• STAROGRADSKI
  • image
  • inen dekor
  • MEDIKUS
  • GEKO

МОТОРНИ МАСЛА

 

Мото Трејд увоз-извоз дооел е основана 1990 година како друштво за производство,промет,трговија и услуги,која подоцна се преименува во Компанија Мото Трејд увоз-извоз дооел друштво за производство,промет,трговија и услуги.


 

Генерален увозник и дистрибутер во Република Македонија на брендовите Eni S.p.A, Bardahl и Galax. Во нашиот продажен асортиман нудиме широка палета на масла, масти и адитиви за сите видови патнички и комерцијални возила, како масла и масти за индустриска намена.


 

Нашата визија е секогаш чекорот со времето, да се создаде силна и стабилна компанија за задоволување на сите потреби на современиот потрошувач како и создавање меѓусебно партнерство и проширување со користење различни ресурси од најголемата европска енергетска компанија Eni S.p.A и Bardahl кои се мултинационални светски познати компании со традиција повеќе од 70 години и дистрибуција во повеќе од 80 земји ширум светот. Исто така и Galax која е позната компанија уште од некогашните Југословенски простори со квалитет и традиција повеке од 70 години.


 

Нашата мисија е развивање и нега на партнерските односи со нашите добавувачи, создавање на силни и стабилни партнерски односи со потрошувачите, снабдување на потрошувачите со најквалитетни производи од врвна технологија во склад со највисоките еколошки стандарди, создавање на позитивна работна атмосфера низ постојана едукација и усовршување на вработените.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOTORNI MASLA SKOPJE, MOTORNI MASLA ZA PATNICKI VOZILA SKOPJE, MOTORNI MASLA ZA KAMIONI SKOPJE, MASLA ZA MENUVACI I TRANSMISII SKOPJE, HIDRAULICNI MASLA SKOPJE, ANTIFRIZ SKOPJE, MASLA SKOPJE, FILTRI SKOPJE, FILTRI ZA MASLA SKOPJE, FILTRI ZA GORIVO SKOPJE, FILTRI ZA VOZDUH SKOPJE, FILTRI ZA POLEN SKOPJE, FILTRI ZA AVTOMATSKI MENUVACI SKOPJE, TRANSMISIONI MASLA SKOPJE, TECNOST ZA SOPIRACKI SKOPJE, SINTETICKI MASLA SKOPJE, MASLO ZA VILUSKI SKOPJE, MASLO ZA SERVO VOLANI SKOPJE, MASLA ZA INDUSTRISKA OPREMA SKOPJE, MASLO ZA TURBINI SKOPJE, MASLO ZA KOMPRESORI SKOPJE, MASLO ZA HIDRAULIKA SKOPJE, SPECIJALNI MASLA SKOPJE, HIDRAULICNI TECNOSTI SKOPJE, MASLA ZA ZEMJODELSKI MASINI SKOPJE, MASLA ZA DIFERENCIJALI SKOPJE, MASLO ZA OBRABOTKA NA METALI SKOPJE, SREDSTVA ZA ZASTITA OD KOROZIJA SKOPJE, MASLO ZA TEKSTILNA INDUSTRIJA SKOPJE, MASLO ZA OPREMA ZA BUSENJE SKOPJE, MASLA ZA SECENJE METAL SKOPJE, FILTRI SKOPJE, FILTRI ZA MASLA SKOPJE, FILTRI ZA GORIVO SKOPJE, FILTRI ZA VOZDUH SKOPJE, FILTRI ZA POLEN SKOPJE, FILTRI ZA AVTOMATSKI MENUVACI SKOPJE, MASLO ZA MOTORCIKLI, MASLO ZA MOTRCIKLI SKOPJE, MASLO ZA SKUTERI, MASLO ZA SKUTERI SKOPJE, MINERALNI MASLA, MINERALNI MASLA SKOPJE, MASLA ZA TOVARNI VOZILA, MASLA ZA TOVARNI VOZILA SKOPJE, POLUSINTETICKI MASLA, POLUSINTETICKI MASLA SKOPJE, ADITIVI ZA BENZIN, ADITIVI ZA BENZIN SKOPJE, ADITIVI ZA DIZEL, ADITIVI ZA DIZEL SKOPJE, ADITIVI ZA GAS, ADITIVI ZA GAS SKOPJE, ADITIVI ZA HLADNJACI, ADITIVI ZA HLADNJACI SKOPJE, ADITIVI ZA MOTORNI MASLA, МОТОРНИ МАСЛА СКОПЈЕ, МОТОРНИ МАСЛА ЗА ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА СКОПЈЕ, МОТОРНИ МАСЛА ЗА КАМИОНИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА МЕНУВАЧИ И ТРАНСМИСИИ СКОПЈЕ, ХИДРАУЛИЧНИ МАСЛА СКОПЈЕ, АНТИФРИЗ СКОПЈЕ, МАСЛА СКОПЈЕ, ФИЛТРИ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА МАСЛА СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ГОРИВО СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ПОЛЕН СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА АУТОМАТСКИМ МЕНУВАЧИ СКОПЈЕ, ТРАНСМИСИОНИ МАСЛА СКОПЈЕ, ТЕЧНОСТ ЗА СОПИРЧЦКИ СКОПЈЕ, СИНТЕТИЧКИ МАСЛА СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ВИЛУШКИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА СЕРВО ВОЛАНИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ИНДУСТРИСКА ОПРЕМА СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ТУРБИНИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА КОМПРЕСОРИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ХИДРАУЛИКА СКОПЈЕ, СПЕЦИЈАЛНИ МАСЛА СКОПЈЕ, ХИДРАУЛИЧНИ ТЕЧНОСТИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ МАШИНИ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ДИФЕРЕНЦИЈАЛИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ОБРАБОТКА НА МЕТАЛИ СКОПЈЕ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОЗИЈА СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ТЕКСТИЛНА ИНДУСТРИЈА СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА ОПРЕМА ЗА БУШЕЊЕ СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА МАСЛА СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ГОРИВО СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА ПОЛЕН СКОПЈЕ, ФИЛТРИ ЗА АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА МОТОРЦИКЛИ, МАСЛО ЗА МОТРЦИКЛИ СКОПЈЕ, МАСЛО ЗА СКУТЕРИ, МАСЛО ЗА СКУТЕРИ СКОПЈЕ, МИНЕРАЛНИ МАСЛА, МИНЕРАЛНИ МАСЛА СКОПЈЕ, МАСЛА ЗА ТОВАРНИ ВОЗИЛА МАСЛА ЗА ТОВАРНИ ВОЗИЛА СКОПЈЕ, ПОЛУСИНТЕТИЧКИ МАСЛА, ПОЛУСИНТЕТИЧКИ МАСЛА СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА БЕНЗИН, АДИТИВИ ЗА БЕНЗИН СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА ДИЗЕЛ, АДИТИВИ ЗА ДИЗЕЛ СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА ГАС, АДИТИВИ ЗА ГАС СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА ХЛАДЊАЦИ, АДИТИВИ ЗА ХЛАДЊАЦИ СКОПЈЕ, АДИТИВИ ЗА МОТОРНИ МАСЛА, МАСЛО ЗА КОМПРЕСОРИ, МАСЛО ЗА ТРАНСМИСИЈА, ТЕЧНОСТИ ЗА СОПИРАЧКИ И ЛАДЕЊЕ, МОТОРНИ МАСЛА, АДИТИВИ, АВТОКОЗМЕТИКА, АВТО ДЕЛОВИ, ИНДУСТРИСКИ МАСЛА И МАСТИ, MASLO ZA KOMPRESORI, MASLO ZA TRANSMISIJA, TECNOSTI ZA SOPIRACKI I LADENJE, MOTORNI MASLA, ADITIVI, AVTOMOBILSKI MASLA MK, AVTOMOBILSKO MASLO MK, VIDOVI MOTORNI MASLA MK, МОТОРНИ МАСЛА МК, ADITIVI ZA DIZEL, ADITIVI ZA GORIVO, ADITIVI ZA DIZEL GORIVO MK, ADITIVI ZA BENZIN MK

MOTO TREJD OIL SKOPJE

МОТОРНИ МАСЛА

МАСЛО ЗА КОМПРЕСОРИ, МАСЛО ЗА ТРАНСМИСИЈА, ТЕЧНОСТИ ЗА СОПИРАЧКИ И ЛАДЕЊЕ, МОТОРНИ МАСЛА, АДИТИВИ,АВТОКОЗМЕТИКА, АВТО ДЕЛОВИ, ИНДУСТРИСКИ МАСЛА И МАСТИ, MASLO ZA KOMPRESORI, MASLO ZA TRANSMISIJA, TECNOSTI ZA SOPIRACKI I LADENJE, MOTORNI MASLA, ADITIVI,AVTOKOZMETIKA, AVTO DELOVI, INDUSTRISKI MASLA I MASTI,