• klima komerc
  • STAROGRADSKI
  • ane company
  • VICISKI
  • big mak1
  • b2
  • PVC
  • FREE1
  • GEKO

КЕТЕРИНГ


 

Италијанскиот ресторан Кај Џино е специјализиран ресторан пред се за специјалитети познати во италијанската кујнаспецијалитети од риба и морска храна како и уникатни јадења познати во светот.

Долгогодишната традиција и постојано врвна услуга не позиционира во елитните ресторани во Скопје и Македонија. Во секое време сте добредојдени да ги вкусите нашите специјалитети:

- италијански специјалитети - тестенини,

- свежи пасти

- специјалитети од риба,

- морска храна

 - првокалсен сладолед

- специјалитети со тартуф печурки...

 

Повелете во Градски Трговски Центар на спрат. 


 

KETERING:  

КЕТЕРИНГ СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ ВО СКОПЈЕ, СКОПЈЕ КЕТЕРИНГ, КЕТЕРИНГ УСЛУГИ, КЕТЕРИНГ ЗА РОДЕНДЕНИ, КЕТЕРИНГ ЗА СВАДБИ, КЕТЕРИНГ ЗА ПРОСЛАВИ, KETERING SKOPJE, KETERING VO SKOPJE, SKOPJE KETERING, KETERING USLUGI, KETERING ZA RODENDENI, KETERING ZA SVADBI,

GINO ITALIJANSKI RESTORAN KETERING

KETERING

КЕТЕРИНГ СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ ВО СКОПЈЕ, СКОПЈЕ КЕТЕРИНГ, КЕТЕРИНГ УСЛУГИ, КЕТЕРИНГ ЗА РОДЕНДЕНИ, КЕТЕРИНГ ЗА СВАДБИ, КЕТЕРИНГ ЗА ПРОСЛАВИ, KETERING SKOPJE, KETERING VO SKOPJE, SKOPJE KETERING, KETERING USLUGI, KETERING ZA RODENDENI, KETERING ZA SVADBI, KETERING ZA PROSLAVI,