Г-ММ - ексклузивен увозник, дистрибутер и сервисер на реномираните светски брендови Black&Decker, DeWALT и Stanley во Македонија.

Програмите на овие брендови нудат различни:

 • рачни алати,
 • електрични алати,
 • апарати за професионална употреба,
 • апарати за домашна употреба,
 • апарати за широка потрошувачка...

Дел од тие производи се:

 • дупчалки,
 • брусалки,
 • циркулари,
 • пили,
 • електропневматски чекани,
 • батериски машини,
 • косилки,
 • ножици за жива ограда,
 • тримери,
 • мали кујнски апарати за домаќинство,
 • брави,
 • катанци...

За сите наши производи обезбедуваме адекватен прибор од нашите реномирани брендови.

Во склоп на нашата фирма функционира продажен салон, големотрговија и сервис за реномираните брендови, Black&Decker, DeWALT и Stanley, за кои што обезбедуваме гаранција со обезбедени оригинални резервни делови.

Покрај тоа снабдуваме и дилерска мрежа од преку 60 продавници ширум Македонија.

RACEN ALAT

G - M&M SKOPJE

G - M&M SKOPJE
Bogata ponuda na site vidovi na racen alat,alat od najpoznatite svetski proizvoditeli,racen alat za soboruvanje na rabovi,racen alat za site vidovi celici,racen alat za aluminium I aluminiumski leguri,racen alat za plasticni materjali,WURTH,SANDVIK,DORMER,SARTORIUS,SGS Tools

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

 

AGOLNA BRUSALICA SKOPJE MK, AGOLNA BRUSALKA SKOPJE MK, AGOLNA BRUSILICA SKOPJE MK, AGOLNA BRUSILKA SKOPJE MK, AGOLNI BRUSALICI SKOPJE MK, AGOLNI BRUSALKI SKOPJE MK, AGOLNI BRUSILICI SKOPJE MK, AGOLNI BRUSILKI SKOPJE MK, AKU DUPCALKA SKOPJE MK, AKU DUPCALKI SKOPJE MK, AKU ODVRTUVAC SKOPJE MK, AKU ZABIVAC SKOPJE MK, AKUMULATORISKI ODVRTUVAC SKOPJE MK, AKUMULATORSKI ALAT SKOPJE MK, ALAT ZA OBRABOTKA NA MATERIJALI SKOPJE MK, ALATI I MASINI SKOPJE MK, ALATI ZA MONTAZA NA VODOVOD, ALIGATOR PILI SKOPJE MK, AVTODIJAGNOSTIKA ZA SERVISI SKOPJE MK, BATERISKI MASINI SKOPJE MK, BLACK AND DECKER MACEDONIA, BLACK AND DECKER MAKEDONIJA, BRAVARSKI CEKAN SKOPJE MK, BRAVARSKI CEKANI SKOPJE MK, BRAVI SKOPJE MK, BRUSALICA SKOPJE MK, BRUSALICI SKOPJE MK, BRUSALKA SKOPJE MK, BRUSALKI SKOPJE MK, BRUSILICA SKOPJE MK, BRUSILICI SKOPJE MK, BRZOSTEZNI DUPCALKI SKOPJE MK, CEKAN SKOPJE MK, CEKANI SKOPJE MK, CIRKULAR SKOPJE MK, CIRKULARI SKOPJE MK, CIRKULARNA PILA SKOPJE MK, CRNA KREDA SKOPJE MK, DEWALT MACEDONIA, DEWALT MAKEDONIJA, DIGALKI ZA KOLI AVTOMOBILI SKOPJE MK, DODATOCI ZA ELEKTRICEN ALAT SKOPJE MK, DUPCALKA SO BRZOSTEZEN FUTER SKOPJE MK, DUPCALKI SKOPJE MK, DUPCALKI SO BRZOSTEZEN FUTER SKOPJE MK, DUVAC ZA LISJA SKOPJE MK, DUVACI ZA LISJA SKOPJE MK, DZIDARSKI CEKAN SKOPJE MK, DZIDARSKI CEKANI SKOPJE MK, EKSCENTAR BRUSALICI SKOPJE MK, EKSCENTAR BRUSALKA SKOPJE MK, EKSCENTAR BRUSALKI SKOPJE MK, EKSCENTAR BRUSILICI SKOPJE MK, EKSCENTAR BRUSILKI SKOPJE MK, ELEKTRICEN STRUGAC SKOPJE MK, ELEKTRICEN TRIMER SKOPJE MK, ELEKTRICEN UDAREN CEKAN SKOPJE MK, ELEKTRICNA CIRKULARNA PILA, ELEKTRICNA KOSALKA ZA TREVA SKOPJE MK, ELEKTRICNA KOSILKA ZA TREVA SKOPJE MK, ELEKTRICNI NOZICI ZA KASTRENJE SKOPJE MK, ELEKTRICNI NOZICI ZA LIM, ELEKTRO PNEVMATSKI CEKAN SKOPJE MK, ELEKTROPNEVMATSKI CEKANI SKOPJE MK, ELEKTROPNEVMTSKI CEKAN SKOPJE MK, FEN ZA TOPOL VOZDUH SKOPJE MK, FREZI SKOPJE MK, GARNITURI PRIBOR SKOPJE MK, GER PILI SKOPJE MK, GLODALKA SKOPJE MK, GLODALKI SKOPJE MK, GRADINARSKI ALAT SKOPJE MK, GRADINARSKI NOZICI SKOPJE MK, HTZ MK, IGLESTI TURPII SKOPJE MK, INDUSTRISKI FENOVI SKOPJE MK, KABLI ZA PALENJE SKOPJE MK, KALAP ZA SECENJE LAMINAT SKOPJE MK, KATANCI SKOPJE MK, KLESTA SO VRTLIVA GLAVA SKOPJE MK, KLESTA ZA POP NITNI SKOPJE MK, KLESTI SKOPJE MK, KLESTI ZA POP NITNI SKOPJE MK, KOMBINIRAN CEKAN SKOPJE MK, KONEC ZA OBELEZUVANJE SKOPJE MK, KOSILICI ZA TREVA SKOPJE MK, KOSILKI SKOPJE MK, KOSILKI ZA TREVA SKOPJE MK, KRAN ZA DIGANJE SKOPJE MK, KRCKALKI SKOPJE MK, KRUZNA PILA SKOPJE MK, KRUZNI PILI SKOPJE MK, KRUZNO LINISKI LASER SKOPJE MK, KUFER ZA ALAT SKOPJE MK, KUFERI ZA ALAT SKOPJE MK, LASER SO TOCKA I LINIJA SKOPJE MK, LIBELA SKOPJE MK, LIBELA SO KONEC SKOPJE MK, LIBELI SKOPJE MK, LINEARNA BRUSALICA SKOPJE MK, LINEARNA BRUSILKA SKOPJE MK, LISICJA OPASKA SKOPJE MK, LISICJA PILA SKOPJE MK, LISTOVI ZA UBODNA PILA SKOPJE MK, MALI KUJNSKI APARATI ZA DOMAKINSTVO SKOPJE MK, MASLA I MASTI SKOPJE MK, MERNI INSTRUMENTI SKOPJE MK, METALNI STRUGALA SKOPJE MK, METALNO STRUGALO SKOPJE MK, MOTORNI MASLA SKOPJE MK, MULTIFUNKCIONALEN ALAT SKOPJE MK, MULTIFUNKCIONALNA ALATKA SKOPJE MK, MULTIFUNKCIONALNI ALATKI SKOPJE MK, NOZICI ZA GRANKI SKOPJE MK, NOZICI ZA KASTRENJE SKOPJE MK, NOZICI ZA LIM PRAVI SKOPJE MK, NOZICI ZA LIM SKOPJE MK, NOZICI ZA TREVA SKOPJE MK, NOZICI ZA ZIVA OGRADA SKOPJE MK, ODMASTUVACI SKOPJE MK, ODVRTUVAC SO KRCKALO SKOPJE MK, ODVRTUVACI I BITOVI SKOPJE MK, ODVRTUVACI SO KRCKALO SKOPJE MK, OPREMA ZA RABOTILNICI SKOPJE MK, ORGANIZATOR ZA ALAT SKOPJE MK, PILA ALIGATOR SKOPJE MK, PILA ZA DRVO SKOPJE MK, PILA ZA GIPS SKOPJE MK, PILI SKOPJE MK, PILI ZA DRVO SKOPJE MK, PILI ZA GIPS SKOPJE MK, PNEVMATSKI UDAREN CEKAN SKOPJE MK, POTEZNA PILA SKOPJE MK, POTEZNI PILI SKOPJE MK, POVEKENAMENSKA PILA SKOPJE MK, POVEKENAMENSKI KLESTI SKOPJE MK, PRIBOR SKOPJE MK, RACEN ALAT SKOPJE MK, RACNA HEFTALICA SKOPJE MK, RACNA KOSILKA ZA TREVA SKOPJE MK, RAKAVICI SKOPJE MK, RAKAVICI ZA RABOTA SKOPJE MK, RAKAVICI ZA RABOTNICI, RECIPROCNI PILI SKOPJE MK, REZEN ALAT SKOPJE MK, ROTACIONA BRUSALICA SKOPJE MK, ROTACIONA BRUSALKA SKOPJE MK, ROTACIONA BRUSILICA SKOPJE MK, ROTACIONA BRUSILKA SKOPJE MK, ROTACIONI BRUSALICI SKOPJE MK, ROTACIONI BRUSILICI SKOPJE MK, SEKAC ZA PLASTICNI CEVKI SKOPJE MK, SET BITOVI SKOPJE MK, SKALPELI SKOPJE MK, SPAKLA SKOPJE MK, SPAKLI SKOPJE MK, SPICESTI KLESTI SKOPJE MK, SRAFOVSKA ROBA STOKA SKOPJE MK, STABILNI CIRKULARI SKOPJE MK, STANLE FATMAX MACEDONIA, STANLEY FATMAX MAKEDONIJA, STANLEY MACEDONIA, STANLEY MAKEDONIJA, STOLARSKA STEGA SKOPJE MK, STOLARSKA VINKLA SKOPJE MK, STOLARSKI STEGI SKOPJE MK, STOLARSKI VINKLI SKOPJE MK, STOLARSKO RENDE SKOPJE MK, STOLNA BRUSALICA, STOLNA BRUSILKA SKOPJE MK, SVRZUVACKI ELEMENTI SKOPJE MK, TOPLOVOZDUSEN FEN SKOPJE MK, TORBI ZA ALAT SKOPJE MK, TRACNA BRUSALKA SKOPJE MK, TRACNI BRUSALICI SKOPJE MK, TRACNI BRUSALKI SKOPJE MK, TRACNI BRUSILICI SKOPJE MK, TRACNI BRUSILKI SKOPJE MK, TRIMERI SKOPJE MK, UBODNA PILA SKOPJE MK, UBODNA PILA SO LASER SKOPJE MK, UDAREN ODVRTUVAC SKOPJE MK, UDARNA BRUSALICA SKOPJE MK, UDARNA DUPCALKA SKOPJE MK, UDARNI DUPCALKI SKOPJE MK, USISIVAC ZA LISJA SKOPJE MK, USISIVACI ZA LISJA SKOPJE MK, VASERVAGA SKOPJE MK, VIBRACIONA BRUSALKA SKOPJE MK, VIBRACIONA BRUSILKA SKOPJE MK, VIBRACISKA BRUSALICA SKOPJE MK, VIBRACISKA BRUSILICA SKOPJE MK, VIBRACISKI BRUSALICI SKOPJE MK, VIBRACISKI BRUSILICI SKOPJE MK, VRTLIVO SECILO SKOPJE MK, VSISUVAC ZA LISJA SKOPJE MK, VSISUVACI ZA LISJA SKOPJE MK, ZASTITINI RAKAVICI SKOPJE MK, ZASTITNA MASKA MK, ZASTITNA OPREMA SKOPJE MK, ZASTITNI MASKI SKOPJE MK, ZIDARSKI CEKAN SKOPJE MK, ZIDARSKI CEKANI SKOPJE MK, АГОЛНА БРУСАЛИЦА, АГОЛНА БРУСАЛКА, АГОЛНА БРУСИЛИЦА МК, АГОЛНА БРУСИЛКА, АГОЛНИ БРУСАЛИЦИ МК, АГОЛНИ БРУСАЛКИ, АГОЛНИ БРУСИЛИЦИ, АГОЛНИ БРУСИЛКИ, АКУ ДУПЧАЛКА, АКУ ДУПЧАЛКИ, АКУ ЗАБИВАЧ, АКУ ОДВРТУВАЧ, АКУМУЛАТОРСКИ АЛАТ МК, АКУМУЛАТОРСКИ ОДВРТУВАЧ, АЛАТ ЗА ОБРАБОТКА НА МАТЕРИЈАЛИ, АЛАТИ И МАШИНИ СКОПЈЕ МК, АЛИГАТОР ПИЛИ МК, БАТЕРИСКИ МАШИНИ СКОПЈЕ МК, БРАВАРСКИ ЧЕКАН, БРАВАРСКИ ЧЕКАНИ, БРАВИ, БРЗОСТЕЗНИ ДУПЧАЛКИ МК, БРУСАЛИЦА, БРУСАЛИЦИ СКОПЈЕ, БРУСАЛКИ, БРУСИЛИЦА, БРУСИЛИЦИ СКОПЈЕ, ВАСЕРВАГА, ВИБРАЦИОНА БРУСАЛКА, ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА МК, ВИБРАЦИСКА БРУСАЛИЦА, ВИБРАЦИСКА БРУСИЛИЦА МК, ВИБРАЦИСКИ БРУСАЛИЦИ, ВИБРАЦИСКИ БРУСИЛИЦИ СКОПЈЕ, ВРТЛИВО СЕЧИЛО, ВСИСУВАЧ ЗА ЛИСЈА, ВСИСУВАЧИ ЗА ЛИСЈА, ГАРНИТУРИ ПРИБОР, ГЕР ПИЛИ, ГЛОДАЛКА, ГЛОДАЛКИ, ГРАДИНАРСКИ АЛАТ МК, ГРАДИНАРСКИ НОЖИЦИ, ДИГАЛКИ ЗА КОЛИ СКОПЈЕ МК, ДИГИТАЛЕН, ДУВАЧ ЗА ЛИСЈА, ДУВАЧИ ЗА ЛИСЈА МК, ДУПЧАЛКА СО БРЗОСТЕЗЕН ФУТЕР, ДУПЧАЛКИ, ДУПЧАЛКИ СО БРЗОСТЕЗЕН ФУТЕР, ЕКСЦЕНТАР БРУСАЛИЦИ МК, ЕКСЦЕНТАР БРУСАЛКА, ЕКСЦЕНТАР БРУСАЛКИ, ЕКСЦЕНТАР БРУСИЛИЦИ МК, ЕКСЦЕНТАР БРУСИЛКИ, ЕЛЕКТРИЧЕН СТРУГАЧ, ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР, ЕЛЕКТРИЧЕН УДАРЕН ЧЕКАН, ЕЛЕКТРИЧНА КОСАЛКА ЗА ТРЕВА, ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА ЗА ТРЕВА, ЕЛЕКТРИЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА, ЕЛЕКТРИЧНИ НОЖИЦИ ЗА КАСТРЕЊЕ, ЕЛЕКТРИЧНИ НОЖИЦИ ЗА ЛИМ, ЕЛЕКТРО ПНЕВМАТСКИ ЧЕКАН, ЕЛЕКТРОПНЕВМАТСКИ ЧЕКАНИ СКОПЈЕ МК, ЕЛЕКТРОПНЕВМТСКИ ЧЕКАН, ЗАШТИТЕН ШЛЕМ MK, ЗАШТИТНА ОПРЕМА СКОПЈЕ МК, ЗАШТИТНИ МАСКИ, ЗАШТИТНИ РАКАВИЦИ, ЅИДАРСКИ ЧЕКАН, ЅИДАРСКИ ЧЕКАНИ МК, ИГЛЕСТИ ТУРПИИ МК, ИНДУСТРИСКИ ФЕНОВИ МК, КАБЛИ ЗА ПАЛЕЊЕ, КАЛАП ЗА СЕЧЕЊЕ ЛАМИНАТ, КАТАНЦИ, КЛЕШТА ЗА ПОП НИТНИ МК, КЛЕШТА СО ВРТЛИВА ГЛАВА, КЛЕШТИ, КЛЕШТИ ЗА ПОП НИТНИ, КОМБИНИРАН ЧЕКАН МК, КОНЕЦ ЗА ОБЕЛЕЖУВАЊЕ, КОСИЛИЦИ ЗА ТРЕВА, КОСИЛИЦИ ЗА ТРЕВА МК, КОСИЛКИ, КОСИЛКИ ЗА ТРЕВА, КРУЖНА ПИЛА, КРУЖНИ ПИЛИ МК, КРУЖНО ЛИНИСКИ ЛАСЕР, КРЦКАЛКИ МК, КУТИИ ЗА АЛАТИ, КУФЕР ЗА АЛАТ, КУФЕРИ ЗА АЛАТ МК, ЛАСЕР СО ТОЧКА И ЛИНИЈА, ЛИБЕЛА, ЛИБЕЛА СО КОНЕЦ, ЛИБЕЛИ МК, ЛИНЕАРНА БРУСАЛИЦА, ЛИНЕАРНА БРУСИЛКА, ЛИСИЧЈА ОПАШКА МК, ЛИСИЧЈА ПИЛА, ЛИСТОВИ ЗА УБОДНА ПИЛА, МАЛИ КУЈНСКИ АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО, МАСЛА И МАСТИ СКОПЈЕ МК, МЕРНИ ИНСТРУМЕНТИ МК, МЕТАЛНИ СТРУГАЛА, МЕТАЛНО СТРУГАЛО, МОТОРНИ МАСЛА СКОПЈЕ МК, МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН АЛАТ, МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛАТКА, МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ АЛАТКИ, НАСАДНИ КЛУЧЕВИ И АЛАТКИ, НОЖИЦИ ЗА ГРАНКИ, НОЖИЦИ ЗА ЖИВА ОГРАДА, НОЖИЦИ ЗА КАСТРЕЊЕ, НОЖИЦИ ЗА ЛИМ, НОЖИЦИ ЗА ЛИМ МК, НОЖИЦИ ЗА ЛИМ ПРАВИ, НОЖИЦИ ЗА ТРЕВА, ОДВРТУВАЧ СО КРЦКАЛО, ОДВРТУВАЧИ И БИТОВИ, ОДВРТУВАЧИ СО КРЦКАЛО, ОДМАСТУВАЧИ СКОПЈЕ МК, ОПРЕМА ЗА РАБОТИЛНИЦИ, ОРГАНИЗАТОР ЗА АЛАТ, ПИЛА АЛИГАТОР, ПИЛА ЗА ГИПС, ПИЛА ЗА ДРВО, ПИЛИ, ПИЛИ ЗА ГИПС МК, ПИЛИ ЗА ДРВО МК, ПНЕВМАТСКИ УДАРЕН ЧЕКАН, ПОВЕЌЕНАМЕНСКА ПИЛА МК, ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ КЛЕШТИ МК, ПОТЕЗНА ПИЛА, ПОТЕЗНИ ПИЛИ, ПРИБОР, РАКАВИЦИ, РАКАВИЦИ ЗА РАБОТА, РАКАВИЦИ ЗА РАБОТНИЦИ, РАЧЕН АЛАТ СКОПЈЕ МК, РАЧНА КОСИЛКА ЗА ТРЕВА, РАЧНА ХЕФТАЛИЦА, РЕЖЕН АЛАТ СКОПЈЕ МК, РЕЦИПРОЧНИ ПИЛИ, РОТАЦИОНА БРУСАЛИЦА МК, РОТАЦИОНА БРУСАЛКА, РОТАЦИОНА БРУСИЛИЦА СКОПЈЕ, РОТАЦИОНА БРУСИЛКА, РОТАЦИОНИ БРУСАЛИЦИ, РОТАЦИОНИ БРУСИЛИЦИ, СВРЗУВАЧКИ ЕЛЕМЕНТИ СКОПЈЕ МК, СЕКАЧ ЗА ПЛАСТИЧНИ ЦЕВКИ, СЕТ БИТОВИ, СКАЛПЕЛИ, СТАБИЛНИ ЦИРКУЛАРИ МК, СТЕГИ, СТОЛАРСКА ВИНКЛА, СТОЛАРСКА СТЕГА, СТОЛАРСКИ ВИНКЛИ, СТОЛАРСКИ СТЕГИ СКОПЈЕ, СТОЛАРСКО РЕНДЕ, СТОЛНА БРУСАЛИЦА, СТОЛНА БРУСИЛКА, ТОПЛОВОЗДУШЕН ФЕН, ТОРБИ ЗА АЛАТ МК, ТРАЧНА БРУСАЛКА, ТРАЧНИ БРУСАЛИЦИ МК, ТРАЧНИ БРУСАЛКИ, ТРАЧНИ БРУСИЛИЦИ МК, ТРАЧНИ БРУСИЛКИ, ТРИМЕРИ, УБОДНА ПИЛА, УБОДНА ПИЛА СО ЛАСЕР, УДАРЕН ОДВРТУВАЧ, УДАРНА БРУСАЛИЦА, УДАРНА ДУПЧАЛКА, УДАРНА ДУПЧАЛКА МК, УДАРНИ ДУПЧАЛКИ, УСИСИВАЧ ЗА ЛИСЈА, УСИСИВАЧИ ЗА ЛИСЈА МК, ФЕН ЗА ТОПОЛ ВОЗДУХ МК, ФРЕЗИ, ХТЗ, ЦИРКУЛАР, ЦИРКУЛАРИ СКОПЈЕ, ЦИРКУЛАРНА ПИЛА, ЦРНА КРЕДА, ЧЕКАН, ЧЕКАНИ, ШПАКЛА, ШПАКЛИ МК, ШПИЦЕСТИ КЛЕШТИ, ШРАФОВСКА РОБА СТОКА СКОПЈЕ МК, УДАРНА ДУПЧАЛКА,

 

 

 

 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image