANI, KEBINJA, KEBINJA ZA DECA, KORNIZI, KORNIZI CENI, KORNIZI OD ALUMINIUM SKOPJE MK, KORNIZI OD DRVO SKOPJE MK, KORNIZI OD MESING SKOPJE MK, KORNIZI OD METAL SKOPJE MK, KORNIZI OD PLASTIKA SKOPJE MK, LAMELNI ZAVESI SKOPJE MK, LESNI ZAVESI SKOPJE MK, MASKI BANJARKI, MESINGANI KORNIZI SKOPJE MK, METALNI KORNIZI SKOPJE MK, MONTAZA NA KORNIZI SKOPJE MK, MONTAZA NA ZAVESI I DRAPERI SKOPJE MK, OBRABOTKA I SIENJE NA ZAVESI SKOPJE MK, PAMUCNI PREKRIVACI, PAMUCNI PREKRIVKI, PANELNI JAPONSKI ZAVESI SKOPJE MK, PANELNI KORNIZI SKOPJE MK, PANELNI LAJSNI SKOPJE MK, PANELNI ZAVESI SKOPJE MK, PERNICA, PERNICA ZA SPIENJE, PERNICI, PERNICI ZA DECA, PESKIRI, PESKIRI ZA BANJANJE, PESKIRI ZA DECA, PESKIRI ZA PLAZA, PLAFONSKI KORNIZI SKOPJE MK, PLAFONSKI LAJSNI SKOPJE MK, PLASTICNI KORNIZI SKOPJE MK, PLASTIFICIRANI TAPETI, PLETENI ZAVESI SKOPJE MK, PLETENJE NA ZAVESI SKOPJE MK, PLISE ROLETNI SKOPJE MK, PODNI LAJSNI SKOPJE MK, POKRIVKI ZA MASA SKOPJE MK, POSTELNINA SO APLIKACIJA, POSTELNINA SO CRTEZ, POSTELNINA ZA DECA, POSTELNINA ZA MLADI, POSTELNINI, PREKRIVACI, PRODAZBA NA ZAVESI SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA CARSAVI ZA MASI SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA PERDINJA SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA ZAVESI SKOPJE MK, PVC KORNIZI, SCREEN ROLO ZAVESA SKOPJE MK, SCREEN РОЛО ЗАВЕСА, SET BANJARKI, SET PREKRIVKI, SIENJE NA ZAVESI I DRAPERI SKOPJE MK, TESKI ZAVESI, TETARSKI ZAVESI SKOPJE MK, VARIOLAJT ZAVESI, VENECIJANER ROLETNI, ZAVESI, ZAVESI DEN NOK SKOPJE MK, ZAVESI I KORNIZI SKOPJE MK, ZAVESI NA PODIGNUVANJE SKOPJE MK, ZAVESI OD POLIESTER SKOPJE MK, ZAVESI SO RESI SKOPJE MK, ZAVESI ZA LIZGACKI PROZORI I VRATI SKOPJE MK, ZAVESI ZA SKOLI SKOPJE MK, ZAVESI ZA SPALNA SOBA SKOPJE MK, ZAVESI ZA TEATRI SKOPJE MK, ZAVESI ZA UCILISTA SKOPJE MK, ZEBRA ZAVESI SKOPJE MK, ZENSKI BANJARKI, БАЊАРКИ ЗА ДЕЦА, БАЊАРКИ ЗА ЖЕНИ, БАЊАРКИ ЗА МАЖИ, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ДВОЈНИ ЈОРГАНИ, ДЕКОРАТИВНИ ДРЖАЧИ ЗА ЗАВЕСИ, ДЕН И НОЌ ЗАВЕСИ, ДЕТСКИ БАЊАРКИ, ДЕТСКИ ПОСТЕЛНИНИ, ДРАПЕРИИ, ДУПЛИ ЈОРГАНИ, ДУПЛИ ЌЕБИЊА, ЕДИНЕЧНИ ЈОРГАНИ, ЕДИНЕЧНИ ЌЕБИЊА, ЖЕНСКИ БАЊАРКИ, ЗАВЕСА, ЗАВЕСИ, ЗАВЕСИ ДЕН НОЌ, ЗАВЕСИ ЗА ЛИЗГАЧКИ ПРОЗОРИ И ВРАТИ, ЗАВЕСИ И КОРНИЗИ, ЗАВЕСИ НА ПОДИГНУВАЊЕ, ЗАВЕСИ ОД ПОЛИЕСТЕР, ЗАВЕСИ РОЛО, ЗАВЕСИ СО РЕСИ, ЗЕБРА ЗАВЕСИ, ЅИДНИ КОРНИЗИ, ЈАПОНСКИ ЗАВЕСИ, ЈОРГАНИ, ЌЕБИЊА, ЌЕБИЊА ЗА ДЕЦА, КОРНИЗИ, КОРНИЗИ ОД АЛУМИНИУМ, КОРНИЗИ ОД ДРВО, КОРНИЗИ ОД МЕСИНГ, КОРНИЗИ ОД МЕТАЛ, КОРНИЗИ ОД ПЛАСТИКА, КОРНИЗИ ЦЕНИ, ЛАМЕЛНИ ЗАВЕСИ, ЛЕСНИ ЗАВЕСИ, МАШКИ БАЊАРКИ, МЕСИНГАНИ КОРНИЗИ, МЕТАЛНИ КОРНИЗИ, МОНТАЖА НА ЗАВЕСИ И ДРАПЕРИ, ОБРАБОТКА И ШИЕЊЕ НА ЗАВЕСИ, ПАМУЧНИ ПРЕКРИВАЧИ, ПАМУЧНИ ПРЕКРИВКИ, ПАНЕЛНИ ЗАВЕСИ, ПАНЕЛНИ ЈАПОНСКИ ЗАВЕСИ, ПАНЕЛНИ КОРНИЗИ, ПВЦ КОРНИЗИ, ПЕРДЕ, ПЕРНИЦА, ПЕРНИЦА ЗА СПИЕЊЕ, ПЕРНИЦИ, ПЕРНИЦИ ЗА ДЕЦА, ПЕШКИРИ, ПЕШКИРИ ЗА БАЊАЊЕ, ПЕШКИРИ ЗА ДЕЦА, ПЕШКИРИ ЗА ПЛАЖА, ПЛАСТИЧНИ КОРНИЗИ, ПЛЕТЕНИ ЗАВЕСИ, ПЛЕТЕЊЕ НА ЗАВЕСИ, ПЛИШЕ РОЛЕТНИ, ПОКРИВКИ ЗА МАСА, ПОСТЕЛНИНА ЗА ДЕЦА, ПОСТЕЛНИНА ЗА МЛАДИ, ПОСТЕЛНИНА СО АПЛИКАЦИЈА, ПОСТЕЛНИНА СО ЦРТЕЖ, ПОСТЕЛНИНИ, ПРЕКРИВАЧИ, ПРЕКРИВКИ ЗА ГАРНИТУРИ, ПРЕКРИВКИ ЗА СПАЛНА СОБА, ПРОДАЖБА НА ЗАВЕСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАВЕСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕРДИЊА, ПРОИЗВОДСТВО НА ЧАРШАВИ ЗА МАСИ, СЕТ БАЊАРКИ, СЕТ ПРЕКРИВКИ, ТЕШКИ ЗАВЕСИ, ШИЕЊЕ НА ЗАВЕСИ И ДРАПЕРИ, 

 

 

 

3D ZAVESI SKOPJE MK, 3Д ЗАВЕСИ, BANJARKI ZA DECA, BANJARKI ZA MAZI, BANJARKI ZA ZENI, DEKORATIVNI DRZACI ZA ZAVESI SKOPJE MK, DETSKI BANJARKI, DETSKI POSTELNINI, DRAPERII, DRVEN VENECIJANER SKOPJE MK, DRVENI KORNIZI SKOPJE MK, DUPLI JORGANI, DUPLI KEBINJA, DVOJNI JORGANI, DZIDNI KORNIZI SKOPJE MK, EDINECNI JORGANI, EDINECNI KEBINJA, JAPONSKI ZAVESI SKOPJE MK, JORGANI, KEBINJA, KEBINJA ZA DECA, KORNIZI, KORNIZI CENI, KORNIZI OD ALUMINIUM SKOPJE MK, KORNIZI OD DRVO SKOPJE MK, KORNIZI OD MESING SKOPJE MK, KORNIZI OD METAL SKOPJE MK, KORNIZI OD PLASTIKA SKOPJE MK, LAMELNI ZAVESI SKOPJE MK, LESNI ZAVESI SKOPJE MK, MASKI BANJARKI, MESINGANI KORNIZI SKOPJE MK, METALNI KORNIZI SKOPJE MK, MONTAZA NA KORNIZI SKOPJE MK, MONTAZA NA ZAVESI I DRAPERI SKOPJE MK, OBRABOTKA I SIENJE NA ZAVESI SKOPJE MK, PAMUCNI PREKRIVACI, PAMUCNI PREKRIVKI, PANELNI JAPONSKI ZAVESI SKOPJE MK, PANELNI KORNIZI SKOPJE MK, PANELNI LAJSNI SKOPJE MK, PANELNI ZAVESI SKOPJE MK, PERNICA, PERNICA ZA SPIENJE, PERNICI, PERNICI ZA DECA, PESKIRI, PESKIRI ZA BANJANJE, PESKIRI ZA DECA, PESKIRI ZA PLAZA, PLAFONSKI KORNIZI SKOPJE MK, PLAFONSKI LAJSNI SKOPJE MK, PLASTICNI KORNIZI SKOPJE MK, PLASTIFICIRANI TAPETI, PLETENI ZAVESI SKOPJE MK, PLETENJE NA ZAVESI SKOPJE MK, PLISE ROLETNI SKOPJE MK, PODNI LAJSNI SKOPJE MK, POKRIVKI ZA MASA SKOPJE MK, POSTELNINA SO APLIKACIJA, POSTELNINA SO CRTEZ, POSTELNINA ZA DECA, POSTELNINA ZA MLADI, POSTELNINI, PREKRIVACI, PRODAZBA NA ZAVESI SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA CARSAVI ZA MASI SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA PERDINJA SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA ZAVESI SKOPJE MK, PVC KORNIZI, SCREEN ROLO ZAVESA SKOPJE MK, SCREEN РОЛО ЗАВЕСА, SET BANJARKI, SET PREKRIVKI, SIENJE NA ZAVESI I DRAPERI SKOPJE MK, TESKI ZAVESI, TETARSKI ZAVESI SKOPJE MK, VARIOLAJT ZAVESI, VENECIJANER ROLETNI, ZAVESI, ZAVESI DEN NOK SKOPJE MK, ZAVESI I KORNIZI SKOPJE MK, ZAVESI NA PODIGNUVANJE SKOPJE MK, ZAVESI OD POLIESTER SKOPJE MK, ZAVESI SO RESI SKOPJE MK, ZAVESI ZA LIZGACKI PROZORI I VRATI SKOPJE MK, ZAVESI ZA SKOLI SKOPJE MK, ZAVESI ZA SPALNA SOBA SKOPJE MK, ZAVESI ZA TEATRI SKOPJE MK, ZAVESI ZA UCILISTA SKOPJE MK, ZEBRA ZAVESI SKOPJE MK, ZENSKI BANJARKI, БАЊАРКИ ЗА ДЕЦА, БАЊАРКИ ЗА ЖЕНИ, БАЊАРКИ ЗА МАЖИ, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ДВОЈНИ ЈОРГАНИ, ДЕКОРАТИВНИ ДРЖАЧИ ЗА ЗАВЕСИ, ДЕН И НОЌ ЗАВЕСИ, ДЕТСКИ БАЊАРКИ, ДЕТСКИ ПОСТЕЛНИНИ, ДРАПЕРИИ, ДУПЛИ ЈОРГАНИ, ДУПЛИ ЌЕБИЊА, ЕДИНЕЧНИ ЈОРГАНИ, ЕДИНЕЧНИ ЌЕБИЊА, ЖЕНСКИ БАЊАРКИ, ЗАВЕСА, ЗАВЕСИ, ЗАВЕСИ ДЕН НОЌ, ЗАВЕСИ ЗА ЛИЗГАЧКИ ПРОЗОРИ И ВРАТИ, ЗАВЕСИ И КОРНИЗИ, ЗАВЕСИ НА ПОДИГНУВАЊЕ, ЗАВЕСИ ОД ПОЛИЕСТЕР, ЗАВЕСИ РОЛО, ЗАВЕСИ СО РЕСИ, ЗЕБРА ЗАВЕСИ, ЅИДНИ КОРНИЗИ, ЈАПОНСКИ ЗАВЕСИ, ЈОРГАНИ, ЌЕБИЊА, ЌЕБИЊА ЗА ДЕЦА, КОРНИЗИ, КОРНИЗИ ОД АЛУМИНИУМ, КОРНИЗИ ОД ДРВО, КОРНИЗИ ОД МЕСИНГ, КОРНИЗИ ОД МЕТАЛ, КОРНИЗИ ОД ПЛАСТИКА, КОРНИЗИ ЦЕНИ, ЛАМЕЛНИ ЗАВЕСИ, ЛЕСНИ ЗАВЕСИ, МАШКИ БАЊАРКИ, МЕСИНГАНИ КОРНИЗИ, МЕТАЛНИ КОРНИЗИ, МОНТАЖА НА ЗАВЕСИ И ДРАПЕРИ, ОБРАБОТКА И ШИЕЊЕ НА ЗАВЕСИ, ПАМУЧНИ ПРЕКРИВАЧИ, ПАМУЧНИ ПРЕКРИВКИ, ПАНЕЛНИ ЗАВЕСИ, ПАНЕЛНИ ЈАПОНСКИ ЗАВЕСИ, ПАНЕЛНИ КОРНИЗИ, ПВЦ КОРНИЗИ, ПЕРДЕ, ПЕРНИЦА, ПЕРНИЦА ЗА СПИЕЊЕ, ПЕРНИЦИ, ПЕРНИЦИ ЗА ДЕЦА, ПЕШКИРИ, ПЕШКИРИ ЗА БАЊАЊЕ, ПЕШКИРИ ЗА ДЕЦА, ПЕШКИРИ ЗА ПЛАЖА, ПЛАСТИЧНИ КОРНИЗИ, ПЛЕТЕНИ ЗАВЕСИ, ПЛЕТЕЊЕ НА ЗАВЕСИ, ПЛИШЕ РОЛЕТНИ, ПОКРИВКИ ЗА МАСА, ПОСТЕЛНИНА ЗА ДЕЦА, ПОСТЕЛНИНА ЗА МЛАДИ, ПОСТЕЛНИНА СО АПЛИКАЦИЈА, ПОСТЕЛНИНА СО ЦРТЕЖ, ПОСТЕЛНИНИ, ПРЕКРИВАЧИ, ПРЕКРИВКИ ЗА ГАРНИТУРИ, ПРЕКРИВКИ ЗА СПАЛНА СОБА, ПРОДАЖБА НА ЗАВЕСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАВЕСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕРДИЊА, ПРОИЗВОДСТВО НА ЧАРШАВИ ЗА МАСИ, СЕТ БАЊАРКИ, СЕТ ПРЕКРИВКИ, ТЕШКИ ЗАВЕСИ, ШИЕЊЕ НА ЗАВЕСИ И ДРАПЕРИ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image