PRINERI, TONERI ZA SITE PECATACI, KOMPJUTERI I KOMPJUTERSKA OPREMA PO NADOBRI CENI, BRENDOVI , LAPTOPI, DESKTOP KOMPJUTERI, KOMPJUTERSKI KOMPONETNTI, PERIFERNI EDINICI, SOFTVER, SKOPJE, MK...

 

. . . . Ние не продаваме производ туку решение за Вашиот деловен проблем или потреба. . . . . 

Дигит компјутерски Инжинеринг е една од водечките македонски компании во областа на ИТ. Од нејзиното основање во 1990 - та година бележи постојан раст и развој, следејќи ги врвните светски достигнувања од ИТ. Прогрес во користењето на најновите техничко - технолошки решенија, значи оптималност при избор на истите, имплементација во тековните деловни процеси, континуирана едукација на човечките ресурси. 

Основната определба на нашето работење е: 

 • 100% поддршка на нашите корисници, решенија “клуч на рака”, во делот на проектирање, испорака на информатичка опрема, инсталација, сервисирање и изработка на апликативни решенија.
 • постојана едукација на вработените, потврдена од реномирани светски производители на ИТ опрема
 • имплементација на нови програми и производи со цел да добиеме задоволни корисници, на секое место и во секое време.  

Располага со добро опремен сервис, оригинални резервни делови, високо стручен персонал.

Во Дигит компјутерски Инжинеринг функционира софтверски тим кој развива и усовршува апликативен софтвер за деловно работење и посебни намени, почнувајќи од модулот за регистрација на работното време и пристап, финансиско работење, комерцијално и материјално работење, благајничко работење, личен доход и основни средства, следење на производството низ сите негови фази, дистрибуција и амбулантна продажба итн., користејки ги при тоа најновите трендови на безжична комуникација и трансфер на податоци.

Дигит компјутерски Инжинеринг е авторизиран дистрибутер и сервисен центар за Македонија на следниве реномирани производители:

Epson: матрични печатачи, инкџет печатачи, Pass book  печатачи, скенери, дигитални камери, видео проектори мултифункциски уреди. Во делот производите од програмата на Епсон сервисниот центар на Дигит компјутерски инжинеринг поседува овластување и се декларира како”Авторизиран дистрибутер и сервисер на Епсон”.

 • Metrоlogic: бар код читачи, индустриски скенери, рачни терминали.
 • Genius: глувци, џојстици, звучници, скенери, тастатури. 
 • Star Micronics: Pos печатачи, Pass book печатачи, Label печатачи.

 

DIGIT COMPUTER ENGINEERING
Golema ponuda na printeri,crno-beli printeri,kolor laserski printeri,ink-jet printeri,printeri za golemi formati,multifukncionalni printeri,printeri za vo domot,delovni printeri,kancelariski printeri,printeri so kontinuirano snabduvanje,printeri za proizvodno pecatenje,PIXMA,MAXIFY,SELPHY

АПОЛО - КОМПАНИЈА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ЗА

ДИСТРИБУЦИЈА ЗА ПРИНТЕРСКИ ПОТРОШНИ

МАТЕРИЈАЛИ ВО МАКЕДОНИЈА И ОКОЛНИТЕ ЗЕМЈИ

ОРИГИНАЛНИ ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ

Комплетна понуда на тонери, кертриџи, рибони и други потрошни материјали за HP, Samsung, Canon, Epson, Lexmark, Xerox и мноу други светски брендови Emstar, GraphicJet, IT Image и Green.

Производи со ISO и DIN сертификати.

UNINET и STATIC CONTROL се светски познати брендови за производство и дистрибуција на компоненти за тонери, ласерски принтери, МФП, копири и кертриџи.

Линијата на производи на UniNet и Static Control исто така вклучува чипови, драмови и ролери, ПЦР-и, магнетни ролери, доктор блејдови и др.

ПРИНТЕРИ, МУЛТИФУНКЦИСКИ МАШИНИ И УРЕДИ

АПОЛО во својата понуда има ласерски, инкџет принтери и мултифункциски уреди на Samsung, HP, Xerox итн.

МАГНЕТНИ МЕДИУМИ

Нудиме и широка програма на Verbatim, Platinum и Kingston медиуми за запис на податоци (ЦД, ДВД, УСБ итн.)

ХАРТИЈА И РОЛНИ ЗА ПЛОТЕР

Нудиме А4 и А3 хартија од брендот Double A и Fabriano како и оригинални HP ролни за плотери.

ПЕНКАЛА ПИЛОТ

Пилот пенкала со врвен квалитет, само за вистинските познавачи.

СЕРВИС НА УРЕДИ И ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ

КОМПЛЕТЕН KNOW-HOW ЗА ОПТИМИЗАЦИЈА НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

 • ON-LINE ПРОДАЖБИ
 • ON-LINE НАРАЧКИ
 • ОТКУП И ПРЕЗЕМАЊЕ НА ПРАЗНИ КАСЕТИ

PRINTERI

APOLO

APOLO

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

BAR KOD PRINTERI, BARABAN SKOPJE, BOI ZA PRINTERI SKOPJE, BOJA ZA PRINTERI SKOPJE MK, CANON TONER SKOPJE, DRAM SKOPJE, EPSON TONER SKOPJE, FOTOKOPIR SKOPJE, FUSER KIT SKOPJE, HARTIJA ZA KOPIRANJE SKOPJE, HP TONER SKOPJE, INK CARTRIDGES SKOPJE, INK DZET KERTRIDZI SKOPJE, INK JET PRINTERI SKOPJE, ISPRAZNETI TONER KASETI I KERTRIDZI SKOPJE MK, KERTRIDZI, KERTRIDZI ZA DELL SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA EPSON SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA HP SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA OXI SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA SAMSUNG SKOPJE MK, KONICA MINOLTA TONER SKOPJE, KUPI TONER SKOPJE MK, LASERSKI PRINTERI SKOPJE MK, LEXMARK TONER SKOPJE, MASTILO SKOPJE, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI KERTRIDZI SKOPJE MK, PDA SKOPJE MK, PILOT PENKALA SKOPJE, POLNENJE NA TONERI, POLNENJE NA TONERI SKOPJE, POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, POLNETI TONERI SKOPJE MK, PRINTERI, PRINTERI MAKEDONIJA, PRINTERI SKOPJE, PRINTERI SKOPJE MAKEDONIJA, PRODAVNICI ZA PRINTERI SKOPJE, RECIKLIRAN TONER SKOPJE MK, RECIKLIRANI TONERI SKOPJE MK, REPARIRANI TONERI SKOPJE MK, RIBON SKOPJE, RIBONI SKOPJE MK, SAMSUNG TONER SKOPJE, SERVISI ZA POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, SIROKO FORMATNI PRINTERI SKOPJE MK, SIROKO FORMATNI STAMPACI, TONER CANON SKOPJE, TONER CARTRIDGE SKOPJE MACEDONIA MKD, TONER EPSON SKOPJE, TONER HP SKOPJE, TONER KASETA SKOPJE MK, TONER KONICA MINOLTA SKOPJE, TONER LEXMARK SKOPJE, TONER SAMSUNG SKOPJE, TONER XEROX SKOPJE, TONER ZA PRINTER MK SKOPJE, TONERI SKOPJE MK, TONERI ZA DELL SKOPJE MK, TONERI ZA EPSON SKOPJE MK, TONERI ZA HP SKOPJE MK, TONERI ZA LASERSKI PRINTERI SKOPJE MK, TONERI ZA OXI SKOPJE MK, TONERI ZA PECATARI SKOPJE MK, TONERI ZA PRINTERI MK, TONERI ZA PRINTERI SKOPJE MK, TONERI ZA SAMSUNG SKOPJE MK, TTR SKOPJE, XEROX TONER SKOPJE, БАР КОД ПРИНТЕРИ, БАР КОД ЧИТАЧИ, БАРАБАН СКОПЈЕ, БОИ ЗА ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, БОЈА ЗА ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, ДРАМ СКОПЈЕ, ЕПСОН ТОНЕР СКОПЈЕ, ИНК КЕРТРИЏ СКОПЈЕ, ИНК ЏЕТ КЕРТРИЏИ, ИНК ЏЕТ КЕРТРИЏИ СКОПЈЕ, ИНК ЏЕТ ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, КАНОН ТОНЕР СКОПЈЕ, КЕРТРИЏИ, КЕРТРИЏИ ЗА DELL, КЕРТРИЏИ ЗА HP, КЕРТРИЏИ ЗА OXI, КЕРТРИЏИ ЗА SAMSUNG, КЕРТРИЏИ ЗА ЕПСОН, КЕРТРИЏИ ЗА ПРИНТЕРИ, КОНИКА МИНОЛТА ТОНЕР СКОПЈЕ, КСЕРОКС ТОНЕР СКОПЈЕ, КУПИ ТОНЕР, ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, ЛЕКСМАРК ТОНЕР СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА ПРИНТЕРИ, МАСТИЛО СКОПЈЕ, НАЈЕВТИНО ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ КЕРТРИЏИ, ПДА УРЕДИ, ПЕЧАТАР, ПЕЧАТАРИ, ПИЛОТ ПЕНКАЛА СКОПЈЕ, ПОЛНЕЊЕ НА КЕРТРИЏИ, ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ MK, ПОЛНЕТИ ТОНЕРИ, ПРИНТЕРИ, ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ПРОДАВНИЦИ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, ПРОДАВНИЦИ ЗА ПРИНТЕРИ, РЕПАРИРАНИ ТОНЕРИ, РЕЦИКЛИРАН ТОНЕР, РЕЦИКЛИРАНИ ТОНЕРИ, РИБОН СКОПЈЕ, РИБОНИ СКОПЈЕ МК, САМСУНГ ТОНЕР СКОПЈЕ, СЕРВИСИ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, ТОНЕР ЕПСОН СКОПЈЕ, ТОНЕР ЗА ПРИНТЕР, ТОНЕР КАНОН СКОПЈЕ, ТОНЕР КАСЕТА, ТОНЕР КОНИКА МИНОЛТА СКОПЈЕ, ТОНЕР КСЕРОКС СКОПЈЕ, ТОНЕР ЛЕКСМАРК СКОПЈЕ, ТОНЕР САМСУНГ СКОПЈЕ, ТОНЕР ХП СКОПЈЕ, ТОНЕР ЦАНОН СКОПЈЕ, ТОНЕРИ, ТОНЕРИ ЗА DELL, ТОНЕРИ ЗА HP, ТОНЕРИ ЗА OXI, ТОНЕРИ ЗА SAMSUNG, ТОНЕРИ ЗА ЕПСОН, ТОНЕРИ ЗА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, ТОНЕРИ ЗА ПЕЧАТАРИ, ТОНЕРИ ЗА ПРИНТЕРИ, ТОНЕРИ ЗА ПРИНТЕРИ MK, ТОНЕРИ И КЕРТРИЏИ, ТТР СКОПЈЕ, ФЈУЗЕР КИТ СКОПЈЕ, ФОТОКОПИР СКОПЈЕ, ХАРТИЈА ЗА КОПИРАЊЕ СКОПЈЕ, ХП ТОНЕР СКОПЈЕ, ЦАНОН ТОНЕР СКОПЈЕ, ШИРОКО ФОРМАТНИ ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, ШИРОКО ФОРМАТНИ ШТАМПАЧИ, 

 

 

 

BAR KOD PRINTERI, BARABAN SKOPJE, BOI ZA PRINTERI SKOPJE, BOJA ZA PRINTERI SKOPJE MK, CANON TONER SKOPJE, DRAM SKOPJE, EPSON TONER SKOPJE, FOTOKOPIR SKOPJE, FUSER KIT SKOPJE, HARTIJA ZA KOPIRANJE SKOPJE, HP TONER SKOPJE, INK CARTRIDGES SKOPJE, INK DZET KERTRIDZI SKOPJE, INK JET PRINTERI SKOPJE, ISPRAZNETI TONER KASETI I KERTRIDZI SKOPJE MK, KERTRIDZI, KERTRIDZI ZA DELL SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA EPSON SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA HP SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA OXI SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA SAMSUNG SKOPJE MK, KONICA MINOLTA TONER SKOPJE, KUPI TONER SKOPJE MK, LASERSKI PRINTERI SKOPJE MK, LEXMARK TONER SKOPJE, MASTILO SKOPJE, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI KERTRIDZI SKOPJE MK, PDA SKOPJE MK, PILOT PENKALA SKOPJE, POLNENJE NA TONERI, POLNENJE NA TONERI SKOPJE, POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, POLNETI TONERI SKOPJE MK, PRINTERI, PRINTERI MAKEDONIJA, PRINTERI SKOPJE, PRINTERI SKOPJE MAKEDONIJA, PRODAVNICI ZA PRINTERI SKOPJE, RECIKLIRAN TONER SKOPJE MK, RECIKLIRANI TONERI SKOPJE MK, REPARIRANI TONERI SKOPJE MK, RIBON SKOPJE, RIBONI SKOPJE MK, SAMSUNG TONER SKOPJE, SERVISI ZA POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, SIROKO FORMATNI PRINTERI SKOPJE MK, SIROKO FORMATNI STAMPACI, TONER CANON SKOPJE, TONER CARTRIDGE SKOPJE MACEDONIA MKD, TONER EPSON SKOPJE, TONER HP SKOPJE, TONER KASETA SKOPJE MK, TONER KONICA MINOLTA SKOPJE, TONER LEXMARK SKOPJE, TONER SAMSUNG SKOPJE, TONER XEROX SKOPJE, TONER ZA PRINTER MK SKOPJE, TONERI SKOPJE MK, TONERI ZA DELL SKOPJE MK, TONERI ZA EPSON SKOPJE MK, TONERI ZA HP SKOPJE MK, TONERI ZA LASERSKI PRINTERI SKOPJE MK, TONERI ZA OXI SKOPJE MK, TONERI ZA PECATARI SKOPJE MK, TONERI ZA PRINTERI MK, TONERI ZA PRINTERI SKOPJE MK, TONERI ZA SAMSUNG SKOPJE MK, TTR SKOPJE, XEROX TONER SKOPJE, БАР КОД ПРИНТЕРИ, БАР КОД ЧИТАЧИ, БАРАБАН СКОПЈЕ, БОИ ЗА ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, БОЈА ЗА ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, ДРАМ СКОПЈЕ, ЕПСОН ТОНЕР СКОПЈЕ, ИНК КЕРТРИЏ СКОПЈЕ, ИНК ЏЕТ КЕРТРИЏИ, ИНК ЏЕТ КЕРТРИЏИ СКОПЈЕ, ИНК ЏЕТ ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, КАНОН ТОНЕР СКОПЈЕ, КЕРТРИЏИ, КЕРТРИЏИ ЗА DELL, КЕРТРИЏИ ЗА HP, КЕРТРИЏИ ЗА OXI, КЕРТРИЏИ ЗА SAMSUNG, КЕРТРИЏИ ЗА ЕПСОН, КЕРТРИЏИ ЗА ПРИНТЕРИ, КОНИКА МИНОЛТА ТОНЕР СКОПЈЕ, КСЕРОКС ТОНЕР СКОПЈЕ, КУПИ ТОНЕР, ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, ЛЕКСМАРК ТОНЕР СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА ПРИНТЕРИ, МАСТИЛО СКОПЈЕ, НАЈЕВТИНО ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ КЕРТРИЏИ, ПДА УРЕДИ, ПЕЧАТАР, ПЕЧАТАРИ, ПИЛОТ ПЕНКАЛА СКОПЈЕ, ПОЛНЕЊЕ НА КЕРТРИЏИ, ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ MK, ПОЛНЕТИ ТОНЕРИ, ПРИНТЕРИ, ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ПРОДАВНИЦИ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, ПРОДАВНИЦИ ЗА ПРИНТЕРИ, РЕПАРИРАНИ ТОНЕРИ, РЕЦИКЛИРАН ТОНЕР, РЕЦИКЛИРАНИ ТОНЕРИ, РИБОН СКОПЈЕ, РИБОНИ СКОПЈЕ МК, САМСУНГ ТОНЕР СКОПЈЕ, СЕРВИСИ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, ТОНЕР ЕПСОН СКОПЈЕ, ТОНЕР ЗА ПРИНТЕР, ТОНЕР КАНОН СКОПЈЕ, ТОНЕР КАСЕТА, ТОНЕР КОНИКА МИНОЛТА СКОПЈЕ, ТОНЕР КСЕРОКС СКОПЈЕ, ТОНЕР ЛЕКСМАРК СКОПЈЕ, ТОНЕР САМСУНГ СКОПЈЕ, ТОНЕР ХП СКОПЈЕ, ТОНЕР ЦАНОН СКОПЈЕ, ТОНЕРИ, ТОНЕРИ ЗА DELL, ТОНЕРИ ЗА HP, ТОНЕРИ ЗА OXI, ТОНЕРИ ЗА SAMSUNG, ТОНЕРИ ЗА ЕПСОН, ТОНЕРИ ЗА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, ТОНЕРИ ЗА ПЕЧАТАРИ, ТОНЕРИ ЗА ПРИНТЕРИ, ТОНЕРИ ЗА ПРИНТЕРИ MK, ТОНЕРИ И КЕРТРИЏИ, ТТР СКОПЈЕ, ФЈУЗЕР КИТ СКОПЈЕ, ФОТОКОПИР СКОПЈЕ, ХАРТИЈА ЗА КОПИРАЊЕ СКОПЈЕ, ХП ТОНЕР СКОПЈЕ, ЦАНОН ТОНЕР СКОПЈЕ, ШИРОКО ФОРМАТНИ ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, ШИРОКО ФОРМАТНИ ШТАМПАЧИ,
 • image
 • rolplast
 • image
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image