МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ – ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

Нашата туристичка агенција е специјализирана за превоз на организирани групи, индивидуални аранжмани и организирање на специфични патувања во соработка со крајните корисници до сите туристички дестинации: Грција, Турција, Италија, Бугарија, Словенија...

Слободно контактирајте со нас за комплетна организација на Вашите еднодневни или повеќедневни екскурзии, како во Македонија, така и надвор од неа, со што ќе добиете безбедност и задоволство при Вашите патувања. 

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ АД СКОПЈЕ

Нашата основна дејност е превоз на патници на редовните меѓународни линии како и услуги во туризмот, со месечно превезени 1600 патници.

Располагаме со возен парк од 7 автобуси за висок туризам, еден минибус и две патнички комбиња кои се со просечна старост од 4 години. 

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ – АВТО ШКОЛА

ќе Ви ги пружи сите можности и комфор да возите и учите во безбедни и квалитетни автомобили со континуирано внимание и совети од нашите инструктори и предавачи.

Имате можност за избор на квалитетна теоретска и практична настава, како и термини за обука. 

 • Организирано постапка за добивање лекарско уверение,
 • Можност за плаќање на повеќе рати,
 • Обука за Б и Д категорија на моторни возила од Програмата на МЕРЦЕДЕС.  

Сите возила се климатизирани и со целосна дополнителна опрема.

Во цената на обуката се вклучени и предавања од областа на сообраќајните правила и прописи од страна на стручен предавач.

Нудиме обука за категорија Б и Д, но и посредуваме за обука и за останатите категории и поткатегории. 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА (36 ЧАСА МОТО ОБУКА):

Лекарско уверение со старост не повеќе од 18 месеци, Важечка лична карта 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ОБУКА ЗА Д КАТЕГОРИЈА (16 ЧАСА МОТО ОБУКА):

Лекарско уверение со старост не повеќе од 18 месеци, Важечка лична карта, Фотокопија од важечка возачка дозвола.

TURISTICKI AGENCII

T.A. MAKEDONIJA SOOBRAKAJ

T.A. MAKEDONIJA SOOBRAKAJ
VODECKI TURISTICKI AGENCII , KOMPLETEN TURISTICKI SERVIS, PONUDI, ARANZMANI,PATUVANJA, KRSTARENJA, WELLNESS & SPA , DALECNI PATUVANJA, ZIMUVANJA, PONUDA NA NAJEFTINI AVIONSKI BILETI, SKOPJE, MK…

TURISTICKI AGENCII

ORFEJ

ORFEJ

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

APARTMANI, APSOLVENTSKI EKSKURZII, ARANZMANI, AVIO BILETI, AVIONSKI BILETI, AVIONSKI KARTI, AVIONSKI LETOVI, AVTOBUSKA STANICA SKOPJE, AVTOBUSKI KARTI BELGRAD, AVTOBUSKI KARTI KUSTENDIL, AVTOBUSKI KARTI SOFIJA, AVTOBUSKI KARTI SOLUN, AVTOBUSKI KARTI ZA BELGRAD, AVTOBUSKI KARTI ZA BUGARIJA, AVTOBUSKI KARTI ZA GERMANIJA, AVTOBUSKI KARTI ZA GRCIJA, AVTOBUSKI KARTI ZA KUSTENDIL, AVTOBUSKI KARTI ZA SOFIJA, AVTOBUSKI KARTI ZA SOLUN, AVTOBUSKI KARTI ZA SRBIJA, AVTOBUSKI PREVOZ, AVTOBUSKI PREVOZ SKOPJE BELGRAD, AVTOBUSKI PREVOZ SKOPJE KUSTENDIL, AVTOBUSKI PREVOZ SKOPJE SOFIJA, AVTOBUSKI PREVOZ SKOPJE SOLUN, AVTOBUSKI PREVOZ ZA BUGARIJA, AVTOBUSKI PREVOZ ZA GERMANIJA, AVTOBUSKI PREVOZ ZA GRCIJA, AVTOBUSKI PREVOZ ZA SRBIJA, EGZOTICNI PATUVANJA, EKSKURZII, EKSKURZII VO STRANSTVO, EKSKURZII VO STRANSVO, GRCIJA LETO, GRCKA LETO, HOTELSKO SMESTUVANJE, HRVATSKA LETO, IZNAJMUVANJE AVTOBUSI, IZNAJMUVANJE NA AVTOBUSI, KRSTARENJA, KRSTARENJE COSTA MSC, LAST MINUTE PONUDI, LAST MINUTE PONUDI ZA ODMOR, LETO, LETO GRCIJA MAKEDONIJA, LETO GRCIJA MK, LETO MAKEDONIJA, LETO MK, LETO SKOPJE, LETUVANJA, LETUVANJE, LETUVANJE VO GRCIJA, ORGANIZIRANJE EKSKURZII, ORGANIZIRANJE KONGRESI, PAKET ARANZMANI, PATNICKO OSIGURUVANJE, PATUVANJA, PRIVATNO SMESTUVANJE, RED NA LETANJE, REZERVACII, REZERVACIJA NA AVIO BILETI, SEMINARI, SKOPJE AVTOBUSKA STANICA, SOPING TURI SOLUN, STUDENTSKI EKSKURZII, TURI SO KONJI, TURISTICKI AGENCII, TURISTICKI AGENCII MK, TURISTICKI AGENCII SKOPJE, TURISTICKI AGENCII VO SKOPJE, UCILISNI EKSKURZII, VOZEN RED MAKEDONIJA SOOB RAKAJ, VOZEN RED NA MAKEDONIJA SOOBRAKAJ, ZIMUVANJA, ZIMUVANJE, ZIMUVANJE VO BUGARIJA, АВИО БИЛЕТИ, АВИОНСКИ БИЛЕТИ, АВИОНСКИ КАРТИ, АВИОНСКИ ЛЕТОВИ, АВТОБУСКА СТАНИЦА СКОПЈЕ, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА БУГАРИЈА, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА ГЕРМАНИЈА, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА ГРЦИЈА, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА СОЛУН, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА СОФИЈА, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА СРБИЈА, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА БУГАРИЈА, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА ГЕРМАНИЈА, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА ГРЦИЈА, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА СРБИЈА, АПАРТМАНИ, АПСОЛВЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ, АРАНЖМАНИ, ВОЗЕН РЕД МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ, ВОЗЕН РЕД НА МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ, ГРЦИЈА ЛЕТО, ГРЧКА ЛЕТО, ЕГЗОТИЧНИ ПАТУВАЊА, ЕКСКУРЗИИ, ЕКСКУРЗИИ ВО МАКЕДОНИЈА, ЕКСКУРЗИИ ВО СТРАНСВО, ЕКСУРЗИИ ВО СТРАНСТВО, ЗИМУВАЊА, ЗИМУВАЊЕ, ЗИМУВАЊЕ ВО БУГАРИЈА, ИЗНАЈМУВАЊЕ АВТОБУСИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА АВТОБУСИ, КРСТАРЕЊА, КРСТАРЕЊЕ КОСТА МСЦ, ЛЕТО, ЛЕТО ГРЦИЈА МАКЕДОНИЈА, ЛЕТО ГРЦИЈА МК, ЛЕТО МАКЕДОНИЈА, ЛЕТО МК, ЛЕТО СКОПЈЕ, ЛЕТУВАЊА, ЛЕТУВАЊЕ, ЛЕТУВАЊЕ ВО ГРЦИЈА, ОРГАНИЗИРАЊЕ ЕКСКУРЗИИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ КОНГРЕСИ, ПАКЕТ АРАНЖМАНИ, ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ, ПАТУВАЊА, ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ, РЕД НА ЛЕТАЊЕ, РЕЗЕРВАЦИИ, РЕЗЕРВАЦИЈА НА АВИО БИЛЕТИ, СЕМИНАРИ, СКОПЈЕ АВТОБУСКА СТАНИЦА, СТУДЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ, ТУРИ СО КОЊИ, ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ, ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ ВО СКОПЈЕ, ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ МК, ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ СКОПЈЕ, УЧИЛИШНИ ЕКСКУРЗИИ, ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ, ХРВАТСКА ЛЕТО, ШОПИНГ ТУРИ СОЛУН, SPA PONUDI, REZERVACIJA HOTELI GRCIJA, APARTMANI HALKIDIKI, APARTMANI GRCIJA, PRIVATEN SMESTAJ GRCIJA, PRIVATNO SMESTUVANJE GRCIJA, APARTMANI PEFKOHORI, APARTMANI HANIOTI, APARTMANI FURKA, APARTMANI SIVIRI, APARTMANI KALITEA, APARTMANI AFITOS, APARTMANI NEI PORI, APARTMANI OLIMPIC BEACH, APARTMANI PARALIA, APARTMANI TORONI, APARTMANI SARTI, APARTMANI POLIHRONO, APARTMANI FLOGITA, APARTMANI POTIDEA, HOTELI GRCIJA, APARTMANI LEPTOKARIJA, APARTMANI PARGA, APARTMANI KRF, APARTMANI TASOS, APARTMANI LEFKADA, APARTMANI LUTRAKI, APARTMANI ZAKINTOS, ARANZMANI GRCIJA, ARANZMANI ITALIJA, ARANZMANI SPANIJA, ARANZMANI KRF, ARANZMANI TASOS, ARANZMANI ZAKINTOS, ARANZMANI PEFKOHORI, ARANZMANI HANIOTI, ARANZMANI POLIHRONO, ARANZMANI SIVIRI, ARANZMANI FURKA, ARANZMANI POTIDEA, ARANZMANI KALITEA, ARANZMANI TORONI, ARANZMANI SARTI, ARANZMANI NEI PORI, ARANZMANI LEPTOKARIJA, ARANZMANI OLIMPIC BEACH, ARANZMANI AFITOS, ARANZMANI FLOGITA, ARANZMANI HRVATSKA, ARANZMANI CRNA GORA, ARANZMANI BUDVA, ARANZMANI HERCEG NOVI, ARANZMANI DUBROVNIK, ARANZMANI LEFKADA, ARANZMANI LUTRAKI, SRBIJA BANJI, MAKEDONIJA BANJI, BANJI VO SRBIJA, BANJI VO MAKEDONIJA, SPA HOTELI BUGARIJA, SPA HOTELI SRBIJA, SPA HOTELI GRCIJA, SPA I WELLNES CENTRI, WELLNES I SPA CENTRI, BOOKING ONLINE, POVOLNI KRSTARENJA, HOTELI ONLINE, APARTMANI ONLINE, VIKEND PATUVANJA, HOTELI HALKIDIKI, HOTELI NA TASOS, HOTELI NA KRF, HOTELI NA ZAKINTOS, HOTELI NA HALKIDIKI, HOTELI VO PIERIA, HOTELI NA PRV KRAK, HOTELI NA VTOR KRAK, HOTELI URANOPOLI, HOTELI URANOPOLIS, HOTELI NA JONSKO MORE, HOTELI NA PELOPONEZ, HOTELI VO SOLUN, SPA CENTRI BUGARIJA, SPA CENTRI SRBIJA, SPA CENTRI GRCIJA, TURISTICKI CENTRI SRBIJA, TURISTICKI CENTRI BUGARIJA, LETUVANJE BUGARIJA, SHOPPING TURI BUGARIJA, SHOPPING TURI GRCIJA, SHOPPING TURI ZA BUGARIJA, SHOPPING TURI ZA GRCIJA, SHOOPING TURI ZA SOLUN, SHOPPING TURI ZA SOFIJA, UCENICKI PATUVANJA, UCENICKI EKSKURZII, SKOLSKI EKSKURZII, PLANINSKI TURIZAM, SELSKI TURIZAM SRBIJA, SELSKI TURIZAM VO SRBIJA, PLANINSKI TURIZAM VO SRBIJA, PLANINSKI TURIZAM VO BUGARIJA, PLANINSKI TURIZAM VO MAKEDONIJA, ARANZMANI SO PREVOZ ZA GRCIJA, ARANZMANI SO SOPSTVEN PREVOZ, 

 

 

 

APARTMANI, APSOLVENTSKI EKSKURZII, ARANZMANI, AVIO BILETI, AVIONSKI BILETI, AVIONSKI KARTI, AVIONSKI LETOVI, AVTOBUSKA STANICA SKOPJE, AVTOBUSKI KARTI BELGRAD, AVTOBUSKI KARTI KUSTENDIL, AVTOBUSKI KARTI SOFIJA, AVTOBUSKI KARTI SOLUN, AVTOBUSKI KARTI ZA BELGRAD, AVTOBUSKI KARTI ZA BUGARIJA, AVTOBUSKI KARTI ZA GERMANIJA, AVTOBUSKI KARTI ZA GRCIJA, AVTOBUSKI KARTI ZA KUSTENDIL, AVTOBUSKI KARTI ZA SOFIJA, AVTOBUSKI KARTI ZA SOLUN, AVTOBUSKI KARTI ZA SRBIJA, AVTOBUSKI PREVOZ, AVTOBUSKI PREVOZ SKOPJE BELGRAD, AVTOBUSKI PREVOZ SKOPJE KUSTENDIL, AVTOBUSKI PREVOZ SKOPJE SOFIJA, AVTOBUSKI PREVOZ SKOPJE SOLUN, AVTOBUSKI PREVOZ ZA BUGARIJA, AVTOBUSKI PREVOZ ZA GERMANIJA, AVTOBUSKI PREVOZ ZA GRCIJA, AVTOBUSKI PREVOZ ZA SRBIJA, EGZOTICNI PATUVANJA, EKSKURZII, EKSKURZII VO STRANSTVO, EKSKURZII VO STRANSVO, GRCIJA LETO, GRCKA LETO, HOTELSKO SMESTUVANJE, HRVATSKA LETO, IZNAJMUVANJE AVTOBUSI, IZNAJMUVANJE NA AVTOBUSI, KRSTARENJA, KRSTARENJE COSTA MSC, LAST MINUTE PONUDI, LAST MINUTE PONUDI ZA ODMOR, LETO, LETO GRCIJA MAKEDONIJA, LETO GRCIJA MK, LETO MAKEDONIJA, LETO MK, LETO SKOPJE, LETUVANJA, LETUVANJE, LETUVANJE VO GRCIJA, ORGANIZIRANJE EKSKURZII, ORGANIZIRANJE KONGRESI, PAKET ARANZMANI, PATNICKO OSIGURUVANJE, PATUVANJA, PRIVATNO SMESTUVANJE, RED NA LETANJE, REZERVACII, REZERVACIJA NA AVIO BILETI, SEMINARI, SKOPJE AVTOBUSKA STANICA, SOPING TURI SOLUN, STUDENTSKI EKSKURZII, TURI SO KONJI, TURISTICKI AGENCII, TURISTICKI AGENCII MK, TURISTICKI AGENCII SKOPJE, TURISTICKI AGENCII VO SKOPJE, UCILISNI EKSKURZII, VOZEN RED MAKEDONIJA SOOB RAKAJ, VOZEN RED NA MAKEDONIJA SOOBRAKAJ, ZIMUVANJA, ZIMUVANJE, ZIMUVANJE VO BUGARIJA, АВИО БИЛЕТИ, АВИОНСКИ БИЛЕТИ, АВИОНСКИ КАРТИ, АВИОНСКИ ЛЕТОВИ, АВТОБУСКА СТАНИЦА СКОПЈЕ, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА БУГАРИЈА, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА ГЕРМАНИЈА, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА ГРЦИЈА, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА СОЛУН, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА СОФИЈА, АВТОБУСКИ КАРТИ ЗА СРБИЈА, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА БУГАРИЈА, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА ГЕРМАНИЈА, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА ГРЦИЈА, АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА СРБИЈА, АПАРТМАНИ, АПСОЛВЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ, АРАНЖМАНИ, ВОЗЕН РЕД МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ, ВОЗЕН РЕД НА МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ, ГРЦИЈА ЛЕТО, ГРЧКА ЛЕТО, ЕГЗОТИЧНИ ПАТУВАЊА, ЕКСКУРЗИИ, ЕКСКУРЗИИ ВО МАКЕДОНИЈА, ЕКСКУРЗИИ ВО СТРАНСВО, ЕКСУРЗИИ ВО СТРАНСТВО, ЗИМУВАЊА, ЗИМУВАЊЕ, ЗИМУВАЊЕ ВО БУГАРИЈА, ИЗНАЈМУВАЊЕ АВТОБУСИ, ИЗНАЈМУВАЊЕ НА АВТОБУСИ, КРСТАРЕЊА, КРСТАРЕЊЕ КОСТА МСЦ, ЛЕТО, ЛЕТО ГРЦИЈА МАКЕДОНИЈА, ЛЕТО ГРЦИЈА МК, ЛЕТО МАКЕДОНИЈА, ЛЕТО МК, ЛЕТО СКОПЈЕ, ЛЕТУВАЊА, ЛЕТУВАЊЕ, ЛЕТУВАЊЕ ВО ГРЦИЈА, ОРГАНИЗИРАЊЕ ЕКСКУРЗИИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ КОНГРЕСИ, ПАКЕТ АРАНЖМАНИ, ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ, ПАТУВАЊА, ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ, РЕД НА ЛЕТАЊЕ, РЕЗЕРВАЦИИ, РЕЗЕРВАЦИЈА НА АВИО БИЛЕТИ, СЕМИНАРИ, СКОПЈЕ АВТОБУСКА СТАНИЦА, СТУДЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ, ТУРИ СО КОЊИ, ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ, ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ ВО СКОПЈЕ, ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ МК, ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ СКОПЈЕ, УЧИЛИШНИ ЕКСКУРЗИИ, ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ, ХРВАТСКА ЛЕТО, ШОПИНГ ТУРИ СОЛУН, SPA PONUDI, REZERVACIJA HOTELI GRCIJA, APARTMANI HALKIDIKI, APARTMANI GRCIJA, PRIVATEN SMESTAJ GRCIJA, PRIVATNO SMESTUVANJE GRCIJA, APARTMANI PEFKOHORI, APARTMANI HANIOTI, APARTMANI FURKA, APARTMANI SIVIRI, APARTMANI KALITEA, APARTMANI AFITOS, APARTMANI NEI PORI, APARTMANI OLIMPIC BEACH, APARTMANI PARALIA, APARTMANI TORONI, APARTMANI SARTI, APARTMANI POLIHRONO, APARTMANI FLOGITA, APARTMANI POTIDEA, HOTELI GRCIJA, APARTMANI LEPTOKARIJA, APARTMANI PARGA, APARTMANI KRF, APARTMANI TASOS, APARTMANI LEFKADA, APARTMANI LUTRAKI, APARTMANI ZAKINTOS, ARANZMANI GRCIJA, ARANZMANI ITALIJA, ARANZMANI SPANIJA, ARANZMANI KRF, ARANZMANI TASOS, ARANZMANI ZAKINTOS, ARANZMANI PEFKOHORI, ARANZMANI HANIOTI, ARANZMANI POLIHRONO, ARANZMANI SIVIRI, ARANZMANI FURKA, ARANZMANI POTIDEA, ARANZMANI KALITEA, ARANZMANI TORONI, ARANZMANI SARTI, ARANZMANI NEI PORI, ARANZMANI LEPTOKARIJA, ARANZMANI OLIMPIC BEACH, ARANZMANI AFITOS, ARANZMANI FLOGITA, ARANZMANI HRVATSKA, ARANZMANI CRNA GORA, ARANZMANI BUDVA, ARANZMANI HERCEG NOVI, ARANZMANI DUBROVNIK, ARANZMANI LEFKADA, ARANZMANI LUTRAKI, SRBIJA BANJI, MAKEDONIJA BANJI, BANJI VO SRBIJA, BANJI VO MAKEDONIJA, SPA HOTELI BUGARIJA, SPA HOTELI SRBIJA, SPA HOTELI GRCIJA, SPA I WELLNES CENTRI, WELLNES I SPA CENTRI, BOOKING ONLINE, POVOLNI KRSTARENJA, HOTELI ONLINE, APARTMANI ONLINE, VIKEND PATUVANJA, HOTELI HALKIDIKI, HOTELI NA TASOS, HOTELI NA KRF, HOTELI NA ZAKINTOS, HOTELI NA HALKIDIKI, HOTELI VO PIERIA, HOTELI NA PRV KRAK, HOTELI NA VTOR KRAK, HOTELI URANOPOLI, HOTELI URANOPOLIS, HOTELI NA JONSKO MORE, HOTELI NA PELOPONEZ, HOTELI VO SOLUN, SPA CENTRI BUGARIJA, SPA CENTRI SRBIJA, SPA CENTRI GRCIJA, TURISTICKI CENTRI SRBIJA, TURISTICKI CENTRI BUGARIJA, LETUVANJE BUGARIJA, SHOPPING TURI BUGARIJA, SHOPPING TURI GRCIJA, SHOPPING TURI ZA BUGARIJA, SHOPPING TURI ZA GRCIJA, SHOOPING TURI ZA SOLUN, SHOPPING TURI ZA SOFIJA, UCENICKI PATUVANJA, UCENICKI EKSKURZII, SKOLSKI EKSKURZII, PLANINSKI TURIZAM, SELSKI TURIZAM SRBIJA, SELSKI TURIZAM VO SRBIJA, PLANINSKI TURIZAM VO SRBIJA, PLANINSKI TURIZAM VO BUGARIJA, PLANINSKI TURIZAM VO MAKEDONIJA, ARANZMANI SO PREVOZ ZA GRCIJA, ARANZMANI SO SOPSTVEN PREVOZ,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image