ЗЕБРА ЗАВЕСИ, ВЕНЕЦИЈАНЕР,

ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ, КОМАРНИЦИ

РОЛО ЈАНАН ДИЗАЈН се бави со производство и монтажа на елементи за ентериери и екстериери на Вашиот животен простор.

Асортиманот располага со голема разновидност на производи за опремување на куќи, станови, деловни простории како што се:

Венецијанери

 • Вариолајт завеси
 • Пластични Ролетни
 • Роло завеси (Blacout)
 • Зебра завеси
 • Роло Screen
 • Мини зебра завеси
 • Дрвен венецијанер
 • Комарници
 • Ролокомарници
 • Завеси...

Материјалите кои ги користиме се одликуваат со врвен квалитет и на Вашиот простор му даваат комплетна вредност. Квалитетот на нашите производи не прави препознатливи на пазарот.

Стручниот тим на РОЛО ЈАНАН ДИЗАЈН може да Ви понуди совет како би го оплемениле Вашиот простор, да обезбедиме најдобра услуга и врвен квалитет.

Лесно и брзо вршиме монтажа и вградување на производите со голема прецизност и ефикасност.

Контактирајте не и уверете се во квалитетот на нашите производи.

VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI

ROLLO JANAN DESIGN

ROLLO JANAN DESIGN
VENECIJANERI, VARIOLAJT ZAVESI, PLASTICNI ROLETNI, ROLO ZAVESI, ZEBRA ZAVESI, MINI ZEBRA ZAVESI, DRVEN VENECIJANER, KOMARNICI, ROLOKOMARNICI, SKOPJE, MK, ...

ПВЦ И АЛУМИНСКА СТОЛАРИЈА
ВЕНЕЦИЈАНЕР, ВАРИОЛАЈТ, КОМАРНИЦИ 

АЈТ ROLL SISTEM - етаблирана фирма на македонскиот пазар.

Квалитетно и брзо ги произведуваме следниве производи: 

 • ПВЦ И АЛУМИНСКА СТОЛАРИЈА
 • ПВЦ И АЛУМИНСКИ РОЛЕТНИ – БЕЛИ, СИВИ,
 • КОМАРНИЦИ – СТАТИЧНИ, НА ОТВАРАЊЕ
 • ВЕНЕЦИЈАНЕР
 • ВАРИОЛАЈТ
 • СТАКЛЕНА ФАСАДА - АЛКАБОНД
 • БРАВАРСКИ РАБОТИ И
 • ВНАТРЕШНИ ВРАТИ ВО СИТЕ БОИ И ИЗВЕДБИ 

На сите овие производи се врши и сервисирање ( монтажа и демонтажа ) 

Брендот на профилите не производите е: АЛУПЛАСТ, ЕТЕМ!

Брендот на оковот на производите е МАКО.

Јавете се за најдобра понуда!!!

тел: 078 / 262 493

VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI

A&J&T ROLL SISTEMI

A&J&T ROLL SISTEMI
VENECIJANERI I VARIOLAJT ZEVESI , NAJPOVOLNI CENI, DRVENI VENECIJANERI, ALUMINIUMSKI VENECIJANERI PO MERKA,BESPLATNA MONTAZA, ROLO ZAVESI, ZEBRA ZAVESI, SKOPJE, MK…

ПВЦ ПРОЗОРИ И ВРАТИ
6 КОМОРНИ СИСТЕМИ СО 3 ДИХТУНЗИ
ВРВЕН КВАЛИТЕТ – ЕКСТРА ЦЕНИ - ПРОВЕРЕТЕ!!!

Водечка фирма во производство и продажба на ПВЦ столарија.

Од 2012 година сме главни застапници за Р.Македонија на реномираниот производител на ПВЦ профили БАУЕР.

Во нашето производство користиме и 5-Коморен (70мм) и 6-Коморен (80мм) систем профили.

Од 2013 година како новитет започнавме со производство на 6-Коморен систем со 3-ДИХТУНГА кој е најновиот тренд во Европскиот пазар!

Нашата стручност, компетенција и постојаната желба за подобри и понапредни решениа за нашите клиенти се приоритет во нашата работа.

Нудиме квалитет на се што работиме за да го добиеме задоволството и довербата на нашите клиенти.

Тоа го остваруваме со производство на врхунска ПВЦ столарија.

За да постигнеме најдобри и најкомпатибилни цени за ПВЦ столаријата, исто така заедно со ПВЦ профилот увезуваме и соработуваме директно со реномирани фабрики кои произведуваат Оков за ПВЦ столарија, Метал и Стаклопакети.

ИЗЛОЖБЕН САЛОН

Ул. Бутелска бб - Бутел 1 (спроти автобуската станица)

VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI

FINESTRA - BAU

FINESTRA - BAU
NAJDOBRI FIRMI ZA PVC PROZORI I VRATI, PVC STOLARIJA , SVETSKI POZNATI BRENDOVI,NAJDOBRI CENI, SKOPJE, MK, PO PORACKA, FABRICKI CENI, KOMARNICI, VENECIJANER, VARIOLAJT ZAVESI…

 

Ролпласт (ТЕМС ХОЛДИНГ) - компанија за производство и продажба на надворешни и внатрешни ролетни.

Ролпласт успешно се претвори во најголемиот производител на врати, прозорци, ролетни и фасади.

Фирмата има два производствени погони. 

Тимот на Ролпласт има за примарна цел производство на богата палета квалитетни производи со кои ќе одговориме на барањата на секој клиент.

Се стремиме да обезбедиме одлична услуга од консултации до монтажа и сервис. 

НАШИОТ ПРОГРАМ СЕ СОСТОИ ОД ПРОИЗВОДСТВО НА: 

 • ПВЦ ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ 
 • ТРИ СТАКЛА – (ДВЕ КОМОРИ) 
 • КА ФОЛИЈА – ВИСОКО ЕКОНОМИЧНО СТАКЛО 
 • ГЕРМАНСКИ WINHOUSE ОКОВ 
 • НАДВОРЕШНИ РОЛЕТНИ 
 • СОБНИ ВРАТИ МЕДИЈАПАН - ПЛАСТИФИЦИРАН 
 • ГАРАЖНИ ВРАТИ И ЗАШТИТНИ МРЕЖИ 
 • ЛАМИНАТ 
 • МРЕЖИ ПРОТИВ ИНСЕКТИ 
 • МОНТАЖА – ДЕМОНТАЖА – ГАРАНЦИЈА 1 год. 

Ролпласт е сертифициранпо меѓународниот систем на контрола на квалитетот  ISO 9001:2008

VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI

ROLPLAST TEMS HOLDING

ROLPLAST TEMS HOLDING
NAJDOBRI FIRMI ZA PVC PROZORI I VRATI, PVC STOLARIJA , SVETSKI POZNATI BRENDOVI,NAJDOBRI CENI, SKOPJE, MK, PO PORACKA, FABRICKI CENI, KOMARNICI, VENECIJANER, VARIOLAJT ZAVESI…

ГОБЛЕН – ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА ПВЦ

ПРОЗОРИ И ВРАТИ

ГОБЛЕН е компанија која се бави со изработка и монтажа на ПВЦ прозори и врати, која за цел има унапредување на квалитетот на животниот стандард, заштита на околината, и воведување нови трендови на македонскиот пазар и пошроко.

ГОБЛЕН работи во согласност со најсовремените свтски стандарди покриени со сертификати за квалитет и сигурност.

Високите стандарди во кавалитетот на изведбата, интегритетот на услуги и иновативни производи се главни карактеристики на нашиот бренд, кој е изграден околу нашите задоволни клиенти.

Вршиме монтажа на сите видови на врати и прозорци изработени од ПВЦ пластика, дизајн, боја и единствена форма.

Познати сме по кавалитетот и поволните цени на наште производи.

Во нашата понуда можете да најдете комплетен производнен програм на:

 • ПВЦ профили
 • ПВЦ прозори
 • ПВЦ врати
 • Гелендери,

во сите можни варијанти  со стандардни и нестандардни димензии.

Сите наши производи имаат неверојатна сила и издржливост.

VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI

GOBLEN

GOBLEN
NAJDOBRI FIRMI ZA PVC PROZORI I VRATI, PVC STOLARIJA , SVETSKI POZNATI BRENDOVI,NAJDOBRI CENI, SKOPJE, MK, PO PORACKA, FABRICKI CENI, KOMARNICI, VENECIJANER, VARIOLAJT ZAVESI…

КОРИСНИ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ:

 

 

 

ALUMINIUMSKI VENECIJANER, ALUMINIUMSKI VENECIJANER ROLETNI MK, ALUMINIUMSKI VENECIJANERI MK, DRVEN VENECIJANER, DRVEN VENECIJANER MK, DRVEN VENECIJANER SKOPJE MK, DRVENI VENECIJANERI, DRVENI VENECIJANERI MK, DRVENI VENECIJANERI SKOPJE, IZRABOTKA NA ALUMINIUMSKI VENECIJANERI, IZRABOTKA NA PVC VENECIJANERI, IZRABOTKA NA VARIOLAJT ZAVESI, IZRABOTKA NA VENECIJANER ZAVESI MK, IZRABOTKA NA VENECIJANERI MK, MONTAZA NA ALUMINIUMSKI VENECIJANERI, MONTAZA NA PVC VENECIJANERI, MONTAZA NA VARIOLAJT ZAVESI, MONTAZA NA VENECIJANER ZAVESI MK, MONTAZA NA VENECIJANERI MK, PLASTICNI ROLETNI ZA PROZOR SKOPJE MK, PLASTICNI VENECIJANER ROLETNI MK, PRODAZBA NA VARIOLAJT ZAVESI, PRODAZBA NA VENECIJANERI MK, PROIZVODSTVO NA VARIOLAJT ZAVESI, PROIZVODSTVO NA VENECIJANER, PROIZVODSTVO NA VENECIJANERI, PROIZVODSTVO NA VENECIJANERI MK, PVC VENECIJANER ZAVESI, PVC VENECIJANERI, VARIOLAJT, VARIOLAJT MK, VARIOLAJT ZAVESI, VARIOLAJT ZAVESI CENA, VARIOLAJT ZAVESI MK, VARIOLAJT ZAVESI PROIZVODSTVO, VARIOLAJT ZAVESI SKOPJE, VENECIJANER, VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI, VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI MK, VENECIJANER MK, VENECIJANER ROLETNI MK, VENECIJANERI, VENECIJANERI CENA, VENECIJANERI I VARIOLAJT ZAVESI, VENECIJANERI I VARIOLAJT ZAVESI MK, VENECIJANERI MK, VENECIJANERI PROIZVODSTVO, VENECIJANERI SKOPJE, АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕР, АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, ВАРИОЛАЈТ, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ МК, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ ПРОИЗВОДСТВО, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ СКОПЈЕ, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ ЦЕНА, ВАРИОЛАЈТ МК, ВЕНЕЦИЈАНЕР, ВЕНЕЦИЈАНЕР И ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ВЕНЕЦИЈАНЕР МК, ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ И ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ ПРОИЗВОДСТВО, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ СКОПЈЕ, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ ЦЕНА, ДРВЕН ВЕНЕЦИЈАНЕР, ДРВЕН ВЕНЕЦИЈАНЕР МК, ДРВЕНИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ДРВЕНИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, ДРВЕНИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ СКОПЈЕ, ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ИЗРАБОТКА НА ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ИЗРАБОТКА НА ВЕНЕЦИЈАНЕР ЗАВЕСИ МК, ИЗРАБОТКА НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, ИЗРАБОТКА НА ПВЦ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, МОНТАЖА НА АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, МОНТАЖА НА ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, МОНТАЖА НА ВЕНЕЦИЈАНЕР ЗАВЕСИ МК, МОНТАЖА НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, МОНТАЖА НА ПВЦ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ПВЦ ВЕНЕЦИЈАНЕР ЗАВЕСИ, ПВЦ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ПЛАСТИЧНИ ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, ПРОДАЖБА НА ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ПРОДАЖБА НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВЕНЕЦИЈАНЕР, ПРОИЗВОДСТВО НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, 

 

 

 

ALUMINIUMSKI VENECIJANER, ALUMINIUMSKI VENECIJANER ROLETNI MK, ALUMINIUMSKI VENECIJANERI MK, DRVEN VENECIJANER, DRVEN VENECIJANER MK, DRVEN VENECIJANER SKOPJE MK, DRVENI VENECIJANERI, DRVENI VENECIJANERI MK, DRVENI VENECIJANERI SKOPJE, IZRABOTKA NA ALUMINIUMSKI VENECIJANERI, IZRABOTKA NA PVC VENECIJANERI, IZRABOTKA NA VARIOLAJT ZAVESI, IZRABOTKA NA VENECIJANER ZAVESI MK, IZRABOTKA NA VENECIJANERI MK, MONTAZA NA ALUMINIUMSKI VENECIJANERI, MONTAZA NA PVC VENECIJANERI, MONTAZA NA VARIOLAJT ZAVESI, MONTAZA NA VENECIJANER ZAVESI MK, MONTAZA NA VENECIJANERI MK, PLASTICNI ROLETNI ZA PROZOR SKOPJE MK, PLASTICNI VENECIJANER ROLETNI MK, PRODAZBA NA VARIOLAJT ZAVESI, PRODAZBA NA VENECIJANERI MK, PROIZVODSTVO NA VARIOLAJT ZAVESI, PROIZVODSTVO NA VENECIJANER, PROIZVODSTVO NA VENECIJANERI, PROIZVODSTVO NA VENECIJANERI MK, PVC VENECIJANER ZAVESI, PVC VENECIJANERI, VARIOLAJT, VARIOLAJT MK, VARIOLAJT ZAVESI, VARIOLAJT ZAVESI CENA, VARIOLAJT ZAVESI MK, VARIOLAJT ZAVESI PROIZVODSTVO, VARIOLAJT ZAVESI SKOPJE, VENECIJANER, VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI, VENECIJANER I VARIOLAJT ZAVESI MK, VENECIJANER MK, VENECIJANER ROLETNI MK, VENECIJANERI, VENECIJANERI CENA, VENECIJANERI I VARIOLAJT ZAVESI, VENECIJANERI I VARIOLAJT ZAVESI MK, VENECIJANERI MK, VENECIJANERI PROIZVODSTVO, VENECIJANERI SKOPJE, АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕР, АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, ВАРИОЛАЈТ, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ МК, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ ПРОИЗВОДСТВО, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ СКОПЈЕ, ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ ЦЕНА, ВАРИОЛАЈТ МК, ВЕНЕЦИЈАНЕР, ВЕНЕЦИЈАНЕР И ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ВЕНЕЦИЈАНЕР МК, ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ И ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ ПРОИЗВОДСТВО, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ СКОПЈЕ, ВЕНЕЦИЈАНЕРИ ЦЕНА, ДРВЕН ВЕНЕЦИЈАНЕР, ДРВЕН ВЕНЕЦИЈАНЕР МК, ДРВЕНИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ДРВЕНИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, ДРВЕНИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ СКОПЈЕ, ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ИЗРАБОТКА НА ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ИЗРАБОТКА НА ВЕНЕЦИЈАНЕР ЗАВЕСИ МК, ИЗРАБОТКА НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, ИЗРАБОТКА НА ПВЦ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, МОНТАЖА НА АЛУМИНИУМСКИ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, МОНТАЖА НА ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, МОНТАЖА НА ВЕНЕЦИЈАНЕР ЗАВЕСИ МК, МОНТАЖА НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК, МОНТАЖА НА ПВЦ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ПВЦ ВЕНЕЦИЈАНЕР ЗАВЕСИ, ПВЦ ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ПЛАСТИЧНИ ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ МК, ПРОДАЖБА НА ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ПРОДАЖБА НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВЕНЕЦИЈАНЕР, ПРОИЗВОДСТВО НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВЕНЕЦИЈАНЕРИ МК,
 • image
 • rolplast
 • DERMA GIF
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image