Najkvaliteten rebrast lim I limeni proizvodi,proizvodstvo na profiliran lim,trapezen lim,ramen plastificiran lim,pocinkuvan lim,lim keramidi,limeni krovni konstrukcii,oluci,snegobrani,kalkani,dolii, borii za domakinstvoto,masinsko rebrovanje na lim,apkanovanje do 8 mm

ЛИМ И ЛИМЕНИ ПРОИЗВОДИ, ОЛУЦИ, 

ГИПС-КАРТОН - RIGIPS, 

ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ И ИЗВЕДБА

БИГМАК - водечка фирма од областа на: 

 • Производство на профилиран наребрен пластифициран лим
 • Производство на целокупна лимарска галантерија
 • Производство на елементи за сува градба
 • Официјален увозник на програмата на RIGIPS
 • Надолжно сечење на лим (слитување) со дебелина од 0,4 до 2 mm 

Услуги:

БИГМАК врши монтажа со стручни мобилни екипи кои изведуваат монтирање на кровови од:

 • пластифициран,
 • алуминиумски,
 • поцинкуван лим,
 • комплет со сите врзани елементи,
 • олуци и опшивки... 

Исто така врши монтажа на челични конструкции, вентилација, изолација, гипс картон плочи и друго. 

БИГМАК врши сечење и монтажа на кровни и фасадни панели.

 

Повеќе информации за објектите и конструкциите што ги имаме изработено можете да најдете погледенте во портфолиото на нашата веб страница.

REBRAST LIM I LIMENI PROIZVODI

BIGMAK SKOPJE

BIGMAK SKOPJE
Najkvaliteten rebrast lim i limeni proizvodi, proizvodstvo na profiliran lim, trapezen lim, ramen plastificiran lim, pocinkuvan lim, lim keramidi, limeni krovni konstrukcii, oluci, snegobrani, kalkani, dolii, borii za domakinstvoto, masinsko rebrovanje na lim, apkanovanje do 8 mm...

ЛЕНИКС

ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ

   

ТРАДИЦИЈА - КВАЛИТЕТ - ЛИДЕР ВО МАКЕДОНИЈА!

Леникс – градежна лимарија и профилиран лим

Лимените фасади се функционални, лимените кровови се модерни, лимените олуци се

стабилни.

Карактеристиките ги комбинираме, додаваме, истражуваме, вложуваме... создаваме нов,

животен и работен простор за Вас и генерациите кои доаѓаат.

Во производната програма на Леникс ќе најдете:

 • Фасаден лим
 • пластифициран лим
 • ребраст лим
 • трапезен кровен лим
 • универзален кровен лим
 • олуци
 • држачи за олуци
 • снегобрани
 • опшивки.... и се што е потребно вашата куќа да изгледа прекрасно! 

         ЗЕМАМЕ МЕРКА,

            ИЗРАБОТУВАМЕ ОД ВРВЕН ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ

                И ВРШИМЕ ПРОФЕСИОНАЛНА МОНТАЖА! 

ОДБЕРЕТЕ ВИСИНА И ШИРИНА НА РЕБРОВАНИОТ ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, ОДБЕРЕТЕ БОЈА...  ОСТАНАТОТО ПРПУШТЕТЕ НИ ГО НАМ!

REBRAST LIM I LIMENI PROIZVODI

LENIKS

LENIKS
Najkvaliteten rebrast lim I limeni proizvodi, proizvodstvo na profiliran lim,trapezen lim,ramen plastificiran lim,pocinkuvan lim,lim keramidi,limeni krovni konstrukcii,oluci,snegobrani,kalkani,dolii, borii za domakinstvoto,masinsko rebrovanje na lim,apkanovanje do 8 mm

ИНЖЕНЕРИНГ ТРЕЈД  - специјализирано претпријатие за кровопокривачки работи и Ви нуди комплетни и професионални решенија за покривање на секаков вид на објекти.

Вршиме продажба, обработка, транспорт и монтажа на пластифициран лим во сите бои и дебелини, како и поцинкуван, алуминиумски и бакарен лим.

Вршиме машинска обработка на лимот во зависност од потребите и барањата на клиентот.

Обработка на лим во форма на трапез, ламперија и керамида во неограничена должина. 

 • Поцинкуван лим
 • Пластифициран лим во сите бои и димензии (класа I и II)
 • Алуминиумски лим
 • Бакарен лим
 • Бродски лим
 • Хоризонтални и вертикални олуци
 • Силикони и разна штрафовска стока
 • Изработка на разновидни лимени производи,
 • Корпи за отпадоци,
 • Метални сталажи,
 • Огради и сл. 

Во текот на изминатите години изградивме богато портфолио на успешно извршени проекти, остваривме соработка со најголемите градежни компании во Република Македонија како и континуирана соработка со голем број на надворешни стручни соработници, професионалци во својата дејност, што воедно претставува потврда за сериозноста, квалитетот и капацитетот на самата компанија.

Илјадници куќи, згради, хотели, производствени хали, клинички центри, спортски сали, училишта и факултети се одлучија за квалитетен производ и професионална услуга.

REBRAST LIM I LIMENI PROIZVODI

INZENERING TREJD

INZENERING TREJD
Najkvaliteten rebrast lim I limeni proizvodi,proizvodstvo na profiliran lim,trapezen lim,ramen plastificiran lim,pocinkuvan lim,lim keramidi,limeni krovni konstrukcii,oluci,snegobrani,kalkani,dolii, borii za domakinstvoto,masinsko rebrovanje na lim,apkanovanje do 8 mm

КЕНТАУР-ИМПЕКС е трговско друштво со 100 % домашен капитал.

Седиштето на друштвото е во непосредна близина на Скопскиот саем, во модерни новоизградени деловни објекти.

Една од основните дејности на друштвото е увоз и продажба на метали и тоа пластифициран, поцинкуван, топло валан, ладно валан и алуминиумски лим, панели и метални профили.

Производството е  дејност во која се повеќе се инвестира во нови современи машини.Опфаќа производство на профилирани наребрени лимени табли во форма на КЕРАМИДА И ТРАПЕЗ од пластифициран и поцинкуван лим, профили за таван – ХАНТЕР ДАГЛАС, поцинкувани профили и спојници за климатизација.

Новина во производството е модерна производна линија за производство на хоризонтални полукружни и вертикални кружни ОЛУЦИ од пластифициран лим како и целокупна ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА (држачи, опшивки, ветерлајсни, снегобрани и др.).

Производството опфаќа и конфекционирање на поцинкуван лим по нарачка на купувачот.

Најнов производ и единствен во Македонија е OFFICE КОНТЕЈНЕР, изработен од сендвич полиуретански панели со комплетна електрична инсталација, PVC прозори и водоотпорен гумен под.

Услужната дејност опфаќа изработка на метални конструкции, монтажа на кровови на куќи, стамбени згради и индустриски објекти од лим во форма на трапез или керамида, изработка на фасади и монтажа на кровни и ѕидни полиуретански панели.

Во состав на Друштвото работи и ЦАРИНСКИ СКЛАД на површина од 700 m2.

Тоа што КЕНТАУР-ИМПЕКС го издвојува како лидер во однос на останатите е големиот асортиман на производи,сопствениот возен парк за транспорт на робата,современиот систем на ЛОКАЛНО ЦАРИНЕЊЕ, брзата и висококвалитетна монтажа и изведба, професионалниот кадар и определбата секогаш да бидеме подобри од другите.

REBRAST LIM I LIMENI PROIZVODI

KENTAUR - IMPEX

KENTAUR - IMPEX

 

 

 

ALUMINIUMSKI LIM SKOPJE MK, BAKAREN LIM SKOPJE MK, BORII, BORII SKOPJE MK, BRODSKI LIM MK, BRODSKI LIM SKOPJE MK, DEKORATIVNI APLIKACII, DRZACI ZA SPUSTENI TAVANI, HORIZONTALNI I VERTIKALNI OLUCI MK, HORIZONTALNI I VERTIKALNI OLUCI SKOPJE MK, HORIZONTALNI OLUCI MK, HORIZONTALNI OLUCI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA KORPI ZA OTPADOCI MK, IZRABOTKA NA KORPI ZA OTPADOCI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA LIM PO MERKA, IZRABOTKA NA LIM PO MERKA SKOPJE MK, IZRABOTKA NA LIM PO NARACKA, IZRABOTKA NA LIM PO NARACKA SKOPJE MK, IZRABOTKA NA LIMENI OGRADI MK, IZRABOTKA NA LIMENI OGRADI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA METALNI STALAZI MK, IZRABOTKA NA METALNI STALAZI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA SNEGOBRANI, IZRABOTKA NA SPUSTENI TAVANI, IZRBOTKA NA SNEGOBRANI SKOPJE MK, IZVEDUVACI NA GRADEZNI RABOTI MK, KORPI ZA OTPADOCI MK, KORPI ZA OTPADOCI SKOPJE MK, KROVOPOKRIVACKI RABOTI, KROVOPOKRIVACKI RABOTI MK, LIM GERAMIDA MK, LIM GERAMIDA SKOPJE MK, LIM MK, LIM PO NARACKA MK, LIM PO NARACKA SKOPJE MK, LIM TRAPEZ MK, LIM TRAPEZ SKOPJE MK, LIM VO FORMA NA KERAMIDA MK, LIM VO FORMA NA KERAMIDA SKOPJE MK, LIM VO FORMA NA TRAPEZ MK, LIM VO FORMA NA TRAPEZ SKOPJE MK, LIM ZA IZOLACIJA, LIM ZA IZOLACIJA SKOPJE MK, LIMARSKA GALANTERIJA MK, LIMARSKA GALANTERIJA SKOPJE MK, LIMENI OGRADI MK, LIMENI OGRADI SKOPJE MK, LIMENI PROIZVODI MK, LIMENI PROIZVODI SKOPJE MK, LIMENI TABLI, LIMENI TABLI SKOPJE MK, MASINSKA OBRABOTKA NA LIM, MASINSKA OBRABOTKA NA LIM SKOPJE MK, METALNI PROFILI CENA MK, METALNI PROFILI CENA SKOPJE MK, METALNI PROFILI МК, METALNI STALAZI MK, METALNI STALAZI SKOPJE MK, MONTAZA NA ALUMINIUMSKI LIM, MONTAZA NA ALUMINIUMSKI LIM SKOPJE MK, MONTAZA NA BAKAREN LIM, MONTAZA NA BAKAREN LIM SKOPJE MK, MONTAZA NA OLUCI, MONTAZA NA OLUCI SKOPJE MK, MONTAZA NA PLASTIFICIRAN LIM, MONTAZA NA PLASTIFICIRAN LIM SKOPJE MK, MONTAZA NA POCINKUVAN LIM, MONTAZA NA POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, MONTAZA NA SNEGOBRANI, MONTAZA NA SNEGOBRANI SKOPJE MK, OBLOZUVANJE NA DZIDOVI MK, OBLOZUVANJE NA ZIDOVI MK, OBRABOTKA NA ALUMINIUMSKI LIM MK, OBRABOTKA NA ALUMINIUMSKI LIM SKOPJE MK, OBRABOTKA NA BAKAREN LIM, OBRABOTKA NA BAKAREN LIM SKOPJE MK, OBRABOTKA NA LIM VO FORMA NA LAMPERIJA, OBRABOTKA NA LIM VO FORMA NA LAMPERIJA SKOPJE MK, OBRABOTKA NA LIM VO FORMA NA TRAPEZ, OBRABOTKA NA LIM VO FORMA NA TRAPEZ SKOPJE MK, OBRABOTKA NA PLASTIFICIRAN LIM, OBRABOTKA NA PLASTIFICIRAN LIM SKOPJE MK, OBRABOTKA NA POCINKUVAN LIM, OBRABOTKA NA POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, OGRADI OD LIM MK, OGRADI OD LIM SKOPJE MK, OPSIVANJE NA FASADI MK, OPSIVANJE NA FASADI SKOPJE MK, PANELI I METALNI PROFILI MK, PANELI I METALNI PROFILI SKOPJE MK, POCINKUVAN LIM MK, POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, PODKONSTRUKCIJA ZA SPUSTENI TAVANI, POKRIVACKI ELEMENTI, POKRIVACKI ELEMENTI MK, POKRIVANJE NA KROVNI KONSTRUKCII, POKRIVANJE NA KROVNI KONSTRUKCII SKOPJE MK, POKRIVANJE NA KROVOVI MK, POKRIVANJE NA KROVOVI SKOPJE MK, POKRIVANJE NA KROVOVI SO LIM MK, POKRIVANJE NA KROVOVI SO LIM SKOPJE MK, POKRIVKI I POKRIVNI ELEMENTI, POKRIVKI I POKRIVNI ELEMENTI SKOPJE MK, POKRIVNI ELEMENTI MK, POKRIVNI SISTEMI MK, POLUKRUZNI OLUCI, POLUKRUZNI OLUCI SKOPJE MK, PRODAZBA NA ALUMINIUMSKI LIM, PRODAZBA NA ALUMINIUMSKI LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA BAKAREN LIM MK, PRODAZBA NA BAKAREN LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA BRODSKI LIM MK, PRODAZBA NA BRODSKI LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA HORIZONTALNI OLUCI MK, PRODAZBA NA HORIZONTALNI OLUCI SKOPJE MK, PRODAZBA NA METALNI STALAZI MK, PRODAZBA NA METALNI STALAZI SKOPJE MK, PRODAZBA NA OLUCI, PRODAZBA NA OLUCI SKOPJE MK, PRODAZBA NA PLASTIFICIRAN LIM, PRODAZBA NA PLASTIFICIRAN LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA PLASTIFICIRAN LIM VO BOJA MK, PRODAZBA NA PLASTIFICIRAN LIM VO BOJA SKOPJE MK, PRODAZBA NA POCINKUVAN LIM, PRODAZBA NA POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA SNEGOBRANI MK, PRODAZBA NA SNEGOBRANI SKOPJE MK, PROFILI ZA SPUSTENI TAVANI MK, PROIZVODI OD LIM MK, PROIZVODI OD LIM SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA OLUCI MK, PROIZVODSTVO NA OLUCI SKOPJE MK, REBRAST LIM MK, REBRAST LIM SKOPJE MK, ROZETNI, SNEGOBRANI MK, SNEGOBRANI SKOPJE MK, TRANSPORT NA PLASTIFICIRAN LIM MK, TRANSPORT NA PLASTIFICIRAN LIM SKOPJE MK, TRANSPORT NA POCINKUVAN LIM MK, TRANSPORT NA POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, TRAPEZEN LIM, TRAPEZEN LIM SKOPJE MK, VALANI LIMOVI, VALANI LIMOVI SKOPJE MK, VERTIKALNI OLUCI MK, VERTIKALNI OLUCI SKOPJE MK, ZAVRSNI RABOTI VO GRADEZNISTVOTO MK, ZELEZNI KONSTRUKCII SKOPJE MK, АЛУМИНИУМСКИ ЛИМ, БАКАРЕН ЛИМ, БОРИИ, БРОДСКИ ЛИМ, ВАЛАНИ ЛИМОВИ, ВЕРТИКАЛНИ ОЛУЦИ, ГРАДЕЖНИ ФИРМИ, ИЗРАБОТКА НА КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ, ИЗРАБОТКА НА ЛИМ ПО МЕРКА, ИЗРАБОТКА НА ЛИМ ПО НАРАЧКА, ИЗРАБОТКА НА ЛИМЕНИ ОГРАДИ, ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ СТАЛАЖИ, ИЗРАБОТКА НА СНЕГОБРАНИ, КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ, КРОВОПОКРИВАЧКИ РАБОТИ, ЛИМ ВО ФОРМА НА КЕРАМИДА, ЛИМ ВО ФОРМА НА ТРАПЕЗ, ЛИМ ГЕРАМИДА, ЛИМ ЗА ИЗОЛАЦИЈА, ЛИМ ПО НАРАЧКА, ЛИМ ТРАПЕЗ, ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА, ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА МК, ЛИМЕНИ ОГРАДИ, ЛИМЕНИ ПРОИЗВОДИ, ЛИМЕНИ ТАБЛИ, МАШИНСКА ОБРАБОТКА НА ЛИМ, МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ ЦЕНА, МЕТАЛНИ СТАЛАЖИ, МОНТАЖА НА АЛУМИНИУМСКИ ЛИМ, МОНТАЖА НА БАКАРЕН ЛИМ, МОНТАЖА НА ОЛУЦИ, МОНТАЖА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, МОНТАЖА НА ПОЦИНКУВАН ЛИМ, МОНТАЖА НА СНЕГОБРАНИ, ОБРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКИ ЛИМ, ОБРАБОТКА НА БАКАРЕН ЛИМ, ОБРАБОТКА НА ЛИМ ВО ФОРМА НА ЛАМПЕРИЈА, ОБРАБОТКА НА ЛИМ ВО ФОРМА НА ТРАПЕЗ, ОБРАБОТКА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, ОБРАБОТКА НА ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ОГРАДИ ОД ЛИМ, ОПШИВАЊЕ НА ФАСАДИ, ПОКРИВАЊЕ НА КРОВНИ КОНСТРУКЦИИ, ПОКРИВАЊЕ НА КРОВОВИ, ПОКРИВАЊЕ НА КРОВОВИ СО ЛИМ, ПОКРИВАЧКИ ЕЛЕМЕНТИ, ПОКРИВКИ И ПОКРИВНИ ЕЛЕМЕНТИ, ПОКРИВНИ ЕЛЕМЕНТИ, ПОКРИВНИ СИСТЕМИ, ПОЛУКРУЖНИ ОЛУЦИ, ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ПРОДАЖБА НА АЛУМИНИУМСКИ ЛИМ, ПРОДАЖБА НА БАКАРЕН ЛИМ, ПРОДАЖБА НА БРОДСКИ ЛИМ, ПРОДАЖБА НА ОЛУЦИ, ПРОДАЖБА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, ПРОДАЖБА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ ВО БОЈА, ПРОДАЖБА НА ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ПРОДАЖБА НА СНЕГОБРАНИ, ПРОДАЖБА НА ХОРИЗОНТАЛНИ ОЛУЦИ, ПРОИЗВОДИ ОД ЛИМ, ПРОИЗВОДСТВО НА ОЛУЦИ, РЕБРАСТ ЛИМ, РОЗЕТНИ, СНЕГОБРАНИ, ТРАНСПОРТ НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, ТРАНСПОРТ НА ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ТРАПЕЗЕН ЛИМ, ХОРИЗОНТАЛНИ И ВЕРТИКАЛНИ ОЛУЦИ, ХОРИЗОНТАЛНИ ОЛУЦИ, 

 

 

 

ALUMINIUMSKI LIM SKOPJE MK, BAKAREN LIM SKOPJE MK, BORII, BORII SKOPJE MK, BRODSKI LIM MK, BRODSKI LIM SKOPJE MK, DEKORATIVNI APLIKACII, DRZACI ZA SPUSTENI TAVANI, HORIZONTALNI I VERTIKALNI OLUCI MK, HORIZONTALNI I VERTIKALNI OLUCI SKOPJE MK, HORIZONTALNI OLUCI MK, HORIZONTALNI OLUCI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA KORPI ZA OTPADOCI MK, IZRABOTKA NA KORPI ZA OTPADOCI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA LIM PO MERKA, IZRABOTKA NA LIM PO MERKA SKOPJE MK, IZRABOTKA NA LIM PO NARACKA, IZRABOTKA NA LIM PO NARACKA SKOPJE MK, IZRABOTKA NA LIMENI OGRADI MK, IZRABOTKA NA LIMENI OGRADI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA METALNI STALAZI MK, IZRABOTKA NA METALNI STALAZI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA SNEGOBRANI, IZRABOTKA NA SPUSTENI TAVANI, IZRBOTKA NA SNEGOBRANI SKOPJE MK, IZVEDUVACI NA GRADEZNI RABOTI MK, KORPI ZA OTPADOCI MK, KORPI ZA OTPADOCI SKOPJE MK, KROVOPOKRIVACKI RABOTI, KROVOPOKRIVACKI RABOTI MK, LIM GERAMIDA MK, LIM GERAMIDA SKOPJE MK, LIM MK, LIM PO NARACKA MK, LIM PO NARACKA SKOPJE MK, LIM TRAPEZ MK, LIM TRAPEZ SKOPJE MK, LIM VO FORMA NA KERAMIDA MK, LIM VO FORMA NA KERAMIDA SKOPJE MK, LIM VO FORMA NA TRAPEZ MK, LIM VO FORMA NA TRAPEZ SKOPJE MK, LIM ZA IZOLACIJA, LIM ZA IZOLACIJA SKOPJE MK, LIMARSKA GALANTERIJA MK, LIMARSKA GALANTERIJA SKOPJE MK, LIMENI OGRADI MK, LIMENI OGRADI SKOPJE MK, LIMENI PROIZVODI MK, LIMENI PROIZVODI SKOPJE MK, LIMENI TABLI, LIMENI TABLI SKOPJE MK, MASINSKA OBRABOTKA NA LIM, MASINSKA OBRABOTKA NA LIM SKOPJE MK, METALNI PROFILI CENA MK, METALNI PROFILI CENA SKOPJE MK, METALNI PROFILI МК, METALNI STALAZI MK, METALNI STALAZI SKOPJE MK, MONTAZA NA ALUMINIUMSKI LIM, MONTAZA NA ALUMINIUMSKI LIM SKOPJE MK, MONTAZA NA BAKAREN LIM, MONTAZA NA BAKAREN LIM SKOPJE MK, MONTAZA NA OLUCI, MONTAZA NA OLUCI SKOPJE MK, MONTAZA NA PLASTIFICIRAN LIM, MONTAZA NA PLASTIFICIRAN LIM SKOPJE MK, MONTAZA NA POCINKUVAN LIM, MONTAZA NA POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, MONTAZA NA SNEGOBRANI, MONTAZA NA SNEGOBRANI SKOPJE MK, OBLOZUVANJE NA DZIDOVI MK, OBLOZUVANJE NA ZIDOVI MK, OBRABOTKA NA ALUMINIUMSKI LIM MK, OBRABOTKA NA ALUMINIUMSKI LIM SKOPJE MK, OBRABOTKA NA BAKAREN LIM, OBRABOTKA NA BAKAREN LIM SKOPJE MK, OBRABOTKA NA LIM VO FORMA NA LAMPERIJA, OBRABOTKA NA LIM VO FORMA NA LAMPERIJA SKOPJE MK, OBRABOTKA NA LIM VO FORMA NA TRAPEZ, OBRABOTKA NA LIM VO FORMA NA TRAPEZ SKOPJE MK, OBRABOTKA NA PLASTIFICIRAN LIM, OBRABOTKA NA PLASTIFICIRAN LIM SKOPJE MK, OBRABOTKA NA POCINKUVAN LIM, OBRABOTKA NA POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, OGRADI OD LIM MK, OGRADI OD LIM SKOPJE MK, OPSIVANJE NA FASADI MK, OPSIVANJE NA FASADI SKOPJE MK, PANELI I METALNI PROFILI MK, PANELI I METALNI PROFILI SKOPJE MK, POCINKUVAN LIM MK, POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, PODKONSTRUKCIJA ZA SPUSTENI TAVANI, POKRIVACKI ELEMENTI, POKRIVACKI ELEMENTI MK, POKRIVANJE NA KROVNI KONSTRUKCII, POKRIVANJE NA KROVNI KONSTRUKCII SKOPJE MK, POKRIVANJE NA KROVOVI MK, POKRIVANJE NA KROVOVI SKOPJE MK, POKRIVANJE NA KROVOVI SO LIM MK, POKRIVANJE NA KROVOVI SO LIM SKOPJE MK, POKRIVKI I POKRIVNI ELEMENTI, POKRIVKI I POKRIVNI ELEMENTI SKOPJE MK, POKRIVNI ELEMENTI MK, POKRIVNI SISTEMI MK, POLUKRUZNI OLUCI, POLUKRUZNI OLUCI SKOPJE MK, PRODAZBA NA ALUMINIUMSKI LIM, PRODAZBA NA ALUMINIUMSKI LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA BAKAREN LIM MK, PRODAZBA NA BAKAREN LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA BRODSKI LIM MK, PRODAZBA NA BRODSKI LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA HORIZONTALNI OLUCI MK, PRODAZBA NA HORIZONTALNI OLUCI SKOPJE MK, PRODAZBA NA METALNI STALAZI MK, PRODAZBA NA METALNI STALAZI SKOPJE MK, PRODAZBA NA OLUCI, PRODAZBA NA OLUCI SKOPJE MK, PRODAZBA NA PLASTIFICIRAN LIM, PRODAZBA NA PLASTIFICIRAN LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA PLASTIFICIRAN LIM VO BOJA MK, PRODAZBA NA PLASTIFICIRAN LIM VO BOJA SKOPJE MK, PRODAZBA NA POCINKUVAN LIM, PRODAZBA NA POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, PRODAZBA NA SNEGOBRANI MK, PRODAZBA NA SNEGOBRANI SKOPJE MK, PROFILI ZA SPUSTENI TAVANI MK, PROIZVODI OD LIM MK, PROIZVODI OD LIM SKOPJE MK, PROIZVODSTVO NA OLUCI MK, PROIZVODSTVO NA OLUCI SKOPJE MK, REBRAST LIM MK, REBRAST LIM SKOPJE MK, ROZETNI, SNEGOBRANI MK, SNEGOBRANI SKOPJE MK, TRANSPORT NA PLASTIFICIRAN LIM MK, TRANSPORT NA PLASTIFICIRAN LIM SKOPJE MK, TRANSPORT NA POCINKUVAN LIM MK, TRANSPORT NA POCINKUVAN LIM SKOPJE MK, TRAPEZEN LIM, TRAPEZEN LIM SKOPJE MK, VALANI LIMOVI, VALANI LIMOVI SKOPJE MK, VERTIKALNI OLUCI MK, VERTIKALNI OLUCI SKOPJE MK, ZAVRSNI RABOTI VO GRADEZNISTVOTO MK, ZELEZNI KONSTRUKCII SKOPJE MK, АЛУМИНИУМСКИ ЛИМ, БАКАРЕН ЛИМ, БОРИИ, БРОДСКИ ЛИМ, ВАЛАНИ ЛИМОВИ, ВЕРТИКАЛНИ ОЛУЦИ, ГРАДЕЖНИ ФИРМИ, ИЗРАБОТКА НА КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ, ИЗРАБОТКА НА ЛИМ ПО МЕРКА, ИЗРАБОТКА НА ЛИМ ПО НАРАЧКА, ИЗРАБОТКА НА ЛИМЕНИ ОГРАДИ, ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ СТАЛАЖИ, ИЗРАБОТКА НА СНЕГОБРАНИ, КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ, КРОВОПОКРИВАЧКИ РАБОТИ, ЛИМ ВО ФОРМА НА КЕРАМИДА, ЛИМ ВО ФОРМА НА ТРАПЕЗ, ЛИМ ГЕРАМИДА, ЛИМ ЗА ИЗОЛАЦИЈА, ЛИМ ПО НАРАЧКА, ЛИМ ТРАПЕЗ, ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА, ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА МК, ЛИМЕНИ ОГРАДИ, ЛИМЕНИ ПРОИЗВОДИ, ЛИМЕНИ ТАБЛИ, МАШИНСКА ОБРАБОТКА НА ЛИМ, МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ ЦЕНА, МЕТАЛНИ СТАЛАЖИ, МОНТАЖА НА АЛУМИНИУМСКИ ЛИМ, МОНТАЖА НА БАКАРЕН ЛИМ, МОНТАЖА НА ОЛУЦИ, МОНТАЖА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, МОНТАЖА НА ПОЦИНКУВАН ЛИМ, МОНТАЖА НА СНЕГОБРАНИ, ОБРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКИ ЛИМ, ОБРАБОТКА НА БАКАРЕН ЛИМ, ОБРАБОТКА НА ЛИМ ВО ФОРМА НА ЛАМПЕРИЈА, ОБРАБОТКА НА ЛИМ ВО ФОРМА НА ТРАПЕЗ, ОБРАБОТКА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, ОБРАБОТКА НА ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ОГРАДИ ОД ЛИМ, ОПШИВАЊЕ НА ФАСАДИ, ПОКРИВАЊЕ НА КРОВНИ КОНСТРУКЦИИ, ПОКРИВАЊЕ НА КРОВОВИ, ПОКРИВАЊЕ НА КРОВОВИ СО ЛИМ, ПОКРИВАЧКИ ЕЛЕМЕНТИ, ПОКРИВКИ И ПОКРИВНИ ЕЛЕМЕНТИ, ПОКРИВНИ ЕЛЕМЕНТИ, ПОКРИВНИ СИСТЕМИ, ПОЛУКРУЖНИ ОЛУЦИ, ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ПРОДАЖБА НА АЛУМИНИУМСКИ ЛИМ, ПРОДАЖБА НА БАКАРЕН ЛИМ, ПРОДАЖБА НА БРОДСКИ ЛИМ, ПРОДАЖБА НА ОЛУЦИ, ПРОДАЖБА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, ПРОДАЖБА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ ВО БОЈА, ПРОДАЖБА НА ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ПРОДАЖБА НА СНЕГОБРАНИ, ПРОДАЖБА НА ХОРИЗОНТАЛНИ ОЛУЦИ, ПРОИЗВОДИ ОД ЛИМ, ПРОИЗВОДСТВО НА ОЛУЦИ, РЕБРАСТ ЛИМ, РОЗЕТНИ, СНЕГОБРАНИ, ТРАНСПОРТ НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ, ТРАНСПОРТ НА ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ТРАПЕЗЕН ЛИМ, ХОРИЗОНТАЛНИ И ВЕРТИКАЛНИ ОЛУЦИ, ХОРИЗОНТАЛНИ ОЛУЦИ,
 • image
 • GORSKA
 • DERMA GIF
 • image