ROLOPLAST - ЛИДЕР ЗА PVC ПРОЗОРИ И ВРАТИ 

Ролопласт со своите две фабрики во Скопје и Неготино и мешовити фирми во Албанија и Бугарија произведува големи количини PVC гранулат со врвен квалитет за потреби на реномирани производители од Македонија и странство. 

Изработува секакви видови PVC профили за:

 • ролетни,
 • ламперии,
 • корнизи...

во разни модели и секакви придружни делови за нивна монтажа.  

ПРОИЗВОДИ 

PVC ПРОФИЛИ ЗА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ 

- СИСТЕМ 7000 

- СИСТЕМ 7500 

- СИСТЕМ 7500 3D 

- ЕЛЕМЕНТИ ЗА ПРОЗОРЦИ 

РОЛЕТНИ 

- 34mm - 37mm - ЕЛЕМЕНТИ ЗА РОЛЕТНА 

ЛАМПЕРИИ 

- ЛАМПЕРИЈА СО ФУГА 

- ЛАМПЕРИЈА БЕЗ ФУГА 

- ЕЛЕМЕНТИ ЗА ЛАМПЕРИЈА 

Ролопласт започна со производство на канализациски цевки по најмодерна технологија и цевки од полипропилен за високи притисоци за водоводна и пневматска инсталација.Ролопласт располага со 2 сопствени модерни продажни салони.

 

ROLETNI I KOMARNICI

ROLOPLAST

ROLOPLAST
NAJDOBRI FIRMI ZA PVC PROZORI I VRATI, PVC STOLARIJA , SVETSKI POZNATI BRENDOVI,NAJDOBRI CENI, SKOPJE, MK, PO PORACKA, FABRICKI CENI, KOMARNICI, VENECIJANER, VARIOLAJT ZAVESI…

ПВЦ И АЛУМИНСКА СТОЛАРИЈА
ВЕНЕЦИЈАНЕР, ВАРИОЛАЈТ, КОМАРНИЦИ 

АЈТ ROLL SISTEM - етаблирана фирма на македонскиот пазар.

Квалитетно и брзо ги произведуваме следниве производи: 

 • ПВЦ И АЛУМИНСКА СТОЛАРИЈА
 • ПВЦ И АЛУМИНСКИ РОЛЕТНИ – БЕЛИ, СИВИ,
 • КОМАРНИЦИ – СТАТИЧНИ, НА ОТВАРАЊЕ
 • ВЕНЕЦИЈАНЕР
 • ВАРИОЛАЈТ
 • СТАКЛЕНА ФАСАДА - АЛКАБОНД
 • БРАВАРСКИ РАБОТИ И
 • ВНАТРЕШНИ ВРАТИ ВО СИТЕ БОИ И ИЗВЕДБИ 

На сите овие производи се врши и сервисирање ( монтажа и демонтажа ) 

Брендот на профилите не производите е: АЛУПЛАСТ, ЕТЕМ!

Брендот на оковот на производите е МАКО.

Јавете се за најдобра понуда!!!

тел: 078 / 262 493

ROLETNI I KOMARNICI

A&J&T ROLL SISTEMI

A&J&T ROLL SISTEMI
ROLETNI I KOMARNICI, DRVENI ROLETNI, METALNI ROLETNI, KOMARNICI, TOP CENI, ZEMAME MERKA, SKOPJE, MK..

ПВЦ ПРОЗОРИ И ВРАТИ
6 КОМОРНИ СИСТЕМИ СО 3 ДИХТУНЗИ
ВРВЕН КВАЛИТЕТ – ЕКСТРА ЦЕНИ - ПРОВЕРЕТЕ!!!

Водечка фирма во производство и продажба на ПВЦ столарија.

Од 2012 година сме главни застапници за Р.Македонија на реномираниот производител на ПВЦ профили БАУЕР.

Во нашето производство користиме и 5-Коморен (70мм) и 6-Коморен (80мм) систем профили.

Од 2013 година како новитет започнавме со производство на 6-Коморен систем со 3-ДИХТУНГА кој е најновиот тренд во Европскиот пазар!

Нашата стручност, компетенција и постојаната желба за подобри и понапредни решениа за нашите клиенти се приоритет во нашата работа.

Нудиме квалитет на се што работиме за да го добиеме задоволството и довербата на нашите клиенти.

Тоа го остваруваме со производство на врхунска ПВЦ столарија.

За да постигнеме најдобри и најкомпатибилни цени за ПВЦ столаријата, исто така заедно со ПВЦ профилот увезуваме и соработуваме директно со реномирани фабрики кои произведуваат Оков за ПВЦ столарија, Метал и Стаклопакети.

ИЗЛОЖБЕН САЛОН

Ул. Бутелска бб - Бутел 1 (спроти автобуската станица)

ROLETNI I KOMARNICI

FINESTRA - BAU

FINESTRA - BAU
NAJDOBRI FIRMI ZA PVC PROZORI I VRATI, PVC STOLARIJA , SVETSKI POZNATI BRENDOVI,NAJDOBRI CENI, SKOPJE, MK, PO PORACKA, FABRICKI CENI, KOMARNICI, VENECIJANER, VARIOLAJT ZAVESI…

 

Ролпласт (ТЕМС ХОЛДИНГ) - компанија за производство и продажба на надворешни и внатрешни ролетни.

Ролпласт успешно се претвори во најголемиот производител на врати, прозорци, ролетни и фасади.

Фирмата има два производствени погони. 

Тимот на Ролпласт има за примарна цел производство на богата палета квалитетни производи со кои ќе одговориме на барањата на секој клиент.

Се стремиме да обезбедиме одлична услуга од консултации до монтажа и сервис. 

НАШИОТ ПРОГРАМ СЕ СОСТОИ ОД ПРОИЗВОДСТВО НА: 

 • ПВЦ ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ 
 • ТРИ СТАКЛА – (ДВЕ КОМОРИ) 
 • КА ФОЛИЈА – ВИСОКО ЕКОНОМИЧНО СТАКЛО 
 • ГЕРМАНСКИ WINHOUSE ОКОВ 
 • НАДВОРЕШНИ РОЛЕТНИ 
 • СОБНИ ВРАТИ МЕДИЈАПАН - ПЛАСТИФИЦИРАН 
 • ГАРАЖНИ ВРАТИ И ЗАШТИТНИ МРЕЖИ 
 • ЛАМИНАТ 
 • МРЕЖИ ПРОТИВ ИНСЕКТИ 
 • МОНТАЖА – ДЕМОНТАЖА – ГАРАНЦИЈА 1 год. 

Ролпласт е сертифициранпо меѓународниот систем на контрола на квалитетот  ISO 9001:2008

ROLETNI I KOMARNICI

ROLPLAST TEMS HOLDING

ROLPLAST TEMS HOLDING
NAJDOBRI FIRMI ZA PVC PROZORI I VRATI, PVC STOLARIJA , SVETSKI POZNATI BRENDOVI,NAJDOBRI CENI, SKOPJE, MK, PO PORACKA, FABRICKI CENI, KOMARNICI, VENECIJANER, VARIOLAJT ZAVESI…

ГОБЛЕН – ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА ПВЦ

ПРОЗОРИ И ВРАТИ

ГОБЛЕН е компанија која се бави со изработка и монтажа на ПВЦ прозори и врати, која за цел има унапредување на квалитетот на животниот стандард, заштита на околината, и воведување нови трендови на македонскиот пазар и пошроко.

ГОБЛЕН работи во согласност со најсовремените свтски стандарди покриени со сертификати за квалитет и сигурност.

Високите стандарди во кавалитетот на изведбата, интегритетот на услуги и иновативни производи се главни карактеристики на нашиот бренд, кој е изграден околу нашите задоволни клиенти.

Вршиме монтажа на сите видови на врати и прозорци изработени од ПВЦ пластика, дизајн, боја и единствена форма.

Познати сме по кавалитетот и поволните цени на наште производи.

Во нашата понуда можете да најдете комплетен производнен програм на:

 • ПВЦ профили
 • ПВЦ прозори
 • ПВЦ врати
 • Гелендери,

во сите можни варијанти  со стандардни и нестандардни димензии.

Сите наши производи имаат неверојатна сила и издржливост.

ROLETNI I KOMARNICI

GOBLEN

GOBLEN
NAJDOBRI FIRMI ZA PVC PROZORI I VRATI, PVC STOLARIJA , SVETSKI POZNATI BRENDOVI,NAJDOBRI CENI, SKOPJE, MK, PO PORACKA, FABRICKI CENI, KOMARNICI, VENECIJANER, VARIOLAJT ZAVESI…

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

ALUMINIUM ROLETNI, ALUMINIUMSKA ROLETNA, ALUMINIUMSKI ROLETNI MK, ALUMINIUMSKI VENECIJANER ROLETNI MK, ARMONIKA KOMARNIK, FIKSEN KOMARNIK MK, FIKSNI KOMARNICI, HARMONIKA KOMARNIK MK, IZRABOTKA NA ALUMINIUMSKI ROLETNI MK, IZRABOTKA NA KOMARNICI MK, IZRABOTKA NA METALNI ROLETNI MK, IZRABOTKA NA PLASTICNI ROLETNI MK, IZRABOTKA NA ROLETNI MK, IZRABOTKA NA ROLO KOMARNICI MK, KOMARNICI MK, KOMARNICI ZA PROZORI MK, KOMARNICI ZA VRATI MK, KOMARNIK ARMONIKA, KOMARNIK HARMONIKA MK, KOMARNIK PLISE MK, KOMARNIK ZA PROZOR MK, KOMARNIK ZA VRATA MK, METALNI ROLETNI MK, MONTAZA NA ALUMINIUMSKI ROLETNI, MONTAZA NA KOMARNICI MK, MONTAZA NA METALNI ROLETNI, MONTAZA NA PLASTICNI ROLETNI MK, MONTAZA NA ROLO KOMARNICI, NADVORESNI PROZORSKI ROLETNI, NADVORESNI ROLETNI ZA PROZOR, OTKLOPEN KOMARNIK, OTKLOPNI KOMARNICI MK, PLASTICNI ROLETNI MK, PLASTICNI ROLETNI ZA PROZOR, PLASTICNI VENECIJANER ROLETNI MK, PLISE KOMARNIK, POTPROZORNI PARAPETNI PVC DASKI, PRODAZBA NA KOMARNICI MK, PRODAZBA NA PLASTICNI ROLETNI MK, PRODAZBA NA ROLO KOMARNICI, PROIZVODSTVO NA PLASTICNI ROLETNI, PROIZVODSTVO NA ROLETNI MK, PVC ELEMENTI ZA ROLETNI, PVC PROFILI ZA ROLETNI, ROLETNI PVC SKOPJE, ROLETNI ZA PROZOR MK, ROLO KOMARNICI MK, ROLOKOMARNICI, ROLOKOMARNIK, SIBER KOMARNICI MK, SIBER KOMARNIK, STANDARDNI ROLO MREZI, VENECIJANER ROLETNI MK, АЛУМИНИУМ РОЛЕТНИ, АЛУМИНИУМСКА РОЛЕТНА, АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, АЛУМИНИУМСКИ РОЛЕТНИ МК, АРМОНИКА КОМАРНИК, ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКИ РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА КОМАРНИЦИ МК, ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА РОЛО КОМАРНИЦИ, КОМАРНИК АРМОНИКА, КОМАРНИК ЗА ВРАТА, КОМАРНИК ЗА ПРОЗОР, КОМАРНИК ПЛИСЕ, КОМАРНИК ХАРМОНИКА, КОМАРНИЦИ ЗА ВРАТИ, КОМАРНИЦИ ЗА ПРОЗОРИ МК, КОМАРНИЦИ МК, МЕТАЛНИ РОЛЕТНИ МК, МОНТАЖА НА АЛУМИНИУМСКИ РОЛЕТНИ МК, МОНТАЖА НА КОМАРНИЦИ СКОПЈЕ, МОНТАЖА НА МЕТАЛНИ РОЛЕТНИ, МОНТАЖА НА ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ СКОПЈЕ, МОНТАЖА НА РОЛО КОМАРНИЦИ, НАДВОРЕШНИ ПРОЗОРСКИ РОЛЕТНИ, НАДВОРЕШНИ РОЛЕТНИ ЗА ПРОЗОР, ОТКЛОПЕН КОМАРНИК, ОТКЛОПНИ КОМАРНИЦИ, ПВЦ ЕЛЕМЕНТИ ЗА РОЛЕТНИ, ПВЦ ПРОФИЛИ ЗА РОЛЕТНИ, ПЛАСТИЧНИ ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ ЗА ПРОЗОР, ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ СКОПЈЕ, ПЛИСЕ КОМАРНИК МК, ПРОДАЖБА НА ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ МК, ПРОДАЖБА НА РОЛО КОМАРНИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА РОЛЕТНИ СКОПЈЕ, РОЛЕТНИ ЗА ПРОЗОР, РОЛЕТНИ ПВЦ, РОЛО КОМАРНИЦИ, РОЛОКОМАРНИК, РОЛОКОМАРНИЦИ, СТАНДАРДНИ РОЛО МРЕЖИ, ФИКСЕН КОМАРНИК, ФИКСНИ КОМАРНИЦИ МК, ХАРМОНИКА КОМАРНИК, ШИБЕР КОМАРНИК, ШИБЕР КОМАРНИЦИ, 

 

 

 

ALUMINIUM ROLETNI, ALUMINIUMSKA ROLETNA, ALUMINIUMSKI ROLETNI MK, ALUMINIUMSKI VENECIJANER ROLETNI MK, ARMONIKA KOMARNIK, FIKSEN KOMARNIK MK, FIKSNI KOMARNICI, HARMONIKA KOMARNIK MK, IZRABOTKA NA ALUMINIUMSKI ROLETNI MK, IZRABOTKA NA KOMARNICI MK, IZRABOTKA NA METALNI ROLETNI MK, IZRABOTKA NA PLASTICNI ROLETNI MK, IZRABOTKA NA ROLETNI MK, IZRABOTKA NA ROLO KOMARNICI MK, KOMARNICI MK, KOMARNICI ZA PROZORI MK, KOMARNICI ZA VRATI MK, KOMARNIK ARMONIKA, KOMARNIK HARMONIKA MK, KOMARNIK PLISE MK, KOMARNIK ZA PROZOR MK, KOMARNIK ZA VRATA MK, METALNI ROLETNI MK, MONTAZA NA ALUMINIUMSKI ROLETNI, MONTAZA NA KOMARNICI MK, MONTAZA NA METALNI ROLETNI, MONTAZA NA PLASTICNI ROLETNI MK, MONTAZA NA ROLO KOMARNICI, NADVORESNI PROZORSKI ROLETNI, NADVORESNI ROLETNI ZA PROZOR, OTKLOPEN KOMARNIK, OTKLOPNI KOMARNICI MK, PLASTICNI ROLETNI MK, PLASTICNI ROLETNI ZA PROZOR, PLASTICNI VENECIJANER ROLETNI MK, PLISE KOMARNIK, POTPROZORNI PARAPETNI PVC DASKI, PRODAZBA NA KOMARNICI MK, PRODAZBA NA PLASTICNI ROLETNI MK, PRODAZBA NA ROLO KOMARNICI, PROIZVODSTVO NA PLASTICNI ROLETNI, PROIZVODSTVO NA ROLETNI MK, PVC ELEMENTI ZA ROLETNI, PVC PROFILI ZA ROLETNI, ROLETNI PVC SKOPJE, ROLETNI ZA PROZOR MK, ROLO KOMARNICI MK, ROLOKOMARNICI, ROLOKOMARNIK, SIBER KOMARNICI MK, SIBER KOMARNIK, STANDARDNI ROLO MREZI, VENECIJANER ROLETNI MK, АЛУМИНИУМ РОЛЕТНИ, АЛУМИНИУМСКА РОЛЕТНА, АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, АЛУМИНИУМСКИ РОЛЕТНИ МК, АРМОНИКА КОМАРНИК, ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКИ РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА КОМАРНИЦИ МК, ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА РОЛЕТНИ МК, ИЗРАБОТКА НА РОЛО КОМАРНИЦИ, КОМАРНИК АРМОНИКА, КОМАРНИК ЗА ВРАТА, КОМАРНИК ЗА ПРОЗОР, КОМАРНИК ПЛИСЕ, КОМАРНИК ХАРМОНИКА, КОМАРНИЦИ ЗА ВРАТИ, КОМАРНИЦИ ЗА ПРОЗОРИ МК, КОМАРНИЦИ МК, МЕТАЛНИ РОЛЕТНИ МК, МОНТАЖА НА АЛУМИНИУМСКИ РОЛЕТНИ МК, МОНТАЖА НА КОМАРНИЦИ СКОПЈЕ, МОНТАЖА НА МЕТАЛНИ РОЛЕТНИ, МОНТАЖА НА ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ СКОПЈЕ, МОНТАЖА НА РОЛО КОМАРНИЦИ, НАДВОРЕШНИ ПРОЗОРСКИ РОЛЕТНИ, НАДВОРЕШНИ РОЛЕТНИ ЗА ПРОЗОР, ОТКЛОПЕН КОМАРНИК, ОТКЛОПНИ КОМАРНИЦИ, ПВЦ ЕЛЕМЕНТИ ЗА РОЛЕТНИ, ПВЦ ПРОФИЛИ ЗА РОЛЕТНИ, ПЛАСТИЧНИ ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ ЗА ПРОЗОР, ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ СКОПЈЕ, ПЛИСЕ КОМАРНИК МК, ПРОДАЖБА НА ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ МК, ПРОДАЖБА НА РОЛО КОМАРНИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА РОЛЕТНИ СКОПЈЕ, РОЛЕТНИ ЗА ПРОЗОР, РОЛЕТНИ ПВЦ, РОЛО КОМАРНИЦИ, РОЛОКОМАРНИК, РОЛОКОМАРНИЦИ, СТАНДАРДНИ РОЛО МРЕЖИ, ФИКСЕН КОМАРНИК, ФИКСНИ КОМАРНИЦИ МК, ХАРМОНИКА КОМАРНИК, ШИБЕР КОМАРНИК, ШИБЕР КОМАРНИЦИ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image