ПРОДАЖБА НА МАТЕРИЈАЛИ,

МАШИНИ И ОПРЕМА ЗА РЕКЛАМНАТА ИНДУСТРИЈА,

ПЛЕКСИГЛАС, ЛЕКСАН, ПВЦ ФОЛИИ...

Литинг е лидер и промотер во Македонија во областа на инжинерството и продажбата на термопластични материјали.

Основна дејност на претпријатието е дистрибуција и изведба на покривање и застаклување на објекти со секаков вид акрилни материјали plexy и поликарбонатни плочи Lexan*, како и одредени елементи од Polyester, ABS и PETG.

Сите наши производи се со обезбедена гаранција и атести.

Суровините се секогаш и само од оригинален и директен произведувач.

Над 40 години искуство во областа на градежништвото во Македонија и регионот.

Од 1975 година Литинг е преставништво за Македонија на фабриката LesnaIndustrijaLitija – Оддел за пластика, од Словенија.

Од 1991 година Литинг е приватно македонско претпријатие и е преставништво за Македонија на фабриките:

1. Sabic Innovative Plastics – Lexan*

2. Lucite International – Perspex*

3. Polycasa – Akrylon*

4. Galenika – Klirit*

5. Akripol – Alux*

6. Evonik – MMA Monomer

Логистика, проектирање и монтажа на сите видови кровно покривање и застаклување:

 • светлосни куполи,
 • светлосни траки,
 • лантерни,
 • надстрешници,
 • спуштени плафони,
 • преградни зидови,
 • вертикални фасади,
 • противзвучни заштитни завеси,
 • сигурносни банкини...

Нашиот професионален тим е врвно специјализиран и со долгогодишно искуство.

TENDI I NASTRESNICI

LITING

LITING
Najkvaliteni tendi i nastresnici po napovolni ceni,izrabotka na site vidovi tendi I nastresnici,standardni tendi,korpa tendi,polukruzni tendi,kupola tendi,tendi na kraci,tendi pergola,roler tendi,stativi za tendi,avto nastersnici,drveni nastresnici,fiksni metalni nastresnici,nastresnici od kovano zelezo

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

AVTO NASTRESNICI, AVTO NASTRESNICI MK, CENI POLIKARBONAT SKOPJE MK, EKSTRA UDARNI PLOCI SKOPJE MK, EKSTRUDIRANI AKRILNI PLOCI SKOPJE MK, FIKSNI NASTRESNICI, FIKSNI NASTRESNICI MK, INDUSTRISKA PLASTIKA SKOPJE MK, IZRABOTKA NA NASTRESNICI, IZRABOTKA NA NASTRESNICI MK, IZRABOTKA NA TENDI, IZRABOTKA NA TENDI MK, LEKSAN MK SKOPJE, LEXAN MK, LIENI AKRILNI PLOCI, LIENI AKRILNI PLOCI MK, LIENI AKRILNI PLOCI SKOPJE MK, METALNI KONSTRUKCII, METALNI NASTRESNICI, METALNI NASTRESNICI MK, MONTAZA POLIKARBONAT SKOPJE MK, NASTRESNICI OD DRVO, NASTRESNICI OD DRVO MK, NASTRESNICI OD KOVANO ZELEZO, NASTRESNICI OD KOVANO ZELEZO MK, NASTRESNICI OD LEKSAN, NASTRESNICI OD LEKSAN MK, NASTRESNICI OD PLEKSIGLAS, NASTRESNICI OD PLEKSIGLAS MK, NASTRESNICI OD PLEXIGLAS, NASTRESNICI OD PLEXIGLAS MK, NASTRESNICI OD ZELEZO, NASTRESNICI OD ZELEZO MK, NASTRESNICI ZA BALKONI, NASTRESNICI ZA BALKONI MK, NASTRESNICI ZA DVOR, NASTRESNICI ZA DVOR MK, NASTRESNICI ZA DVOROVI, NASTRESNICI ZA DVOROVI MK, NASTRESNICI ZA KOKTELI, NASTRESNICI ZA KOKTELI MK, NASTRESNICI ZA PROSLAVI, NASTRESNICI ZA PROSLAVI MK, NASTRESNICI ZA SVADBI, NASTRESNICI ZA SVADBI MK, NASTRESNICI ZA TERASI, NASTRESNICI ZA TERASI MK, PANELI ZA ZVUCNI BARIERI, PANELI ZA ZVUCNI BARIERI MK, PANELI ZA ZVUCNI BARIERI SKOPJE MK, PERSPEKS MK SKOPJE, PERSPEX MK SKOPJE, PLEKSIGLAS MK SKOPJE, PLEXIGLAS SKOPJE, POKRIVANJE NA OBJEKTI SKOPJE MK, POLIKARBONANTNI PLOCI SISTEMI SKOPJE MK, POLIKARBONAT LEKSAN, POLIKARBONAT MK SKOPJE, POLIKARBONATNI PLOCI SKOPJE MK, PROFILIRANI KROVNI ELEMENTI SKOPJE MK, PROVIDNI ZVUCNI BARIERI SKOPJE MK, SIGURNOSNI ODBOJNICI I BRANICI SKOPJE MK, SVETLOSNI KUPOLI SKOPJE MK, SVETLOSNI SVODOVI TAVANI SKOPJE MK, SVETLOSNI TRAKI LENTI SKOPJE MK, SVETLOSNI TUNELI SKOPJE MK, TENDI I NASTRESNICI, TENDI ZA BALKONI, TENDI ZA BALKONI MK, TENDI ZA TERASI, TENDI ZA TERASI MK, TERMOPLASTICNI MATERIJALI SKOPJE MK, TERMOPLASTIKA SKOPJE MK, VENECIJANER I VARIOLAJT ROLETNI, ZASTAKLUVANJE NA OBJEKTI SKOPJE MK, ZVUCNI I SIGURNOSNI BARIERI SKOPJE MK, ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ, МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, ПОЛИКАРБОНАТ ЛЕКСАН, ПОЛИКАРБОНАТ МК СКОПЈЕ, ПОЛИКАРБОНАТНИ ПЛОЧИ, ТЕНДИ И НАСТРЕШНИЦИ, 

 

 

 

AVTO NASTRESNICI, AVTO NASTRESNICI MK, CENI POLIKARBONAT SKOPJE MK, EKSTRA UDARNI PLOCI SKOPJE MK, EKSTRUDIRANI AKRILNI PLOCI SKOPJE MK, FIKSNI NASTRESNICI, FIKSNI NASTRESNICI MK, INDUSTRISKA PLASTIKA SKOPJE MK, IZRABOTKA NA NASTRESNICI, IZRABOTKA NA NASTRESNICI MK, IZRABOTKA NA TENDI, IZRABOTKA NA TENDI MK, LEKSAN MK SKOPJE, LEXAN MK, LIENI AKRILNI PLOCI, LIENI AKRILNI PLOCI MK, LIENI AKRILNI PLOCI SKOPJE MK, METALNI KONSTRUKCII, METALNI NASTRESNICI, METALNI NASTRESNICI MK, MONTAZA POLIKARBONAT SKOPJE MK, NASTRESNICI OD DRVO, NASTRESNICI OD DRVO MK, NASTRESNICI OD KOVANO ZELEZO, NASTRESNICI OD KOVANO ZELEZO MK, NASTRESNICI OD LEKSAN, NASTRESNICI OD LEKSAN MK, NASTRESNICI OD PLEKSIGLAS, NASTRESNICI OD PLEKSIGLAS MK, NASTRESNICI OD PLEXIGLAS, NASTRESNICI OD PLEXIGLAS MK, NASTRESNICI OD ZELEZO, NASTRESNICI OD ZELEZO MK, NASTRESNICI ZA BALKONI, NASTRESNICI ZA BALKONI MK, NASTRESNICI ZA DVOR, NASTRESNICI ZA DVOR MK, NASTRESNICI ZA DVOROVI, NASTRESNICI ZA DVOROVI MK, NASTRESNICI ZA KOKTELI, NASTRESNICI ZA KOKTELI MK, NASTRESNICI ZA PROSLAVI, NASTRESNICI ZA PROSLAVI MK, NASTRESNICI ZA SVADBI, NASTRESNICI ZA SVADBI MK, NASTRESNICI ZA TERASI, NASTRESNICI ZA TERASI MK, PANELI ZA ZVUCNI BARIERI, PANELI ZA ZVUCNI BARIERI MK, PANELI ZA ZVUCNI BARIERI SKOPJE MK, PERSPEKS MK SKOPJE, PERSPEX MK SKOPJE, PLEKSIGLAS MK SKOPJE, PLEXIGLAS SKOPJE, POKRIVANJE NA OBJEKTI SKOPJE MK, POLIKARBONANTNI PLOCI SISTEMI SKOPJE MK, POLIKARBONAT LEKSAN, POLIKARBONAT MK SKOPJE, POLIKARBONATNI PLOCI SKOPJE MK, PROFILIRANI KROVNI ELEMENTI SKOPJE MK, PROVIDNI ZVUCNI BARIERI SKOPJE MK, SIGURNOSNI ODBOJNICI I BRANICI SKOPJE MK, SVETLOSNI KUPOLI SKOPJE MK, SVETLOSNI SVODOVI TAVANI SKOPJE MK, SVETLOSNI TRAKI LENTI SKOPJE MK, SVETLOSNI TUNELI SKOPJE MK, TENDI I NASTRESNICI, TENDI ZA BALKONI, TENDI ZA BALKONI MK, TENDI ZA TERASI, TENDI ZA TERASI MK, TERMOPLASTICNI MATERIJALI SKOPJE MK, TERMOPLASTIKA SKOPJE MK, VENECIJANER I VARIOLAJT ROLETNI, ZASTAKLUVANJE NA OBJEKTI SKOPJE MK, ZVUCNI I SIGURNOSNI BARIERI SKOPJE MK, ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ, МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, ПОЛИКАРБОНАТ ЛЕКСАН, ПОЛИКАРБОНАТ МК СКОПЈЕ, ПОЛИКАРБОНАТНИ ПЛОЧИ, ТЕНДИ И НАСТРЕШНИЦИ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image