• STAROGRADSKI
  • VICISKI
  • STO
  • FREE1
  • GEKO

АВТО ШКОЛИ.

AVTO SKOLA SELIKA

Авто школа Селика постои од 1993.

Во текот на нашето долгогодишно работење во нашата авто школа положиле многу кандидати кои што станале успешни возачи.

Успешноста и стручноста на предавачите и инструкторите во оваа авто школа се гледа преку долгогодишното работење и високиот процент на положени кандидати.

Целта на нашата авто школа е да допринесеме зголемување на безбедноста во сообраќајот со добра и квалитетна обука.

Искуството на нашите инструктори ќе ви помогне да станете одлични возачи. Нудиме можност за флексибилно договарање на практичните часови, во зависност од слободното време на кандидатот.

20 ГОДИНИ ИСКУСТВО

-КВАЛИТЕТОТ Е НАША РЕ...повеќе >


Address:Ivan Kozarоv 24, Skopje, Makedonija

www:      www.selika.com.mk

AVTO SKOLA MAKEDONIJA SOOBRAЌAJ

 

 УЧЕТЕ НА ВОЗИЛА ОД ПРОГРАМАТА НА MERCEDES!!!

 

 

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ – АВТО ШКОЛА,

ќе Ви ги пружи сите можности и комфор да возите и учите во безбедни и квалитетни автомобили со континуирано внимание и совети од нашите инструктори и предавачи.


Имате можност за избор на квалитетна теоретска и практична настава, како и термини за обука.


Организирано постапка за добивање лекарско уверение,
Можност за плаќање на повеќе рати,
Обука за Б и Д катего...повеќе >


Address:Ул. Васил Aџиларски бб, TЦ Соравиа - ниско приземје, Скопје, Македонија

www:      ms.mk

АВТО ШКОЛИ

АВТО ШКОЛИ, АВТО ШКОЛА, ЧАСОВИ ЗА ВОЗЕЊЕ, ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ОБУКА ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА,AVTO SKOLI, AVTO SKOLA, CASOVI ZA VOZENJE, TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA, OBUKA ZA VOZACKA DOZVOLA, AVTO SKOLA SKOPJE MAKEDONIJA, АВТО ШКОЛА СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА,AUTO SKOLA SKOPJE,AUTO SHKOLLA,