КУРСЕВИ

Add your listing here

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI VO SKOPJE

ШКОЛО ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ВО СКОПЈЕ, ГЕРМАНСКИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК, CENTAR ZA STRANSKI JAZICI VO SKOPJE , SKOLO ZA STRANSKI JAZICI VO SKOPJE, STRANSKI JAZICI VO SKOPJE, GERMANSKI I ANGLISKI JAZIK VO SKOPJE, KURSEVI ZA ANGLISKI, KURS PO GERMANSKI, СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ, КУРСЕВИ, ОБУКА, ШКОЛИ, STRANSKI JAZICI, KURSEVI, OBUKA, SKOLI, ЕДУКАЦИЈА,PREDAVANJA,KOLEDZ,OBRAZOVANIE, ПРЕДАВАЊА, КОЛЕЏ, ОБРАЗОВАНИЕ,

ALFABET - Училиште за странски јазици

ИМАМЕ ПОДГОТВИТЕЛНИ

КУРСЕВИ ЗА TOEFL


 Часовите ги држи дип.проф.по англиски јазик

Елизабета Јамандиловска (контакт: 070 228-526)


 Училиштето одржува курсеви за возрасни и деца по:  Англиски јазик, Германски јазик , Италијански јазик (од 16 год. нагоре), Шпански јазик (од 16 год. нагоре), Албански, Турски.

КУРСЕВИТЕ започнуваат со настава од 15-ти септември а запишувањето започнува од 1-ви септември....повеќе >

Category:КУРСЕВИ

Address:Партизански Одреди, бр.91, Скопје, Македонија

www:      www.alfabet.mk

tel:        02/ 15 105, и 30 52 100
e-mail:
ОБУЧНИОТ ЦЕНТАР АКАДЕМИЈА ЛЕОНТИЌ

 

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО  ОБУЧНИОТ ЦЕНТАР „АКАДЕМИЈА ЛЕОНТИЌ“

 

Нашата цел е да го споделиме нашето знање и искуство стекнато низ пракса и работа, а воедно и развој на занаетчиството и оживување на изумрените техники на работа од областа на личните услуги.

 

Преку обучниот центар, курсевите и многуте програми и модули што ги креиравме за вас, ќе има...повеќе >

Category:КУРСЕВИ

Address:Partizanski Odredi 43, Skopje, Makedonija

www:      sites.google.com/site/leonticacademyeuprojects/home

tel:        +389 70 227 684
fax:       +389 2 3216 153
e-mail:
АНИМА

АНИМА е приватна фирма која прва во Македонија започна со производство на мултимедијални компјутерски курсеви

Од пионери во мултимедијата прераснавме во лидери, со повеќе десетици издадени наслови наменети за самостојно учење на компјутерските вештини и за работа со најпопуларните програми, како и за учење странски јазици. 

Не ги заборавивме ниту најмладите, за кои подготвивме дискови со едукативни игри, со кои децата истовремено се забавуваат и учат. Тоа се првите компјутерски игри на македонски и на албански јазик воопшто во светот! 

Заради сe поголемата приме...повеќе >

Category:КУРСЕВИ

Address:Божидар Аџија бр.1 стан 9, Skopje, Makedonija

www:      anima.com.mk/multimedia

tel:        +389 2 27 84 084
fax:       +389 2 27 84 084
e-mail:
АПОЛО – Јазично Образовен Центар

Повеќе од 13 години Јазично-образовниот центар АПОЛО е Ваш партнер во изучувањето на странските јазици. Кај нас слушателите се стекнуваат со знаења кои потоа можат да ги имплементираат во понатамошната професионална кариера, како и во приватниот живот. Самото постоење од 13 години укажува на квалитетот на нашите услуги.
Нашиот кадар е високо специјализиран за германскиот јазик, кој ни е број еден во однос на посетеноста, како и за англиски, грчки, италјански, француски, кинески, словенечки јазик и сите други светски јазици по потреба. 
Нудиме интензивни и семестрални курсеви за сите возрасти, специјализирани курсеви (

повеќе >

Category:КУРСЕВИ

Address:bul. Kliment Ohridski br. 43A-2, Skopje, Makedonija

www:      www.apolo.com.mk

tel:        078/417-776; 075/852-326
fax:       +389 2 3290 883
e-mail:
Работнички Универзитет “Кочо Рацин“ - Скопје

Работничкиот универзитет „Кочо Рацин“ – Скопје ги датира своите почетоци уште во далечната 1953 година. Во текот на нејзиното долго постоење Универзитетот значително придонесе во обуката и преквалификацијата на разни професии и занимања на стотици раѓани од Скопје и Републиката. Со организирање на разни курсеви за странски јазици за деца, младинци и возрасни, РУ „Кочо Рацин“ е институција, која што оди во чекор со новите интереси и потреби на граѓаните, како и на македонскиот пазар за работна сила. Oрганизирање курсеви за најразлични занимања, вештини. РУ „Кочо Рацин“ – Скопје е ориентиран кон модерните и голбални промени што се случуваат од неодамна, ги следи технолошките достигнувања на...повеќе >

Category:КУРСЕВИ

Address:Ул. Моша Пијаде бб, 1000 Скопје, Скопје, Македонија

www:      www.rukocoracin.mk

tel:        ++389 (0)2/3163 318, 3163 413
fax:       ++389 (0)2/3161 224
e-mail:

kz2

GLAVA 1, VOVED VO LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, POIM I DEFINIRANJE NA LOGISTIKATA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, ETIMOLOGIJA NA IZRAZOT NA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, LOGISTIKATA VO NAUKATA I INDUSTRIJATA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, RAZVOJ I ULOGA NA LOGISTIKATA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, KONCEPCISKO ODREDUVANJE NA LOGISTIKATA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, GENEZA I RAZVOJ NA KONCEPTOT NA BIZNIS LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, PORAST NA ZNACENJETO NA LOGISTIKATA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, ZNACENJETO NA LOGISTIKATA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, ULOGATA NA L...повеќе >

Category:КУРСЕВИ

POIM I KLASIFIKACIJA NA TRGOVSKATA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, MISIJA NA TRGOVSKATA LOGISTIKA I TRGOVSKO-LOGISTICKITE SISTEMI DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, UPRAVUVANJE SO TRGOVSKO-LOGISTICKI SISTEMI DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, MANIPULACISKA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, POIM I ZNACENJE NA MANIPULACISKATA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, UPRAVUVANJE SO MANIPULACISKO LOGISTICKITE SISTEMI DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, TRANSPORTNA I SOOBRAKAJNA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, UPRAVUVANJE SO VNATRESEN TRANSPORT DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, UPRAVUVANJE SO KONVENCIONALNO SOOBRAKAEN SISTEM DOC. D-R. DRASKO ATANA...повеќе >

Category:КУРСЕВИ

POIM I KLASIFIKACIJA NA TRGOVSKATA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, MISIJA NA TRGOVSKATA LOGISTIKA I TRGOVSKO-LOGISTICKITE SISTEMI DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, UPRAVUVANJE SO TRGOVSKO-LOGISTICKI SISTEMI DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, MANIPULACISKA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, POIM I ZNACENJE NA MANIPULACISKATA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, UPRAVUVANJE SO MANIPULACISKO LOGISTICKITE SISTEMI DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, TRANSPORTNA I SOOBRAKAJNA LOGISTIKA DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, UPRAVUVANJE SO VNATRESEN TRANSPORT DOC. D-R. DRASKO ATANASOSKI, UPRAVUVANJE SO KONVENCIONALNO SOOBRAKAEN SISTEM DOC. D-R. DRASKO ATANA...повеќе >

Category:КУРСЕВИ

ANIMA New!

ANIMA

АНИМА е приватна фирма која прва во Македонија започна со производство на мултимедијални компјутерски курсеви

Од пионери во мултимедијата прераснавме во лидери, со повеќе десетици издадени наслови наменети за самостојно учење на компјутерските вештини и за работа со најпопуларните програми, како и за учење странски јазици. 

Не ги заборавивме ниту најмладите, за кои подготвивме дискови со едукативни игри, со кои децата истовремено се забавуваат и учат. Тоа се првите компјутерски игри на македонски и на албански јазик воопшто во светот! 

Заради сe поголемата приме...повеќе >

Category:КУРСЕВИ

Address:Божидар Аџија бр.1 стан 9, Skopje, Makedonija

www:      anima.com.mk/multimedia

tel:        +389 2 27 84 084
fax:       +389 2 27 84 084
e-mail:
 • GEBR
 • GEBRUD
 • GEBR
 • image
 • kislorod
 • image
 • skopje hotel
 • ad mebel
 • SRCE
 • tac
 • alfa
 • termalkonfort
 • bimaks plus
 • H20
 • ABC rent a car
 • колбико
 • DAVOR
 • nikov mebel
 • novoselski
 • ГЛОБАЛ
 • NAROM
 • GEKO
 • image
 • image
 • NEURO
 • image
 • дреам мебел