ТЕПИСИ ТЕПИСОНИ ЛИНОЛЕУМ
ЛАМИНАТ – ДРВЕНИ ВРАТИ – ПАРКЕТ
НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА ТАПЕТИ 

Внимателно го избираме секој производ од колекциите на афирмирани европски производители и предлагаме огромен избор од:

 • 120 РАЗЛИЧНИ ПО БОЈА И ДИЗАЈН ТЕПИСОНИ СО РАЗЛИЧНА СТРУКТУРА,
 • 1200 МОДЕЛИ НА ТЕПИСИ ОД ПРИРОДНИ И СИНТЕТИЧНИ МАТЕРИИ,
 • 80 ДЕКОРИ НА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ,
 • ПОВЕЌЕ ОД 120 БОИ НА ЛИНОЛЕУМ И ПВЦ СО РАЗЛИЧНА ПРИМЕНА ПОВЕЌЕ ОД 200 ДЕЗЕНИ НА ТАПЕТИ. 

Исто така и комплетната лепеза аксесоари и потрошен материјал потребен за монтажа и одржување на производите. 

Понуди кон инвеститори

Партнерството со европските производители ни овозможува да реагираме брзо на новите трендови во ентериерот.
Нудиме функционални ентериерни решенија ускладени со особините на објектот и со индивидуалниот стил на клиентот.
Клучот кон нашиот успех е во оспособеноста на тимот, во флексибилната комерцијална политика и во стручното исполнување на секој проект.

TAPETI

CARPETMAX

CARPETMAX
Najgolem izbor na tapeti za vasiot dom,specijalizirani saloni za tapeti,fototapeti,detski fototapeti,luksuzni tapeti,Versace tapeti,Roberto Cavalli tapeti,Arhitekt Paper tapeti,stikeri,zidni oblogi,lepak za zidni oblogi,kompletni resenija za dekoriranje na zidovite vo vasiot dom i deloven prostor

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

3D PANELI SKOPJE MK, 3D ZAVESI SKOPJE MK, 3D ZIDNI PANELI SKOPJE MK, 3Д ЗИДНИ ПАНЕЛИ, 3Д ЗИДНИ ПАНЕЛИСКОПЈЕ, 3Д ПАНЕЛИ, 3Д ПАНЕЛИ СКОПЈЕ, DEKORATIVNI PANELI SKOPJE MK, DEKORATIVNI TAPETI I PANELI SKOPJE MK, DEKORATIVNI TAPETI KUMANOVO SKOPJE MK, DEKORATIVNI TAPETI SKOPJE MK, DZIDNI OBLOGI SKOPJE MK, DZIDNI OBLOGI TAPETI SKOPJE MK, DZIDNI TAPETI SKOPJE MK, FOTO TAPETI SKOPJE MK, PLASTIFICIRANI TAPETI, PLASTIFICIRANI TAPETI MK, PLASTIFICIRANI TAPETI SKOPJE MK, STIKERI PATIFIKS SKOPJE MK, TAPETI ZA ZID SKOPJE, TAPETI ZA ZID SKOPJE MK, UNIKATNI TAPETI KUMANOVO SKOPJE MK, UNIKATNI TAPETI SKOPJE MK, VODOOTPORNI TAPETI SKOPJE MK, ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН, ВОДООТПОРНИ ТАПЕТИ, ВОДООТПОРНИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ, ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ СКОПЈЕ, ДЕКОРАТИВНИ ТАПЕТИ, ДЕКОРАТИВНИ ТАПЕТИ И ПАНЕЛИ, ДЕКОРАТИВНИ ТАПЕТИ И ПАНЕЛИ СКОПЈЕ, ДЕКОРАТИВНИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, ЅИДНИ ОБЛОГИ ТАПЕТИ, ЅИДНИ ОБЛОГИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, ПЛАСТИФИЦИРАНИ ТАПЕТИ, ПЛАСТИФИЦИРАНИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, САМОЛЕПЛИВИ ФОЛИИ ЗА ЗИДОВИ, САМОЛЕПЛИВИ ФОЛИИ ЗА ЗИДОВИ СКОПЈЕ, СТИКЕРИ ПАТИФИКС, СТИКЕРИ ПАТИФИКС СКОПЈЕ, ТАПЕТИ, ТАПЕТИ ЗА ЗИД СКОПЈЕ, УНИКАТНИ ТАПЕТИ, УНИКАТНИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, УНИКАТНИ ТАПЕТИСКОПЈЕ, ФОТО ТАПЕТИ, ФОТО ТАПЕТИ СКОПЈЕ, 

 

 

 

3D PANELI SKOPJE MK, 3D ZAVESI SKOPJE MK, 3D ZIDNI PANELI SKOPJE MK, 3Д ЗИДНИ ПАНЕЛИ, 3Д ЗИДНИ ПАНЕЛИСКОПЈЕ, 3Д ПАНЕЛИ, 3Д ПАНЕЛИ СКОПЈЕ, DEKORATIVNI PANELI SKOPJE MK, DEKORATIVNI TAPETI I PANELI SKOPJE MK, DEKORATIVNI TAPETI KUMANOVO SKOPJE MK, DEKORATIVNI TAPETI SKOPJE MK, DZIDNI OBLOGI SKOPJE MK, DZIDNI OBLOGI TAPETI SKOPJE MK, DZIDNI TAPETI SKOPJE MK, FOTO TAPETI SKOPJE MK, PLASTIFICIRANI TAPETI, PLASTIFICIRANI TAPETI MK, PLASTIFICIRANI TAPETI SKOPJE MK, STIKERI PATIFIKS SKOPJE MK, TAPETI ZA ZID SKOPJE, TAPETI ZA ZID SKOPJE MK, UNIKATNI TAPETI KUMANOVO SKOPJE MK, UNIKATNI TAPETI SKOPJE MK, VODOOTPORNI TAPETI SKOPJE MK, ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН, ВОДООТПОРНИ ТАПЕТИ, ВОДООТПОРНИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ, ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ СКОПЈЕ, ДЕКОРАТИВНИ ТАПЕТИ, ДЕКОРАТИВНИ ТАПЕТИ И ПАНЕЛИ, ДЕКОРАТИВНИ ТАПЕТИ И ПАНЕЛИ СКОПЈЕ, ДЕКОРАТИВНИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, ЅИДНИ ОБЛОГИ ТАПЕТИ, ЅИДНИ ОБЛОГИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, ПЛАСТИФИЦИРАНИ ТАПЕТИ, ПЛАСТИФИЦИРАНИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, САМОЛЕПЛИВИ ФОЛИИ ЗА ЗИДОВИ, САМОЛЕПЛИВИ ФОЛИИ ЗА ЗИДОВИ СКОПЈЕ, СТИКЕРИ ПАТИФИКС, СТИКЕРИ ПАТИФИКС СКОПЈЕ, ТАПЕТИ, ТАПЕТИ ЗА ЗИД СКОПЈЕ, УНИКАТНИ ТАПЕТИ, УНИКАТНИ ТАПЕТИ СКОПЈЕ, УНИКАТНИ ТАПЕТИСКОПЈЕ, ФОТО ТАПЕТИ, ФОТО ТАПЕТИ СКОПЈЕ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image