STAR RENT A CAR Ви нуди изнајмување на возила по одлични цени и достапност на персоналот 24/7. 

STAR RENT A CAR располага со возила што ќе ги задоволат сите ваши потреби.

 • Возила од мала класа - FORD FIESTA/FIAT PUNTO,
 • Возила од средна класа - FORD FOCUS,
 • Возила од средно висока класа - KIA MAGENTIS
 • Комби 8+1 - OPEL VIVARO/RENAULT TRAFIC
 • Дизел возила - RENAULT MEGANE/CITROEN ELYSEE/FIAT LINEA 

Шофер вожња

За задоволување на Вашите потреби STAR RENT A CAR располага со различни возила било да се работи за шофер вожња во градот, град до град или од Вашиот хотел или од Вашата канцеларија до било која дестинација што Вие ќе ја изберете.

Нашите шофери говорат англиски јазик и Ви се на располагање во било кое време.

За дополнителни информации Ве молиме да се обратите директно во пословницата.

Chauffeur Drive

A variety of cars are available to service your needs, within the same city or city-to-city, from your hotel or your office. English speaking chauffeurs are at your disposal at any time you wish.

With the help of our services you can easily book your desired transport. With the help of the reservation form you are welcome to receive additional information and to specify order details.

Wide range of transport services and loyal approach to our clients allows you to order a minivan, or a car with the driver in the most suitable way.

Our highly skilled stuff will do the best to make you satisfied with STAR RENT A CAR Chauffeur Drive services.

For more details please contact the office.

Долг наем

Без разлика каде патувте и колку долго STAR RENT A CAR може да Ви понуди одлична селекција од возила за да Вашето патување биде незаборавно,удобно и забавно.

Многу возачи се одлучуваат за долг наем отколку за другите начини на патување како што се: автобус, воз, такси и тн, бидејќи со долгиот наем од STAR RENT A CAR добивате сопствено возило кое Ви е достапно во секое време по економична цена без трошоци за одржување на истото.

STAR RENT A CAR

Adress: str. Naum Naumovski Borce No 87 lok. 6 

Адреса: ул. Наум Наумовски Борче бр.87 локал бр.5

RENT A CAR

STAR RENT A CAR

STAR RENT A CAR
Rent a car agencii,iznajmuvanje na kombinja, avtomobili I luksuzni vozila,transport na delegacii I VIP licnosti,iznajmuvanje na vozila na pokratok I na podolg vremenski interval,iznajmuvanje na vozilo so vozac,golema flota od novi,kompletno osigurani vozila,rent a car uslugi po najpovolni ceni

МИДА РЕНТ А КАР

MIDA RENT A CAR

Покрај тековното работење нашата куќа МИДА Рент а Кар Турс има успешна деловна соработка со сите државни институции на полето на превоз и прифат на странски ВИП гости - делегации, организирање на хотелско сместување, авио билети, превоз и прифат на придружбата на официјалните делегации, како и организирање на конференции, конгреси и семинари. 

Корисници на нашите услуги се и странските дипломатско-конзуларни претставништва акредитирани во Скопје: Амбасадата на САД, Амбасадата на СР Германија, Амбасадата на Р. Франција, Канцеларијата за врски на Р. Грција и други.

Во согласност со постојаниот развој на нашата компанија, ја зголемуваме нашата понуда на услуги.

МИДА Рент а Кар Турс е сместена во просториите на Бизнис Центарот МИДА во Скопје и Аеродромот Александар Велики, така што технички и кадровски сме подготвени професионално да одговориме на Вашите барања.

Macedonia Rent a Car Booking (MIDA), located within the premises of Skopje “Alexander The Great” Airport and headquartered in “Business Center MIDA” in Skopje, is one of the best rent a car companies in Macedonia. 

As a proud rent a car booking leader Macedonia Rent a Car Booking offers a variety of transfer services in and around Skopje, as well as any location in Macedonia, including shuttle transfers for small groups and large families, or private transfers for couples and single travelers.

Macedonia Rent a Car Booking has a successful business cooperation with all Government Institutions for the purposes of transportation and accommodation of foreign VIP guests-delegations.

In addition to organizing hotel accommodation, transport and services to the members and staff of official delegations, we also assist them with organizing conferences, congresses and seminars.

For longer period Macedonia Rent a Car Booking cooperates with the Ministry of Foreign Affairs, Office of the Prime Minister, Office of the President, The Parliament of the Republic of Macedonia, Ministry of Interior, Ministry of Defense, and other national and foreign agencies and organizations.

Regardless of your purpose of travel, with 80 vehicles at low rates and exceptional services, Macedonia Rent a Car Booking can provide you with a quality transport to suit your travel needs.

Weather you are visiting Skopje or any other location in Macedonia, we are technically equipped and staffed to professionally respond to your requirements and add you to our list of invaluable clients and friends.

Macedonia Rent a Car Booking is looking forward to establishing a fruitful and successful cooperation.

RENT A CAR

MIDA RENT A CAR

MIDA RENT A CAR

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

BEST RENT A CAR AGENCY IN SKOPJE MACEDONIA, CAR HIRE IN MACEDONIA, CAR HIRE IN SKOPJE, CAR HIRE MACEDONIA, CAR HIRE MK, CAR HIRE OHRID, CAR HIRE SKOPJE, CAR RENTAL MACEDONIA, CAR RENTAL MK, CAR RENTAL SKOPJE, CAR RENTALS MACEDONIA, CAR RENTALS MK, CAR RENTALS OHRID, CAR RENTALS SKOPJE, CAR SERVICE, CHAUFFEUR SERVICE MACEDONIA MK, CHAUFFEUR SERVICE OHRID, CHAUFFEUR SERVICE SKOPJE, CHEAP RENT A CAR AGENCY IN SKOPJE MACEDONIA, GROUP TRANSPORT MACEDONIA MK, GROUP TRANSPORT OHRID, GROUP TRANSPORT SKOPJE, IZNAJMUVANJE AVTOMOBIL, IZNAJMUVANJE KOLI, IZNAJMUVANJE KOLI MK, IZNAJMUVANJE KOLI SKOPJE, IZNAJMUVANJE KOLI VO SKOPJE, IZNAJMUVANJE LIMUZINA, IZNAJMUVANJE LIMUZINA MK, IZNAJMUVANJE LIMUZINA SKOPJE, IZNAJMUVANJE LIMUZINA VO SKOPJE, IZNAJMUVANJE LIMUZINA ZA SVADBA, IZNAJMUVANJE NA KOLI, IZNAJMUVANJE NA KOLI VO SKOPJE, IZNAJMUVANJE NA LIMUZINA, IZNAJMUVANJE NA LIMUZINA SKOPJE, IZNAJMUVANJE NA LIMUZINA VO SKOPJE, MACEDONIA CAR HIRE, MACEDONIA CAR RENTALS, MACEDONIA RENT A CAR, MACEDONIA RENT A CAR BOOKING, MACEDONIA SHUTTLEE TRANSFER, MACEDONIA VAN HIRE, OHRID CAR RENTALS, RENT A CAR AGENCII, RENT A CAR AGENCII SKOPJE, RENT A CAR AGENCII VO OHRID, RENT A CAR AGENCII VO SKOPJE, RENT A CAR AGENCIJE MAKEDONIJA, RENT A CAR AGENCIJE SKOPLJE, RENT A CAR AGENCY IN SKOPJE MACEDONIA, RENT A CAR AGENCY MACEDONIA, RENT A CAR AGENCY SKOPJE, RENT A CAR AIRPORT OHRID, RENT A CAR AIRPORT SKOPJE, RENT A CAR BOOKING IN SKOPJE, RENT A CAR BOOKING MACEDONIA, RENT A CAR BOOKING SKOPJE, RENT A CAR COMPANIJA MK, RENT A CAR COMPANY IN OHRID, RENT A CAR COMPANY IN SKOPJE, RENT A CAR COMPANY MACEDONIA, RENT A CAR COMPANY MK, RENT A CAR COMPANY OHRID, RENT A CAR COMPANY SKOPJE, RENT A CAR FROM OHRID AIRPORT, RENT A CAR FROM SKOPJE AIRPORT, RENT A CAR IN SKOPJE, RENT A CAR KOMPANIJA, RENT A CAR KOMPANIJA SKOPJE, RENT A CAR MACEDONIA, RENT A CAR MACEDONIA SKOPJE, RENT A CAR MACEDONIJA, RENT A CAR MAKEDONIJA, RENT A CAR MK, RENT A CAR OHRID AIRPORT, RENT A CAR PONUDA, RENT A CAR PONUDA MAKEDONIJA, RENT A CAR PONUDA MK, RENT A CAR PONUDA SKOPJE, RENT A CAR PRICE LIST MACEDONIA, RENT A CAR PRICE LIST MK, RENT A CAR PRICE LIST SKOPJE, RENT A CAR PRICE MACEDONIA, RENT A CAR PRICE SKOPJE, RENT A CAR PRICES SKOPJE MACEDONIA, RENT A CAR SKOPJE, RENT A CAR SKOPJE AIRPORT, RENT A CAR SKOPJE CENI, RENT A CAR TRANSPORTATION MK, RENT A CAR TRANSPORTATION SKOPJE, RENT A CAR VO MAKEDONIJA, RENT A CAR&VAN, RENT A KAR SKOPJE MK, RENT A MINI BUS MACEDONIA, RENT A MINI BUS SKOPJE, RENT A MINI BUS SKOPJE MACEDONIA, RENT A MINIBUS MACEDONIA, RENT A MINIBUS SKOPJE, RENT A MINIBUS SKOPJE MACEDONIA, RENT CAR SKOPJE, RENTAL CAR MACEDONIA, RENTAL CAR MK, RENTAL CAR OHRID, RENTAL CAR SKOPJE, RENTAL CARS MK, ROAD TRIPS MACEDONIA MK, ROAD TRIPS OHRID, ROAD TRIPS SKOPJE, SHUTTLE TRANSFER IN MACEDONIA, SHUTTLE TRANSFER IN SKOPJE, SHUTTLE TRANSFER MACEDONIA, SKOPJE AIRPORT RENT A CAR, SKOPJE CAR HIRE, SKOPJE CAR RENTALS, SKOPJE RENT A CAR, SKOPJE SHUTTLE TRANSFER, SKOPJE VAN HIRE, TRANSFER MK, TRANSFER SERVICE SKOPJE MACEDONIA, TRANSFER SERVICES SKOPJE MACEDONIA, TRANSPORT AND SERVICE MK, TRANSPORT AND SERVICE SKOPJE, TRANSPORT SERVICES MK, TRANSPORT SERVICES SKOPJE, TRANSPORTATION FROM AIRPORT MACEDONIA MK, TRANSPORTATION FROM AIRPORT OHRID, TRANSPORTATION FROM AIRPORT SKOPJE, TRANSPORTATION OHRID, TRANSPORTATION SKOPJE, VAN HIRE IN MACEDONIA, VAN HIRE IN SKOPJE, VAN HIRE MACEDONIA, VAN HIRE SKOPJE, VIP GOSTI, VIP GOSTI SKOPJE MK, VIP GOSTI SKOPJE MKSKOPJE RENT A CAR, VIP TRANSPORTATION MK, VIP TRANSPORTATION SKOPJE, ВИП ГОСТИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ АВТОМОБИЛ, ИЗНАЈМУВАЊЕ ВОЗИЛА, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ ВО ОХРИД, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ ВО СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ ОХРИД, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА ВО СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА ЗА СВАДБА, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА МК, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ ВО ОХРИД, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ ВО СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ ОХРИД, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛИМУЗИНА, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛИМУЗИНА ВО СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛИМУЗИНА СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ ВО ОХРИД, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ ВО СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ МАКЕДОНИЈА, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ ОХРИД, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР КОМПАНИИ ВО СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР КОМПАНИИ СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР КОМПАНИЈА ВО СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР КОМПАНИЈА СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР МАКЕДОНИЈА, 

 

 

 

BEST RENT A CAR AGENCY IN SKOPJE MACEDONIA, CAR HIRE IN MACEDONIA, CAR HIRE IN SKOPJE, CAR HIRE MACEDONIA, CAR HIRE MK, CAR HIRE OHRID, CAR HIRE SKOPJE, CAR RENTAL MACEDONIA, CAR RENTAL MK, CAR RENTAL SKOPJE, CAR RENTALS MACEDONIA, CAR RENTALS MK, CAR RENTALS OHRID, CAR RENTALS SKOPJE, CAR SERVICE, CHAUFFEUR SERVICE MACEDONIA MK, CHAUFFEUR SERVICE OHRID, CHAUFFEUR SERVICE SKOPJE, CHEAP RENT A CAR AGENCY IN SKOPJE MACEDONIA, GROUP TRANSPORT MACEDONIA MK, GROUP TRANSPORT OHRID, GROUP TRANSPORT SKOPJE, IZNAJMUVANJE AVTOMOBIL, IZNAJMUVANJE KOLI, IZNAJMUVANJE KOLI MK, IZNAJMUVANJE KOLI SKOPJE, IZNAJMUVANJE KOLI VO SKOPJE, IZNAJMUVANJE LIMUZINA, IZNAJMUVANJE LIMUZINA MK, IZNAJMUVANJE LIMUZINA SKOPJE, IZNAJMUVANJE LIMUZINA VO SKOPJE, IZNAJMUVANJE LIMUZINA ZA SVADBA, IZNAJMUVANJE NA KOLI, IZNAJMUVANJE NA KOLI VO SKOPJE, IZNAJMUVANJE NA LIMUZINA, IZNAJMUVANJE NA LIMUZINA SKOPJE, IZNAJMUVANJE NA LIMUZINA VO SKOPJE, MACEDONIA CAR HIRE, MACEDONIA CAR RENTALS, MACEDONIA RENT A CAR, MACEDONIA RENT A CAR BOOKING, MACEDONIA SHUTTLEE TRANSFER, MACEDONIA VAN HIRE, OHRID CAR RENTALS, RENT A CAR AGENCII, RENT A CAR AGENCII SKOPJE, RENT A CAR AGENCII VO OHRID, RENT A CAR AGENCII VO SKOPJE, RENT A CAR AGENCIJE MAKEDONIJA, RENT A CAR AGENCIJE SKOPLJE, RENT A CAR AGENCY IN SKOPJE MACEDONIA, RENT A CAR AGENCY MACEDONIA, RENT A CAR AGENCY SKOPJE, RENT A CAR AIRPORT OHRID, RENT A CAR AIRPORT SKOPJE, RENT A CAR BOOKING IN SKOPJE, RENT A CAR BOOKING MACEDONIA, RENT A CAR BOOKING SKOPJE, RENT A CAR COMPANIJA MK, RENT A CAR COMPANY IN OHRID, RENT A CAR COMPANY IN SKOPJE, RENT A CAR COMPANY MACEDONIA, RENT A CAR COMPANY MK, RENT A CAR COMPANY OHRID, RENT A CAR COMPANY SKOPJE, RENT A CAR FROM OHRID AIRPORT, RENT A CAR FROM SKOPJE AIRPORT, RENT A CAR IN SKOPJE, RENT A CAR KOMPANIJA, RENT A CAR KOMPANIJA SKOPJE, RENT A CAR MACEDONIA, RENT A CAR MACEDONIA SKOPJE, RENT A CAR MACEDONIJA, RENT A CAR MAKEDONIJA, RENT A CAR MK, RENT A CAR OHRID AIRPORT, RENT A CAR PONUDA, RENT A CAR PONUDA MAKEDONIJA, RENT A CAR PONUDA MK, RENT A CAR PONUDA SKOPJE, RENT A CAR PRICE LIST MACEDONIA, RENT A CAR PRICE LIST MK, RENT A CAR PRICE LIST SKOPJE, RENT A CAR PRICE MACEDONIA, RENT A CAR PRICE SKOPJE, RENT A CAR PRICES SKOPJE MACEDONIA, RENT A CAR SKOPJE, RENT A CAR SKOPJE AIRPORT, RENT A CAR SKOPJE CENI, RENT A CAR TRANSPORTATION MK, RENT A CAR TRANSPORTATION SKOPJE, RENT A CAR VO MAKEDONIJA, RENT A CAR&VAN, RENT A KAR SKOPJE MK, RENT A MINI BUS MACEDONIA, RENT A MINI BUS SKOPJE, RENT A MINI BUS SKOPJE MACEDONIA, RENT A MINIBUS MACEDONIA, RENT A MINIBUS SKOPJE, RENT A MINIBUS SKOPJE MACEDONIA, RENT CAR SKOPJE, RENTAL CAR MACEDONIA, RENTAL CAR MK, RENTAL CAR OHRID, RENTAL CAR SKOPJE, RENTAL CARS MK, ROAD TRIPS MACEDONIA MK, ROAD TRIPS OHRID, ROAD TRIPS SKOPJE, SHUTTLE TRANSFER IN MACEDONIA, SHUTTLE TRANSFER IN SKOPJE, SHUTTLE TRANSFER MACEDONIA, SKOPJE AIRPORT RENT A CAR, SKOPJE CAR HIRE, SKOPJE CAR RENTALS, SKOPJE RENT A CAR, SKOPJE SHUTTLE TRANSFER, SKOPJE VAN HIRE, TRANSFER MK, TRANSFER SERVICE SKOPJE MACEDONIA, TRANSFER SERVICES SKOPJE MACEDONIA, TRANSPORT AND SERVICE MK, TRANSPORT AND SERVICE SKOPJE, TRANSPORT SERVICES MK, TRANSPORT SERVICES SKOPJE, TRANSPORTATION FROM AIRPORT MACEDONIA MK, TRANSPORTATION FROM AIRPORT OHRID, TRANSPORTATION FROM AIRPORT SKOPJE, TRANSPORTATION OHRID, TRANSPORTATION SKOPJE, VAN HIRE IN MACEDONIA, VAN HIRE IN SKOPJE, VAN HIRE MACEDONIA, VAN HIRE SKOPJE, VIP GOSTI, VIP GOSTI SKOPJE MK, VIP GOSTI SKOPJE MKSKOPJE RENT A CAR, VIP TRANSPORTATION MK, VIP TRANSPORTATION SKOPJE, ВИП ГОСТИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ АВТОМОБИЛ, ИЗНАЈМУВАЊЕ ВОЗИЛА, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ ВО ОХРИД, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ ВО СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ ОХРИД, ИЗНАЈМУВАЊЕ КОЛИ СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА ВО СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА ЗА СВАДБА, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА МК, ИЗНАЈМУВАЊЕ ЛИМУЗИНА СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ ВО ОХРИД, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ ВО СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ ОХРИД, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА КОЛИ СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛИМУЗИНА, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛИМУЗИНА ВО СКОПЈЕ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛИМУЗИНА СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ ВО ОХРИД, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ ВО СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ МАКЕДОНИЈА, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ ОХРИД, РЕНТ А КАР АГЕНЦИИ СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР КОМПАНИИ ВО СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР КОМПАНИИ СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР КОМПАНИЈА ВО СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР КОМПАНИЈА СКОПЈЕ, РЕНТ А КАР МАКЕДОНИЈА,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image