Металтехна ДОО - компанија за производство и продажба на врати. 

 • Влезни врати за станови
 • Сигурносни врати за станови
 • Противпожарни врати (огноотпорни 30, 60, 90, 120 минути)
 • Врати по нарачка
 • Гаражни врати...

Исто така се занимаваме со производство на секаков тип на огради, челични конструкции метална галантерија, тенди настрешници итн.

Ние доставуваме целосна линија на квалитет на сопствени и стандардни градежни отвори за секаков вид на врати независно од тоа дали се работи за административни, станбени, образовни или здраствени проекти.

Довербата која ни ја даваат нашите кооперанти е доказ за нашиот квалитет кој е исклучително запазен, а секако и долгогодишната застапеност на македонскиот пазар и пошироко.

Металтехна ДОО започна со производство на врати во далечната 1992 година.

Од година во година капацитетот на производство се зголемува поради одличното менаџирање на основачите.

Денеска функционираме како авторитетна компанија на која можат да се потпрат голем број на изведувачи на градежни работи во доменот на браваријата.

SIGURNOSNI VRATI I SEFOVI

METALTEHNA

METALTEHNA
NADVORESNI VRATI, BLINDOR VRATI, SIGURNOSNI BRAVI, OGNOOPTORNI VRATI, KASI I SEFOVI , SEF BRAVI, IZRABOTKA NA BLINDIRANI VRATI, CENI, SKOPJE, MK

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

BANKARSKI SEFOVI, BLAGAJNICKI SEFOVI, CELICNI ROLO VRATI MK, DATA SEFOVI, DOMASNI SEFOVI, DVOKRILNI OGNOOTPORNI VRATI SKOPJE MK, DVOKRILNI VRATI SKOPJE MK, EDNOKRILNI OGNOOTPORNI VRATI SKOPJE MK, INDIVIDUALNI VRATI MK, INDUSTRISKA SEGMENTNA GARAZNA VRATA, INDUSTRISKI VRATI MK, IZRABOTKA NA DATA SEFOVI, IZRABOTKA NA DOMASNI SEFOVI, IZRABOTKA NA DVOKRILNI VRATI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA PROTIVPOZARNI VRATI MK, IZRABOTKA NA SEFOFI ZA BANKI, IZRABOTKA NA SEFOVI ZA ORUZJE, IZRABOTKA NA SIBER VRATI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA SIGURNOSNI SEFOVI MK, IZRABOTKA NA SIGURNOSNI VRATI MK, IZRABOTKA NA TREZORSKI VRATI, IZRABOTKA NA VRATI ZA GARAZI SKOPJE, KANCELARISKI SEFOVI, KOMERCIJALNI VRATI SKOPJE MK, LIZGACKI OGNOOTPORNI VRATI, LIZGACKI OGNOOTPORNI VRATI SKOPJE MK, MEDIJAPAN VRATI, MONTAZA NA BANKARSKI SEFOVI, MONTAZA NA OGNOOTPORNI SEFOVI, MONTAZA NA PROTIVPOZARNI VRATI, MONTAZA NA SEFOVI ZA ORUZJE, MONTAZA NA SIGURNOSNI SEFOVI MK, MONTAZA NA SIGURNOSNI VRATI, MONTAZA NA TREZORSKI VRATI, OGNOOTPORNI SEFOVI, OGNOOTPORNI VRATI, OGNOOTPORNI VRATI MK, PRODAZBA NA BANKARSKI SEFOVI, PRODAZBA NA BLAGAJNICKI SEFOVI, PRODAZBA NA DATA SEFOVI, PRODAZBA NA DOMASNI SEFOVI, PRODAZBA NA KANCELARISKI SEFOVI, PRODAZBA NA OGNOOTPORNI SEFOVI, PRODAZBA NA PROTIVPOZARNI VRATI, PRODAZBA NA SEFOVI ZA ORUZJE, PRODAZBA NA SIGURNOSNI SEFOVI, PRODAZBA NA SIGURNOSNI VRATI MK, PRODAZBA NA TREZORSKI VRATI, PROIZVODSTVO NA DOMASNI SEFOVI, PROIZVODSTVO NA SIGURNOSNI SEFOVI, PROIZVODSTVO NA SIGURNOSNI VRATI MK, PROTIVPOZARNI METALNI VRATI, PROTIVPOZARNI METALNI VRATI MAKEDONIJA, PROTIVPOZARNI SEFOVI, PROTIVPOZARNI VRATI, SEFOVI ZA BANKI, SEFOVI ZA DOMASNA UPOTREBA, SEFOVI ZA ORUZJE, SEGMENTNI VRATI MK, SIBER OGNOOTPORNI VRATI SKOPJE MK, SIGURNOSNA VRATA SO SEFOVSKA BRAVA, SIGURNOSNI SEFOVI, SIGURNOSNI VRATI, SIGURNOSNI VRATI I SEFOVI MK, SIGURNOSNI VRATI MK SKOPJE, SIGURNOSNI VRATI SO IVERKA, SIGURNOSNI VRATI SO IVERKA 16MM, SIGURNOSNI VRATI ZA STANOVI MK, SIGURNOSNI VRATI ZA STANOVI SKOPJE, TAVANSKI SEGMENTNI GARAZNI VRATI SKOPJE MK, TREZORSKI VRATI, VGRADUVANJE NA KANCELARISKI SEFOVI, VGRADUVANJE NA SIGURNOSNI SEFOVI, VRATI OD CELICEN POCINKUVAN LIM, VRATI ZA GARAZI SKOPJE, ZASTITA NA LOKALI, ZELEZNI VRATI SKOPJE MK, БАНКАРСКИ СЕФОВИ, БЛАГАЈНИЧКИ СЕФОВИ, ВГРАДУВАЊЕ НА КАНЦЕЛАРИСКИ СЕФОВИ, ВГРАДУВАЊЕ НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ВРАТИ ЗА ГАРАЖИ СКОПЈЕ, ВРАТИ ОД ЧЕЛИЧЕН ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ГАРАЖНИ ВРАТИ СКОПЈЕ, ДАТА СЕФОВИ, ДВОКРИЛНИ ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ДОМАШНИ СЕФОВИ, ЕДНОКРИЛН ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ЖЕЛЕЗНИ ВРАТИ, ЗАШТИТА НА ЛОКАЛИ, ИЗРАБОТКА НА ВРАТИ ЗА ГАРАЖИ СКОПЈЕ, ИЗРАБОТКА НА ДАТА СЕФОВИ, ИЗРАБОТКА НА ДОМАШНИ СЕФОВИ, ИЗРАБОТКА НА КРИЛНИ ВРАТИ ПО НАРАЧКА, ИЗРАБОТКА НА ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, ИЗРАБОТКА НА СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ, ИЗРАБОТКА НА СЕФОФИ ЗА БАНКИ, ИЗРАБОТКА НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ МК, ИЗРАБОТКА НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ИЗРАБОТКА НА ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, ИНДИВИДУАЛНИ ВРАТИ, ИНДУСТРИСКА СЕГМЕНТНА ГАРАЖНА ВРАТА, ИНДУСТРИСКИ ВРАТИ, КАНЦЕЛАРИСКИ СЕФОВИ, КОМЕРЦИЈАЛНИ ВРАТИ, ЛИЗГАЧКИ ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА БАНКАРСКИ СЕФОВИ, МОНТАЖА НА ДВОКРИЛНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА КРИЛНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА ОГНООТПОРНИ СЕФОВИ, МОНТАЖА НА ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ, МОНТАЖА НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, МОНТАЖА НА ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА ШИБЕР ВРАТИ, ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ОГНООТПОРНИ ВРАТИ МК, ОГНООТПОРНИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА БАНКАРСКИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА БЛАГАЈНИЧКИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ДАТА СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ДОМАШНИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА КАНЦЕЛАРИСКИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ОГНООТПОРНИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, ПРОДАЖБА НА СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ, ПРОДАЖБА НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ МК, ПРОДАЖБА НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ДОМАШНИ СЕФОВИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, ПРОТИВПОЖАРНИ МЕТАЛНИ ВРАТИ, ПРОТИВПОЖАРНИ СЕФОВИ, СЕГМЕНТНИ ВРАТИ, СЕФОВИ ЗА БАНКИ, СЕФОВИ ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА МК, СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ, СИГУРНОСНА ВРАТА СО СЕФОВСКА БРАВА, СИГУРНОСНИ ВРАТИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ ЗА СТАНОВИ МК, СИГУРНОСНИ ВРАТИ ЗА СТАНОВИ СКОПЈЕ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ И СЕФОВИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ СО ИВЕРКА, СИГУРНОСНИ СЕФОВИ МК, ТАВАНСКИ СЕГМЕНТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ, ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, ЧЕЛИЧНИ РОЛО ВРАТИ, ШИБЕР ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, 

 

 

 

BANKARSKI SEFOVI, BLAGAJNICKI SEFOVI, CELICNI ROLO VRATI MK, DATA SEFOVI, DOMASNI SEFOVI, DVOKRILNI OGNOOTPORNI VRATI SKOPJE MK, DVOKRILNI VRATI SKOPJE MK, EDNOKRILNI OGNOOTPORNI VRATI SKOPJE MK, INDIVIDUALNI VRATI MK, INDUSTRISKA SEGMENTNA GARAZNA VRATA, INDUSTRISKI VRATI MK, IZRABOTKA NA DATA SEFOVI, IZRABOTKA NA DOMASNI SEFOVI, IZRABOTKA NA DVOKRILNI VRATI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA PROTIVPOZARNI VRATI MK, IZRABOTKA NA SEFOFI ZA BANKI, IZRABOTKA NA SEFOVI ZA ORUZJE, IZRABOTKA NA SIBER VRATI SKOPJE MK, IZRABOTKA NA SIGURNOSNI SEFOVI MK, IZRABOTKA NA SIGURNOSNI VRATI MK, IZRABOTKA NA TREZORSKI VRATI, IZRABOTKA NA VRATI ZA GARAZI SKOPJE, KANCELARISKI SEFOVI, KOMERCIJALNI VRATI SKOPJE MK, LIZGACKI OGNOOTPORNI VRATI, LIZGACKI OGNOOTPORNI VRATI SKOPJE MK, MEDIJAPAN VRATI, MONTAZA NA BANKARSKI SEFOVI, MONTAZA NA OGNOOTPORNI SEFOVI, MONTAZA NA PROTIVPOZARNI VRATI, MONTAZA NA SEFOVI ZA ORUZJE, MONTAZA NA SIGURNOSNI SEFOVI MK, MONTAZA NA SIGURNOSNI VRATI, MONTAZA NA TREZORSKI VRATI, OGNOOTPORNI SEFOVI, OGNOOTPORNI VRATI, OGNOOTPORNI VRATI MK, PRODAZBA NA BANKARSKI SEFOVI, PRODAZBA NA BLAGAJNICKI SEFOVI, PRODAZBA NA DATA SEFOVI, PRODAZBA NA DOMASNI SEFOVI, PRODAZBA NA KANCELARISKI SEFOVI, PRODAZBA NA OGNOOTPORNI SEFOVI, PRODAZBA NA PROTIVPOZARNI VRATI, PRODAZBA NA SEFOVI ZA ORUZJE, PRODAZBA NA SIGURNOSNI SEFOVI, PRODAZBA NA SIGURNOSNI VRATI MK, PRODAZBA NA TREZORSKI VRATI, PROIZVODSTVO NA DOMASNI SEFOVI, PROIZVODSTVO NA SIGURNOSNI SEFOVI, PROIZVODSTVO NA SIGURNOSNI VRATI MK, PROTIVPOZARNI METALNI VRATI, PROTIVPOZARNI METALNI VRATI MAKEDONIJA, PROTIVPOZARNI SEFOVI, PROTIVPOZARNI VRATI, SEFOVI ZA BANKI, SEFOVI ZA DOMASNA UPOTREBA, SEFOVI ZA ORUZJE, SEGMENTNI VRATI MK, SIBER OGNOOTPORNI VRATI SKOPJE MK, SIGURNOSNA VRATA SO SEFOVSKA BRAVA, SIGURNOSNI SEFOVI, SIGURNOSNI VRATI, SIGURNOSNI VRATI I SEFOVI MK, SIGURNOSNI VRATI MK SKOPJE, SIGURNOSNI VRATI SO IVERKA, SIGURNOSNI VRATI SO IVERKA 16MM, SIGURNOSNI VRATI ZA STANOVI MK, SIGURNOSNI VRATI ZA STANOVI SKOPJE, TAVANSKI SEGMENTNI GARAZNI VRATI SKOPJE MK, TREZORSKI VRATI, VGRADUVANJE NA KANCELARISKI SEFOVI, VGRADUVANJE NA SIGURNOSNI SEFOVI, VRATI OD CELICEN POCINKUVAN LIM, VRATI ZA GARAZI SKOPJE, ZASTITA NA LOKALI, ZELEZNI VRATI SKOPJE MK, БАНКАРСКИ СЕФОВИ, БЛАГАЈНИЧКИ СЕФОВИ, ВГРАДУВАЊЕ НА КАНЦЕЛАРИСКИ СЕФОВИ, ВГРАДУВАЊЕ НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ВРАТИ ЗА ГАРАЖИ СКОПЈЕ, ВРАТИ ОД ЧЕЛИЧЕН ПОЦИНКУВАН ЛИМ, ГАРАЖНИ ВРАТИ СКОПЈЕ, ДАТА СЕФОВИ, ДВОКРИЛНИ ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ДОМАШНИ СЕФОВИ, ЕДНОКРИЛН ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ЖЕЛЕЗНИ ВРАТИ, ЗАШТИТА НА ЛОКАЛИ, ИЗРАБОТКА НА ВРАТИ ЗА ГАРАЖИ СКОПЈЕ, ИЗРАБОТКА НА ДАТА СЕФОВИ, ИЗРАБОТКА НА ДОМАШНИ СЕФОВИ, ИЗРАБОТКА НА КРИЛНИ ВРАТИ ПО НАРАЧКА, ИЗРАБОТКА НА ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, ИЗРАБОТКА НА СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ, ИЗРАБОТКА НА СЕФОФИ ЗА БАНКИ, ИЗРАБОТКА НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ МК, ИЗРАБОТКА НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ИЗРАБОТКА НА ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, ИНДИВИДУАЛНИ ВРАТИ, ИНДУСТРИСКА СЕГМЕНТНА ГАРАЖНА ВРАТА, ИНДУСТРИСКИ ВРАТИ, КАНЦЕЛАРИСКИ СЕФОВИ, КОМЕРЦИЈАЛНИ ВРАТИ, ЛИЗГАЧКИ ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА БАНКАРСКИ СЕФОВИ, МОНТАЖА НА ДВОКРИЛНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА КРИЛНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА ОГНООТПОРНИ СЕФОВИ, МОНТАЖА НА ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ, МОНТАЖА НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, МОНТАЖА НА ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, МОНТАЖА НА ШИБЕР ВРАТИ, ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ОГНООТПОРНИ ВРАТИ МК, ОГНООТПОРНИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА БАНКАРСКИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА БЛАГАЈНИЧКИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ДАТА СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ДОМАШНИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА КАНЦЕЛАРИСКИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ОГНООТПОРНИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, ПРОДАЖБА НА СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ, ПРОДАЖБА НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ МК, ПРОДАЖБА НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ПРОДАЖБА НА ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ДОМАШНИ СЕФОВИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, ПРОТИВПОЖАРНИ МЕТАЛНИ ВРАТИ, ПРОТИВПОЖАРНИ СЕФОВИ, СЕГМЕНТНИ ВРАТИ, СЕФОВИ ЗА БАНКИ, СЕФОВИ ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА МК, СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ, СИГУРНОСНА ВРАТА СО СЕФОВСКА БРАВА, СИГУРНОСНИ ВРАТИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ ЗА СТАНОВИ МК, СИГУРНОСНИ ВРАТИ ЗА СТАНОВИ СКОПЈЕ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ И СЕФОВИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ СО ИВЕРКА, СИГУРНОСНИ СЕФОВИ МК, ТАВАНСКИ СЕГМЕНТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ, ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, ЧЕЛИЧНИ РОЛО ВРАТИ, ШИБЕР ОГНООТПОРНИ ВРАТИ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image