STRECH FOLIJA

 TERMO FOLIJA

SELOTEJP TRAKA ZA PLASTENIK

OPP SAMOLEPLIVI TRAKI... 

Компанијата СИТИ ТРЕЈД е основана во 1991 година, со основна дејност во доменот на трговијата на големо и мало и финансиските услуги.

Во 1998 година започнува со производство на самолепливи траки од сите видови и димензии.

Со цел да понуди врвен квалитет, асортиман и услуги, компанијата вложува континуирани напори и инвестиции за задоволување на сите барања на индустријата за пакување и останатите клиенти.

Производството се состои од изработка на сите видови на:

 • ОПП самолепливи траки
 • ПВЦ самолепливи траки
 • Креп траки

По нашата анализа на пазарот од 2001 година, компанијата одлучи да инвестира во производство на печатени ОПП и ПВЦ самолепливи траки.

СИТИ ТРЕЈД ги пласира своите производи како во Македонија, така и во странските земји, преку ефикасна продажна мрежа, која се состои од дистрибутери, агенти и застапништва... 

SAMOLEPLIVI TRAKI

CITY TRADE

CITY TRADE
Proizvodstvo na samoleplivi traki,samoleplivi traki od site vidovi i dimezii,OPP samoleolivi traki,PVC samoleplivi traki,krep samoleplivi traki,PP pecateni samoleplivi traki za pakuvanje,PP samoleplivi traki za pakuvanje,selotejp

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

BABL FOLIJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, BUBBLE FOLIJA SKOPJE MK, BUBBLE FOLIJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, FOLIJA SO MEURCINJA SKOPJE MK, FOLIJA SO MEURCINJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, KAFEAV SELOTEJP, KAFEAVA TRAKA, KREP TRAKA MK, MEURCESTA FOLIJA SKOPJE MK, MEURESTA FOLIJA SKOPJE MK, MEURESTA FOLIJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, OPP SAMOLEPLIVI TRAKI, PECATENI OPP I PVC SAMOLEPLIVI TRAKI, PRODAZBA NA FOLIJA SO MEURCINJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, PRODAZBA NA FOLIJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, PRODAZBA NA MEURCESTA FOLIJA SKOPJE MK, PROZIREN SELOTEJP, PVC SAMOLEPLIVI TRAKI I KREP TRAKI, SAMOLEPLIVI TRAKI, SELOTEJP, SELOTEJP TRAKA ZA PLASTENIK, SIROK SELOTEJP, STAMPAN SIROK SELOTEJP, STAMPANA TRAKA MK, STREC FOLIJA, STREC FOLIJA SKOPJE MK, TERMO FOLIJA, БАБЛ ФОЛИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, БАБЛ ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, КАФЕАВ СЕЛОТЕЈП, КАФЕАВА ТРАКА, КРЕП ТРАКА, МЕУРЕСТА ФОЛИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, МЕУРЕСТА ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, МЕУРЧЕСТА ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, ОПП САМОЛЕПЛИВИ ТРАКИ, ПВЦ САМОЛЕПЛИВИ ТРАКИ И КРЕП ТРАКИ, ПЕЧАТЕНИ ОПП И ПВЦ САМОЛЕПЛИВИ ТРАКИ, ПРОДАЖБА НА МЕУРЧЕСТА ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, ПРОДАЖБА НА ФОЛИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, ПРОДАЖБА НА ФОЛИЈА СО МЕУРЧИЊА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, ПРОЗИРЕН СЕЛОТЕЈП, САМОЛЕПЛИВИ ТРАКИ, СЕЛОТЕЈП, СЕЛОТЕЈП ТРАКА ЗА ПЛАСТЕНИК, СТРЕЧ ФОЛИЈА, СТРЕЧ ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, ТЕРМО ФОЛИЈА, ФОЛИЈА СО МЕУРЧИЊА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, ФОЛИЈА СО МЕУРЧИЊА СКОПЈЕ МК, ШИРОК СЕЛОТЕЈП, ШТАМПАН ШИРОК СЕЛОТЕЈП, ШТАМПАНА ТРАКА, 

 

 

 

BABL FOLIJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, BUBBLE FOLIJA SKOPJE MK, BUBBLE FOLIJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, FOLIJA SO MEURCINJA SKOPJE MK, FOLIJA SO MEURCINJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, KAFEAV SELOTEJP, KAFEAVA TRAKA, KREP TRAKA MK, MEURCESTA FOLIJA SKOPJE MK, MEURESTA FOLIJA SKOPJE MK, MEURESTA FOLIJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, OPP SAMOLEPLIVI TRAKI, PECATENI OPP I PVC SAMOLEPLIVI TRAKI, PRODAZBA NA FOLIJA SO MEURCINJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, PRODAZBA NA FOLIJA ZA PAKUVANJE SKOPJE MK, PRODAZBA NA MEURCESTA FOLIJA SKOPJE MK, PROZIREN SELOTEJP, PVC SAMOLEPLIVI TRAKI I KREP TRAKI, SAMOLEPLIVI TRAKI, SELOTEJP, SELOTEJP TRAKA ZA PLASTENIK, SIROK SELOTEJP, STAMPAN SIROK SELOTEJP, STAMPANA TRAKA MK, STREC FOLIJA, STREC FOLIJA SKOPJE MK, TERMO FOLIJA, БАБЛ ФОЛИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, БАБЛ ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, КАФЕАВ СЕЛОТЕЈП, КАФЕАВА ТРАКА, КРЕП ТРАКА, МЕУРЕСТА ФОЛИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, МЕУРЕСТА ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, МЕУРЧЕСТА ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, ОПП САМОЛЕПЛИВИ ТРАКИ, ПВЦ САМОЛЕПЛИВИ ТРАКИ И КРЕП ТРАКИ, ПЕЧАТЕНИ ОПП И ПВЦ САМОЛЕПЛИВИ ТРАКИ, ПРОДАЖБА НА МЕУРЧЕСТА ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, ПРОДАЖБА НА ФОЛИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, ПРОДАЖБА НА ФОЛИЈА СО МЕУРЧИЊА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, ПРОЗИРЕН СЕЛОТЕЈП, САМОЛЕПЛИВИ ТРАКИ, СЕЛОТЕЈП, СЕЛОТЕЈП ТРАКА ЗА ПЛАСТЕНИК, СТРЕЧ ФОЛИЈА, СТРЕЧ ФОЛИЈА СКОПЈЕ МК, ТЕРМО ФОЛИЈА, ФОЛИЈА СО МЕУРЧИЊА ЗА ПАКУВАЊЕ СКОПЈЕ МК, ФОЛИЈА СО МЕУРЧИЊА СКОПЈЕ МК, ШИРОК СЕЛОТЕЈП, ШТАМПАН ШИРОК СЕЛОТЕЈП, ШТАМПАНА ТРАКА,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image