• ane company
  • VICISKI
  • klima komerc
  • STAROGRADSKI
  • roloplast
  • joki
  • STO
  • big mak1
  • b2
  • FREE1
  • GEKO

tags:BEBESKA OPREMA

 НАЈГОЛЕМА МАКЕДОНСКА Е-ПРОДАВНИЦА ЗА ИГРАЧКИ!


Овде можете да нарачувате кога сакате, 24 часа на ден, 7 дена во неделата!
Плаќање on line со картичка или при превземање на робата!


 

ДЕКСИКО Д.О.О. е водечки увозник и дистрибутер на детски играчки во Македонија, кој е редовен добавувач на широка мрежа малопродажни објекти низ земјата, како и на останати клиенти кои имаат потреба од детски играчки.


 

Нашиот продажен асортиман вклучува играчки увезени од земјите на ЕУ, САД, Кина, Хонг Конг, Турција, како и артикли произведени од македонски производители.


Ако играчките се, или сакате да бидат дел од Вашиот бизнис, дојдовте на вистинското место!


 

Овде ќе најдете широк асортиман, конкурентни цени и професионална услуга.

Во нашиот продажно – изложбен салон ќе најдете просечно од 800 до 1.200 активни артикли (на залиха), а асортиманот постојано се освежува со нови производи.


 

Ве покануваме да не посетите и да уживате во одличниот избор и услуга.


 

 

 


 

 

DETSKI IGRACKI SKOPJE, ДЕТСКИ ИГРАЧКИ, DETSKA IGRACKA SKOPJE, ДЕТСКА ИГРАЧКА, IGRACKI ZA DECA SKOPJE, ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА, ANATOMSKO STOLCE SKOPJE MK, BASKETI ZA DECA SKOPJE MK, BAZEN ZA DECA SKOPJE MK, BEBESKA OPREMA SKOPJE MK, CUCLI ZA BEBE MK, DETSKI IGRACKI I IGRI SKOPJE MK, DETSKI KOLI NA AKUMULATOR SKOPJE MK, DODATOCI ZA BAZENI SKOPJE MK, DRUSTVENI IGRI SKOPJE MK, DUBAK SKOPJE MK, EDUKATIVNI IGRACKI MK, EDUKATIVNI IGRACKI SKOPJE MK, FUDBALI ZA DECA SKOPJE MK, GEJM PLEJERI ZA DECA SKOPJE MK, GLODALKA TROPALKA MK, IGRACKI NA BATERII MK, IGRACKI ZA DECA PLISANI SKOPJE MK, KADICKI ZA BANJANJE MK, KOLI ZA DECA NA AKUMULATOR, KOLI ZA DECA NA AKUMULATOR SKOPJE MK, KOLICKI ZA DECA MK, KOLICKI ZA DECA SKOPJE MK, KREVETCE ZA DECA SKOPJE MK, KUKARKI ZA DECA SKOPJE MK, LAZALKA ZA BEBE OD KAUCUK SILIKON SKOPJE MK, LAZALKA ZA BEBE OD SILIKON SKOPJE MK, LIGAVCE PLASTICNO SKOPJE MK, LIZGALKI ZA DECA SKOPJE MK, LULASKI ZA DECA SKOPJE MK, MUZICKI INSTRUMENTI MK, MUZICKI INSTRUMENTI SKOPJE MK, OPREMA ZA BEBE SKOPJE MK, PLISANI IGRACKI ZA DECA SKOPJE MK, PRIBOR ZA UCILISTE SKOPJE MK, RANCINJA ZA DECA SKOPJE MK, RAZNOVIDNI DETSKI PROIZVODI SKOPJE MK, RELAKSATORI SKOPJE MK, SE ZA BEBE SKOPJE MK, SE ZA DECA SKOPJE MK, SEDISTA ZA DECA MK, SEDISTA ZA DECA SKOPJE MK, SISINJA ZA BEBE SKOPJE MK, SPORTSKA OPREMA MK, STOLCINJA ZA HRANENJE SKOPJE MK, STOLNI DRUSTVENI IGRI, TOPKI ZA DECA SKOPJE MK, TRAMBOLINI ZA DECA SKOPJE MK, TRICIKLI ZA DECA SKOPJE MK, TROTINETI ZA DECA SKOPJE MK, UCILISEN PRIBOR MK, VELOSIPEDI MK, VELOSIPEDI SKOPJE MK, VELOSIPEDI ZA DECA SKOPJE MK, VIDEO IGRI ZA DECA SKOPJE MK, VIDEO KONZOLI ZA DECA SKOPJE MK, VOZILA NA AKUMULATOR ZA DECA SKOPJE MK, VOZILA NA PEDALI SKOPJE MK, АНАТОМСКО СТОЛЧЕ, БАСКЕТИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, БЕБЕШКА ОПРЕМА, ВЕЛОСИПЕДИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ВЕЛОСИПЕДИ МК, ВИДЕО ИГРИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ВИДЕО КОНЗОЛИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ВОЗИЛА НА АКУМУЛАТОР ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ СКОПЈЕ, ГЕЈМ ПЛЕЈЕРИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ГЛОДАЛКА ТРОПАЛКА, ГУМЕНИ ДУШЕЦИ МК, ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ СКОПЈЕ, ДЕТСКИ КОЛИ НА АКУМУЛАТОР, ДЕТСКИ РАНЧИЊА СКОПЈЕ, ДОДАТОЦИ ЗА БАЗЕНИ, ДРУШТВЕНИ ИГРИ, ДУБАК, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ, ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА ПЛИШАНИ, ИГРАЧКИ НА БАТЕРИИ МК, КАДИЧКИ ЗА БАЊАЊЕ, КОЛИ ЗА ДЕЦА НА АКУМУЛАТОР, КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА, КРЕВЕТЧЕ ЗА ДЕЦА, КУЌАРКИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ЛАЖАЛКА ЗА БЕБЕ ОД КАУЧУК СИЛИКОН, ЛИГАВЧЕ ПЛАСТИЧНО, ЛИЗГАЛКИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ЛУЛАШКИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ, ОПРЕМА ЗА БЕБЕ, ОПРЕМА ЗА БЕБИЊА, ПЛИШАНИ ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА, ПРИБОР ЗА УЧИЛИШТЕ, РАЗНОВИДНИ ДЕТСКИ ПРОИЗВОДИ СКОПЈЕ, РАНЧИЊА СКОПЈЕ, РЕЛАКСАТОРИ, СЕ ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА ДЕЦА, СЕДИШТА ЗА ДЕЦА, СПОРТСКА ОПРЕМА МК, СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ СКОПЈЕ, СТОЛЧИЊА ЗА ХРАНЕЊЕ, ТОПКИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ТРАМБОЛИНИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ТРИЦИКЛИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ТРОТИНЕТИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, УЧИЛИШЕН ПРИБОР МК, ФУДБАЛИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ЦУЦЛИ ЗА БЕБЕ, ШИШИЊА ЗА БЕБЕ СКОПЈЕ

DEKSIKO - Sakamigracka.com SKOPJE

 НАЈГОЛЕМА МАКЕДОНСКА Е-ПРОДАВНИЦА ЗА ИГРАЧКИ!


Овде можете да нарачувате кога сакате, 24 часа на ден, 7 дена во неделата!
Плаќање on line со картичка или при превземање на робата!


 

ДЕКСИКО Д.О.О. е водечки увозник и дистрибутер на детски играчки во Македонија, кој е редовен добавувач на широка мрежа малопродажни објекти низ земјата, како и на останати клиенти кои имаат потреба од детски играчки.


 

Нашиот продажен асортиман вклучува играчки увезени од земјите на ЕУ, САД, Кина, Хонг Конг, Турција, како и артикли произведени од македонски производители.


Ако играчките се, или сакате да бидат дел од Вашиот бизнис, дојдовте на вистинското место!


 

Овде ќе најдете широк асортиман, конкурентни цени и професионална услуга.

Во нашиот продажно – изложбен салон ќе најдете просечно од 800 до 1.200 активни артикли (на залиха), а асортиманот постојано се освежува со нови производи.


 

Ве покануваме да не посетите и да уживате во одличниот избор и услуга.


 

 

 


 

 

DETSKI IGRACKI SKOPJE, ДЕТСКИ ИГРАЧКИ, DETSKA IGRACKA SKOPJE, ДЕТСКА ИГРАЧКА, IGRACKI ZA DECA SKOPJE, ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА, ANATOMSKO STOLCE SKOPJE MK, BASKETI ZA DECA SKOPJE MK, BAZEN ZA DECA SKOPJE MK, BEBESKA OPREMA SKOPJE MK, CUCLI ZA BEBE MK, DETSKI IGRACKI I IGRI SKOPJE MK, DETSKI KOLI NA AKUMULATOR SKOPJE MK, DODATOCI ZA BAZENI SKOPJE MK, DRUSTVENI IGRI SKOPJE MK, DUBAK SKOPJE MK, EDUKATIVNI IGRACKI MK, EDUKATIVNI IGRACKI SKOPJE MK, FUDBALI ZA DECA SKOPJE MK, GEJM PLEJERI ZA DECA SKOPJE MK, GLODALKA TROPALKA MK, IGRACKI NA BATERII MK, IGRACKI ZA DECA PLISANI SKOPJE MK, KADICKI ZA BANJANJE MK, KOLI ZA DECA NA AKUMULATOR, KOLI ZA DECA NA AKUMULATOR SKOPJE MK, KOLICKI ZA DECA MK, KOLICKI ZA DECA SKOPJE MK, KREVETCE ZA DECA SKOPJE MK, KUKARKI ZA DECA SKOPJE MK, LAZALKA ZA BEBE OD KAUCUK SILIKON SKOPJE MK, LAZALKA ZA BEBE OD SILIKON SKOPJE MK, LIGAVCE PLASTICNO SKOPJE MK, LIZGALKI ZA DECA SKOPJE MK, LULASKI ZA DECA SKOPJE MK, MUZICKI INSTRUMENTI MK, MUZICKI INSTRUMENTI SKOPJE MK, OPREMA ZA BEBE SKOPJE MK, PLISANI IGRACKI ZA DECA SKOPJE MK, PRIBOR ZA UCILISTE SKOPJE MK, RANCINJA ZA DECA SKOPJE MK, RAZNOVIDNI DETSKI PROIZVODI SKOPJE MK, RELAKSATORI SKOPJE MK, SE ZA BEBE SKOPJE MK, SE ZA DECA SKOPJE MK, SEDISTA ZA DECA MK, SEDISTA ZA DECA SKOPJE MK, SISINJA ZA BEBE SKOPJE MK, SPORTSKA OPREMA MK, STOLCINJA ZA HRANENJE SKOPJE MK, STOLNI DRUSTVENI IGRI, TOPKI ZA DECA SKOPJE MK, TRAMBOLINI ZA DECA SKOPJE MK, TRICIKLI ZA DECA SKOPJE MK, TROTINETI ZA DECA SKOPJE MK, UCILISEN PRIBOR MK, VELOSIPEDI MK, VELOSIPEDI SKOPJE MK, VELOSIPEDI ZA DECA SKOPJE MK, VIDEO IGRI ZA DECA SKOPJE MK, VIDEO KONZOLI ZA DECA SKOPJE MK, VOZILA NA AKUMULATOR ZA DECA SKOPJE MK, VOZILA NA PEDALI SKOPJE MK, АНАТОМСКО СТОЛЧЕ, БАСКЕТИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, БЕБЕШКА ОПРЕМА, ВЕЛОСИПЕДИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ВЕЛОСИПЕДИ МК, ВИДЕО ИГРИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ВИДЕО КОНЗОЛИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ВОЗИЛА НА АКУМУЛАТОР ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ СКОПЈЕ, ГЕЈМ ПЛЕЈЕРИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ГЛОДАЛКА ТРОПАЛКА, ГУМЕНИ ДУШЕЦИ МК, ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ СКОПЈЕ, ДЕТСКИ КОЛИ НА АКУМУЛАТОР, ДЕТСКИ РАНЧИЊА СКОПЈЕ, ДОДАТОЦИ ЗА БАЗЕНИ, ДРУШТВЕНИ ИГРИ, ДУБАК, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ, ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА ПЛИШАНИ, ИГРАЧКИ НА БАТЕРИИ МК, КАДИЧКИ ЗА БАЊАЊЕ, КОЛИ ЗА ДЕЦА НА АКУМУЛАТОР, КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА, КРЕВЕТЧЕ ЗА ДЕЦА, КУЌАРКИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ЛАЖАЛКА ЗА БЕБЕ ОД КАУЧУК СИЛИКОН, ЛИГАВЧЕ ПЛАСТИЧНО, ЛИЗГАЛКИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ЛУЛАШКИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ, ОПРЕМА ЗА БЕБЕ, ОПРЕМА ЗА БЕБИЊА, ПЛИШАНИ ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА, ПРИБОР ЗА УЧИЛИШТЕ, РАЗНОВИДНИ ДЕТСКИ ПРОИЗВОДИ СКОПЈЕ, РАНЧИЊА СКОПЈЕ, РЕЛАКСАТОРИ, СЕ ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА ДЕЦА, СЕДИШТА ЗА ДЕЦА, СПОРТСКА ОПРЕМА МК, СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ СКОПЈЕ, СТОЛЧИЊА ЗА ХРАНЕЊЕ, ТОПКИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ТРАМБОЛИНИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ТРИЦИКЛИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ТРОТИНЕТИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, УЧИЛИШЕН ПРИБОР МК, ФУДБАЛИ ЗА ДЕЦА СКОПЈЕ, ЦУЦЛИ ЗА БЕБЕ, ШИШИЊА ЗА БЕБЕ СКОПЈЕ

DEKSIKO - Sakamigracka.com

ИГРАЧКИ – ОЧИЛА – УКРАСИ - СААТИ
РАЧНИ ЧАСОВНИЦИ - БИЖУТЕРИЈА ...


АТЛАНТИС ФМ е компанија за трговија и продажба на најдбрите производи од групите :

ИГРАЧКИ,
ОЧИЛА,
УКРАСИ - СААТИ - РАЧНИ ЧАСОВНИЦИ,
БИЖУТЕРИЈА
ЧАДОРИ
КОНТРОЛОР ЗА БАНКНОТИ.


ГАРАНТИРАНО НАЈДОБАР ИЗБОР И ЦЕНИ ЗА ГОРЕНАВЕДЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ.


Ако сакате успешен бизнис, единствената работа што треба да ја направите е да не посетите.


Имаме повеќе од 450 редовни клиенти од Македонија и регионот за кои се грижат 19 редовно вработени, во нашите простории кои што се состојат од :
Изложбен салон – 600 м2, Магацини – 1500 м2, Продавница – 250 м2.


Нашата компанија е прва и најдобра во оваа дејност во Македонија со најдобар избор и одличен квалитет на производите. Истите директно ги увезуваме од производители од: Кина, Тајланд, Тајван, Индија, Бразил, Индонезија, Италија, Чешка, Грција, Србија и Германија.


Фирмата е основана во 1990 година од Божидар и Филимена Матиќ.

 

 

 

 

 

СЕ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА:  

ЛАЖАЛКА ЗА БЕБЕ ОД КАУЧУК СИЛИКОН , ЦУЦЛИ ЗА БЕБЕ ,ШИШИЊА ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА ДЕЦА, ГЛОДАЛКА ТРОПАЛКА, ЛИГАВЧЕ ПЛАСТИЧНО , ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА ПЛИШАНИ, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ , КОЗМЕТИКА ЗА ДЕЦА, MICEI INTERNATIONAL MK, КОЗМЕТИКА ЗА ТРУДНИЦИ, КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА, СЕДИШТА ЗА ДЕЦА, СТОЛЧИЊА ЗА ХРАНЕЊЕ, РЕЛАКСАТОРИ, КРЕВЕТЧЕ ЗА ДЕЦА, МЕБЕЛ ЗА БЕБЕ ДЕЦА, ДУБАК, ОПРЕМА ЗА БЕБИЊА ДЕЦА , КАДИЧКИ ЗА БАЊАЊЕ, АНАТОМСКО СТОЛЧЕ, БЕБЕШКИ ЧЕЛИЧЕВЛИ ЗА ДЕЦА, LAZALKA ZA BEBE OD SILIKON, CUCLI ZA BEBE, SISINJA ZA BEBE, SE ZA BEBE, SE ZA DECA, GLODALKA TROPALKA, LIGAVCE PLASTICNO, IGRACKI ZA DECA PLISANI, EDUKATIVNI IGRACKI, KOZMETIKA ZA DECA, KOZMETIKA ZA TRUDNICI, KOLICKI ZA DECA, SEDISTA ZA DECA, STOLCINJA ZA HRANENJE, RELAKSATORI, KREVETCE ZA DECA, MEBEL ZA BEBE DECA, DUBAK, OPREMA ZA BEBINJA DECA, KADICKI ZA BANJANJE, ANATOMSKO STOLCE, BEBESKI CELI, CEVLI ZA DECA, OPREMA ZA BEBE, PLASTICNI BAZENI ZA DVOR, BAZEN ZA DECA, DUSECI ZA KAMPIRANJE MK, GUMENI DUSECI MK, DODATOCI ZA BAZENI, DUSECI NA DUVANJE, GUMENI CAMCI, CAMEC MK, CAMCI MK, TENDI, CADORI ZA SONCE, VELOSIPEDI MK, KOLICKI ZA DECA, SPORTSKA OPREMA MK, MUZICKI INSTRUMENTI, DETSKI KOLI NA AKOMULATOR, KOLI ZA DECA NA AKOMULATOR, CAMCI SO VESLA, RIBARSKI CAMCI MK, ЛАЖАЛКА ЗА БЕБЕ ОД КАУЧУК СИЛИКОН, СЕ ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА ДЕЦА, ПЛИШАНИ  ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ, КОЗМЕТИКА ЗА ДЕЦА, КОЗМЕТИКА ЗА ТРУДНИЦИ, КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА, СЕДИШТА ЗА ДЕЦА, LAZALKA ZA BEBE OD KAUCUK SILIKON, SE ZA BEBE, SE ZA DECA, PLISANI IGRACKI ZA DECA, EDUKATIVNI IGRACKI, KOZMETIKA ZA DECA, KOZMETIKA ZA TRUDNICI, KOLICKI ZA DECA, SEDISTA ZA DECA

ATLANTIK FM MAKEDONIJA

ИГРАЧКИ – ОЧИЛА – УКРАСИ - СААТИ
РАЧНИ ЧАСОВНИЦИ - БИЖУТЕРИЈА ...


АТЛАНТИС ФМ е компанија за трговија и продажба на најдбрите производи од групите :

ИГРАЧКИ,
ОЧИЛА,
УКРАСИ - СААТИ - РАЧНИ ЧАСОВНИЦИ,
БИЖУТЕРИЈА
ЧАДОРИ
КОНТРОЛОР ЗА БАНКНОТИ.


ГАРАНТИРАНО НАЈДОБАР ИЗБОР И ЦЕНИ ЗА ГОРЕНАВЕДЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ.


Ако сакате успешен бизнис, единствената работа што треба да ја направите е да не посетите.


Имаме повеќе од 450 редовни клиенти од Македонија и регионот за кои се грижат 19 редовно вработени, во нашите простории кои што се состојат од :
Изложбен салон – 600 м2, Магацини – 1500 м2, Продавница – 250 м2.


Нашата компанија е прва и најдобра во оваа дејност во Македонија со најдобар избор и одличен квалитет на производите. Истите директно ги увезуваме од производители од: Кина, Тајланд, Тајван, Индија, Бразил, Индонезија, Италија, Чешка, Грција, Србија и Германија.


Фирмата е основана во 1990 година од Божидар и Филимена Матиќ.

 

 

 

 

 

СЕ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА:  

ЛАЖАЛКА ЗА БЕБЕ ОД КАУЧУК СИЛИКОН , ЦУЦЛИ ЗА БЕБЕ ,ШИШИЊА ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА ДЕЦА, ГЛОДАЛКА ТРОПАЛКА, ЛИГАВЧЕ ПЛАСТИЧНО , ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА ПЛИШАНИ, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ , КОЗМЕТИКА ЗА ДЕЦА, MICEI INTERNATIONAL MK, КОЗМЕТИКА ЗА ТРУДНИЦИ, КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА, СЕДИШТА ЗА ДЕЦА, СТОЛЧИЊА ЗА ХРАНЕЊЕ, РЕЛАКСАТОРИ, КРЕВЕТЧЕ ЗА ДЕЦА, МЕБЕЛ ЗА БЕБЕ ДЕЦА, ДУБАК, ОПРЕМА ЗА БЕБИЊА ДЕЦА , КАДИЧКИ ЗА БАЊАЊЕ, АНАТОМСКО СТОЛЧЕ, БЕБЕШКИ ЧЕЛИЧЕВЛИ ЗА ДЕЦА, LAZALKA ZA BEBE OD SILIKON, CUCLI ZA BEBE, SISINJA ZA BEBE, SE ZA BEBE, SE ZA DECA, GLODALKA TROPALKA, LIGAVCE PLASTICNO, IGRACKI ZA DECA PLISANI, EDUKATIVNI IGRACKI, KOZMETIKA ZA DECA, KOZMETIKA ZA TRUDNICI, KOLICKI ZA DECA, SEDISTA ZA DECA, STOLCINJA ZA HRANENJE, RELAKSATORI, KREVETCE ZA DECA, MEBEL ZA BEBE DECA, DUBAK, OPREMA ZA BEBINJA DECA, KADICKI ZA BANJANJE, ANATOMSKO STOLCE, BEBESKI CELI, CEVLI ZA DECA, OPREMA ZA BEBE, PLASTICNI BAZENI ZA DVOR, BAZEN ZA DECA, DUSECI ZA KAMPIRANJE MK, GUMENI DUSECI MK, DODATOCI ZA BAZENI, DUSECI NA DUVANJE, GUMENI CAMCI, CAMEC MK, CAMCI MK, TENDI, CADORI ZA SONCE, VELOSIPEDI MK, KOLICKI ZA DECA, SPORTSKA OPREMA MK, MUZICKI INSTRUMENTI, DETSKI KOLI NA AKOMULATOR, KOLI ZA DECA NA AKOMULATOR, CAMCI SO VESLA, RIBARSKI CAMCI MK, ЛАЖАЛКА ЗА БЕБЕ ОД КАУЧУК СИЛИКОН, СЕ ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА ДЕЦА, ПЛИШАНИ  ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ, КОЗМЕТИКА ЗА ДЕЦА, КОЗМЕТИКА ЗА ТРУДНИЦИ, КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА, СЕДИШТА ЗА ДЕЦА, LAZALKA ZA BEBE OD KAUCUK SILIKON, SE ZA BEBE, SE ZA DECA, PLISANI IGRACKI ZA DECA, EDUKATIVNI IGRACKI, KOZMETIKA ZA DECA, KOZMETIKA ZA TRUDNICI, KOLICKI ZA DECA, SEDISTA ZA DECA

ATLANTIK FM SKOPJE

ИГРАЧКИ – ОЧИЛА – УКРАСИ - СААТИ
РАЧНИ ЧАСОВНИЦИ - БИЖУТЕРИЈА ...


АТЛАНТИС ФМ е компанија за трговија и продажба на најдбрите производи од групите :

ИГРАЧКИ,
ОЧИЛА,
УКРАСИ - СААТИ - РАЧНИ ЧАСОВНИЦИ,
БИЖУТЕРИЈА
ЧАДОРИ
КОНТРОЛОР ЗА БАНКНОТИ.


ГАРАНТИРАНО НАЈДОБАР ИЗБОР И ЦЕНИ ЗА ГОРЕНАВЕДЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ.


Ако сакате успешен бизнис, единствената работа што треба да ја направите е да не посетите.


Имаме повеќе од 450 редовни клиенти од Македонија и регионот за кои се грижат 19 редовно вработени, во нашите простории кои што се состојат од :
Изложбен салон – 600 м2, Магацини – 1500 м2, Продавница – 250 м2.


Нашата компанија е прва и најдобра во оваа дејност во Македонија со најдобар избор и одличен квалитет на производите. Истите директно ги увезуваме од производители од: Кина, Тајланд, Тајван, Индија, Бразил, Индонезија, Италија, Чешка, Грција, Србија и Германија.


Фирмата е основана во 1990 година од Божидар и Филимена Матиќ.

 

 

 

 

 

СЕ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА:  

ЛАЖАЛКА ЗА БЕБЕ ОД КАУЧУК СИЛИКОН , ЦУЦЛИ ЗА БЕБЕ ,ШИШИЊА ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА ДЕЦА, ГЛОДАЛКА ТРОПАЛКА, ЛИГАВЧЕ ПЛАСТИЧНО , ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА ПЛИШАНИ, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ , КОЗМЕТИКА ЗА ДЕЦА, MICEI INTERNATIONAL MK, КОЗМЕТИКА ЗА ТРУДНИЦИ, КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА, СЕДИШТА ЗА ДЕЦА, СТОЛЧИЊА ЗА ХРАНЕЊЕ, РЕЛАКСАТОРИ, КРЕВЕТЧЕ ЗА ДЕЦА, МЕБЕЛ ЗА БЕБЕ ДЕЦА, ДУБАК, ОПРЕМА ЗА БЕБИЊА ДЕЦА , КАДИЧКИ ЗА БАЊАЊЕ, АНАТОМСКО СТОЛЧЕ, БЕБЕШКИ ЧЕЛИЧЕВЛИ ЗА ДЕЦА, LAZALKA ZA BEBE OD SILIKON, CUCLI ZA BEBE, SISINJA ZA BEBE, SE ZA BEBE, SE ZA DECA, GLODALKA TROPALKA, LIGAVCE PLASTICNO, IGRACKI ZA DECA PLISANI, EDUKATIVNI IGRACKI, KOZMETIKA ZA DECA, KOZMETIKA ZA TRUDNICI, KOLICKI ZA DECA, SEDISTA ZA DECA, STOLCINJA ZA HRANENJE, RELAKSATORI, KREVETCE ZA DECA, MEBEL ZA BEBE DECA, DUBAK, OPREMA ZA BEBINJA DECA, KADICKI ZA BANJANJE, ANATOMSKO STOLCE, BEBESKI CELI, CEVLI ZA DECA, OPREMA ZA BEBE, PLASTICNI BAZENI ZA DVOR, BAZEN ZA DECA, DUSECI ZA KAMPIRANJE MK, GUMENI DUSECI MK, DODATOCI ZA BAZENI, DUSECI NA DUVANJE, GUMENI CAMCI, CAMEC MK, CAMCI MK, TENDI, CADORI ZA SONCE, VELOSIPEDI MK, KOLICKI ZA DECA, SPORTSKA OPREMA MK, MUZICKI INSTRUMENTI, DETSKI KOLI NA AKOMULATOR, KOLI ZA DECA NA AKOMULATOR, CAMCI SO VESLA, RIBARSKI CAMCI MK, ЛАЖАЛКА ЗА БЕБЕ ОД КАУЧУК СИЛИКОН, СЕ ЗА БЕБЕ, СЕ ЗА ДЕЦА, ПЛИШАНИ  ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ, КОЗМЕТИКА ЗА ДЕЦА, КОЗМЕТИКА ЗА ТРУДНИЦИ, КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА, СЕДИШТА ЗА ДЕЦА, LAZALKA ZA BEBE OD KAUCUK SILIKON, SE ZA BEBE, SE ZA DECA, PLISANI IGRACKI ZA DECA, EDUKATIVNI IGRACKI, KOZMETIKA ZA DECA, KOZMETIKA ZA TRUDNICI, KOLICKI ZA DECA, SEDISTA ZA DECA

ATLANTIK FM