Najgolemite IT prodavnici vo Makedonija,kompjuteri I kompjuterska oprema po nadobri ceni,brendovi od najpoznatite svetski proizvoditeli na IT oprema,laptopi,desktop kompjuteri,kompjuterski komponetnti,periferni edinici,softver...

 

. . . . Ние не продаваме производ туку решение за Вашиот деловен проблем или потреба. . . . . 

Дигит компјутерски Инжинеринг е една од водечките македонски компании во областа на ИТ. Од нејзиното основање во 1990 - та година бележи постојан раст и развој, следејќи ги врвните светски достигнувања од ИТ. Прогрес во користењето на најновите техничко - технолошки решенија, значи оптималност при избор на истите, имплементација во тековните деловни процеси, континуирана едукација на човечките ресурси. 

Основната определба на нашето работење е: 

 • 100% поддршка на нашите корисници, решенија “клуч на рака”, во делот на проектирање, испорака на информатичка опрема, инсталација, сервисирање и изработка на апликативни решенија.
 • постојана едукација на вработените, потврдена од реномирани светски производители на ИТ опрема
 • имплементација на нови програми и производи со цел да добиеме задоволни корисници, на секое место и во секое време.  

Располага со добро опремен сервис, оригинални резервни делови, високо стручен персонал.

Во Дигит компјутерски Инжинеринг функционира софтверски тим кој развива и усовршува апликативен софтвер за деловно работење и посебни намени, почнувајќи од модулот за регистрација на работното време и пристап, финансиско работење, комерцијално и материјално работење, благајничко работење, личен доход и основни средства, следење на производството низ сите негови фази, дистрибуција и амбулантна продажба итн., користејки ги при тоа најновите трендови на безжична комуникација и трансфер на податоци.

Дигит компјутерски Инжинеринг е авторизиран дистрибутер и сервисен центар за Македонија на следниве реномирани производители:

Epson: матрични печатачи, инкџет печатачи, Pass book  печатачи, скенери, дигитални камери, видео проектори мултифункциски уреди. Во делот производите од програмата на Епсон сервисниот центар на Дигит компјутерски инжинеринг поседува овластување и се декларира како”Авторизиран дистрибутер и сервисер на Епсон”.

 • Metrоlogic: бар код читачи, индустриски скенери, рачни терминали.
 • Genius: глувци, џојстици, звучници, скенери, тастатури. 
 • Star Micronics: Pos печатачи, Pass book печатачи, Label печатачи.

 

SERVIS ZA KOMPJUTERI

DIGIT COMPUTER ENGINEERING

DIGIT COMPUTER ENGINEERING
Servis I popravka na kompjuteri,specijalizirani ovlasteni servisi za kompjuteri,servis na desktop,laptop kompjuteri i tableti,servis na kompjuteri na lice mesto,otsranuvanje na virusi,popravka na operativni sistemi,popravki na hardver,back up i vrakanje na podatoci,zamena na LCD/maticni ploci,setiranje na Wi-Fi i LAN

 ТОНЕРИ ЗА СИТЕ МОДЕЛИ НА ПРИНТЕРИ,

ЧИПУВАЊЕ НА ПРИНТЕРИ,

СЕРВИС ЗА ЛАПТОП И ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ...

Најбрзо и најквалитетно вршиме полнење на сите видови тонери и ги сервисираме Вашите лаптоп и десктоп компјутери.

Полниме тонери за сите видови ласерски и црно-бели печатари!

Сервисираме лцд и плазма телевизори!

Јавете се Веднаш, доаѓаме до Вашиот дом!

Г.Б.Ц . Системи
Огњан Прица бр.18. б

(во Кисела Вода одма до хостел Атлантик)

Тел: 02 614 79 29;  Моб. 077/599-599; 078/593-866

Работно време:
09:00 до 17:00

SERVIS ZA KOMPJUTERI

G.B.C. SISTEMI

G.B.C. SISTEMI

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

BOI ZA PRINTERI SKOPJE, BOJA ZA PRINTERI SKOPJE MK, DELOVI ZA DESKTOP KOMPJUTERI, DELOVI ZA KOMPJUTER, DELOVI ZA KOMPJUTERI SKOPJE, DESKTOP KOMPJUTERI, ISPRAZNETI KASETI SKOPJE MK, ISPRAZNETI KERTRIDZI SKOPJE MK, ISPRAZNETI TONERI KASETI I KERTRIDZI SKOPJE MK, ISPRAZNETI TONERI SKOPJE MK, KERTRIDZI, KERTRIDZI ZA DELL SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA EPSON SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA HP SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA OXI SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA SAMSUNG SKOPJE MK, KOMPJUTERI, KOMPJUTERSKI DELOVI, KOMPJUTERSKI KOMPONENTI, KOMPJUTERSKI SERVIS, KOMPONENTI ZA DESKTOP KOMPJUTERI, KOMPONENTI ZA KOMPJUTER, KOMPONENTI ZA KOMPJUTERI SKOPJE, KUPI TONER SKOPJE MK, LASERSKI PRINTERI SKOPJE MK, MIMAKI PRINTERI SKOPJE MK, MREZNA OPREMA SKOPJE, NAJEVTINO POLNENJE NA KERTRIDZI SKOPJE MK, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI KERTRIDZI SKOPJE MK, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, OPREMA ZA KOMPJUTERI, OPREMA ZA KOMPJUTERI SKOPJE, PC SERVIS, PDA SKOPJE MK, POLNENJE NA TONERI, POLNENJE NA TONERI SKOPJE, POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, POLNETI TONERI SKOPJE MK, POPRAVKA NA DESTOP KOMPJUTERI SKOPJE MK, POPRAVKA NA LCD TELEVIZORI SKOPJE MK, POPRAVKA NA PLAZMA TELEVIZORI SKOPJE MK, PRINTERI, PRINTERI MAKEDONIJA, PRINTERI SKOPJE, PRINTERI SKOPJE MAKEDONIJA, PRODAVNICI ZA PRINTERI SKOPJE, RECIKLIRAN TONER SKOPJE MK, RECIKLIRANI TONERI SKOPJE MK, REPARIRANI TONERI SKOPJE MK, RIBONI SKOPJE MK, SERVIS KOMPJUTERI MAKEDONIJA, SERVIS KOMPJUTERI SKOPJE, SERVIS NA KOMPJUTERI, SERVIS ZA KOMPJUTERI, SERVIS ZA KOMPJUTERI SKOPJE, SERVIS ZA LAP TOP SKOPJE MK, SERVIS ZA LAPTOP KOMPJUTERI SKOPJE MK, SERVIS ZA LCD TELEVIZORI SKOPJE MK, SERVIS ZA PLAZMA TELEVIZORI SKOPJE MK, SERVISI ZA POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, SERVISIRANJE NA LAP TOP KOMPJUTERI SKOPJE MK, SERVISIRANJE NA LAPTOPI SKOPJE MK, SERVISIRANJE NA PLAZMA TELEVIZORI SKOPJE MK, SERVISRANJE NA PLAZMI, SIROKO FORMATNI PRINTERI SKOPJE MK, SIROKO FORMATNI STAMPACI, TONER CARTRIDGE SKOPJE MACEDONIA MKD, TONER KASETA SKOPJE MK, TONER ZA PRINTER MK SKOPJE, TONERI SKOPJE MK, TONERI ZA DELL SKOPJE MK, TONERI ZA EPSON SKOPJE MK, TONERI ZA HP SKOPJE MK, TONERI ZA LASERSKI PRINTERI SKOPJE MK, TONERI ZA OXI SKOPJE MK, TONERI ZA PECATARI SKOPJE MK, TONERI ZA PRINTERI MK, TONERI ZA PRINTERI SKOPJE MK, TONERI ZA SAMSUNG SKOPJE MK, БАР КОД ПРИНТЕРИ, БАР КОД ЧИТАЧИ, БОИ ЗА ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, БОЈА ЗА ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, ГРАФИЧКИ КАРТИ, ДЕЛОВИ ЗА ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ, ДЕЛОВИ ЗА КОМПЈУТЕР, ДЕЛОВИ ЗА КОМПЈУТЕРИ, ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ, ЗВУЧНА КАРТА, ИНК ЏЕТ КЕРТРИЏИ, КЕРТРИЏИ, КЕРТРИЏИ ЗА DELL, КЕРТРИЏИ ЗА HP, КЕРТРИЏИ ЗА OXI, КЕРТРИЏИ ЗА SAMSUNG, КЕРТРИЏИ ЗА ЕПСОН, КЕРТРИЏИ ЗА ПРИНТЕРИ, КОМПЈУТЕРИ, КОМПЈУТЕРИ МАКЕДОНИЈА, КОМПЈУТЕРСКИ ДЕЛОВИ, КОМПЈУТЕРСКИ КОМПОНЕНТИ, КОМПОНЕНТИ ЗА ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ, КОМПОНЕНТИ ЗА КОМПЈУТЕР, КУПИ ТОНЕР, ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, МАКЕДОНИЈА ПРИНТЕРИ, МИМАКИ ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, МРЕЖНА ОПРЕМА КОМПЈУТЕРИ СКОПЈЕ, МРЕЖНА ОПРЕМА СКОПЈЕ, НАЈЕВТИНО ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ КЕРТРИЏИ, ПДА УРЕДИ, ПЕЧАТАР, ПЕЧАТАРИ, ПОЛНЕЊЕ НА КЕРТРИЏИ, ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ MK, ПОЛНЕТИ ТОНЕРИ, ПОПРАВКА НА ДЕСТОП КОМПЈУТЕРИ, ПОПРАВКА НА ЛЦД ТЕЛЕВИЗОРИ, ПОПРАВКА НА ПЛАЗМА ТЕЛЕВИЗОРИ, ПРИНТЕРИ, ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ПРОДАВНИЦИ ЗА ПРИНТЕРИ, РАМ МЕМОРИЈА, РЕПАРИРАНИ ТОНЕРИ, РЕЦИКЛИРАН ТОНЕР, РЕЦИКЛИРАНИ ТОНЕРИ, РИБОНИ СКОПЈЕ МК, СЕРВИС ЗА КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИС ЗА ЛАП ТОП, СЕРВИС ЗА ЛАПТОП КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИС ЗА ЛЦД ТЕЛЕВИЗОРИ СКОПЈЕ МК, СЕРВИС ЗА ПЛАЗМА ТЕЛЕВИЗОРИ СКОПЈЕ МК, СЕРВИС КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИС КОМПЈУТЕРИ МАКЕДОНИЈА, СЕРВИС КОМПЈУТЕРИ СКОПЈЕ, СЕРВИС НА КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИСИ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, СЕРВИСИРАЊЕ НА ЛАП ТОП КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИСИРАЊЕ НА ЛАПТОПИ, СЕРВИСИРАЊЕ НА ПЛАЗМА ТЕЛЕВИЗОРИ, ТОНЕР ЗА ПРИНТЕР, ТОНЕР КАСЕТА, ТОНЕРИ, ТОНЕРИ ЗА DELL, ТОНЕРИ ЗА HP, ТОНЕРИ ЗА OXI, ТОНЕРИ ЗА SAMSUNG, ТОНЕРИ ЗА ЕПСОН, ТОНЕРИ ЗА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, ТОНЕРИ ЗА ПЕЧАТАРИ, ТОНЕРИ ЗА ПРИНТЕРИ, ТОНЕРИ ЗА ПРИНТЕРИ MK, ТОНЕРИ И КЕРТРИЏИ, ХАРДВЕР, ШИРОКО ФОРМАТНИ ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, ШИРОКО ФОРМАТНИ ШТАМПАЧИ, 

 

 

 

BOI ZA PRINTERI SKOPJE, BOJA ZA PRINTERI SKOPJE MK, DELOVI ZA DESKTOP KOMPJUTERI, DELOVI ZA KOMPJUTER, DELOVI ZA KOMPJUTERI SKOPJE, DESKTOP KOMPJUTERI, ISPRAZNETI KASETI SKOPJE MK, ISPRAZNETI KERTRIDZI SKOPJE MK, ISPRAZNETI TONERI KASETI I KERTRIDZI SKOPJE MK, ISPRAZNETI TONERI SKOPJE MK, KERTRIDZI, KERTRIDZI ZA DELL SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA EPSON SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA HP SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA OXI SKOPJE MK, KERTRIDZI ZA SAMSUNG SKOPJE MK, KOMPJUTERI, KOMPJUTERSKI DELOVI, KOMPJUTERSKI KOMPONENTI, KOMPJUTERSKI SERVIS, KOMPONENTI ZA DESKTOP KOMPJUTERI, KOMPONENTI ZA KOMPJUTER, KOMPONENTI ZA KOMPJUTERI SKOPJE, KUPI TONER SKOPJE MK, LASERSKI PRINTERI SKOPJE MK, MIMAKI PRINTERI SKOPJE MK, MREZNA OPREMA SKOPJE, NAJEVTINO POLNENJE NA KERTRIDZI SKOPJE MK, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI KERTRIDZI SKOPJE MK, NAJEVTINO POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, OPREMA ZA KOMPJUTERI, OPREMA ZA KOMPJUTERI SKOPJE, PC SERVIS, PDA SKOPJE MK, POLNENJE NA TONERI, POLNENJE NA TONERI SKOPJE, POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, POLNETI TONERI SKOPJE MK, POPRAVKA NA DESTOP KOMPJUTERI SKOPJE MK, POPRAVKA NA LCD TELEVIZORI SKOPJE MK, POPRAVKA NA PLAZMA TELEVIZORI SKOPJE MK, PRINTERI, PRINTERI MAKEDONIJA, PRINTERI SKOPJE, PRINTERI SKOPJE MAKEDONIJA, PRODAVNICI ZA PRINTERI SKOPJE, RECIKLIRAN TONER SKOPJE MK, RECIKLIRANI TONERI SKOPJE MK, REPARIRANI TONERI SKOPJE MK, RIBONI SKOPJE MK, SERVIS KOMPJUTERI MAKEDONIJA, SERVIS KOMPJUTERI SKOPJE, SERVIS NA KOMPJUTERI, SERVIS ZA KOMPJUTERI, SERVIS ZA KOMPJUTERI SKOPJE, SERVIS ZA LAP TOP SKOPJE MK, SERVIS ZA LAPTOP KOMPJUTERI SKOPJE MK, SERVIS ZA LCD TELEVIZORI SKOPJE MK, SERVIS ZA PLAZMA TELEVIZORI SKOPJE MK, SERVISI ZA POLNENJE NA TONERI SKOPJE MK, SERVISIRANJE NA LAP TOP KOMPJUTERI SKOPJE MK, SERVISIRANJE NA LAPTOPI SKOPJE MK, SERVISIRANJE NA PLAZMA TELEVIZORI SKOPJE MK, SERVISRANJE NA PLAZMI, SIROKO FORMATNI PRINTERI SKOPJE MK, SIROKO FORMATNI STAMPACI, TONER CARTRIDGE SKOPJE MACEDONIA MKD, TONER KASETA SKOPJE MK, TONER ZA PRINTER MK SKOPJE, TONERI SKOPJE MK, TONERI ZA DELL SKOPJE MK, TONERI ZA EPSON SKOPJE MK, TONERI ZA HP SKOPJE MK, TONERI ZA LASERSKI PRINTERI SKOPJE MK, TONERI ZA OXI SKOPJE MK, TONERI ZA PECATARI SKOPJE MK, TONERI ZA PRINTERI MK, TONERI ZA PRINTERI SKOPJE MK, TONERI ZA SAMSUNG SKOPJE MK, БАР КОД ПРИНТЕРИ, БАР КОД ЧИТАЧИ, БОИ ЗА ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, БОЈА ЗА ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, ГРАФИЧКИ КАРТИ, ДЕЛОВИ ЗА ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ, ДЕЛОВИ ЗА КОМПЈУТЕР, ДЕЛОВИ ЗА КОМПЈУТЕРИ, ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ, ЗВУЧНА КАРТА, ИНК ЏЕТ КЕРТРИЏИ, КЕРТРИЏИ, КЕРТРИЏИ ЗА DELL, КЕРТРИЏИ ЗА HP, КЕРТРИЏИ ЗА OXI, КЕРТРИЏИ ЗА SAMSUNG, КЕРТРИЏИ ЗА ЕПСОН, КЕРТРИЏИ ЗА ПРИНТЕРИ, КОМПЈУТЕРИ, КОМПЈУТЕРИ МАКЕДОНИЈА, КОМПЈУТЕРСКИ ДЕЛОВИ, КОМПЈУТЕРСКИ КОМПОНЕНТИ, КОМПОНЕНТИ ЗА ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ, КОМПОНЕНТИ ЗА КОМПЈУТЕР, КУПИ ТОНЕР, ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, МАКЕДОНИЈА ПРИНТЕРИ, МИМАКИ ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, МРЕЖНА ОПРЕМА КОМПЈУТЕРИ СКОПЈЕ, МРЕЖНА ОПРЕМА СКОПЈЕ, НАЈЕВТИНО ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ КЕРТРИЏИ, ПДА УРЕДИ, ПЕЧАТАР, ПЕЧАТАРИ, ПОЛНЕЊЕ НА КЕРТРИЏИ, ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ MK, ПОЛНЕТИ ТОНЕРИ, ПОПРАВКА НА ДЕСТОП КОМПЈУТЕРИ, ПОПРАВКА НА ЛЦД ТЕЛЕВИЗОРИ, ПОПРАВКА НА ПЛАЗМА ТЕЛЕВИЗОРИ, ПРИНТЕРИ, ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ, ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА, ПРОДАВНИЦИ ЗА ПРИНТЕРИ, РАМ МЕМОРИЈА, РЕПАРИРАНИ ТОНЕРИ, РЕЦИКЛИРАН ТОНЕР, РЕЦИКЛИРАНИ ТОНЕРИ, РИБОНИ СКОПЈЕ МК, СЕРВИС ЗА КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИС ЗА ЛАП ТОП, СЕРВИС ЗА ЛАПТОП КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИС ЗА ЛЦД ТЕЛЕВИЗОРИ СКОПЈЕ МК, СЕРВИС ЗА ПЛАЗМА ТЕЛЕВИЗОРИ СКОПЈЕ МК, СЕРВИС КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИС КОМПЈУТЕРИ МАКЕДОНИЈА, СЕРВИС КОМПЈУТЕРИ СКОПЈЕ, СЕРВИС НА КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИСИ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ТОНЕРИ, СЕРВИСИРАЊЕ НА ЛАП ТОП КОМПЈУТЕРИ, СЕРВИСИРАЊЕ НА ЛАПТОПИ, СЕРВИСИРАЊЕ НА ПЛАЗМА ТЕЛЕВИЗОРИ, ТОНЕР ЗА ПРИНТЕР, ТОНЕР КАСЕТА, ТОНЕРИ, ТОНЕРИ ЗА DELL, ТОНЕРИ ЗА HP, ТОНЕРИ ЗА OXI, ТОНЕРИ ЗА SAMSUNG, ТОНЕРИ ЗА ЕПСОН, ТОНЕРИ ЗА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, ТОНЕРИ ЗА ПЕЧАТАРИ, ТОНЕРИ ЗА ПРИНТЕРИ, ТОНЕРИ ЗА ПРИНТЕРИ MK, ТОНЕРИ И КЕРТРИЏИ, ХАРДВЕР, ШИРОКО ФОРМАТНИ ПРИНТЕРИ СКОПЈЕ МК, ШИРОКО ФОРМАТНИ ШТАМПАЧИ,
 • image
 • rolplast
 • image
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • DERMA GIF